Cheekend

Mungolife

Pahoittelut pienimuotoisesta katoamisesta läppärin edessä. Bloggaaja on iloisesti viilettänyt missä milloinkin :) Takana on mukavaa iltaa Skifferissä hyvällä porukalla, erinäisiä tilaisuuksia ja kissanristiäisiä ja vaan yksinkertaisesti hurmaavan ihanaa viihtymistä rauhassa neljän seinän sisällä. Läppäri on unohtunut myös Cheekendin vuoksi, nimittäin eilen pääsin todistamaan myös yhtä historiallista hetkeä Suomi-musiikissa.

Olen sanaton.

Muutaman hassun vähän isomman luokan rokkikeikankin kiertäneenä voin käsi sydämellä sanoa, että eilinen spektaakkeli oli huumaavan upea. Rinnassa tuntui vaan käsittämätön ilo ja ylpeys Jaren puolesta keikan alusta loppuun. Olen otettu siitä, että voin kutsua Suomen valovoimaisinta ja mahtavinta artistia ystäväksi. Oli upeaa seurata vierestä miten stadionkeikka eteni ja kuinka Jaren rakkaus fanejaan kohtaan peilasi takaisin tuossa kovin pienessä venuessa. Musiikillisesti ehyt kokonaisuus, visuaalisesti ihan tajuton show ja jotenkin niin koskettava ja upea esitys, että tällanen rokkimummokin lauloi nuotin vierestä korkealta ja kovaa.

On upeaa, että suomalainen muusikko on saavuttanut tällaista ja esimerkillään näyttänyt mallia jokaiselle nuorelle, että kaikki on mahdollista. Ihan kaikki.

Kiitos Cheek, eilinen oli hieno ilta!

Niille, jotka olitte paikalla, niin toivottavasti teillä oli yhtä hieno ilta kuin meillä ja teille, jotka tämän spektaakkelin missasitte, pidän peukkuja, että taltioinnit keikalta vielä joskus teidänkin televisioruutuihin eksyy :)

Nyt sunnuntai-pizzan väsäämisen kimppuun! :) Perheen kaikki naiset, Cheekiin eilen rakastunut äiti mukaanlukien, ovat tänään olleet ihan innoissaan eilisestä keikasta. Olin niin ylpeä kun ensimmäistä kertaa massiivisella keikalla ollut äitini pääsi todistamaan näin upeaa tapahtumaa. Nyt yhteisvoimin pyöritetään pizzabravuurimme ja päätetään tämä Cheekend herkullisiin merkkeihin!!

Kommentit

Nina (Ei varmistettu)

Toi oli ihan mieletön keikka! En keksi oikee mitää muuta sanoja kuin mieletön. Alusta loppuun ihan tajuttoman hyvä..ei voi käsittää et on ite päässy kokemaan jotain noin hienoa! Cheek <3

Anna (Ei varmistettu)

:)

memmi (Ei varmistettu)

Mun sydän itkee verta kun en päässyt tuonne :( Olis ollu vaa niin hemmetin upee. Oikeesti jos tää jätkä kykenee mun mielestä jo ihan perus festareillakin vetää aikamoisen setin, niin voin vaan kuvitella (tai ei, todennäkösesti en ees osaa kuvitella :D) mitä se meininki on stadionilla ollu. Menee kylmät väreet pelkästä ajatuksestakin :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, oli kyllä huikaisevaa, toivottavasti siitä tulee joku DVD tms niin pääset sinäkin sitten näkemään :)

NN (Ei varmistettu)

Luojan kiitos Cheek jää nyt tauolle, loppuu tää hypetys edes hetkeks, ei millään enää jaksais, kun sitä puskee joka tuutista :D Mutta varmasti oli hyvä keikka, kiva että nautitte!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no eiköhän tuo nyt rauhotu :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia linkistä, mutta löysin jo sen henkisen neuleen aiemmin :)

Tuula (Ei varmistettu)

Moi Anna!

Upeita kuvia. Voitko kertoa millä kameralla oot nää napannut ? Mä oon ostamassa uutta kameraa ja kaipaisin vinkkejä..
Kiitos,
Tuula

Ps. Sulla on mahtava Blogi, jota tämmöinen yli 40v äippäkin mielellään seuraa. Oot upea nuori nainen, monella tavalla !

Anna (Ei varmistettu)

Nää on kuvattu sillä mun Olympuksella, jonka esittelin taannoin :) Objektiivina oli 70 mm 1.8 :)

Tuula (Ei varmistettu)

Kiiitos !

Nyt shoppailemaan kamerakauppaan.

Tuula

Anna (Ei varmistettu)

Kiva :)

Taikku123 (Ei varmistettu)

Nyt tulee pienoista off-topicia, mutta pakko jakaa. Kirjoitat upeaa blogia ja sun tekstit selkeästi kutkuttelee jotain aivolohkoa mun päässä, koska päädyit mun uneeni. Istuin unessa sun viereen yöbussissa ja aloin rehellisesti avautumaan sulle miten tyylikäs pariskunta te Cheekin kanssa olette ja miten lupaan pitää teidän suhteen salassa. Heräsin sunnuntaina pienoiseen krapulaan ja ensimmäisenä iski hävetysaalto ja löin käden otsalle ja totesin että mitä mä oon mennyt taas sanomaan/tekemään. Tajusin nopeasti että se taisi olla unta ja hyvät naurut irtosi.

Kiitos siis vielä blogistasi ja tsemppiä syksyn haasteisiin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ahhahahah, se on aina jotenkin hauskaa, kun lukijat kertoo nähneensä unessa mut :D Jotenkin vaikea kuvitella, mutta kiitoksia kovasti ja samoin sinne! :)

laura (Ei varmistettu)

Paikalla oltiin ja voin sanoa, että olen myös SANATON, positiivisesti. <3 Eikä kukaan todellakaan voi vetää vertoja Cheekille. Ilta oli UPEA

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä oli hieno kokemus, kaikin puolin! :)

Mukana oltiin täydellä tunteella :) Välillä ääni petti täysin laulaessa kun liikutuin niin täysin ja välillä, tai melkein koko ajan, tuntui etten osaa tarpeeksi osoittaa kunnioitusta chefiä kohtaan. Ihan uskomattoman upea show, olen niin tyytyväinen, että pääsin paikan päälle tätä tapahtumaa todistamaan - ja näkemään Cheekin eka kerran livenä :)

Anna (Ei varmistettu)

Se oli kyllä huikea keikka, ei ihan heti unohdu :)

Sanni (Ei varmistettu)

Ihan mielenkiinnosta kysyn että miten olet tutustunut jareen tai miten teistä tuli ystävät?:)

Anna (Ei varmistettu)

Tutustuimme alun perin kun haastattelin häntä ja miten ihmisistä ylipäätään tulee ystäviä? :)

Jatta (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, fiilis välittyy hyvin tänne asti ! Luin juuri pari vuotta sitten kirjoittamasi haastattelun Cheekistä elokuussa 2012, ja oli hauska huomata miten Cheekin suosio on vain kasvanut niistä ajoista. :) Vuoden 2012 syksyllä tuli Vain elämää -jaksot ja nyt hän jo esiintyi stadionilla yhteensä 80 000 ihmiselle. Ei voi muuta kuin nostaa hattua ja toivoa, että hän palaisi pian takaisin musiikin pariin !

Anna (Ei varmistettu)

Näinpä! Ja varmasti hän palaa vielä musiikin pariin :)

Kommentoi