The cheese

Mungolife

LE CHEESE. Iltaa. Iltapäivää. Aamua. Mikä ihme siellä onkaan kello nyt, niin sitä joka tapauksessa. Me ollaan kotiuduttu tänne Perthiin. Tokana yönä Singaporessa maltoimme nukkua ruhtiinalliset 4 tuntia, joten viime yönä uni maistui ja jäi kyllä postailukin kokonaan pois. Perthistäkään ei ole vielä mitään kuvamateriaalia, tänään käytiin lähinnä pyörimässä keskustassa ja ostamassa kaupoilta hellehattua ja släbäriä tarpeeseen. Huomenna on edessä biitsihetket lempirannalla ja illalla varmaan herkuttelua ihan kotosalla.

Jälkimmäistä harrastettiin jo tänään aika lailla, ja siitä pitikin tehdä ihan oma postauksensa. Jos joku joskus tänne Perthiin eksyy, niin suosittelen ehdottomasti vierailua Swan Valleyn viinitiloilla, ja siellä käyntia sellaisella tilalla kuin Lancaster. Viinit on hyviä, palvelu viininmaistamisessa erinomaista. Mutta ohmygod, sieltä saa maailman parasta juustoa! Juustoa, jossa on pienenpieniä paloja oliivia. Kermaista herkkua, joka maistuu niillekin, jotka eivät edes pidä oliiveista (empiirinen testi mm. tältä illalta, sillä sekä Noonis, että poikaystävä eivät ymmärrä oliivien päälle). Mä voisin muuttaa Perthiin ihan vaan ton juuston takia ja suunnittelin äsken jotain kylmäkalle-viritelmää, josko saisi tuotua tuota Suomeen. Sivuun vielä kotitekoista mulperihilloa, töllöstä hiljaisella Forrst Gump ja höpöttelyä kaikesta ja ei mistään. Paras mahdollinen perjantai-ilta. Toimii.

Anyway. Meillä on kaikki hyvin, Perth on edelleen aivan ihana ja nyt täällä alkaa olla kello sen verran, että me voitas painua nukkumaan. Huomenna luvassa asupostausta vielä Suomen puolelta ja sitten jatketaankin jo taas kauneudenhoitojuttuja :)

Kommentit

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Stockan Herkusta saa myös tuollaista maalaisgoudaa, jossa on oliivin paloja seassa :) Testaappa sitä Suomessa, josko se taltuttaisi pahimmat juustokaipuut! :)

Anna (Ei varmistettu)

Apua, nyt täytyy testata :D Kiitos vinkistä :)

Katie (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä!:) Tullaan aussi miehen kanssa viimeinkin tsekkaamaan Perth yhdessä kuukauden päästä. Hän on siellä asunutkin, mut mulle uusi tuttavuus. Toivottavasti tykkään yhtä paljon kuin sinäkin!;-)

Anna (Ei varmistettu)

Tää on kyllä aivan ihana kaupunki :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Täällä ilmottautuu yks juustojen rakastaja! :))

Anna (Ei varmistettu)

:)

Heipsan (Ei varmistettu)

Pakasta juusto ennen lähtöä niin säilyy kotimatkan ajan:)

Anna (Ei varmistettu)

No kun meillä on kahden päivän välipysähdys vielä Singaporessa :/

Ansku (Ei varmistettu)

Jos haluatte maistaa hyvää siideriä, niin suosittelen kokeilemaan Core Cider Housia Pickering Brookissa, Perthin liepeillä. ️

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä :)

Kommentoi