Chinatown – Four Seasons

IMG_8368

YKSI LONTOON LEMPIRAVINTOLOISTANI – FOUR SEASONS. Mun on pitkään pitänyt aloittaa pientä Lontoo -opasta postausten muodossa mun erinäisistä lempipaikoista 🙂 Saan paljon kysymyksiä hyvistä ja edullisista ruokapaikoista Lontoossa, ja ajattelinkin esitellä suosikkini! Chinatownista löytyy nimittäin pieni ja todella dodgyn näköinen ravintola nimeltä Four Seasons. Paikkana se ei todellakaan ole elämys, ainakaan positiivisessä mielessä. Kyseinen ravintola on aina ihan täynnä ihmisiä, ja palvelu on kyllä todella heikkoa. Mutta silti käyn siellä tosi usein. Sen takia, että sieltä löytyy kiistatta parasta ankkaa ikinä!! Olen vienyt kaikki täällä vierailevat ystäväni ja läheiseni sinne, ja jokainen on rakastanut paikkaa. Siskoni tullessa nykyään Lontooseen, mun ei melkeen tarvii kysyä, minne mennään syömään. Vastaus on aina sama 😀 Chinatownissa näitä on itse asiassa kaksi saman ketjun ravintolaa ja yksi löytyy sitten lännemmästä, Bayswaterin metroaseman vierestä 🙂

IMG_8377IMG_8382IMG_8385

Mä etsin alunperin asuntoja silloin vuoden 2012 kesällä nimenomaan keskustan länsipuolelta. Silloin kävimme katsomassa yhtä kämppää Queenswayssa, ja se oli suoraan ravintolan yläpuolella. Lontoo-mamani totesi silloin, että siinä on muuten paikka, mistä saa Lontoon parasta ankkaa. Vähän epäilin ravintolan ulkomuodon perusteella. Kun singaporelainen koulukaverini käytti paikasta samaa kuvailua, uteliaisuuteni heräsi, ja pakkohan se oli tutustua paikkaan. Edelleen kaikille uusille kävijöille korostan, miten dodgyn oloinen paikka se on. Mutta, ruoka on vaan niiiiiiin hyvää!! Four Seasonsin ankasta on tehty ihan lehtiartikkeleita ja se on ollut erinäisten TripAdvisor ja Yelp -äänestysten kärjissä.

Hintalaatu-suhde on myös paikallaan. Ankkaa lisukkeineen syö n. 15 punnalla helposti 🙂

IMG_8390IMG_8392IMG_8394

IMG_8388

Suosittelen alkupalaksi Sesame Prawn Toasteja, jotka on rapean herkullisia. Ja pääruoaksi ehdottomasti kahdelle hengelle jaettuna puolikas Roasted Duck Bonelessina. Lisukkeiksi riisiä tai mitä ikinä tahtoo, itse suosittelen myös valkosipulilla ja osterikastikkeella höystettyä Kai Lania. Terveellistä ja herkullista.

IMG_8397IMG_8379IMG_8380

Mistä tietää, että aasialainen ravintola on hyvä? Asiakaskunta on suurimmaksi osaksi aasialaisia ja se on täynnä lounaasta iltaan 😀 Varauksia paikka ei ota, vaan pöydän saa saapumisjärjestyksessä. Suosittelen siis ravintolaan suuntaamista n. 18 maissa, tai sitten myöhemmin 21 jälkeen, ellei malta odotella. Tosin itse olen joutunut odottamaan maksimissaan vartin aina.

Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka! En ole vielä tavannut ketään, joka olisi pettynyt ruokaan tuossa ravintolassa.

Psst!! Tsekatkaa toki myös myöhään eilen tullut postaus! 🙂 

Kommentit (14)
  1. Hahhah, ihan kuin oisit lukenut ajatuksiani, juuri tänään mietin, että olisi kivaa, jos tekisit postauksen jostain Lontoon hyvästä ruokapaikasta. Mielelläni lukisin myös jatkossakin vinkkejäsi siitä missää Lontoossa kannattaa syödä, sinne kun on suunnitteilla reissu =)

    1. Kiva kuulla, ja näitä tulee varmasti jatkossa lisää 🙂

  2. Tuli mieleeni, että vieläkö sulla on se Nikki-taulu voimissaan?

    Herrahan meni viikonloppuna naimisiinki! C:

    1. On joo, tai itse asiassa ei oo enää kehyksissä 🙂 Jajoo, ne on niin ihana pari Courtneyn kanssa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *