Christmas came early

Mungolife

*Tuotteen postaukset saatu Guerlainilta*

... or this post is just late. Joulu tuli viime vuonna aika aikaisin meikäläiselle, nimittäin Guerlainilta tippui postissa paketti upeuksia hieman ennen joulua. Näistä jäi kirjoittaminen joulun hulinoissa väliin, mutta nyt on pakko palata aiheeseen, tässä on nimittäin nyt neljä niin upeeta tuotetta esiteltävänä.

Esittelin tuolla joulun tienoilla suuressa seerumipostauksessa nuo Meteorites Oxygen Care happiseerumin ja L'Or kultahipullisen meikinpohjustusaineen. Lähes kauhunomaisesti huomasin, että tuota Oxygen Carea on enää n. 2/3 osaa jäljellä, mikä tällä seerumimäärällä on aikamoinen suoritus. Jos yksi meikinpohjustusaine kaapissani pitäisi nostaa ylitse muiden, kyllä se olisi tuo happiseerumi. Käytän sitä aamuisin öljyn päälle meikin alle, ja se on aivan mahdottoman hyvä pohjustustuotteeksi meikille.

Joulukuussa kirjoitin näin:
"Seerumi on paketoitu mattapintaiseen huurteiseen lasipulloon, ja koko pakkaus on todella ylellinen, kuten Guerlainin tuotteet yleensäkin. On ollut aamun ilon hetki, kun on päässyt käyttämään tätä. Käytän tätä aamuisin kasvo-öljyn/Päivävoiteen alla, koska mulle tämä edustaa oikeastaan primeria. Seerumi leviää helposti ja imeytyy ihoon todella hyvin, jättäen samalla hehkun ja kuullon, jonka näkee jo voiteesta ennen levitystä. Seerumi on nimittäin hyvin helmiäisen vaaleanpunaiseen kiiltoon taittava jo purkista tullessa. Tästä jää iholle todella pehmeä ja liukkaan samettinen tuntu, jonka jälkeen on mahtavaa levittää meikki päälle. Ensimmäisen käytön kohdalla jäin oikeasti ihmettelemään kesken päivän, että onpas ihoni kaunis. Tämän käytön aikana moni muukin on huomauttanut, että ihoni näyttää todella kauniilta." (EDIT:// tekstiä muokattu jälkeenpäin, sillä olin vahingossa nähtävästi kopioinut omien tekstieni sijaan väsymyksissäni joulukuussa lennolla yhtenä lähteenä käyttämääni Neiti Kameleontin tekstin, joka kyllä oli sanasta sanaan sitä, mitä itsekin tuotteesta koin. Pahoittelut Neiti Kameleontille tästä inhimmillisestä virheestä.)
Allekirjoitan edelleen joka sanan. Mahtava mahtava tuote, ja suosittelen lämpimästi kaikille :)

L’Or vuorostaan aitojen kultahippustensa voimalla on nostanut mun meikkivoidegeimin ihan uusiin lukemiin. Joltakin Instagramin huippumeikkaajalta löysin vinkin siitä Farsalin kultahippuseerumin käytöstä meikkivoiteen joukossa, ja nyt olen tehnyt samaa tälle L'Orille. Iho hehkuu kauniina ja terveenä, luoden vaikutelman kuullaammasta ihosta. Tämä tekee myös meikkivoiteestani liukuvamman ja meikki asettuu kasvoille jotenkin paljon paremmin :)

Edelleen, samoin kuin joulukuussa, tiputtelen tuota muutaman tipan aina RVB Labin meikkivoiteen joukkoon, sekoittelen ja levitän kasvoille.

Samasta paketista kuoriutui kaikkien aikojen kaunein luomiväripaletti, jota en vieläkään voi lakata ihailemasta :)

Upea kuusivärinen luomiväripaletti on väreiltään aivan täydellinen! Joukossa on mattaluomivärejä ja kiiltäviä värejä, ja paletti taipuu melkeinpä jokaiseen tapahtumaan ja tarkoitukseen. Värit on aivan upeita vaaleanpunertavia, harmahtavia ja rusehtavia sävyjä, ja ainakin mun melko kalpealle vihreäsilmäiselle olemukselleni paletti on aivan täydellinen. Luomiväri on 93 Rue de Passy, jos joku on kiinnostunut tuosta sävymaailmasta :)

Viimeisenä, eikä suinkaan yhtään vähäisempänä, pakkauksesta kuoriutui ihana joulupakkaus, joka sisälsi näitä Guerlainille tuttuja kuultavia kauniita puuterihelmiä, jotka tuovat kaunista hehkua kasvoille. Tarkoituksessaan nämä kuultohelmet ovat aivan mahtavia, mutta yksi juttu näissä nousee vielä toiminnallisuudenkin yli. Nämä tuoksuvat niin hyvälle, että usein vaan tuoksuttelen näitä meikkaamisen aikana :D Olen ihan koukussa. 


Tässä vielä täysin käsittelemätön kuva viime sunnuntailta, missä näkyy miten kauniin tasainen iho on näiden upeiden seerumeiden käytön myötä ja nuo kauniit luomiväritkin pääsevät hieman esille enemmän kuin vain purkissa :) Löysinpä vielä tässä Carlsonilta kolme Guerlainin huulikiiltoa -50 %, niin täällä ollaan ihan Guerlain-taivaassa.

Mulle suosikkimeikkimerkkejä on Chanel, Anastasia Beverly Hills, Estée Lauder ja Guerlain, jotka ovat kyllä kaikkien muiden yläpuolella. Guerlainista tekee mun mielestä ihan erityisen ihanaksi se, että merkki on keskittynyt kaikkeen! Pakkaukset ovat viimeisen päälle kauniita, tuotteet laadukkaita, kestäviä ja täynnä pigmenttiä. Lisäksi Guerlainin kaikki tuotteet tuoksuvat ihanalle, onhan kyseessä yritys, joka on tunnettu myös hajuvesistään.

Ai että. Kiitos ihan hirveästi Guerlainin tiimille ihanasta joululahjasta!

Haluan vielä ehdottomasti korostaa, että Guerlainin puolelta yhteydenotto tällaisella paketilla ei ollut mitenkään sidottu postauksen tekemiseen, mutta halusin aivan ehdottomasti kirjoittaa näistä tuotteista, sillä ne aiheuttavat minussa iloa vielä näin parin kuukauden käytönkin kohdalla :)

Kommentit

EMMA (Ei varmistettu)

Hei, sulla on kyllä niin ihania kuvia! Milloin paljastat mitä laukkuja aiot laittaa myyntiin? :P

Anna (Ei varmistettu)

No itse asiassa kaksi on mennyt jo suoraan eteenpäin, pari muuta laitan kyllä tiedotukseen tännekin sitten kun laitan ne myyntiin :)

marix
Mari style - oho

Ootko kuullut, kun Ikeasta saa puuterihelmien hajuisia kynttilöitä? :D Mulla on yks sellanen, mutta en ole vielä koskaan haistellut puuterihelmien tuoksua. Ajattelin korjata kyllä tilanteen, koska mun on saatava jotkut highlighter-helmet joltakin merkiltä ja jännästi nyt just kutkuttaa eniten tietty Guerlain. Avonilla olisi myös, mutta silti haluaisin tietää mitä tää Guerlain-hehkutus oikein on.

Anna (Ei varmistettu)

EN!!! Mun on pakko saada sellaisia :D

marix
Mari style - oho

Uskomatonta, mutta löysin nää helmet tänään Sokokselta puoleen hintaan. Olen vieläkin hämilläni. Universumi <3

Heidi (Ei varmistettu)

Oot niin kaunis!

ps. *Tuotteen postaukset saatu Guerlainilta* haha mullakin sanat sekottuu lauseissa helposti, enkä edes huomaa:D

Anna (Ei varmistettu)

Menipä hei hyvin :D Ja kiitoksia :)

emiliaa (Ei varmistettu)

Joko joulukalenterin lahjat on jaettu? Tulipas mieleen kun en ole nähnyt mitään mainintaa voittajista tai sitten on mennyt ihan ohi! :)

Samaa mietin minäkin :) Olisi ihan kohteliasta ilmoittaa voittajien nimet julkisesti eikä vain "ilmoittamalla henkilökohtaisesti voittajille". Muuten jollekin voi tulla sellainen tunne, että tuotteita ei oikeasti edes arvottu. En väitä, että sinä olet tehnyt näin, mutta olen huomannut kuinka usein sinun kommenttiboksissasi kysellään tämän asian perään, joten asia ilmeisesti kiinnostaa lukijoita.

Anna (Ei varmistettu)

Mikä siinä on kohteliasta? Jos sinä et voittanut kuitenkaan, niin miten se tieto Sinulle kuuluu? Eihän lottovoittajiakaan printata lehteen? :D Ei mulle siltikään ole koskaan tullut sellainen tunne, että eipä se Veikkaus varmaan niitä arponut.

Asia voi kiinnostaa lukijoita, mutta ihan jo kaiken turhan nillityksen vuoksi olen valinnut tämän linjan sen jälkeen kun arvonnassa voitto osui pitkäaikaiselle lukijalle ja tuli epäilyjä, että olin tarkoituksella valinnut paljon kivoja kommentteja jättäneen kommentoijan. Muut kuin voittajat eivät saa mitään iloa irti tiedosta, jossa luettelen nimimerkkejä tyyliin "vilma, minna, kati, anna, laukkunoora", kun ei tiedä kuka sen on voittanut. Ja jos nyt haluaa vilppiä epäillä, niin yhtä lailla mä voisin vaan keksiä aina jonku Vilma M. Lahdesta :D Ei kukaan sitä pääse "tarkistamaan" kuitenkaan, joten en oikein ymmärrä pointtia. Kokonaisia nimiä kerron vain mainostajille, enkä todellakaan rupea tällaisessa tuhansien ihmisten blogissa julkaisemaan voittajien kokonimiä, koska tässä blogissa pyörii muutama täysin mielenvikainen lukija.

Mitään epäkohteliasta tässä ei ole.

Se, että lukijoita kiinnostaa, ei tee asiaa epäkohteliaaksi, jos sen jättää kertomatta. Kyllä monia täällä kiinnostaa vaikka mun poikaystävän yksityiselämän asiat tai mun työasiat tai mitä ikinä. Bloggaajalla on vaan blogissaan se valta, että tämä saa päättää, mitä kertoo ja mitä ei. Lukijoiden uteliaisuuden tyydyttämättä jättäminen ei ole epäkohteliasta.

jemina (Ei varmistettu)

Minä olen miettinyt tätä vain siksi, koska olit järjestänyt niin mahtavan joulukalenterin (kiitos vielä siitä!!) että olisi ollut mahtava voittaa mikä tahansa luukku! Eli ihan vaan sillä olisi ollut kiva tietää milloin onni on mennyt ohi ;D Eipä siitä tosiaan mitään iloa olisi jos listaisit tänne voittajien nimet, mutta itse odottelin että olisit jossain maininnut että arvonnat on suoritettu. Mutta toki teet itse nämä päätökset ja tuskin kukaan on yöuniaan yhden joulukalenterin takia menettänyt. :D

Anna (Ei varmistettu)

Ehkä olisi pitänyt johonkin postaukseen laittaa, että huhh, nyt on kontaktoitu kaikki, mutta kai mä jotenkin ajattelin, että jos ei ole meiliä multa päin tullut, niin ei ole voittoa tullut :( Harmi, että tällä kertaa onnetar ei ollut puolellasi, ensi kerralla toivottavasti on hieman parempi onni :)

Ei kai kukaan koko nimiä ja asuinkaupunkia pyytänytkään julkaisemaan :) Olisit voinut vaikka kertoa, että esim. 1. luukun arvonnan voitti nimimerkki "Marja-Leena, Tuesday, December 1, 2015 at 22:34". Päivä ja kellonaika siksi, että kaikista Marja-Leenoista se oikea tunnistaa oman kommenttinsa, ettei kaikki Marja-Leenat oo into piukeena heti lähettämässä sulle sähköpostia :) Ja tällä systeemillä nimenomaan mahdollinen vilppi tulee julki, koska jos kyseinen Marja-Leena huomaa voittaneensa, mutta ei ole saanut sulta sähköpostia, niin hän voi vaikka huomauttaa siitä kommenttiboksissa. MUTTA edelleenkään en väitä, että harrastaisit vilppiä :D Ehkä olen vain tottunut siihen, että monessa muussa blogissa arvonta suoritetaan tällä tavalla (luultavimmin sen takia, että se voittanut henkilö ottaa itse yhteyttä huomattuaan voittaneensa, jotta bloggaaja näkee, että ketkä kaikki oikeasti lukevat blogia eivätkä vain osallistuneet arvontaan). Ehkä olen siis vain liian tottunut toisenlaiseen tyyliin. Vilpitön anteeksipyyntöni, jos jotenkin onnistuin loukkaamaan sinua. Ei minua ainakaan kiinnosta poikaystäväsi asiat, eikä se mielestäni liittynyt tähän arvontaan millään lailla. Esimerkiksi juuri tuo Veikkaus ilmoittaa viikottaisten arvontojensa voittajat verkkosivuillaan. Lottovoittajia ei tietenkään ilmoiteta niin suurien summien takia ja yksityisyydensuojan takia, mutta tämän blogin arvonnat ja lotto eivät ole ihan verrattavissa toisiinsa; nimenomaan juuri sen takia, että lottovoittajilla ei ole käytössään nimimerkkiä kun taas tässä blogissa on juuri se nimimerkki jokaisella osallistujalla.

Anna (Ei varmistettu)

Miksi ihmeessä Marja-Leenan pitäisi nähdä vaiva, että tulisi katsomaan postausta, jossa hänen nimensä on mainittu kellonaikoineen, kun hän on jo saanut sähköpostia? Sieltähän sen näkee parhaiten :D Näitä kävi ennen useinkin, että voittaja oli vaikka "niina" ja sitten neljä Niinaa innostui, että oliko se hän. Ja jos olisi kellonaikakin, niin ei kai kukaan muista mihin aikaan kommentoi mihinkin postaukseen, jos osallistui 26/31 arvontaan? :D

Eli tämä sinun logiikkasi ei taaskaan mitenkään täytä Marja-Leenan tarpeita, vaan muiden lukijoiden halua tietää, että onkohan nyt varmasti arvottu ja onkohan nyt varmasti postitettu :D

Jos haluaisin tässäkin tapauksessa vilpata, niin voisinhan pyytää jotain kaveria kommentoimaan eri nickeillä ja valita ne voittajiksi. Kukaan ei silloin voisi valittaa mistään, kun ei niitä ihmisiä edes olisi olemassa :D Ei kai kukaan oikeesti jaksaisi niin tehdä, mutta naurattaa nämä salaliittoteoriat :D MIKSI minä järjestäisin arvontoja, jos haluaisin vilpata? Lähes kaikki arvotut tuotteet olen saanut itsekin, tai samanlaiset ovat jo olleet, ja olen pyytänyt niistä toisen kappaleen arvottavaksi.

Tää on niin paskaa ja naurettavaa meininkiä ihan oikeesti. Mä ensin kontaktoin kaksi kuukautta mainostoimistoja ja yhteistyökumppaneita. Järjestän kaikki palkinnot, en vaan 24:ksi päiväksi, vaan koko kuukaudeksi. Teen rinnakkaissivun, ettei blogi kärsi. Kuvaan kaikki tuotteet. Ajastan kaikki postaukset. SYY? Halusin ilahduttaa ihmisiä. Seuraus? Olen joidenkin mielestä huijari, joka haluaa vaan kusettaa :D MIKSI mä en sitten vaan pyytäisi tuotteita itselleni, tekisi niistä postaukset ja toteaisi että tough luck.

Ei ole MITÄÄN perustelua, miksi blogissa voittajien ilmoittaminen olisi voittajille parempaa. Ainoa syy on juurikin tuo vilpillä syyttely ja oman uteliaisuuden täyttäminen.

Minä näen kommenteista suoraan onko kyseinen lukija kommentoinut ennen, ja mitä tämä on ennen kommentoinut :D Siihen ei tarvita velvoittaa lukijaa muistaa ottamaan muhun yhteyttä joskus arvontojen päätyttyä. Näen esim. sen, että tämän blogin historiassa sinä et ole kokenut tarvetta kommentoida mihinkään mitään muuta kuin tästä asiasta. Et edes osallistunut yhteenkään arvontaan. Miksi tämä on sinulle siis niin älyttömän tärkeä asia? Koska olet utelias?

Minä en itse asiassa juuri tämän takia halua, että muut tietävät aina voittajat. Mullakin on varmaan kymmeniä ellei satoja lukijoita, jotka ovat kommentoineet vuosia jatkuvasti. Jos arvontavoitto napsahtaa jollekin tunnistettavalle nickille, tulee hirveä nalkutus epäreiluudesta. On sille ihan todennäköisyyskin olemassa, että jollekin näistä arvontoja osuu :D En halua altistaa voittajia tälle typeryydelle, jota itse joudun elämään päivittäin blogini kanssa :D

Vaikka blogissa on nimimerkkejä, moni niistä on todella tunnistettava. Ja koska minulla on valitettavasti muutama ihan täysin seinähullu lukija, olen muuttanut monia käytäntötapoja, alkaen jo siitä, että joudun kirjoittamaan postauksiin poikaystävä tai mies, enkä käytä edes nimen ensimmäistä kirjainta. Koska on täysin mielenvikaisia ihmisiä, jotka tekevät täysin käsittämättömiä asioita. Se, ettei niistä tiedetä, ei tarkoita, etteikö niitä tapahtuisi.

Tämä on toimintamalli, joka on tässä blogissa ja tulee olemaan jatkossakin. Voittajille ilmoitetaan jatkossakin henkilökohtaisesti.

Anna (Ei varmistettu)

On :) Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikista tämän blogin arvonnoista :)

En enää pystynyt kommentoimaan sun ylläolevaan kommenttiin, joten kommentoin tähän. Ja siis edelleen mitä vilpittömin anteeksipyyntö, jos loukkasin! Olet ihan oikeassa, että tämänkokoisessa blogissa on todella iso mahdollisuus siihen, että on olemassa monta Marja-Leena, jotka ovat vieläpä kommentoineet ihan identtisesti (joten siksi kellonajankaan ilmoittaminen ei välttämättä auta, olet ihan oikeassa), joten ymmärrän kyllä miksi olet kovasti niin tällaista käytäntöä vastaan :) Sinun blogisi, sinun sääntösi! Olen tosiaan vain ennen seurannut blogeja, joissa on ilmoitettu voittajat, joten siksi luulin, että on olemassa joku arvontalaki tms. joka velvottaisi tällaiseen, mutta ei näköjään sitten olekaan :D Blogit kun ovat monelta osin vielä ilman tarkkoja sääntöjä, eikä niitä säännöstellä samalla lailla kuten esim. Veikkauksen toimintaa, joten siksi tämä harhaluulo minun osaltani. Anteeksi. Edelleenkään en ole väittänyt sinua valehtelijaksi.. Olen vain tällainen hiljainen lukija, joka harvoin kommentoi yhteenkään blogiin, jota luen. En ole osallistunut yhteenkään arvontaan, koska tuotteet eivät ole kiinnostaneet minua tarpeeksi. Blogien lukeminen on minulle vain tällaista kivaa ajanvietettä junassa ja bussissa istuessa :) Ja kun huomasin, että niin moni kyselee arvontojen perään, niin ajattelin kysyä asiasta. Anteeksi, en kommentoi enää.

Anna (Ei varmistettu)

Ei siis ole hyvä ja kommentoi :) Mielipiteethän tässä taistelevat, ei ihmiset :)

Minusta kysymyksesi ja väittämäsi ovat olleet perusteltu hyvin, ja halusin tarjota niihin vasta-argumentit, siksi olen niihin vastannut pitkästi :)

Kiitos mukavasta aamupäivän piristyksestä, aivot pääsivät todellakin hommiin kun piti pinnistellä mahdollisimman hyvin muotoillut vasta-argumentit :D

Anna (Ei varmistettu)

:)

Tulppaani (Ei varmistettu)

En tiedä menikö minulta ohi mutta minusta olisi riittävää ilmoittaa edes selkeästi että nyt on kaikki voittajat arvottu ja heille ilmoitettu. :) Katsoisin sähköpostini ja toteaisin että ei tullut voittoa. :D Ilman mitään ilmoitusta monet varmaan odottelevat toiveissaan.

emiliaa (Ei varmistettu)

Niin ja lähti tuo kommentti vähän aikaisin, luomivärin sävyt ovat täydelliset! Tiedätkö myyntihintaa?

Anna (Ei varmistettu)

Oliskohan tuo peräti 91 euroa Suomessa. Aika hintava, mutta todella riittoisa ja runsaspigmenttinen :)

mi (Ei varmistettu)

Guerlain on ihana, mutta entäs YSL? Niillä on yhtälailla huipputuotteita, testaa!

Anna (Ei varmistettu)

Tykkään YSLstäkin, monia upeita tuotteita, muttei ihan yllä mielestäni Guerlainin tasolle, vaikka trendikkäämpi onkin :)

Merja (Ei varmistettu)

Muistan tuon Guerlainin satumaisen puuterin tuoksun jo lapsuudesta. Aivan ihana ja laatu on ihan parasta.

Merja (Ei varmistettu) http://deleted

Siis äitini käytti sitä, kun olin lapsi. Heh.

Anna (Ei varmistettu)

Se on jännä, miten jotkut tuollaiset lapsuuden tuoksut jäävät koko elämän ajaksi mieleen :)

Kommentoi