"Come on lets show, them your love / Rip out the wings of a butterfly"

Mungolife

NEITI ENKELISIIPI. Tuntuu, että viime aikoina on ollut niin julmetusti asiaa, että olennaisin asia, asukuvat, on jäänyt aika vähälle. Mulla on kuva-arkistossa lukemattomia kuvia, ja haluankin julkaista ne teille, vaikka ovatkin hetkellisesti jääneet paitsioon.  Aloitetaan esittelemällä ihan ensimmäiseksi tuo lukijaltani ostama siipineule todella tavallisessa arkipäiväisessä asussa. Kiinnostako teitä ylipäätään muuten asut, jotka on mahdollisesti kuvattu jo vaikka muutama viikko takaperin, mutta jääneet julkaisematta? :) Suomestakin on lumen keskeltä pari kivaa asua, mutta jotenkin tässä kaiken muun härdellin keskellä ne on jääneet julkaisematta.

ANGEL WINGS.  It feels I've had so much going on and on my mind lately, that I have been missing out on writing on the most important thing on my blog, the outfits. I have so many different photos in my archives, that I want to still show you, even though some of hem have been taken a while ago :) There's some nice photos from Finland, surrounded by snow, that I have forgotten to publish. 

Tykkään ihan hirvesti tuosta neuleesta, mutta rakastaisin vielä enemmän sitä, jos se olisi ollut n. 10 senttiä pidempi, ja olisi paremmin toiminut tunikana. Mutta menee se näinkin :) Sosiaalisen median ja blogien ihana puoli on musta siinä, että mä olisin voinut kävellä tän paidan ohi satoja kertoja, enkä kiinnittää siihen huomiota. Sitten näin sen kerran jossain Instagramissa tytöllä väärinpäin, ja siitä muodostui mulle pakkomielle. Blogien idea ei ainakaan mulle oo esitellä pelkästään uusia esineitä, vaan myös uusia tapoja käyttää niitä. Onneksi maailma on vaan täynnä mua luovempia ihmisiä, joilta voin saada näitä ideoita, ja välittää myös teille oman blogini puolella :)

I love this sweater I bought off one of my readers. This is something I really love about blogs and social media, you get fresh and creative ideas on how to look at things :) I could've walked past this shirt a hundred of times, not paying attention to it. And then I saw it once on Instagram, being worn back to front, and I got obsessed. For me this is the main idea of blogs, to be able to get inspired by people more creative than I am.

Nyt kun maaliskuu on jo alkanut, ja kelit on lämmenny, niin oon jo hieman pohdiskellut saappaiden kesälomalle laittamista ja korkkareiden esiinkaivamista. Sanomattakin selvää, että odotan innolla jo kesävaatteiden ulosmarssitusta ja päiviä ballerinoissa ja nilkat vapaiksi jättävissä farkuissa. Samalla jotenkin haikeeta laittaa saappaita telakalle, kun niissäkin on niin kauniita yksilöitä mulla kuitenkin. Jollain tapaa tuntuu, että tänä vuonna ei talvee oo oikeen ollut ollenkaan. Lontoossa en nähnyt kertaakaan lunta, ja Suomessakin lunta oli "kunnolla" vain tasa kerran siellä vieraillessani. Jotenkin koko ajan on vaan odottanut "kunnon talvea", mutta samalla toivonut koko ajan, että sellainen ei edes tulisi. Voi kun kuitenkin saataisiin ihana pitkä kuuma kesä, ja voisi nauttia avosandaaleista ja farkkushortseista pidempäänkin :)

Jotenkin tosi omituista muutenkin, kun mun opinnot on jo yli puolenvälin virallisesti, ja tätä jaksoakin on enää kaksi viikkoa. Tämän jälkeen koulua on enää 4 jaksoa, joista kaksi viimeistä meneekin dissen parissa. Tätä vuotta on enää yksi jakso jäljellä, ja sitten onkin jo kesä. On vähän hassua, kun en vielä edes tiedä, olenko kesän Suomessa vai Lontoossa kesän, ja siksi jotenkin tuntuu kauheen avoimelta tämä vuosi. Toisaalta, on tosi kiva, kun ei ole sen tarkemmin suunnitelmia, vaan elämää voi elää spontaanisti. Elämällä kuitenkin on tapana yllättää melko positiivisesti ja parhaat seikkailut tulevat yllätyksinä :)

It's already March, and the weather is getting much nicer. I've been contemplating on putting my boots away for the summer, and taking out the summer shoes :) I'm waiting very impatiently for the summer, to be able to wear cute flats and denim shorts. It strangely feels as if there was no winter at all this year, and I'm hoping it doesn't mean we won't have a proper summer as well. I NEED a long and hot summer, to get me through next winter. 

It's strange that my studies are already halfway through, and there's only two weeks left of this term :) Then there's one more, and it's already summer. And I don't even know where I'll be spending it! Maybe here in London, maybe in Finland. We'll see. In a way it's really great to have everything in my life so open to changes, because life has the tendency to make everything work out in the best possible ways :) And the best of days are the ones that happened surprisingly!

Sellainen asu siis tällä kertaa :) Mitäs te tykkäätte siitä? Nyt matkalaukku auki ja viikonlopun kamat sinne, huomenna pääsee fiilistelemään Backstreet Boysia ja viikonloppuna ihanien ystävien seuraa! :)

So, what do you think of this outfit? :) I'm off to pack for Helsinki, tomorrow I'll be seeing Backstreet Boys live, so ecstatic!! :D

Otsikon biisi - HIM: Wings of a Butterfly

Kommentit

Veronika (Ei varmistettu)

Täytyy kehua, että näissä kuvissa näytät jotenkin todella raikkaalta ja kauniilta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti <3

Anniina (Ei varmistettu)

Aivan ihana toi paita.

ps. Mun kone menee aivan juntturaan aina kun tulen tänne mungolifeen. Samaten noiden videoiden katsomisesta ei tuu mitään, koska ne vaan pätkiii ja pätkii. :/

Anna (Ei varmistettu)

Tosi ikävä juttu, mä laitan ylläpidolle tietoa :)

e (Ei varmistettu)

mahtaisiko toi neule, melko lötköä mallia kun on, pesun jälkeen jos venyttäis pituussuunnassa niin venyä enemmän tunikaksi? :)
ihanat sun hiukset taas!

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy kokeilla :) Ja kiitoksia :)

Hanna (Ei varmistettu)

Jei, Backstreet Boys! Oli ihtekin hommattava liput sinne, olihan se se lempibändi joskus peruskoulussa :D

Pakko sanoa, että kerrankin tunnistin tuon otsikon biisin, yleensä ne menee täysin ohitse :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, tykkäsitkö keikasta? :)

Kp (Ei varmistettu)

Noista Loubbiksiata vielä..onko aidot? Itselläni on kolmet lubut kaikki varmuudella aidot, luotettavat liikkeet mm. Nina's, Saks. Kopioihin olen törmännyt mm huutiksessa,myydään aitoina ja voin kertoa, että tunnistaminen kovin vaikeaa jos ovat hyvät kopiot. kuinka uskallat tehdä eBay ostoja? Luotettava myyjä jne ei saisi minua vakuuttuneeksi.

Anna (Ei varmistettu)

On joo :) Kuitti oli mukana ja kävin putiikissa vielä varmistamassa :) Oli ihan yksityinen myyjä briteistä ja lupasi palautusoikeuden, jos olisi ongelmaa :)

-h- (Ei varmistettu)

Kaunis paita! Ja hyvä idea käyttää nimenomaan noin väärinpäin - siivethän kuuluu selkään, ei rinnuksille ;) Näen mielessäni lookin vielä mahtavampana, jos sun upea kiharapilvi olis kietaistu sellaiselle isolle, rennolle "nutturalle" niskaan, pääsisi siivet paremmin esiin.

Aurinkoista kevättä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, täytyy kokeilla noin :)

Noi buutsit on todella hyvännäköiset! Ja muuten tukka, miten kummasti pieni asia, kuten jakauksen paikkakin voi vaikuttaa?? Näyttää kivalta!

Anna (Ei varmistettu)

Kieltämättä! Omaan silmään se usein näyttää vaan oudolta, kun se on eri tavalla kuin yleensä :)

Tiina (Ei varmistettu) http://tinttis.blogspot.fi

Aivan älyttömän ihana asu! :) Tommonen simppeli mut kiva.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Tanja (Ei varmistettu)

Ihanan vaalea asu. :)

Tuli mieleen tuosta paidan väärinpäin laittamisesta, että eihän noi siivet tuossa etupuolella näyttäis lähellekään niin hyvältä, kuin selässä. Paidan suunnittelijat ei vissiin miettineet asiaa loppuun asti. :D

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä!

Anna (Ei varmistettu)

Love the wing sweater! :) & I'm still in love with your boots. And yes, that's why I'm reading blogs. To get inspired by other lovely people. I found so many things I'd never bought without a fashion blog or instagram. It's amazing how you can get so many inspiration while browsing through the internet.

I'm glad you posted an outfit again. I miss those kind of posts. But since you made this archive day I think we're going to see all the missing outfits! Still waiting for your dress from NYE :)

Have fun in Helsinki and at the BSB concert :) I'm going to see Dead By April, my fav. band, and I soooo can't wait! Do you know them?

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much :) And yeah, there's been so much other stuff on my mind lately, I haven't been putting up too many outfits on :/ But thanks anyway and have fun on the gig, I need to get more info on that band, never heard of them! :)

Leila Karin Kiiskinen (Ei varmistettu)

Italiassa käytetään saapikkaita ympäri vuoden. Nyt on tullut kauppoihin kevät- kesä saapikkaat, satoja malleja, varsinkin nilkkureita..ne on mun intohimoni:) Vaaleita luonnonvärejä,varsissa esim.strasseja ,kuviota tai pitsiä, tai ihan yksinkertaisia nahanvärisiä..jeee!!:)))

Anna (Ei varmistettu)

Oho, no sehän on kirjaimellisesti "saapas"maa ;)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ihana neule ja muutenki noi asun vaaleet sävyt :) noita beigen eri sävyjä pitäis kyllä omaanki kaappiin hankkia :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Beige on siitä ihana, että toimii talvesta kesään joka vuodenaika :)

Nanna (Ei varmistettu)

Kiva paita, mutta kolmannessa kuvassa huomioni veivät hiuksesi.
Onko tarkoitus olla että noi ylemmät omat hiukset on kolme kertaa lyhyemmät kuin pidennykset? Aikasemmin oot ainakin painottanut että on tärkeää että pidennyksiä ei näy, mutta näistä kyllä huomaa heti. Joka tapauksessa nätti paita!

Anna (Ei varmistettu)

Mun omat päällihiukset on edelleen melko lyhyet sen kanadakampaajadisasterin jälkeen, mikä ei yleensä näy, mutta noi jatkot on ollu päässä nyt 2,5 kk ja ne pitää nostaa jo :) Mulla onki huomenna kampaaja juuri siitä syystä :)

Heidi (Ei varmistettu)

Tuo Givenchyn laukku on vaan niin täydellisen värinen, kokonen ja mallinen! Ehkä vielä joku päivä .. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Se on :)

Kommentoi