Coming up...

Mungolife

Oon tässä istunut kalenterin äärellä hieman suunnittelemassa syksyä ja samalla ihan lähiviikkoja, postausaiheita tuleville viikoille ja muitablogiin liittyviä juttuja. Tällaisia postauksia olen suunnitellut lähiajoille:

Äitiys & blogiyrittäjyys 
Q&A
Tulevaisuudenhaaveita 
Lempikoruni 
Tops & flops - asut vuosien varrelta 
Kotitekoisen toffeen ohje
Kotijuttuja uuden kodin myötä 

Mitä muuta te haluaisitte lukea? 

Kommentit

Annika (Ei varmistettu)

Oon aina rakastanu sun meikkijuttuja joten niitä! :)

Kiasa (Ei varmistettu)

Innolla odotan kyseisiä postauksia! Todella hyvältä kuullostaa! :) sun ruokareseptijutut on myös herkkua!

Akialoa (Ei varmistettu)

Iso tykkäys tuolle menneiden vuosien asuille! Erityisesti olisi kiva nähdä sellaisia asuja, joista oot hirveesti joskus vuosia sitten tykännyt ja mielipide niihin nyt :)

Tm (Ei varmistettu)

Tämä menisi ehkä mungobabyn puolelle mutta oman laskutunajan lähestyessä kiinnostaisi kuulla parhaista imetysvaatteista + liiveistä! :) Ja kuinka tehdä siitä "mammamuodista" omannäköistä...

Miss Maria

Kaikki sisustus- ja ruokajutut on aina tervetulleita!

Takkutukka (Ei varmistettu)

Moi Anna! Olen myös innoissani tulevista blogiaiheistasi, mutta minua kiinnostaisi tietää, miten saat hiuksistasi aina noin upean näköiset?! :) Millaisia tuotteita ja hiustenlaittovälineitä suosit esim. arjessa ja/tai valokuvauksiin valmistautuessa jne. Tsemppiä syksyyn ja muuttoon!

Maarit (Ei varmistettu)

Menneisyyden muisteloja olisi kiva kuulla, esimerkiksi minkälaiset välit teillä on nykyään Merin kanssa, milloin olette viimeksi tavanneet? Tulevaisuuden haaveisiin liittyen haluaisin kuulla oletko kiinnostunut esim opiskelemaan täysin uutta alaa ja jos näin on niin mitä? :) ei nyt tavallaan liity itse postausaiheeseen mutta kiinnostaisi tietää oletko ajatellut hankkivasi lisää tatuointeja (esim mieheesi tai lapseesi liittyen)? Ja sellainen "näitä asioita et tiennyt minusta" -postaus on aina kiva :)

Marine (Ei varmistettu)

Hyvältä kuullostaa tulevat ideat. Kaikki sisustus- ja kotijutut kiinnostaa aina tätä sisustushullua :). Myös ihan teidän perusarjesta on tosi mukava lukea.

Adelles (Ei varmistettu)

Kivoja postauksia tulossa! :) Tässä omia ajatuksia:
- Sisustusjutut on aina ihan huippuja! Varsinkin esim. lempivärit sisustuksessa, eri materiaalit yms.
- Matkahaaveet - minne haluaisitte matkustaa ja miksi?
- Hiuskollaasi - millaisia hiustyylejä sinulla on vuosien varrella ollut, millaista voisit joskus vielä harkita?
- Koira vauva-arjessa: miten on mennyt, jotain huomioitavaa lemmikin kannalta?
- Vaikka häistä on jo aikaa, niin kaikki sormusjutut on ihania! Eli esim. vinkkejä tuleville morsiamille sormuksen valintaan, sinua miellyttäviä sormuksia yms.

-A- (Ei varmistettu) https://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.fi

Sinun reseptisi ovat olleet aina hyviä, minun puolesta niitä voi olla joka toinen päivä. Tuo tops ja flops on kyllä varsin mielenkiintoinen, koska menneisiin asukokonaisuuksiin pääset helposti käsiksi, koska sinulla on blogi. Ja toki sinun itsesi ja lukijoiden näkemykset varmasti eroavat, ja niinhän se aina meneekin. Mukavaa loppuviikkoa!

Maiju (Ei varmistettu)

Hyvältä kuulostaa! Oon aina tykänny ihan älyttömästi, ku oot tehny musiikkiaiheisia postauksia. Millaista musiikkia kuuntelet tällä hetkellä ja onko maku muuttunut äitiyden myötä (en tiedä voiko äitiys edes vaikuttaa siihen :D ) tai ihan mitä löpinää vaa musiikin saralta. :)

Tanja (Ei varmistettu)

Täältäkin iso kannatus tuolle menneiden vuosien asuille! Ja ehkä muutenkin menneiden aikojen muistelot :D Myös tulevaisuuden haaveet postaus olisi ihana.

Hansutar (Ei varmistettu)

Menee varmaan Munobabyn puolelle, mut olisi kiva lukea miehesi ajatuksia isäksi tulosta ja muutenkin isyydestä :)
Ja myös hänen ajatuksiaan bloggaaja vaimon kanssa elämisestä!

Sara (Ei varmistettu)

Edelleen olisi kiva postaus lempikengistä per kausi tai tops / flops lista mitkä on ollu onnistuneita ostoksia ja mitkä ei.. Sulla kun tuntuu olevan niitä muutama pari, itse etin kenkä ja laukku inspiksiä ;) (yleinen laukku päivitys ei myöskään olisi pahitteeksi... rrrrakastan sun laukkukokoelmaa!)

Ja sit vielä kuvaajana, sun tämän hetkinen kamera varustus olisi kiva lukea.

Laura (Ei varmistettu)

Suunnittelemasi jutut kuulostavat kivoilta, odotan innolla! Itse olen aina ihaillut rohkeuttasi, määrätietoisuuttasi ja itseluottamustasi. Sen vuoksi jotkin "miten minusta tuli minä"- tyyliset kirjoitukset kiinnostavat tai vaikka oma näkökantasi siihen miten mielestäsi tuetaan omaa hyvinvointia/itsetuntoa tai toteutetaan unelmia. Myös erilaiset muistelupostaukset kiinnostavat, vaikka juurikin asujen muodossa tai millaista elämää olet milloinkin elänyt. Tykkään siis kaikista syvällisemmistä ja henkilökohtaisemmista postauksista kovasti :) On aina kivaa saada tietää millaisia tekijöitä ihailemien ihmisten ytimeen kuuluu niin niitä voi sitten työstää itsessäkin!

M (Ei varmistettu)

Reseptejä täällä kaipaillaan lisää, ne on aina kivoja. Sellasia yksinkertasia ja toimivia arkiruoka reseptejä ja muutkin käy. :) Itseasiassa sitä pizzaa tein mikä oli siinä mix resepteissä ja oli huippua! Kookosmannaa ostin myös :)

Jenna (Ei varmistettu)

Kosmetiikka ja kauneudenhoito kyllä kiinnostaa :) tuotteita joita käytät meikissä ja ihonhoidossa ja rutiineja ja vaikka myöskin paheita tai jotain jossa haluais tsempata. Erityisesti kiinnostaa jos on hyviä edullisia tuotteita vinkata, niitä raskii testailla helpommin sit itsekin

Ellie (Ei varmistettu)

Onpa ihana kalenteri! <3 Olisiko sitä mahdollista nähdä vähän lisää? Etsinnässä olisi kiva kalenteri syksyksi.

summer (Ei varmistettu)

Hei, itsekin tulin ihastelemaan kalenteria ja löysin googlettamalla tämän: https://www.joandjudy.com/en/planner-a5-2017/2018

Olisiko mahdollisesti tämä? :)

Maarit (Ei varmistettu)

Vanhan blogin puolelta ihan joitain kuulumispostauksia tai asukuvia! Tykkäsin niistä aikoinaan ihan höperönä

xod (Ei varmistettu)

Päivä kanssani, sisustusjuttuja, reseptejä, ehkäpä jokin syvällisempikin aihe? Ja vanhoja asuja, just onnistuneita&epäonnistuneita, ja sit jokin semmonen olis kiva sarja mikä monissa blogeissa onkin, eli vaikka menneiden vuosien asuja aina elokuulta yms! Niitä on hauska katella ja näkee miten tyyli on kehittyny ja muoti muuttunut :) Myös miehen asut kiinnostaa!

xod (Ei varmistettu)

Niin ja vanhoja postauksia vois nostaa uudelleen :D

Martan arkea

Käsi- ja hoitolaukun sisältö kiinnostaa samoin laukkujen säilytys: onko laukut tyhjiä vai onko niissä pyörimässä pari huulirasvaa yms.

smes

Olisi joskus kiva lukea miehesi kirjoittama postaus. En muista onko sellaista ollut täällä ja ymmärrän toki, jos toive on liian henkilökohtainen tai jos miehesi ei halua kirjoittajan roolissa blogissasi olla. Postaus voisi olla jostakin arkisesta aiheesta, mutta en tarkoita, että hänen pitäisi esimerkiksi työpaikastaan tai muusta yksityiselämän asiasta kirjoittaa.

Hanna (Ei varmistettu)

Menneiden vuosien asuja olisi kiva nähdä, ehkä erityisesti aiemmilta vuosilta (ennen v.2013). Muutkin ideat kuulostavat kivoilta. :)

Hanna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti syysasu/talviasu sekä sisustus kollaaseja. Sinulla on niin hyvä maku ja lähellä omaani että saa aina inspiraatiota. :)

Tami (Ei varmistettu)

Uuu kaikki menneisyysjutut ois tosi kivaa luettavaa! Nimenomaan siis erilaiset asut, mutta on muutaki muisteloa kiva lukee :)

Dyyyd (Ei varmistettu)

Pidän kantaaottavista jutuista, osaat välillä todella hyvin sohaista muurahaispesää. Haluaisin nähdä videoblogeja, esimerkiksi päivämeikistäsi ja tai kampauksen teostasi. Videoblogi teidän nykyisestä tai uudesta asunnosta kiinnostaisi sisustusmielessä hyvin paljon! Joku aikaisemmin mainitsi "miten minusta tuli minä" -aiheesta, sekin olisi kiinnostavaa luettavaa.

KM (Ei varmistettu)

Microblading:sta

Epa (Ei varmistettu)

Lukisin mielelläni sun urahaaveista ja -tavoitteista. Kiinnostaisi myös miten näet uran vs. perhehaaveet.

238 (Ei varmistettu)

Minusta olisi kiva nahda esim. Day in the life of Anna tyylinen videopostaus, missa nakisi millaisia paivasi ovat. Tai sitten esim jotain muita videopostauksia, kuten Whats in my bag? Tai My Go To Makeup essentials/tutoriaali. Tai sitten vaan ihan joku random vlogi jostain mista tahansa aiheesta. Tai matkavlogi! :)
Sitten myos menneisyysmuistelot ovat kivoja, esim Ausseista, maailmanymparysmatkasta tai Lontoosta.
Ja jotain laukkupostauksia olisi kiva lukea, kunnon laukkufanina tietysti aina :-D
Ja viela esim. Semmoinen haavepostaus, kaikista haaveistasi ja mita jos tilanteista, jossa saisit valita missa maassa asuisit, mika olisi ultimate laukkuhaaveesi, talosi, urasi, yms, niinkuin in a perfect world :)

238 (Ei varmistettu)

Sit myos morning ja bedtime routine ja ehka jotain henk.kohtaisia storytime muisteloita, elamaa mullistavista kokemuksista. Mitka tilanteet ja tapahtumat ovat muokanneet sinua eniten tai mitka tapahtumat ovat jattaneet jalkensa sinuun tai mitka tapahtumat tulet muistamaan aina. Eli semmosia personal storytime postauksia olisi kiva lueskella. Ja ehka esim parhaat Top Books That Have Influenced You ja tuommoisia :)

Anastasia (Ei varmistettu)

Moikka!
Olisi kiva lukea miten teet arkimeikin, mistä meikeistä tykkäät, kampausideoita, my day, leivontaa, ennen julkaisemattomat valokuvat, miehen kirjoittama postaus rakkaudesta, videoita

Ems (Ei varmistettu)

Tykkään tosi paljon ihan päivänasu ja kuulumispostauksista, niitä siis lisää! Lisäksi olisi hauska kuulla pohdintaasi siitä onko äitiys muuttanut/tuleeko se muuttamaan pukeutumistasi. Tuleeko esim. sellainen olo että äitinä ei voi käyttää yhtä lyhyitä helmoja tai avoimia kaula-aukkoja kuin aiemmin?

Täältä ääni myös haavepostaukselle! Erityisesti urahaaveet kiinnostavat :)

Marja (Ei varmistettu)

Mua kiinnostais kaikennäköiset "vinkkipostaukset".

Rosa (Ei varmistettu)

Mietin tätä tuossa joku aika sitten, niin näinkin mielenkiintoinen asia kuin siivouspostaus :'D miten usein siivoat, millä välineillä, jotain vinkkejä ja tapoja :D se aihe nyt ainakin koskettaa todennäköisesti jokaista elämäntilanteesta riippumatta..

Sanna (Ei varmistettu)

Ruokapäiväkirjat! :)

Elli (Ei varmistettu)

Sellanet top-listaukset! Ihan kuinka monta haluat mut esim. Top10 meikkituotteet, laukut, kengät ja vaikka matkakohteet :) etenkin meikeistä kiinnostaisi sellaiset tuotteet jotka pitäisit jos kaikesta muusta täytyisi luopua.

Kommentoi