Copenhagen, hello

Mungolife

Moi Kööpenhaminasta!

Eilinen meni kuin siivillä; aamulennolla Köpikseen ihanien tyttöjen kanssa ja sitten kiireinen päiväohjelma ennen kuin suuntasimme Britney Spearsin alusvaatemalliston lanseeraustilaisuuteen. Olipahan hieno show, jota nähtävästi taltioin viidensadan kuvan verran. Nyt en kuitenkaan aio niitä käydä läpi, vaan nauttia tän ykkösämmän seurasta ja tutustua Köpikseen tällä voimanelikolla, joka vänne vielä jäi.

Olo on vähän väsynyt, kun ilta venähti. (Kuvastahan sitä ei siis voinut päätellä...) No, kyllä tästä pikkuhiljaa varmaan kuoriudutaan Macbookiemme alta ja kaupungille!

Teemaan ja fiilikseen sopivasti...

Jep.

Kommentit

Ei hemmetti, repesin tuolle kuvalle! :D Halaa tuota ihanaa sähikäistä mun puolestani.

Anna (Ei varmistettu)

Halailin kyllä varmasti koko Suomen puolesta :)

Lastenhuone (Ei varmistettu) http://lastehuone.vuodatus.net/

Kiva että viihdyit Kööpenhaminassa - olen asunut täällä Tanskassa jo kohta 10 vuotta. Pitäis todellakin saada aikaiseksi tuollanen tyttöjen reissu, hotellit ja kaikki. Hmmmm :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, oli kyllä huippua :)

Roosa (Ei varmistettu)

Moikka Anna! Käännyn nyt puoleesi, kun ajattelin, että olet sopiva henkilö vastaamaan Lontoo-asioissa. Suunnittelimme äitini kanssa reissua Lontooseen joulukuussa. Äitini on ollut joskus yli 20 vuotta sitten joulukuussa siellä, ja hän sanoi, ettei siellä mahdu kävelemään kaduilla kuin valtavan ihmismassan virran mukana ja kaupat on niin täynnä, ettei tee mieli edes astua sisään, saati katsella mitään. Oltiin Lontoossa viime vuonna syyskuussa ja mun mielestä silloin oli suhteellisen paljon väkeä, jos nyt Helsinkiin vertaa, mutta oli ihan OK, eikä haitannut itseäni. Sovareihin ei tarvinnut mielestäni jonotella kovin pitkiä aikoja.
Selviän kyllä itse, vaikka jonoa olisi enemmän yms.. Ja kovasti kiinnostaisi jouluinen Lontoo! Siispä kysyn, mitä mieltä itse olet? Onko yhtä paljon väkeä, kun äitini on mieltä? Kiitos tuhannesti jo etukäteen vastauksesta, sekä viihdyttävästä ja inspiroivasta blogista. : ) t. Roosa

Anna (Ei varmistettu)

No ei kyllä ole, jos tajuaa pysyä vaan poissa sieltä Oxford Streetin helvetistä, tai lähtee sielläkin ulos lähinnä arkiaamuina tms. Ei siellä nyt oikeesti mitään stampedeja ole, ihan maalaisjärkeä vaan käteen ;) Ja kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kun löytyisikin :/ Typerä muistikortti :/

Kommentoi