Cozy & Comfy // Kuopio

Mungolife

Jälleen vaaleanpunaisessa hattarassa. Huhhh, mikä päivä ollut. Kauhea kiire aamusta iltaan, kun olen tehnyt työhommia, metsästänyt joukkueellemme pelipaitoja ja hyppinyt treenitkin päälle. Nyt istun ihan romuna sohvalla ja odotan, että joku illallinen taikoo itsensä. Kauhea himo kasvissosekeittoon, joten joudun ehkä ihan itse kaivamaan itseni tuonne keittiöön ja lieden äärelle. Benkkuki on ihan loppu, kun juoksutin sitä tänään. Tyyppi vetelee hirsiä tossa mun reiden vieressä ja on hyvin tyytyväisen oloinen. Välillä käy kyllä tollanen koiranelämä vähän kateeksi. Syö, juo, juokse, leiki, kerjää vähän ruoka, leiki, saa herkkuja ja kaikissa väleissä nuku. Epäreilua :D

Mulla taas ois listalla vaikka mitä siivoamisesta pariin ompeluhommaan, mutta rehellisyyden nimissä myönnän, että tänään illallinenkin tuntuu ylitsepääsemättömän rankalta suoritukselta. Maanantai, miksi olet aina näin hankala? Kun viikonloppu menee kaikin puolin mukavissa merkeissä, niin maanantai on aina lähes tappavan raskas. Mun viikonloppu oli about yhtä mukava kuin tuo mun asu. Mohairia, kashmiria ja matalat kengät. Siitä on hyvä mukava viikonloppu tehty. Tosin eipä tämä viikkokaan ikävältä näytä. Tytöt tulevat huomenna kylään kun lupasin väkrätä porkkanakakkua.


Vaikka miehen työssä on ärsyttäviäkin piirteitä (kuten kyvyttömyys suunnitella elämää kovin pitkälle eteenpäin paikkakuntasitoutuneesti), on pakko sanoa, että olen todella onnellinen tietyistä puolista hänen työssään. Miehen työn kautta on ollut jotenkin todella paljon helpompi asettua Kuopioon, sillä täällä on monia miehen työkavereiden tyttöystäviä tai vaimoja samoilla taustoilla. Hekin ovat valinneet yhteisen arjen ja siirtyneet miestensä mukana eri puolelle Suomea. Jotenkin kun toiset tietävät omaankin elämään vaikuttavat tekijät jo omasta kokemuksesta, on helpompi tutustua ja ystävystyä. Vaikka päätin jättää omat ystävät ja kaverit Helsinkiin (toki iso osa heistä asuu jossakin muualla muutenkin), on ollut helpottavaa, kun täällä on löytänyt kavereita ja ystäviäkin. Miehellä on superkivoja työkavereita, joilla on ihan mahtavia parempia puoliskoja. Ja vaikka mä välillä tykkäänkin vetäytyä omaan kuoreeni ja olla yksikseni, oon loppujen lopuksi niin yltiösosiaalinen ihminen, että kyllä mä kaipaan tyttöjen iltoja, lenkkiseuraa ja muuten vaan kavereiden kanssa hengailua.

Pelkäsin Kuopioon muuttaessani, että tulen täällä erakoitumaan ihan todella, mutta päinvastoin minusta on tullut paljon avoimempi uusien ihmisten tapaamiselle ja tutustumiselle. Ei ole niitä omia piirejä, joihin takertua, niin on ihan eri tavalla inspiraatiota ja energiaa tutustua uusiin ihmisiin. Kotona töitä pääasiassa tekevänä on jotenkin välillä vaikea tutustua uusiin tyyppeihin. Oon aina ollut sitä mieltä, että on helpompi tutustua vastakkaiseen sukupuoleen deittailumielessä kuin uusiin kavereihin. Siksi tänne muutossamme on ollut positiivinen ihana yllätys, kuinka paljon täällä on mahtavia tyyppejä, joihin on ollut tosi kiva tutustua.

Vähän niin kuin hääjuhlissakin, something old ja something new kulkee käsikädessä tässäkin asiassa. Oon nimittäin ihan yhtä onnessani siitä, että Vivve tulee viikonlopuksi Kuopioon hengailemaan, enkä malta odottaa kun neiti Valpuri sieltä saapuu perjantaina viikonloppuamme viihdyttämään. Voisin jaaritella ystävistä ja kavereista loputtomiin, mutta tosiasia on se, että välttelen vaan sitä, mitä pitäisi tehdä, eli kokkaamista. Taidanpa siis lätkäistä läppärin kiinni ja suunnata kattilan äärelle.
H&M mekko, farkut ja neule
VAGABOND nilkkurit
CHANEL laukku

Mitäs tykkäätte mun pehmoisen mukavasta viikonloppuasusta? Jeij or neij? :) 

Kommentit

Pihla (Ei varmistettu)

Ei vitsi, piti tulla voin kommentoimaan, sinun hiusväri on näissä kuvissa aivan upea! Upean sävyinen. Asu on myös kiva, ihanan rento :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se vähän tummeni tässä juuri, kertoilen siitä lisää pian :)

Sohvii (Ei varmistettu)

Tässä on muutes tosi tosi kivat meikit! Jotenkin tosi raikas ja kuulas, sopii sulle hyvin! Mitä tuotteita käytit?

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa tuossa on ihan mun perusjokaäpäiväinen meikki :) Kuvausvalo oli vaan piirun verran kauniimpi kuin yleensä :)

susanne (Ei varmistettu)

Onko mahdollista saada perusjokapäiväisestä meikistä postausta? Would make my day <3 :)

Nina (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, koska sun tukkas on jotenkin tosi upea! Upea väri!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Elli (Ei varmistettu)

Ihana asu ja takki, mutta meikki vei nyt jotenkin huomioni! Todella todella ihana meikki! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Hassua, sama meikki tismalleen samoilla tuotteilla kuin aina :) Oli vaan laskeva aurinko niin sai kauniin kuvausvalon :)

Jenni (Ei varmistettu)

Pakko tulla itsekin kommentoimaan kuinka aivan ihana meikki sinulla on näissä kuvissa <3 Raikas ja näyttävä samaan aikaan, täydellinen! Yleensä minua ei niin meikkipostaukset kiinnosta mutta tästä meikistä voisin katsoa tutoriaalin milloin vain :) Ja tuo hattaratakki olisi kyllä ihana syksyyn <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Haha, tuo on se mun sama meikki, josta oon tehnytkin tuton joskus :) Eri valoissa vaan näyttää erilaiselle, ja nyt oli hyvä kuvausvalo :)

Noora (Ei varmistettu)

Onpa upeat hiukset tässä, mahtava väri! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

-A- (Ei varmistettu) http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de

Hei! Itsekin perheineni muutin Saksaan miehen työn perässä. Reilut 5 vuotta Saksassa asuneena ja voin sanoa reilusti, että yksi syy viihtyvyyteen on mm. miehen työn kautta tuntemani ihmiset. Kaunista viikkoa Kuopioon! P.s. Me vietämme 2 viikon syyslomaa lasten kanssa Suomessa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja samoin sinne! Ihanaa Suomen lomaa! :)

Kia (Ei varmistettu)

Aivan ihana meikki näissä kuvissa ja sun tukka näyttää ihan upealta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) <3

Lenna (Ei varmistettu)

Vau mikä asukokonaisuus! Kengät ja takki on törkeen hienot!

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Annemari (Ei varmistettu)

Tuo ihana ihana takki, onko H&M? Onkohan moisia vielä raasulle!

Anna (Ei varmistettu)

On joo! On ihan tuore ostos, eli pitäisi olla! :)

Kommentoi