Cupo-arvonta!

Heippa muksut! (joo, en tiedä mistä tuli taas toi aloitus…)

Mulla olis teille pitkästä aikaa arvontaa tarjolla, ja samalla pientä vihjettä uudehkosta nettisivusta, jota kannattaa alkaa käyttää hyväkseen 🙂

Mä oon tuolla Briteissä esimerkiksi tottunut siihen, että metsästän aina alekoodin X paikkaan, oli se sitten pizzan tilaukseen tai lentokenttätaksiin. Briteissä (ja siis Jenkeissäkin) on ihan hirveesti alekoodi-sivustoja, joilta saa alennuskoodin erilaisiin liikkeisiin ja palveluihin, ja nyt ajattelin vinkkasta teille suomalaisittain uudesta, maailmalla tunnetummasta sivustosta, CupoNationista, joka tarjoaa siis alennuskoodeja ja tarjouksia erilaisiin suosittuihin nettikauppoihin, esim. ASOSille, Zalandolle ja Stockmannille, muutaman mainitakseni.

Esimerkiksi tällä hetkellä sivustolla on alekoodia Zalandolle, jolla saa 10 % koko valikoimasta (23.7 asti!). Tai Booztille, jolla saa 5 % koko valikoimasta.

Screen Shot 2013-07-16 at 15.35.22

Kyseessä on siis tavallaan alennuskoodien tietopankki, josta löytää yhdellä silmäilyllä jotakuinkin kaikki käytössä olevat alennuskoodit.

Järjestimme nyt yhdessä CupoNationin kanssa arvonnan, jossa on palkintona 100 euron lahjakortti Zalandolle.

Kokoilin Zalandon valikoimista nyt kolme eri asukokonaisuutta, ja teidän tehtävänne on valita niiden joukosta suosikkinne, sillä osallistutte kilpailuun, täyttämällä siis tuon lomakkeen!

Asukokonaisuus 1: City-tyttö

Desktop23

Asukokonaisuus 2: Naisellinen festarihippi

Desktop22

Asukokonaisuus 3: Tyttömäinen keijutyttö

Desktop21

Vastausaikaa on viikon verran, eli perjantaihin klo 23.59 asti, ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tuo 100 euron lahjakortti Zalandolle! (vastaus siis lomakkeella, ei kommenttiboksiin! 🙂

Olkaa siis nopeita!

Onko tuollaiset alekoodisivustot teille tuttuja, ja käytättekö niitä?

(Postaus toteutettu yhteistyössä CupoNationin kanssa 🙂 

Kommentit (6)
  1. Eikö tähän pysty osallistumaan ilman että tilaa tota uutiskirjettä?

    1. Ei, mutta uutiskirjeen voi peruuttaa samantien 🙂

  2. Muksut tosiaankin.. siltä tuntui, kun tulin Tammereilla juttelemaan. ”Onks sul ollut kivaa?” ja sama kysymys kaikilta jotka sulle jutteli. Tuntui oikeasti, että puhut mulle kuin lapselle, vaikka olen kuitenkin saman ikäinen kuin sinä. Muuten kyllä vaikutit ihan mukavalta.

    1. No totta kai mä kysyn kaikilta, onko ollut kivaa 🙂 Jos sää on perberistä, niin se on ensimmäinen kysymys, joka tulee mieleen, että onko sateesta huolimatta ollut muksaa. Ja olen pahoillani, jos Sinulle tuli olo, että puhun kuin lapselle, en tiedostaen tee niin kellekään, joten tuntuu tyhmältä, että sait sellasen kuvan. Yritin vain olla mukava, kuten kaikille lukijoille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *