Dagen Efter

Mungolife

Huomenta! (öhhh..)

Huhhei!! Eiliset juhlat oli oikein onnistuneet ja hauskaa piisasi, mutta on ollut kyllä kiva aamukin :) Siskon kanssa ollaan lagattu sängyssä ja allekirjoittanut on 25-vuotiaan lapsen innolla availlut lahjapakettejaan ja tutkinut niiden sisällystä :)

Ystävät on osunu kyllä NIIIIIIIN nappiin lahjoilla, joita ei edes pitänyt tuoda. Murisisin vähän, ellen olisi niin kovin myyty näille :) Mun lukioystävät lahjoittivat mulle aivan upean kaulakorun, jota olen itse asiassa katsellut Honkkarin kentällä ja meinannut ostaakin, sen unohduttua tietenkin sen rottaepisodin seurauksena. Ja ihanat blogitytöt olivat tuoneet niin upean yhteilahjan, että oksat pois! Se näkyy varmasti pian täällä blogin puolella ihan omassa postauksessaan, sen verran ihana se on :) Ootte kaikki ihan tähtiä, ja saatte mua ja mun sydäntä olla sellasina lämmittämässä!

Nyt voisin riipiä itseni ylös sängystä ja syömään ihanien mimmien kanssa hieman darralounasta ja nauramaan paljon :) Varmasti ihana sunnuntai tänään siis tiedossa, vaikka sää onkin vähän harmaa, mutta mieli on ainakin kovin pirteä! Ja nähtävästi kun on ihanat vieraat ja ihanat juhlat, niin ei ole edes pientäkään darrapeikkoa täällä päin tiedossa :D Jesh, winning!

Onko lukijoilla ollut kiva vkl? :)

Kommentit

sirpa (Ei varmistettu) http://sirpaliisan.blogspot.fi

On! Eilen oli serkun häät ja pääsin taikurin avustajaksi! :D Olo oli kuin kikattavalla 12-vuotiaalla! :D

Anna (Ei varmistettu)

Ihhh, ihanaa :D

Kiva että juhlat oli hyvät. Mullaki tiedossa tyttöjen iltaa moneen moneen kuukauteen tossa lokakuun puolella. Tammikuussa syntynyt tytsy pitänyt vähä kiireisenä :) viikonloppu menny löhöillessä ja hyvän ruoan parissa. Sateinen viikonloppu ollu ja ukkostikin eilen illalla. Oikee syksyinen ilma..:(

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tosi masentava tää keli :/

heini (Ei varmistettu)

Suuret onnittelut nyt mattimyöhäseltäkin :) jee oon innoissani kun tajusin et tosta uudesta instagram sivupalkista mäkin nään niitä insta-kuvia ilman oikeenlaista puhelinta :)! Täällä vkl (ja koko viikko) on ollu vähintäänkin mielenkiintonen. Viikkoon on mahtunut muutto uuteen kaupunkiin (taas), orientoivat ja uuden kaveripiirin muodostaminen jnejnejne. Alottelen tässä kansainvälistä maisteritutkintoa, joten jännää riittää täälläkin varsinkin kun porukka on tullut ympäri maailmaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se oli osittain ideakin, että kaikki näkee ne nyt sitten :) Ja voi että, kivalta kuulostaa, paljon tsemppiä :)

JonnaS (Ei varmistettu)

Oikeen paljon myöhästyneitä onnitteluita! :) Oon vastikään alkanu seurailee sun blogia ja siis täähän on aivan mahtava; niin selkeälukuinen ja tykkään tosi paljon tästä, kun sul on paljon kuvia täällä. Niitä on ihana katsella, ennemmin kuin lukea jotain pitkää, puuduttavaa tekstiä. Innolla jään odottelemaan lisää! :) xx Jonna

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, mukava kuulla :)

sini (Ei varmistettu)

Hei mulle tuli mieleen, kun oot kysellyt toivejutskia blogiin tässä lähiaikoina, että jonkunlainen laukkukokoelman esittely ois ihana ! Kun oot nyt tehnyt noita kosmetiikkaesittelyitä ynnä muitakin :-).. Ja toi syksyvaatetuspostaus oli muuten ihan mielettömän kiva !

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on puuhan alla nyt :) Heti kun uusin tulokas saapuu vihdoin Jenkeistä, niin ehdottomasti teen :)

Jenna (Ei varmistettu)

Moi ihana Anna! Oli pakko tulla sanomaan, että sun blogin taso on noussu mun mielestä viime aikoina huimasti! Tätä on ilo lukea, kiiiitos panostuksestas! <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia :)

Heidi (Ei varmistettu)

Moi Anna! Tämä ei nyt liity mitenkään tuohon postaukseesi, mutta ajattelin kysyä, onko sinulla aikomuksena vielä tulevaisuudessa suunnitella vaatteita/asusteita? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei nyt ainakaan ihan lähiaikoina, mutta eihän se mitenkään poissuljettua ole :)

Tiina (Ei varmistettu)

Miksi sun blogissa näkyy niin vähän sun itse suunnittelemia vaatteita? Etkö ollut tyytyväinen niiden toteutukseen, ootko kyllästyny niihin, eikö ne mahdu sulle?

Anna (Ei varmistettu)

Mä laitan kohta tän vastauksen johonki FAQ -osioon :D Mä oon laittanu mun koko mallistosta yhet kappaleet jokaista säilöön mun vanhemmille, että mulla on se mallisto uudenveroisessa kunnossa :) Siksi mulla ei ole niitä käytössä :) Olen tyytyväinen, en ole kyllästynyt ja mulla ei oo koko muuttunut varmaan 8 vuoteen, että kyllä mahtuu :)

Kuinka iso toi sun kesäkotisi on? Oot varmaan maininnut sen jossain postauksessa aiemmin mutta en nyt jaksa etsiä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Tää on kaksio :)

Maria (Ei varmistettu)

Onnea :) Niin nuori tyttö vielä :D

Onko se matkalahjakortti jo arvottu, tainnut mennä ohi? Vaikka tulee oikeasti joka päivä kurkattua blogiisi ja odottaen että uutta postausta olisi. Positiivinen riippuvaisuus ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja ei oo vielä arvottu itse asiassa :)

Kommentoi