A day well spent..

Mungolife

Huomenta!

No okei, nyt on ilta, mutta mä olen sängyn pohjalla :D Mun päivän suurin saavutus on ollut nouseminen hakemaan pizzan lähimmästä pizzapaikasta.

Eilen oli ihan superhauskaa, just sellanen ilta ku mitä tuo eilisen päivän pingviini ennusti. Aamuviideltä himaan könyäminen oli kyllä tämän päivän kannalta aika heikko veto. Varsinkin kun syystä tai toisesta oon päättäny jossain vaiheessa yötä juoda Red Bullia ja heräsin klo 9. Taas sellainen selkään taputus menneisyyden Annalle täältä siitäkin ideasta. Oon lojunu tänään sängyssä koko päivän ja käynyt läpi n. miljoona sisustuskauppaa. Allekirjoitettiin tuossa Annikan kanssa meidän vuokrasopimus, ja muuttoon on tosiaan vajaa 3 viikkoa enää. En oikein malttaisi odottaa, koska se asunto oli niin mieluinen!

Mulla on hirveesti ideoita, mitä haluan ko. kotiimme ja varsinkin mun huoneeseen siellä. Ajattelinkin väkertää teille vähän sisustuspostausta. Heti kun kykenen muuhunkin aivotoimintaan ku Criminal Mindsin tuijottamiseen. Löytyykö kiinnostusta? 

Lähtövaiheessa eilen oli kyllä varsin hehkeä olo. Tän päivän sängyssä pyörittyäni verkkareissa olo on kaikkea muuta... Oon tänään tehnyt myös jotain, mitä en oo aikoihin tehnyt. Oon kirjottanut mun päiväkirjaa. Ekaa kertaa aikoihin. Ja jotenkin mulla ois hirveesti asiaa tänne bloginkin puolelle. Pitkästä aikaa jotain vähemmän pinnallista ja ehkä enemmän niitä omia ajatuksia. Jotenkin on paljon kaikkea mielen päällä ja ollut tosi kiva laittaa ajatuksia paperille.

Ajattelin toteuttaa ensi vaan seuraavalla viikolla mm. toiveviikon pitkästä aikaa täällä blogin puolella :) Toivottavasti saan aikaiseksi, nimittäin teillä on ollut niin valtavasti toiveita postausten suhteen. Vaikka darrapäivät yleisesti ottaen voisi kuvitella piinaaviksi, niin mulle on tehnyt todella ihanaa vaan maata paikallani kokonaisen päivän pää tyhjänä. Mä meen koko ajan niin kovaa ja koko ajan rattaat päässä rullaa hirveetä vauhtia, etten juuri ikinä muista ottaa aikaa ihan vaan itselleni. Tällainen lojuminen ja sluibaaminen on hyvää vaihtelua :D

Voisin siis katsoa vielä ainakin yhden tai kaksi tai kolme jaksoa Criminal Mindsia, tehdä vielä yhden idealistan blogiin ja mennä perjantai-illan kunniaksi villisti nukkumaan klo 22 :D

Toivottavasti teillä on ollut vähän vähemmän passiivinen päivä tänään :) Olisi tosi kiva kuulla teidän mielipiteitä toiveviikon postauksista, koska niitä ajattelin tehdä tässä tämän viikon aikana :) 

Kommentit

Krista (Ei varmistettu)

Oi kyllä! Sisustuspostausta odotan innolla, koska myös itsellä on muutaman viikon päästä muutto unelmien asuntoon, joten vinkkejä kaivataan :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Freya88 (Ei varmistettu)

Sisustuspostaukselle peukkua!

Nimimerkillä Muutto kahden viikon päästä ;)

Joskus myös pohdin että mitkä olis sun kaikkien aikojen lemppareimmat asukuvat / asut, olis kiva tietää mitkä on esim. menneen vuoden ajalta olleet niitä asuja missä oot viihtyny kaikkein parhaiten :)

Anna (Ei varmistettu)

Hei, tuo on kyllä tosi kiva idea :) Kiitos tästä :)

katska (Ei varmistettu)

Puhelimessa tosi kiva tää uus mobiiliversio eli kiitos siitä! iPadissa haluaisin kuitenkin käyttää ihan normaalia versiota, mutta se on mahdotonta koska iPadiin tulee automaattisesti mobiiliversio :s saako sen jostain kohtaa täältä blogista muutettua internetversioon tai onko mahdollista ottaa käyttöön monien sivujen käyttämä kysymys että kumpaa versiota haluaa käyttää?

Joka tapauksessa kiitos ihanasta blogista! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä voisinkin laittaa teknikoille toivetta, että luovat tuon viahtoehto-mahdollisuuden :)

Paula (Ei varmistettu)

Joo sama toive täälä :)

Anna (Ei varmistettu)

Laitan eteenpäin :)

Mirella (Ei varmistettu)

Oon jo pitkään toivonut postausta kynsistä. Sun kynnet näyttävät aina olevan kauniissa kunnossa, miten hoidat niitä erityisesti talvella ja mitä lakkoja suosit? Odotan innolla sisustuspostausta, ainakin mulla on näin syksyisin inspiraatio tuntuu olevan korkeimmillaan ja sisustuspostaus tuo varmaankin lisää ideoita :)

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa aiheesta tulossa postausta pian :)

meow (Ei varmistettu)

Ihanaa, toiveviikko kuulostaa tosi hyvältä idealta! Mun mielestä olisi tosi kiva kuulla sun syvällisiä pohdintoja siitä, mitä oot oppinut tai oivaltanut elämässä viime vuosina tai jotakin vastaavaa. Myöskin pinnallisempaa, vaikka semmosta, miten koet sun tyylin muuttuneen vuosien varrella ja mitä ajattelet näin jälkeen päin joistain vanhoista asuista.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva idea, kiitoksia siitä :)

OMG Anna! Joskus mulla on vaan niin ikävä sua!

Anna (Ei varmistettu)

Voi ihana!! <3 Yritetään jossakin välissä treffata pitkästä aikaa! :)

Jenu (Ei varmistettu)

Oijoi sisustupostausta ootellessa!

Ja aika hauskaa, ku just ite olin eilen viihteellä ja laitoin kans tosta samasta pikku "seinätaulusta" kuvan mun instaan. :--)

Anna (Ei varmistettu)

Se on aika osuva :D

jennikatriina

Oi voi, ei oo meikäläiselläkään kyllä yhtään aktiivisempi päivä ollut :D Eilen tuli juhlistettua omia synttäreitä ilmeisesti vähän rankemmalla kädellä kun tänään on ollut semmoinen "somebody please kill me and let me out of my misery" -fiilis :D No, vanhuus ei tule yksin vaan maailmanlopun krapuloiden kera...

Ja sisustuspostauksia innolla odotellessa! ;)

Anna (Ei varmistettu)

Ahhahahah, kyllä, juuri näin! :D

R (Ei varmistettu)

Mun mielestä on kiva lukea niitä sun ei muotiin liittyviä ajatuksia! Kaikkea elämään liittyvää yleisesti. Muutenkin lukisin mielellään sun ajatuksia vaikka yhteiskuntaan ja ajankohtaisiin asioihin liittyen, tuntuu vaan että tää blogi saa aikaan jonkunnäkösen paskamyrskyn aina kun alotat yhenkin lauseen sanoilla mun mielestä... Oon saanu joidenkin sun kirjotusten perusteella sellasen kuvan, että oot itsekin vasta "aikuistumassa". Tai näin oon ymmärtänyt. :) Oon itse vasta 18, ja helpottaa tietää että kyllä ne oikeet aikuisetkin vielä käy läpi kaikennäköstä. :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, pelottavaa, että vielä 25-vuotiaana oon vasta aikuistumassa, mutta eiköhän niitä tule vielä jonkun verran :)

Miisa (Ei varmistettu)

Heipsan Anna!
Sähän vaihdoit suoristusraudan ghd:stä siihen Cloud Nineen ja pidit tätä jälkimmäistä parempana? Oonkohan vähän unessa kun en löytäny sitä hakukohtaa tästä mobiiliversiosta että olisin löytänyt sen postauksen.. Mutta onko tuo Cloud Nine original koko jotenkin leveämpi kuin Ghd? Ja kiharoiden tekoon se on ilmeisesti jopa passelimpi kun Ghd? Kiitos jos vaivaudut vastaamaan, kivaa viikonlopun jatkoa ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkään enemmän Cloud Ninesta, vaikka molemmat multa löytyykin :) Siinä voi tosiaan säätää lämpöä ja se on samankokoinen kuin GHD :) Kiharoita tekee mun mielestä tavallaan samalla tavalla, paitsi että mun mielestä C):ssa on paremmat raudat :)

Henppu (Ei varmistettu)

Ois ihan älyttömän kiva nähä uus kämppä ihan tyhjillään ja semmosessa ei täydellisessä kunnossa:D

Sulla on yleensä kaikki niin vimpan päälle, ni ois hauska nähä sun elämää kuolevaisten joukossa:D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, eiköhän se sellasenakin näyttäydy vielä :)

-v- (Ei varmistettu)

Tää mobiiliversio pääs käyttöön ensimmäistä kertaa nyt ja tää on ihan loistava! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Tuli mieleen tosta sisustuspostauksesta että voisitko esitellä niitä sun astiastoja ja muita keittiön juttuja? Onko ihan hölmö idea? :) eilinen meni itsellä pyykätessä ja kokatessa ja vain elämää-ohjelmaa katsellessa.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, eiköhän niistä tuu postausta sitten uudesta asunnosta :)

marianne (Ei varmistettu)

Mulla taas ei puhelin suostu avaamaan tota mobiiliversiota ollenkaan, ja lataus jää junnaamaan paikoillaan, vaikka muut sivut latautuu ihan normaalisti :(

Anna (Ei varmistettu)

Mitäköhän ihmettä, mä laitan tietoa eteenpäin :)

jjeweeee (Ei varmistettu) http://andependant.blogspot.fi/

Täältä löytyy tällä hetkellä ihan samanlanen fiilis... Oli sitten sellaset kekkerit taas että huhhuh joten samaistun noihin kuviinkin tällä hetkellä todella hyvin. :--D

Mutta postaustoiveina ois sellanen Annan Lontoo matkailuopas, omia mielipaikkoja ja alueita. Lemppari kahvilaa ja ruokapaikkaa ja klubia. Sit sellanen "päivä Annan kanssa" ois kiva juttu myös. :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kivoja aiheita :) Ja tsemppiä darran voittoon :)

Kommentoi