December

Mungolife

Joulukuun eka tuli ja meni, ja unohdin tietenkin tän asukoosteen. No toisaalta, marraskuuta söi niin pahasti muutto ja Gambian reissu asujen osalta, että ihan hirveetä juhlimista ei sillä puolella nähty. Seitsemän asua ehdin kuitenkin julkaisemaan, mikä tuntuu jotenkin tosi vähältä, mutta näillä mentiin :)

Marraskuu oli henkisesti jotenkin vähän turhankin rankka. Toi muutto imi kyllä kaikki mehut, koska tässä nyt ei ollut pelkästään teknisiä ongelmia varastojen jne. kanssa vaan kyllä ihan tarpeeksi on ollut stressiä muutenkin. En koe oikeaksi siitä blogissa puhua, mutta ollut kyllä hetkiä, jolloin on tuntunut, että ihan oikeesti paistaako se aurinko ikinä tänne ja onko tää uusi asunto kaikin puolin kirottu. Jotenkin kaikki aina kasaantuu päällekkäin; asuntoasiat, koulujutut, pitkät tauot poikaystävän näkemisestä, duunistressi jnejne. Onneksi tää viimeinen reilu viikko marraskuusta meni ihanissa merkeissä ja sain viettää kuukauden lopun lämpimissä kauniissa maisemissa poikaystävän kanssa.

Asuista oma suosikkini marraskuussa oli tuo vaaleasävyinen asu, jossa vilahtivat pitkästä aikaa Joien saappaat :) Tykkään tuosta värimaailmasta, ja samanhenkistä asua olen pitänyt toisenkin kerran menneen kuun aikana.

Joulukuuta ja vuoden loppua olen odottanut innolla! Ylihuomenna suuntaan illalla Helsinkiin itsenäisyyspäivän viettoon. Pääsen pussailemaan Jediä ja Simbuskaa, kampaajalle ja työpalavereihin, mutta sen jälkeen onkin luvassa perheen ja ystävien kanssa oleskelua. Itsenäisyyspäivänä on tiedossa ystävien täyteinen päivä. Saan viettää laatuaikaa Nooran kanssa ja sitten herkutella illallisella hyvien ystävien kanssa Linnan juhlia sivusilmällä kuikuillen. Aion vetää överit glögiä ja pipareita, ja pussailla mun pikkupörröt ihan pyörryksiin. Samaa matkaa takaisin Suomesta tule ystäväni viideksi päiväksi Lontooseen ja sitten ensi viikon lopussa melkeinpä läpsystä vaihto kun poikaystävä tulee pariksi viikoksi Lontooseen ja vietetään joululomaa kaikessa rauhassa. Tenttikirjojen ja työjuttujen ympäröimänä, mutta yhdessä :) Aaton vietän Lontoossa ystävien kanssa ja suuntaan sitten vuodenvaihteeksi vasta Suomeen. Mahdollisesti joku pieni reissukin mahtuu joulukuulle; ollut puhetta Irlannissa, Skotlannissa tai jossain Euroopan isommassa kaupungissa pyörähtämisestä, mutta se jää vielä nähtäväksi. Fiiliksellä mennään. Lukukausi loppuu 12.12. ja sen jälkeen onkin 5 viikkoa joululomaa ja tentteihin valmistautumista. Loppukuusta pääsen myös halailemaan sekä Noonista, että Meriä, jotka tulevat piristämään Suomen talvea. Ihanaa! Marraskuu ei siis ollut ihan ruusun terälehdillä tanssia, mutta toivottavasti joulukuu onkin sitten senkin edestä ihana.

Mikä oli teidän suosikkiasu marrakuussa?

Kommentit

H (Ei varmistettu)

Tuo asu, missä on harmaa neule ja farkkupaita on mun suosikki kaikessa yksinlertaisuudessaan. Jotenki tosi kivan näkönen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Maarit T.

Luen yhtä ja ainoaa muotiblogia ja se on tämä. Voisin kopsata samantien kaikki asut mitä puet, ne on niin loistavia yhdistelmiä kaikki! En muista milloin olisin ihmetellyt huonoja valintoja sillä niitä ei sulla taida ollakaan. Tuota viimeistä en ole nähnyt aikaisemmin mutta googlettelin jo samanlaista harmaata hametta. Sopii täydellisesti :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :) Ja hei, se on melko uusi, joten sitä saattaa vielä löytyä :)

Delilah (Ei varmistettu)

Jos päätätte lähteä Irlantiin, niin kirjoita oikein kiva ja kattava matkapostaus! Olemme suunniteleet lähtöä Irlantiin kesällä tai syksyllä, joten luen kaiken mahdollisen hirveällä mielenkiinnolla :) Lemppariasu näistä kyllä on farkkupaita + harmaa neule!

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy sitten kirjoitella, jos tosiaan lähdemme :)

Irene (Ei varmistettu)

Onko toi sun iso Chanel jumbo single flappi ja miltä vuodelta? Ostitko sen uutena vai käytettynä? Ovatko läpän sisäpuolen metallilaatan ruuvit tasa- vai hieman pyöreäpäisiä? Ostin itse vähän aikaa sitten saman laukun second hand -liikkeestä. Laukun ruuvit ovat hieman pyöreäpäisiä. Jostain luin, että Chanel käyttäisi vain tasapäisiä ruuveja. Nyt sitten hieman mietityttää... Muuten laukku täyttää kaikki aitouden merkit. Tää on kuudes Chanelini, joten jonkin verran tietämystä ja vertailukohdetta kyllä löytyy.

Anna (Ei varmistettu)

Double flappi ja on vuodelta 2013, ihan alkuvuodesta, että taitaa olla kyllä tullut jo 2012. Chanel käyttää AINA tasapäisiä ruuveja (ainakin mun käsittääkseni), joten hieman ihmettelen noita pyöreitä ruuveja :/ Ootko käynyt Chanelin liikkeessä sen kanssa?

Tykkään kaikista asuista tosi paljon. Sulla on aivan ihana tyyli, Anna :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Jenn (Ei varmistettu)

Mulle jotenkin iskee parhaiten toi polvista revityt farkut ja hempee vaaleanpunainen-yhdistelmä! Ja Skotlannissa on monia todella näkemisen arvosia paikkoja!:) (tai sitten täällä asuminen vaikuttaa omaan mielipiteeseen...) Edinburgh on aika turistientäyteinen mutta Glasgow on tosi jees tän puolentoista vuoden kokemuksella:)

Anna (Ei varmistettu)

Mä luulen, että meidän kohde on juurikin Edinburgh tai sitten Dublin :)

laura (Ei varmistettu)

Takana perättäiset kolme ulkomaanlomaa, todella raskas kuukausi takana...laittoi vähän hymyilyttään. :)

Anna (Ei varmistettu)

Oletko koskaan ajatellut, että ehkä te lukijat ette näe kaikkea meidän elämästä? Että ehkä EHKÄ meidän elämässä tapahtuu paljon muutakin? Sä et tiedä, etkä koskaan tule tietämään mun oikeita murheita. Ja jos sun mielestä kolme ulkomaanmatkaa tekee jokaisen ihmisen elämästä onnellisen, se kertoo niiin paljon enemmän susta kuin musta :D

Sanlitun (Ei varmistettu)

Toi kynähame on niiiiiin upea. Aikuismainen ja naisellinen. Lisäksi tietenkin osasit mätsätä vaatteet ja asusteet sen kanssa täydellisesti.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

tee (Ei varmistettu)

Apuaa en osaa valita suosikkia! Toi neule ja farkkupaita on aivan ihana asu ja sen vieressä oleva vaaleenpunanen bleiseri kyllä yltää yhtä korkeelle. Ne on jotenkin rentoja ja arkisia, mutta silti niissä on sitä jotain.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Pauliina (Ei varmistettu)

Itse tykkäsin hirveästi tuosta raidallisesta shortsi-astusta! :) Tosi erikoinen joo, mutta sopi sun kropalle iha älyttömän hyvin, ja kiva nähdä rantamatkoilla muutakin vaatetta kun lyhyitä hameita ja kesämekkoja! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Mun suosikkiasu on myös tuo vaalea, tokan kollaasin vasen alakulma! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos, se oli kyllä tosi kiva asu vaikka itse sanonkin :)

as (Ei varmistettu)

Vietätkö enää nykyisin lainkaan aikaa Lontoon perheesi kanssa?

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä vietän :) En tosin vietä hirveesti aikaa tällä hetkellä omankaan perheeni kanssa, kun on koko ajan jotain, niin musta tällaset kysymykset on jotenkin niin hassuja :D

RoxyHell (Ei varmistettu)

Tykkäätkö tai käytkö koskaan kylpylöissä? Suomen kylpylät tuhannesti läpikolunneena ois kiva lukea postaus esim. jostakin Euroopan kohteen kylpylästä, jos oot käyny!

Anna (Ei varmistettu)

Aika vähän käyn kyllä :/ Jotenkin ei vaan oo tullu käytyä :/

Kate (Ei varmistettu)

lempiasuni toi missä tekoturkis, joka niin kaunis <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

jasminpinja (Ei varmistettu)

Mun lemppareita on oikeastaan nuo kaikki, todella kivan näköisiä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Kommentoi