Diorama

MungolifeTuossa noin kuukausi sitten tein toivelistaa tälle keväälle, ja pohdiskelin hinkuani hankkia harmaa laukku, ja pohdiskelin vielä Diorin ja Chanelin välillä. Todellisuudessa olin aika lailla valintani tehnyt, vaikken sitä itselleni myöntänytkään heti. Niin paljon kun haluaisinkin harmaan 2.55 Chanelin mediumina, niin taitaa se jäädä haaveeksi ainakin joksikin aikaa, nimittäin niitä ei ihan hirveesti tunnu olevan missään. Väriä ei ole hetkeen valmistettu ja käytettynä moisen löytyminen on osoittautunut jopa tälle ninjalle hankalaksi, vaikka olen kolunnut kaikki Chanel lovereiden ryhmät, PurseForumit ja muut. Pari kertaa minulle on tarjottu harmaata jumboa, mutta koska haluan nimenomaan medium-kokoisen flapin, olen ainakin toistaiseksi passannut tarjoukset. Se on ollut mahdollista vain koska tiesin, että laukkukokoelmani täydentyy kauniilla harmaalla laukulla.

Diorama on ihastuttanut mua jo viime kesästä, mutta jotenkin sen edelle on jyrännyt pari muuta laukkua. Nyt kuitenkin totesin, että tuo Diorin harmaa sävy on aivan täydellinen, ja kun ystäväni oli tulossa Suomeen, päätin käyttää tilannetta hyväkseni. Mun mielestä Dioria ei nimittäin saa mistään Suomesta, eikä tilattuakaan Suomeen, olenko väärässä? No joka tapauksessa, ei Diorama mikään kakkosvalinta ole sinänsä, että se on mielestäni aivan upeannäköinen laukku! Tuo sen strukturoitu muotoilu on jotenkin tosi viehättävä ja mallihan on kuin Diorin versio Boysta, joka on ehdottomasti lempparilaukkuni. Sikäli hauskaa, että Boy on silmään vain ihan pisaran verran pienempi, mutta Dioriin mahtuu jotenkin paljon enemmän tavaraa. Se on myös kevyempi kuin Boy, mikä tuntuu olevan monelle mieleen. Mä tykkään Boyn jämerästä ketjusta, enkä ole koskaan kokenut, että se olisi jotenkin painava laukku. Dioraman ketju on selkeästi kevyempi, sellainen hieman "onton" tuntuinen. Itse tykkään kyllä Boyn ketjusta enemmän, mutta ymmärrän toisaalta miksi ihmiset ovat tykästyneet tähän, sillä se tuntuu huomattavasti keveämmältä.


Tuo lukko on mielestäni todella kaunis, ja laukun väri on ihan mieletön! Koska käytän harmaata ehkä 80 % ajasta, niin ihan varmasti tämä on myös todella helppo yhdistellä ihan mihin vain. Muutaman kerran olen tätä jo ehtinyt käyttämään, ja pakko sanoa, että tykkään! Jokin tuossa mallissa vaan viehättää mua, mikä nyt ei ihme olekaan tällaisen Boy-fanin suusta. Hieman enemmän tykkään kuitenkin Boyn mallista, joka on jotenkin hieman pyöristetymmän tuntuinen ja vähemmän bulkki, jos pitää esim. crossbodyna. Nahka on myös hyvin erilaista näissä tietysti, sillä Boyni on silkinpehmoinen, kun taas Diorama on järeä ja vahvantuntuinen. Joskaan en ole koskaan pelännyt käyttää Boytani, joka on kestänyt käyttöä erinomaisesti. Ihmettelin itse asiassa yhden ystäväni kanssa hänen Boynsa painaumaa taustapuolella, ja olen sellaisen nähnyt parilla muullakin omistajalla. En tiedä mikä tuuri mulle on käynyt, kun mun Boylle ei ole järeästä käytöstä huolimatta käynyt niin. En sitten tiedä, onko niihin tullut kantaessa joku puristus huomaamatta tms. koska en itsekään säilytä Boytani mitenkään erityisesti, ja se on yleensä tyhjä sisältä, kun ei ole käytössä. Dioramassa en edes näe sitä potentiaalista riskiä, että tämä läsähtäisi yhtään kasaan, niin jämerän tuntuinen se on.

Jos nyt vastaani joskus tulee se Chanel harmaana medium-koossa, niin Diorama saanee kilpailijan kaappiini, sillä edelleen siinä laukussa on sitä jotain, mitä en saa mielestäni. Nämä ovat kuitenkin niin erityyppisiä laukkuja, että varmasti molemmille olisi käyttöä. Onneksi tätä harmaata Dioramaa sai vielä melko helposti, sillä olisin itkenyt varmaan karvaita kyyneleitä siinä vaiheessa jos tätäkään ei olisi enää saanut :D

Mutta mitäs te tykkäätte? Eikö olekin ihana? ♥

Kommentit

Venlatte
Venlatte

Siis aivan IHANA laukku. Mätsää myös mielettömän hyvin noin pinkit ruusut, tulee niin keväinen fiilis kun ulkona paistaa aurinko ja sulla on noin söpöjä kukkia!
Just toi kyseinen harmaa näyttää ainakin kuvissa todella hyvältä, just täydelliseltä harmaalta. Ei yhtään tunkkainen, vaikka onkin sinänsä aika pliisu väri kyseessä. Tykkään myös todella paljon noista tikkauksista ja kohotetuista yksityiskohdista. Myös lukko yksityiskohtineen on kaunis elementti. Mun silmään ton ketjun "silmukat" on just hyvän kokoset -oot siis valinnut kaiken kaikkiaan todella näyttävän laukun!

Kristina (Ei varmistettu)

Pitikin jo aiemmin kysyä tuosta Boyn painaumasta, olen nimittäin monella nähnyt käyneen niin, mutta tosi kiva jos sulle on sattunut hyvä tuuri tän suhteen! Dioramaa oon ihaillut jonkun aikaa jo myös, on todella nätti ja kivan kokonen laukku. Vaikka omaa silmää miellyttää eniten tämä mustana, tän kesän musta studded versio ja itselle vähän yllättäen tummansinisenä, niin täytyy kyllä myöntää, että tää harmaa näyttää myös todella ihanalta! Kuvissa ainakin näyttää tosi kivan sävyseltä harmaalta ja varmasti hyvä väri arkikäyttöön :)

Ihana! Oothan muuten myös vestiairesta ettinyt chanelia? Miinuksena siellä on, että jenkeistä toimitettaessa tulee tullit, mutta nekin voisi varmaan kiertää tilaamalla kaverin osoitteeseen ulkomaille :)

Sensei

Apua toi on niiiin ihana !!!

Henna stoori.fi/pakkomielteita (Ei varmistettu) http://Stoori.fi/pakkomielteita

Siis niin ihana!!!

Anna (Ei varmistettu)

Niin on :)

Sara (Ei varmistettu)

Tässä kun oon miettiny luksuslaukkuja ja mihin kannattaa satsata, päädyn aina jotenkin sun postauksiin ja mietteisiin. En oo oikein koskaan ollu laukkujen perään mutta nyt kun alkaa ikää olla niin haluaa jotenkin satsata laatuun ja tyyliin.

Siksi tulikin mieleen, voisitko jossain välissä tehdä postauksen sun eniten käyttämistä kengistä? Uskon, että niitä muutama löytyy kaapista mutta vaikka joku top 20 of all time tai top 5 per sesonki olis kiva lukea. Loubutinit on klassikoja (kuten Chanel laukuissa), mihin muuhun kannattaisi satsata? Joie bootsit ei varmaan sovi 160 senttiselle mitenkään parhaiten, vaikka niitä ehkä hieman himoitsenkin.

Enivei, kiitos ainaisesta laadusta!

Anna (Ei varmistettu)

Mä en itse asiassa ole mikään suurLouboutin-fani, mulla on tasan yhdet ja ilmankin pärjäisin :) Kenkien suhteen en ole ihan niin sekopää kuin laukkujen, mutta voisin kokeilla tuollaisen postauksen tekemistä :)

Kommentoi