Dog Gallery

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä Dog Galleryn kanssa*

TYYTYVÄINEN KOIRANPENTU, TYYTYVÄINEN OMISTAJA. Kun tiesimme, että Jedi on muuttamassa kotiimme, oli minulla selkeä tavoite. Simba ei ikinä nukkunut pedissään tai viihtynyt kantolaukussa, minkä koin pentuaikana varsinkin isoksi miinukseksi. Niinpä viikkoina ennen Jedin kotiutumista asetin tavoitteeksi löytää pienelle täydellisesti sopivan pedin ja kantolaukun. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä Dog Galleryn kanssa ja kokeilla heidän tuotteitaan, olin aivan innoissani! Dog Galleryn väen mielettömän ystävällisyyden lisäksi heidän tuotteensa olivat minulle mieluisimmat. Tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita perheen pienimmälle toheltajalle.

Hankimme aikanaan Faunattaresta kalliin nahkasängyn Simballe. Se nukkui siinä kaikkiaan ehkä kolme yötä ja remontoi sen kulmat täysin uuteen uskoon. Peti oli lelu, ei rauhoittumisen ja unen paikka. Valitessani tämän Aspen-koiranpedin Hunterilta Jedin sängyksi pidin mielessä pojan kasvamisen ja halusin ison pedin, johon se mahtuu hyvin vielä isonakin. Silti peti yllätti minut suuruudellaan :D Hypisteltyäni petiä ensimmäisen kerran, olin vakuuttunut sen laadusta! Tuo on niin pehmoinen ja ihanan muhkea! Minun teki mieli nukkua siinä, niin mukavanoloinen se oli!

Jedi oli nähtävästi samaa mieltä, se nimittäin oppi käyttämään petiään täysin opettamatta. Kerran nostimme ensimmäisenä päivänä nukkuvan pennun petiin, ja sen jälkeen se on osannut mennä väsyneenä sinne itse! Välillä kaveri saattaa nukahtaa kesken leikin minne tahansa asuntoon, ja viimeisillä voimillaan sitten raahaa itsensä petiin. Useimmiten Jedi kuitenkin kävelee vaan suoraan sänkyynsä ja nukahtaa sinne. Mitä uskomattomampiin asentoihin. Jedi käyttää noita pedin reunoja tyynynään ja välillä tunkee kuononsa tuonne sängyn kulmiin piiloon maailmalta. Öisin peti on mun sängyn vieressä tällä hetkellä, päivisin se on olkkarissa, että pieni pääsee sinne turvaan ja rauhoittumaan kun siltä tuntuu.

On ollut hienoa huomata, miten tärkeä peti on Jedille. Nukkumisen lisäksi pieni viihtyy pedissään muutenkin hyvin. Kun leikki alkaa väsyttämään, se menee sinne. Simba on ymmärtänyt, että peti on Jedin, eikä se koskaan mene siihen. Niinpä leikin villiintyessä vähän rajummaksi, Jedi hyppää usein petiin suojaan tai vie luunsa nakerrettavaksi petiin.

Tuo oranssi viltti kulkee Jedin mukana itse asiassa pedin ja kantokassin välillä. Se valitsi sen sohvalta ensimmäisinä päivinä temmellyskaveriksi ja sen jälkeen se on aina ollut sen pedissä tai kantolaukussa. Ja poika rakastaa telmiä sen kanssa pedissään!

Tästä näette kaikki Dog Galleryn ihanat koiranpedit!

Peti on siis ollut ehdottomasti suosikkituotteemme Jedille, mutta hyvänä kakkosena on Jedin kantolaukku.

Valitsin valikoimasta vaaleanbeigen kantolaukun, joka oli tyylikkään lisäksi käytännöllinen. Laukun pystyy pakkaamaan pieneen tilaan, se on turvallisen tuntuinen umpinaisin sivupaneelein ja siinä on isot hengitysaukot ylhäällä. Sen nimi, Luxus, oli aika osuva, nimittäin on ollut todellista arjen luksusta kyllä tällaisen kanssa kulkeminen.

Kasvattajalta lähdettyämme laitoin Jedin laukkuun, jota pidin sylissäni. Vinkuna oli mahdotonta ja luovutin kymmenen minuutin kohdalla. Äitini manasi silloin koko laukun turhaksi. Voin muuten kertoa, että se oli kaikkea muuta kuin! Ensimmäinen matka oli pojan mielestä varmaan aika jännittävä, mutta sen jälkeen peti on ollut kyllä mieluinen. Minulta on paljon ihmetelty, miten pystyn raahaamaan Jediä joka paikkaan mukanani. Vastaus on tämä laukku! Jedi tykkää olla tuolla laukussa. Se ei yritä tulla sieltä pois, ei vingu, ei vastustele. Jedi on vielä vähän pieni tuonne, niin laitoimme sinne viltin sille lämmikkeeksi ja pehmikkeeksi.

Pakkaan kotona Jedin ja lelun laukkuun ja suuntaamme bussilla liikkeelle. Bussissa Jedi yleensä nukkuu laukussa, pari kertaa se on ollut hereillä ja olen pitänyt herraa sylissä hurmaamassa kaikkia kanssamatkustajia. Mattolaiturin tilaisuudessa kaveri taisi nukkua 90 % ajasta. Ensin tutki läpi kaikki paikalla olijat, sitten nukahti syliini. Sieltä siirto laukkuun ja lämpölampun alla se veteli helposti parin tunnin päikkärit. Vappuna olimme kaupungilla ja kaveri nukkui tyytyväisenä laukussa varmaan kolme tuntia, vaikka ympärillä oli meteliä. Bussissa kun Jedi on ollut hetken hereillä sylissäni, on se yleensä itse yrittänyt kiivetä laukkuun. Minusta on ollut aivan ihanaa huomata, että se ihan oikeesti viihtyy siellä laukussa! Se on hänen turvapaikkansa, hänen pieni luolansa. Kotona laukun jäätyä välillä lattialle on herra löydetty pari kertaa pyrkimässä kiipeämään sisälle laukkuun.

Laukku kulkee nätisti olalla tai kädessä, on tosi tukeva, mutta samalla tosi kevyt kantaa! Pitkän hihnan saa helposti pois, jos haluaa, mutta itse kannan yleensä Jediä olkahihnan varassa. Laukussa on irroitettava pohja, jonka vois pestä, ja se taipuu siis ohueksi levyksi,

Täydestä sydämestäni haluan antaa molemmille tuotteille 10/10 pistettä! Meidän koira-arki olisi tosi erilaista ilman näitä!

Kaikki kantolaukut Dog Gallerylla löytyy täältä.

Näiden lisäksi Dog Gallerylta lähetettiin meille tulevaisuutta silmällä pitäen upea nahkainen panta ja hihna, jotka vielä odottavat käyttöä. Tuon raakileen kaula on niin pieni, että tällä hetkellä mennään ihan pikkuruisella pentupannalla ja ohuen ohuella hihnalla, mutta jahka painoa ja kokoa tulee, niin vaihdamme noihin Hunterin nahkaisiin pantaan ja hihnaan. Itse valitsin beigen yhdistelmän näistä ja mitä olen niitä jo hipelöinyt, niin lujaa laatua on kyllä kyseessä! Mitä Mustissa ja Mirrissä vilkuilin ihan simppeleimpiä pantoja ja hihnoja, niin ne olivat jotakuinkin samanhintaisi näiden kanssa. Laatu ja tyyli on kyllä ihan eri luokkaa!

(Kaulapanta, 39,90 €, laukku 79,90 €, peti, 69,90 € ja säädettävä hihnta 54,90 €)

Tässä siis meidän paketti Dog Gallerylta kaiken kaikkiaan! Kaikki tuotteet ovat siis Hunter-merkiltä ja äärimmäisen laadukkaita. Paljon paljon iloa aiheuttanut tämä yhteistyö ja voin vilpittömästi sanoa, että ehkä mieluisin blogiyhteistyö minulle hetkeen! :)

Samalla Dog Gallery halusi tarjota mahdollisuutta pienelle palalle luksusta jonkun lukijani nelijalkaisen kaverin arkeen. Tästä päästäänkin pieneen arvontaan! Minulla olisi täällä 50 euron lahjakortti liikkeeseen tarjolla, ja sen arvontaan osallistuu linkkaamalla tähän postaukseen tuotteen, johon lahjakortin käyttäisi ja perustelemalla miksi teidän oma pörrö ansaitsee palan luksusta! Hauskoja tarinoita siis kehiin!

Kommentit

annika (Ei varmistettu)

Ottaisin ehdottomasti meidän shelttineidolle myös tämän beigen nahkapannan, koska vanha hajoaa kohta! Se on kulkeutunut jo 8 vuoden perintönä isoveikalta pikkuneidin käyttöön!http://www.doggallery.fi/product/860/canadian-elk-nahkapanta-hunter

Sanna Kettunen (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/433/paws-aboard-koiran-pelastusliivi, minun 8kk Kleinspitz Väinö haluaisi kovasti oppia uimaan, tämän avulla se saattaisi onnistua :)

Helena (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/990/batman-pistolukkopanta-ebba--albus

Nämä olisi mun pojille ihan täydelliset. Mulla on kaksi bulldoggia ja ne on kyllä ihan parhaimmat kaverukset. Ensimmäistä kertaa elämässä he ovat näin pitkään hoidossa (2 viikkoa) ja mun ikävä on niin kova, tuskaa olla erossa omista vauvoistaan :( <3 odotan jo jälleennäkemistä, voi sitä pusujen määrää.

inamaria

Mulla olisi tällä hetkellä mielessä aika moniakin uusia tarpeita mun puolivuotiaalle cockerin pennulle; ainakin uusi hihna ja kaulapanta, ja isompi kuljetuslaukku/häkki autoon ja näyttelyitä varten. http://www.doggallery.fi/product/3/matter-nahkatalutin-luti Hihnoista nuo nahkahihnat miellytti myös mun silmää, etenkin tuo beige väri. :)

paula (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/139/lyon-koiran-luksuspeti-yap ostaisin meidän kesällä saapuvalle labradorinnoutajalle luksuspedin, siinä kelpais sitten pennun rauhottua ne harvat hetket kun joku ei ole silittämässä, paijaamassa ja ihastelemassa uutta tulokasta. :)

Lotta (Ei varmistettu)

Käyttäisin ehdottomasti tähän: http://www.doggallery.fi/product/25/kong-wobbler

Meidän koiralla oli tuollainen jo aiemmin, ja niin kovassa käytössä, että kului rikki :D mistään ei ole meinannut löytyä uutta vastaavaa lempparilelun tilalle, joten tämä lahjakortti ilahduttaisi paitsi omistajaa, myös itse lelun käyttäjää tosi paljon. :)

jemme (Ei varmistettu)

Meillä ei ole vielä koiraa, mutta jos kaikki menee hyvin niin heinäkuussa vihdoin ja viimein meille muuttaa cockerspanieli :) Olen pidättäytynyt ostamasta vielä mitään tarvikkeita, joten kaikkeahan sitä vielä pitäisi hankkia! http://www.doggallery.fi/product/891/my-prince-koiranpeti-trixie tämä peti varsinkin tulisi tarpeeseen.

Oma koira on ollut haaveissa jo pari vuotta, ja kaikki jotka mut vähänkään tuntee on tässä parin vuoden aikana saanut kuunnella koirahaaveilujani enemmän tai vähemmän :D Nyt kun viimein koiran hankinta on ajankohtainen niin ei vaan millään malttaisi odottaa päivääkään!

Maiju (Ei varmistettu) http://corgikoheltaa.blogspot.fi/

Meillä on corgineiti Siru, kohta 3v, jolle ostin päivää ennen neidin kotiutumista Kodin Terrasta (no jep!) pilleripedin, jotta pennulla olisi oma peti johon aina mennä rauhoittumaan. Sittemmin tämän kolmen vuoden aikana pennusta on tullut ihan täysikasvuinen ja sattuneesta syystä peti ei enää ole ihan sopiva vaan siellä joutuu nukkumaan kirjaimellisesti pää persauksessa kiinni ja voipi olla että pentunaskalit sitä ehkä pikkaisen on sattuneet syömäänkin.. :D Miehelle oon sanonut että haluaisin ostaa pimulle uuden pedin, mutta lupaa ei ole hellinnyt koska "ostat sille minkälaisen pedin vaan, niin aamulla se löytyy meidän sängystä". Oonkin vahvasti sitä mieltä että mieluisa peti sais neidin viihtymään siellä paremmin ja meidän sänky ois täten karvattomampi... Ei sillä, maailman parhaita hetkiä on ne, kun koira tulee pylly pyörien hännänheilutuksesta aamulla meidän heräämisen huomattuaan meidän väliin pötköttelemään ja vaatimaan aamurapsutuksia. Rakkaus on :)

Tästä syystä uusi peti lähtisi tilaukseen jos onnetar potkaisee:
http://www.doggallery.fi/product/139/lyon-koiran-luksuspeti-yap

Ps. Jedi on I H A N A. Meinasitteko lähteä harrastamaan jotain? Agilitya voin suositella, varmasti tykkäisi, vaikuttaa semmoiselta vilpertiltä että tekis varmaan hyvääkin Jedille, kun tuosta kasvaa :)

Ansq (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/325/julius-k9-idc-powervaljas
Käyttäisin lahjakortin pinkkeihin valjaisiin, koska meidän hauva on vähän yli-innokas välillä ja sen on mukavampi kulkea valjaissa kuin pannan kanssa. Koiramme tottelee paljon paremmin kun on valjaissa ja olen ajatellut hommata sille kivat pinkit valjaat. Meidän pikku prinsessalle :> Valjaat on myös kätevät juoksulenkeillä ja prinsessa ansaitsee kunnon valjaat söpön värisenä ulkoiluhetkiimme.

Mette (Ei varmistettu)

Meidän kohta 2-vuotiaalla salukilla on tyynymallinen peti, joka on kärsinyt nuoren pojan matkassa aika pahasti. Kerran on yksin kotona revitty pedin kulmaan pieni reikä, jolloin sisältä lähti kaikki pehmeä pois. Hetken aikaa piti tyytyä mattoon ja sehän ei koiralle kelvannut. Meillä oli nimittäin lattialla patja ja poika päätti sitten tylsyydessään repiä siihen reiän. Isäntä halkaisi patjan kahtia ja laittoi toisen puolen patjasta koiran pedin sisälle ja kyllä sitten taas kelpasi! Tuo oli vähän niin kuin merkki siitä, ettei nuorelle herralle mikään matto kelpaa. Peti on meidänkin koiralle se oma turva paikka ja siinä loikoillaan mitä hauskimmissa asennoissa selällään koivet pystyssä tai sitten ihan pienessä kippurassa. Iloksemme koira ei ole enää petiä repinyt, mutta käytössä se alkaa jo kulumaan. Olisi mahtavaa saada laadukas peti, mistä koira varmasti tykkäisi. Siinä nuori veijari saisi nukuttua hyvät yöunet ja pitkän lenkin jälkeen myös päikkärit. Tuntuu, ettei kaupasta löydy mitään sopivaa, mutta Dog Galleryn sivuilta löytyi vaikka mitä ihania petejä!

Jos arpaonni osuisi kohdalle, niin tämä peti olisi koiralle varmasti mieleinen:
http://www.doggallery.fi/product/132/domaine-cross-koiranpeti-lex--max ja malli kyyhky.

Nyt vaan peukut pystyyn, kyseinen peti olisi nimittäin aivan mahtava palkinto!

Anniina (Ei varmistettu)

Tilaukseen lähtisi http://www.doggallery.fi/product/873/travelblanket-matkapeti-koiralle-hunter suuremmassa koossa, sekä http://www.doggallery.fi/product/345/koiran-lelu-huck-west-paw-design sinisenä tai vihreänä.

Kyseessä on itseasiassa veljeni kohta 5-vuotias labradorinnoutajauros, joka on kyllä valloittanut kaikkien sydämet. Ennen "Kössin" tuloa minä ja äitini pelkäsimme koiria, eikä isänikään suuremmin niistä pitänyt. Nyt koko suku on siihen ihastunut ja Kössillä on jokaisen perheenjäsenen kanssa omat juttunsa. Ensimmäisen vastoinkäymisen Kössi kohtasi 9vk ikäisenä, kun sitä pisti ampiainen nivusiin, jonka seurauksena se tuupertui. Myöhemmin se on kärsinyt niin verikorvasta, epilepsiakohtauksista kuin vehnäallergiastakin. Kössi on tavattoman älykäs yksilö, joka on suorastaan ammattimalli mitä studiokuvauksiin tulee. Jokainen hetki Kössin kanssa on parasta mitä tiedän, sillä sen pyyteetön rakkaus on aivan uskomatonta. En olisi ikinä uskonut, että koirasta voi tulla minulle näin rakas, mutta nyt en osaa kuvitella elämääni ilman tätitettävääni. Näyttävin sisustuselementti kodissani onkin 1,2m leveä canvastaulu Herra Koirasta.

Kössi ansaitsee ylemmäs linkittämäni tuotteet, koska on ihanuudellaan onnistunut hälventämään erityisesti äitini koirapelkoa. Matkaa "mummolaan" on kuitenkin yli 400km, joten matkapedin ansiosta ei tarvitsisi raahata isoa petiä mukana ja peräkontissakin olisi enemmän tilaa liikkua matkan aikana. Lopun lahjakortin käyttäisin vesileluun, sillä tämä jos mikä koira tykkää kaikesta, mihin liittyy vesi.

Kreeta (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/433/paws-aboard-koiran-pelastusliivi

http://www.doggallery.fi/product/214/vivaldi-kaulapanta-nahkaa-greenfields

Näihin meillä olis ehdottomasti tarvetta :) pieni labradoriherra 11 viikkoa tarvis ehdottomasti kesäksi pelastusliivit veneilyä varten, vesi on sen verran houkuttava elementti, että pelottaa että se sukeltaisi sinne. Täysikasvuisena Huima tulee tarvitsemaan nahkapannan, isoveljellä on jo sellainen ja eihän sen sovi jäädä kakkoseksi tyylissä :)

Annika (Ei varmistettu)

Ihania tuotteita koko kauppa täynnä!
Valitsisin meidän karvanassuille ehkäpä tällaiset tosi upeat ruokakupit;
http://www.doggallery.fi/product/756/meshidai-ruoka-astia-koiralle-replus

Meidän koirille nimittäin ruoka maistuu ja olisihan se kiva syödä tällaisesta design-astiasta ;) Ja syitä on monia miksi meidän karvapallerot ansaitsee luksusta - toinen koiristani on vanhaherra, joka on ollut mukana elämäni vaikeimmissa kuin tähän asti parhaimmissakin hetkissä. Sitä ei voi korvata mikään, joten tottakai halua antaa heille niin paljon rakkautta ja hemmottelua kuin vain voin. Nuorempi koiramme on taas ollut mukana uuden sivun kääntämisessä elämässäni ja symboloi sitä, että mitä tahasa voi tapahtua, sellaistakin mistä ei edes osaa unelmoida.

Ps. kuinka söpö tuo pikkunaama on tuolla kassissa xD

Tiina (Ei varmistettu) http://absoluuttisestiihana.blogspot.fi/

http://www.doggallery.fi/product/983/diiva-puolikiristava-panta-ebba--albus
Tätä olen käynyt ko. puodissa ihastelemassa. Diiva...tarvitseeko muuta kertoa? ;)

KatiS (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/230/heijastava-kokomusta-reflect-kaulapanta-hunter

Meille tuollainen heijastava panta olisi hyvä kun joudutaan usein lenkkeilemään pimeillä hiekkateillä. Vanha panta rupeaa olemaan jo huonossa kunnossakin. Kyllä olisi komea koira kun olisi tuo kaulassa.

Iida (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/1047/yuma-pienen-koiran-peti

Uusi koiran peti tulisi tarpeeseen! Perheeni otti chihuahuan joulun aikoihin ja koira tulikin odotettua nopeammin niin joulupyhien välissä haimme kaikki tarvikkeet sen enempää valintoja miettimättä. Peti on aivan kamala! Se ei sovi mitenkään sisustukseen ja näyttää todella vanhalta ja kulahtaneelta vaikka on alle puoli vuotta ollut pikku koiramme käytössä! Tuo peti olisi ihanan hillitty tyylikäs ja lämmin !

Tuija (Ei varmistettu)

Kyllä meidän rekku tarvitsisi uuden sängyn ja pidän kyllä tuosta samasta aspen -pedistä xl -koossa. Koiramme on nyt 8 kk vanha ja vanhalle sängylle on vahingossa päässyt muutamat pisut ja lisäksi kissamme on päässyt tuon sängyn merkkaamaan. Vaikka olen sitä pestä yrittänyt niin eihän siitä kaikkia hajuja pois saa. Uusi sänky olisi kissojen tavoittamattomissa meidän makuuhuoneessa vain yökäytössä.

laura (Ei varmistettu)

Haluaisin hommata meidän koiruliinille heijastinliivin, joka toimisi samalla kurasuojana, meidän koiralla on myös pitkät karvat ja entinen asu on niin hirveässä kunnossa, että olisi jo korkea aika ostaa uusi. :D Esimerkiksi tällainen voisi olla hyvä:
http://www.doggallery.fi/product/588/heijastinliivi-koiralle-hunter

Haluaisin hemmotella koiraamme, kun itse asun nykyään toisella paikkakunnalla ja pääsen niin harvoin sen vuoksi näkemään häntä, joten olisi kiva hommata hänelle ensi tapaamiselle jokin pieni yllätys, vaikka mieluisin yllätys taitaa olla se, että hän tietää pääsevänsä paljon pitkille lenkeille, kun tulen häntä hoitamaan. :)

Miia (Ei varmistettu)

Tämän haluaisin:
http://www.doggallery.fi/product/939/dirty-dog-kurasyoppo-ovimatto

Ilahtuisi sekä koirulia että minua itseäni ;) Ei tarvitsisi olla koko ajan siivoamassa tahmatassun jälkiä.

Iipu (Ei varmistettu)

Mulla on sama kantolaukku omalla koiralla, tosin tuossa mustavalkoisessa safari-kuosissa! Se on kyllä hyvä laukku, oon tykännyt tosi paljon varsinkin kun se on niin kevyt. Koirakin on ihan innoissaan menossa sinne valmiiksi kun nostetaan laukku esille. Tosin en tiedä liittyykö se niinkään siihen laukkuun kuin siihen, että se aina vaan tahtoo päästä mukaan matkaan. ;) Suuri osa mun koiran kamppeista on Doggalleryltä tilattuja, oon kyllä tykännyt tosi paljon kun ne myy tyylikästä ja laadukasta tavaraa ja palvelukin on hyvää!

Jos nyt voittaisin arvonnassa, ostaisin pikkuiselle varmaan tämän: http://www.doggallery.fi/product/916/university-koiranpeti-hunter uudeksi pediksi. Koira on aika paljon myös vanhempieni luona, joten vanha peti voisi olla siellä, niin olisi molemmissa kodeissa oma peti. :) Koirani ansaitsee elämäänsä luksusta, sillä se on alunperin kotoisin perheestä, jossa sitä on potkittu. Nyt sille annetaan niin paljon rakkautta ja hemmottelua kuin mahdollista. <3

emmi (Ei varmistettu)

Pieni luksus sopisi pienelle kääpiöpinserineidilleni. Muut koirani ovat isoja ja pedit niiden mukaan ostettuja ja erittäin käytännöllisesti valittuja. Pikku neidille olisi ihanaa saada oma pehmoinen peti ja ihastuinkin heti nähtyäni teidän Jedin pedin! Aivan ihanan pehmoisen näköinen ja sopisi ihanasti meidän olohuoneeseen. Josko sitten neiti malttaisi paremmin pysyä poissa sohviltakin kun olisi oma pehmoinen peti. ;)

http://www.doggallery.fi/product/835/aspen-koiranpeti-hunter

jennisofia (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan! Vanhempani kasvattavat kultaisia- ja novascotiannoutajia, joten meillä riittää kyllä koiria. Itselläni on kaupungissa kämpilläni kaksi novascotiannoutajanarttua, jotka nukkuvat minun ja avomieheni kanssa sängyssä. Sänky on aika ahdas jopa meille kahdelle ihmiselle saati sitten vielä kaksi koiraa siihen päälle. Käyttäisin siis varmaan lahjakortin tuohon petiin, jotta nukkuminen onnistuisi helpommin eikä sängyssä olisi niin paljon karvoja. =) pusuja Simballe ja Jedille <3

Katti (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/3/matter-nahkatalutin-luti

Voi vitsi miten ihana arvonta! Minä haluaisin koirallemme tuon kauniin vaalean nahkahihnan, koska sellainen meiltä puuttuu kokonaan. Haluaisin uuden siistin hihnan, jonka kanssa koiraa olisi mukavampaa taluttaa keskustassa ja yleisillä paikoilla. Eli vähän siistimpää ilmettä ja luksusta pienelle kullallemme! :)

Jenny (Ei varmistettu)

Hei!

Lahjakortilla ostaisin meidän Santralle uuden hihnan. Santra on viisi vuotias saksanpaimenkoira ja voi että miten rakastettava luonne! Hieman tuittupää välillä mutta lähes aina tottelevainen ja voi niin ihmisrakas!

Meillä on tapana käyttää Santraa lenkillä eräällä peltotiellä niin että se saa kukea vapaana. Santra kulkee nätisti pari metriä edellä ja vilkuilee aina että tuleehan lenkittäjä varmasti perässä :D

Tilanne on kuitenkin nyt se että Santraa pitäisi alkaa lenkittä myös muualla koska hihnan kanssa kulkeminen alkaa käydä vaikeaksi. Kunnon hihna kuitenkin puuttuu. Lyhyehkö mutta säädettävä hihna olisi täydellinen hihnassa kulkemisen uudelleen opettamiseen!

Sofia (Ei varmistettu)

Ehdottomasti nappaisin lahjakortilla nämä: http://www.doggallery.fi/product/325/julius-k9-idc-powervaljas

Nuo on oikeastaan ainoat "valmisvaljaat", jotka istuu kunnolla meidän 4v. ranskanbullapojalle ja siksi se sukeltaakin niihin mielellään! Poitsu ansaitsisi kesän kunniaksi uudet värikkäät valjaat, niin kelpaisi reissata kesälomalla, rymytä metsissä ja pulahtaa uimaan ilman pelkoa, että valjaat menevät rikki tai pilalle. Arjen pientä luksusta maalaispojalle!

Sanna (Ei varmistettu)

Mä haluaisin antaa ton lahjakortin mun isosiskolle, jotta hän voisi ostaa koiralleen uusia ihanuuksia. Siskon koira on mallia lapinporokoira ja aivan mahtava tyyppi, itse olin ennen useinkin vahtimassa hauvaa mutta sekin jäänyt kun sain lapsen. Nyt voisin siis vähän hemmotella tätä vanhaa kamuani joka täyttää tänä vuonna muistaakseni jo 7!

Sanna (Ei varmistettu)

Dog Galleryn sivuilta kyllä löytyi kaikkea upeaa! Meiltä löytyy tällähetkellä kaksi karvakuonoa ja kolmas pikkuinen suunnitelmissa, joten lahjakortti menisi todennäköisesti säästöön. Pennun kanssa nimittäin tuntuu, ettei ostettavien juttujen määrä ikinä lopu kun se kasvaa niin vauhdilla.

Anette (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/433/paws-aboard-koiran-pelastusliivi

Tämä olisi ehdottomasti yhteislahja äidille ja hauvalle. Itse kun en enää Suomessa asu niin on järjetön ikävä, mutta kesällä kun pääsen vihdoin käymään ja mökkeilemään olisivat nämä pelastusliivit täydelliset! Meidän silkkiterrieri ei ole seitsemään vuoteen suostunut menemään edes laiturille (prinsessahan ei tassujaan kastele), mutta viime kesänä se hyppäsi veteen jahtaamaan sorsia :D Reppana ei ollut ikinä uinut ja meinasi hukkua kun ui nopeammin kun kukaan meistä, mutta onneksi tajusi kääntyä takaisin. Tulevaa mökkikesää ajatellen liivit olisi just eikä melkein, että vastaavilta tilanteilta vältyttäisiin. Riiviö joutui viettämään loppuloman hihnassa koska sorsat houkutti niin paljon, joten äidin mielenrauhan takia sopisi nämä tuliaiseksi paremmin kuin hyvin :)

ilona (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/890/my-princess-koiranpeti-trixie

Meille lähtisi niin tää!! Tosin ehkä harmaana, mieheke saisi slaahin tästä väristä :D Mutta tosiaan tuo hauva on nyt puoltoistavuotiaana alkanut nukkumaan sängynalusen sijaan omassa pedissään, ja tällä hetkellä peti on kovaa muovia jossa on sitten paljon pehmusteita. Tuo näyttää kuitenkin paljon mukavammalta :)

laura (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/835/aspen-koiranpeti-hunter

Täällä taas, se omaan shelttipentuun rakastunut hupsu :) Tämä arvonta tuli juuri sopivasti, sillä olen miettinyt uuden pedin hankkimista - tein hölmön virheen ja ostin ensimmäiseksi pediksi liian pienen :( vaikka Vappu omaa nukkumapaikkaansa rakastaakin, toivoisin löytäväni yhtä upean pedin. Ja tämä Jedin peti on juuri sellainen! Olen varma, että rakas pentumme pitäisi siitä yhtä paljon kuin me :) Rapsut ja pusut Jedille ja Simballe! <3

marine (Ei varmistettu)

Minulla on sheltti, olen lukenut blogiasi kauan ja miettinyt että oma shelttini on sinun Simban vastakohta. Villi, utelias, kova menemään ja etenkin omaa todella hyvän ruokahalun. Ilokseni olen lukenut Jedin temmellyksiä ja tulee ihan oman shelttini pentuaika mieleen. Ja meille olisikin tarpeen uusi peti. Nykyinen ei miellytä meidän neitiä. Ensimmäinen peti oli meidän neidille paras, se oli tehty vanhasta peitosta ja pussilakanasta, se oli ehdoton lemppari. Sitten kun halusimme panostaa kunnon petiin se ei enää kelvannutkaan.Ehkä olisi parempi ollut se mihin oli jo pentuna tottunut. Hassuja on eläimet ja niiden mieltymykset :)

Enni (Ei varmistettu)

Itse ottaisin kyllä omalle koiralleni myös tuo Hunterin kantolaukun (http://www.doggallery.fi/product/23/koiran-kantolaukku-luxus-hunter)! Koira kulkee aina mukana, ja jonkun verran on noita julkisiakin käytetty, joten tämä laukku olisi aivan nappisijoitus. Meillä on tällä hetkellä ollut käytössä sellainen vanha kantolaukku, jota ei saa kokonaan kiinni, eli se on erittäin epäkäytännöllinen. Koko ajan saa pelätä, että koira yrittää pompata laukusta pois ja silloin kantolaukusta ei oikeastaan ole yhtään hyötyä - koko ajan joutuu toisella kädellä pitämään suuaukko kiinni, joten on ihan sama, vaikka koira kulkisi sylissä. Toivotaan, että kerrankin osuisi onni kohdalle, menisi nimittäin erittäin hyvään tarkoitukseen tämä laukku ja pikkuinen varmasti tykkäisi :-) Eikä itselleni laukun tyylikäs ulkonäkö olisi ollenkaan haitaksi ;-)

http://www.doggallery.fi/product/1026/nutrolin-sportti-500ml
Tämä öljy ois mun valinta! Harrastetaan mun sekaroturakin kanssa varsinkin kesäisin paljon eri lajeja ja oon halunnut pitkään kokeilla tätä Nutrolinin Sportti-öljyä :) Meillä on ollut ihan pelkkä lohiöljy käytössä ja se on tehnyt mun koiran tassut ihanan pehmeäksi ja karva kiiltää niin että häikäisee, joten olisi kyllä kovat odotukset tän laadukkaan ravintöljyn kanssa!

Satu V (Ei varmistettu)

Mun on pitänyt hankkia tällainen polkypyörätalutin jo vaikka miten pitkään! Tulisi tarpeen nyt kun pyöräilykausi on taas alkanut. En oo koiran kanssa juuri uskaltanut pyöräillä ilman tällaista, pitäisi ehdottomasti hankkia!

http://www.doggallery.fi/product/918/polkupyora--ja-juoksutalutin-hunter

Jonna / Minimimmit (Ei varmistettu) http://kaksitassua.blogspot.fi/

Dog Galleryssa on tänne varsin tuttu koiratarvikeliike ja en voisi olla tyytyväisempi palveluun! Kotona asustaa 6-vuotias soopeli shelttineiti, joka ansaitsee elämäänsä ehdottomasti luksusta. Sanat eivät edes riitä kuvailemaan kuinka paljon iloa ja rakkautta tuo pieni karvainen kiitäjä on elämääni tuonut :) Meidän sheltti rakastaa kaikkia aivopähkinöitä ja pulmaleluja joten jos onni suosii niin meidän pakettiin lähtee tämä: http://www.doggallery.fi/product/709/dog-brick-koiran-aktivointipeli-nina-ottosson

Tiituli (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/168/aspen-patja-koiralle-hunter
Vanhemmilla majaileva shih tzu-vanhus (12v vanhaherra) arvostais varmasti tätä ihanan pehmoista patjaa kun päivät koostuu lähinnä päikkäreistä :) Patja sopis myös äipän sisustusmakuun!

zensku (Ei varmistettu)

Heippa!

Meidän perheeme kasvaa viikon päästä pienellä koiravauvalla, joten käyttäisin lahjakortin tuohon samaiseen Luxus -kantolaukkuun! Kun kerran Jedi noin hienosti viihtyy laukussaan ja pitää sitä turvapaikkanaan, haluaisin ehdottomasti tarjota samanlaisen turvan myös meidän kotiutuvalle pennulle.

Vaikka arpaonni ei suosisi, joudun varmaan jokatapauksessa hankkimaan tuon kantolaukun, sillä ystäväni meille lahjoittama KISSAN (!!!) vanha kantokoppa ei ole enää vaihtoehto tämän nähtyäni..... :)

Eli tämä tuote lähtisi tilaukseen;
http://www.doggallery.fi/product/23/koiran-kantolaukku-luxus-hunter

supukka (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/916/university-koiranpeti-hunter

Ostaisin lahjakortilla meidän koirapojille tämän pedin, koska vanha alkaa olla jo aika elänyt ja puhkinukuttu!

Nonnuska (Ei varmistettu)

Uusimme juuri oman sänkymme ja elokuussa syntyvä vauvammekin sai jo uuden pinnasängyn. Meidän Tahvo cockerspanielimme nukkuu vielä vanhassa lösähtäneessä pedissään ja olenkin suunnitellut, että hänenkin olisi aika saada uusi peti, kun kerran muutkin perheenjäsenetkin ovat jo saaneet. Tuleva syksy tuo Tahvon elämään uusia haasteita, kun ei hän olekkaan enää perheen ainoa vauva, joten vähintä, mitä hän voisi saada on uusi ihanainen peti, johon mennä pakoon tulevaa siskoa <3 Minun valintani Tahvolle olisi meidän sisustukseen niin passelisti sopiva: http://www.doggallery.fi/product/672/latitude-51-42-koiranpeti-lex--max

chamaemour (Ei varmistettu)

Tilaisin tämän pedin!
http://www.doggallery.fi/product/981/buttercup--koiranpeti

Meiltä löytyy 2 chihuahuaa ja uusin tulokkaamme alkoi omia vanhemman chihun petiä itselleen. No tämä vanhempi herra on alkanut mangustin tavoin istumaan tassut kohottaen kattoa päin ja surullisen ilmeen keran katsomaan meihin päin.
Tämä katse ja ele tarkoittaa sitä että joudumme tekemään hänelle oman pienen pesän peitosta johon sitten hän hyökkää hetkessä ja onnellisesti nukkuu.
Joten siksi tuo peti olisi kätevä kun sen saa näköjään joko avonaiseksi tai tehdyksi pesän jossa vanhuksemme voisi viettää eläkepäiviä ilman pikkuveljen häirintää :)

Lilli (Ei varmistettu)

Heti iski silmään noin kivan näköinen nahkapanta! Itsellä myös pieni koira ja hankala löytää pientä tyylikästä nahkapantaa. (En halua mitään pinkkiä ja glittereitä..)http://www.doggallery.fi/product/860/canadian-elk-nahkapanta-hunter

Heini (Ei varmistettu)

Oma rakas kultainennoutajani saapui perheeseemme ollessani 15-vuotias. Nykyisin karvaturrilla on ikää 9 vuotta, ja vanhuus alkaa pikkuhiljaa painaa. Suuremmilta sairauksilta on elämän aikana säästytty, hammaskiveä ja pientä ihottumaa ollut. Nyt kuitenkin toinen silmäluomi alkanut roikkumaan, ja eläinlääkärissä todettu hermohalvaus. Koiran elämää ei haittaa yhtään, ainakaan vielä.

Jos voittaisin arvonnan, ostaisin koiralleni tämän ihastuttavan pehmoisen näköisen pedin, jossa se saisi köllötellä viimeiset vuotensa pehmeässä turvassa <3

http://www.doggallery.fi/product/140/peluchi-giraffe-koiranpeti-yap

Lorilee (Ei varmistettu)

Veljen pikkuinen jackrusselin pentu ansaitsisi samanlaisen kantolaukun, kuin mikä Jedillä on! Eli lahjaksi menisi tuo laukku uudelle perheenjäsenelle :)
ihania nämä sun koiravauvapostaukset, kiitos!

Camilla (Ei varmistettu)

Onpas ihanan näköisiä tuotteita! Itse valitsisin koiralleni ehdottomasti tällaisen koiranpedin: http://www.doggallery.fi/product/139/lyon-koiran-luksuspeti-yap
Vanha peti alkaa jo vetelemään viimeisiään ja uudelle olisi ehdottomasti tarvetta. Koiruuteni joutuu pian leikkauspöydälle ja toipumisaikana olisikin mukava toisen köllötellä uudessa luksuspedissä.

Sanlitun (Ei varmistettu)

Meidän murulla ei ole ikinä ollut omaa petiä. Se nukahtaa iltaisin sohvalle, jossa sillä on tyyny pään alla. Öisin se saattaa hiipiä viilemmälle lattialle nukkumaan. Nyt olisi tarkoitus vaihtaa sohva uuteen ja samalla yrittää opettaa 4-vuotiaalle koiralle uusi nukkumispaikka. Lattialla oleva peti saattaisi olla lapinkoiralle parempi paikka kuin sohva, ja muu perhe saisi samalla tilaa telkkarin katsomiseen iltasella. Koira kun nukahtaa pian pikkukakkosen jälkeen!

Hanna (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/708/tornado-koiran-aktivointipeli-nina-ottosson

Meidän Riemu rakastaa pelejä ja leikkejä ja innostuisi varmasti tästäkin pelistä hurjasti! Kaikkea ihanaa oli kyllä nuilla sivuilla, valinnan vaikeus meinasi iskeä. :)

Tiina (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/1042/ohio-koiran-kantolaukku-hunter

Jos voitto osuisi niin lahjakortti käytettäisi tuohon kantokassiin. Meidän riiviö ei kyllä ansaitse luksusta, mutta nimenomaan tarvitsee sitä juurikin uuden kopan muodossa. Meidän reilun vuoden ikäinen bichon frise poikamme on syönyt vanhan koppansa kaikki vetoketjut ja irto-osat. Aina kun pistät koiran koppaan niin saat vahtia ettei toinen tipahda kun vetoketju menee vain puoliksi kiinni ja koira rötköttää "ovea" päin. Lisäksi jos asettelet koiran kantokassin hieman huonosti takapenkille (eli jos rikkinäinen oviaukko ei ole penkkiä vasten) niin ei mene aikaakaan kun tuo 8-kiloinen on pöngertänyt itsensä repsikan paikalle ja nuolee innoissaan ikkunaa, vaihdekeppiä ja kaikkea jännää mitä sattuukaa löytymään.

Paula (Ei varmistettu)

Meillä on täälä kotona mieheni kanssa bokserityttö Brenda, 7kk jonka energia on aivan l-o-p-u-t-o-n! Tunnetusti bokserit ovat vilkas rotu, mutta tuntuu että tämä meidän neiti on aivan omaa luokkaansa!

Juoksulenkit eivät meidän neitiä väsytä, joten olemme tukeutuneet älypeleihin joita olemmekin ostaneet jo seitsemän erilaista...joista jokainen on nyt tosiaan selvitetty moneen kertaan ja laietettu sitten eteenpäin kiertoon niitä tarvitseville.

Törmäsin dog galleryn sivuilla tälläiseen älypeliin, jota meidän neiti ei olekkaan vielä kokeillut, ja värikään ei kyllä haittaa yhtään :D!

http://www.doggallery.fi/product/1020/dog-spinny-koiran-alypeli

Riittatäti (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/812/softie-triluxe-nahkapanta-hunter
Meidän rakkaasta 9 vuotiaasta Labradorinnoutaja mammasta tuli juuri mummo ja hän kyllä ansaitsisi saada vihdoin uuden pannan, vanha valkoinen niittipanta on jo ihan puhki kulunut eikä se enää oikein sovi ikääntyvälle leidille :)

johku (Ei varmistettu)

http://www.doggallery.fi/product/140/peluchi-giraffe-koiranpeti-yap kai se lemmikille on ihan sama missä pedissä saa nukkua kunhan se on lämmin,pehmeä ja puhdas mutta emännän silmää hiveli tämä peti.

Pages

Kommentoi