Dog Gallery

*Postaus toteutettu yhteistyössä Dog Galleryn kanssa*

IMG_8753TYYTYVÄINEN KOIRANPENTU, TYYTYVÄINEN OMISTAJA. Kun tiesimme, että Jedi on muuttamassa kotiimme, oli minulla selkeä tavoite. Simba ei ikinä nukkunut pedissään tai viihtynyt kantolaukussa, minkä koin pentuaikana varsinkin isoksi miinukseksi. Niinpä viikkoina ennen Jedin kotiutumista asetin tavoitteeksi löytää pienelle täydellisesti sopivan pedin ja kantolaukun. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä Dog Galleryn kanssa ja kokeilla heidän tuotteitaan, olin aivan innoissani! Dog Galleryn väen mielettömän ystävällisyyden lisäksi heidän tuotteensa olivat minulle mieluisimmat. Tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita perheen pienimmälle toheltajalle.

IMG_9953IMG_9959IMG_8756

Hankimme aikanaan Faunattaresta kalliin nahkasängyn Simballe. Se nukkui siinä kaikkiaan ehkä kolme yötä ja remontoi sen kulmat täysin uuteen uskoon. Peti oli lelu, ei rauhoittumisen ja unen paikka. Valitessani tämän Aspen-koiranpedin Hunterilta Jedin sängyksi pidin mielessä pojan kasvamisen ja halusin ison pedin, johon se mahtuu hyvin vielä isonakin. Silti peti yllätti minut suuruudellaan 😀 Hypisteltyäni petiä ensimmäisen kerran, olin vakuuttunut sen laadusta! Tuo on niin pehmoinen ja ihanan muhkea! Minun teki mieli nukkua siinä, niin mukavanoloinen se oli!

Jedi oli nähtävästi samaa mieltä, se nimittäin oppi käyttämään petiään täysin opettamatta. Kerran nostimme ensimmäisenä päivänä nukkuvan pennun petiin, ja sen jälkeen se on osannut mennä väsyneenä sinne itse! Välillä kaveri saattaa nukahtaa kesken leikin minne tahansa asuntoon, ja viimeisillä voimillaan sitten raahaa itsensä petiin. Useimmiten Jedi kuitenkin kävelee vaan suoraan sänkyynsä ja nukahtaa sinne. Mitä uskomattomampiin asentoihin. Jedi käyttää noita pedin reunoja tyynynään ja välillä tunkee kuononsa tuonne sängyn kulmiin piiloon maailmalta. Öisin peti on mun sängyn vieressä tällä hetkellä, päivisin se on olkkarissa, että pieni pääsee sinne turvaan ja rauhoittumaan kun siltä tuntuu.

IMG_8751

IMG_9946 IMG_8748

IMG_7882

On ollut hienoa huomata, miten tärkeä peti on Jedille. Nukkumisen lisäksi pieni viihtyy pedissään muutenkin hyvin. Kun leikki alkaa väsyttämään, se menee sinne. Simba on ymmärtänyt, että peti on Jedin, eikä se koskaan mene siihen. Niinpä leikin villiintyessä vähän rajummaksi, Jedi hyppää usein petiin suojaan tai vie luunsa nakerrettavaksi petiin.

Tuo oranssi viltti kulkee Jedin mukana itse asiassa pedin ja kantokassin välillä. Se valitsi sen sohvalta ensimmäisinä päivinä temmellyskaveriksi ja sen jälkeen se on aina ollut sen pedissä tai kantolaukussa. Ja poika rakastaa telmiä sen kanssa pedissään!

Tästä näette kaikki Dog Galleryn ihanat koiranpedit!

Peti on siis ollut ehdottomasti suosikkituotteemme Jedille, mutta hyvänä kakkosena on Jedin kantolaukku.

IMG_9962IMG_9970

Valitsin valikoimasta vaaleanbeigen kantolaukun, joka oli tyylikkään lisäksi käytännöllinen. Laukun pystyy pakkaamaan pieneen tilaan, se on turvallisen tuntuinen umpinaisin sivupaneelein ja siinä on isot hengitysaukot ylhäällä. Sen nimi, Luxus, oli aika osuva, nimittäin on ollut todellista arjen luksusta kyllä tällaisen kanssa kulkeminen.

Kasvattajalta lähdettyämme laitoin Jedin laukkuun, jota pidin sylissäni. Vinkuna oli mahdotonta ja luovutin kymmenen minuutin kohdalla. Äitini manasi silloin koko laukun turhaksi. Voin muuten kertoa, että se oli kaikkea muuta kuin! Ensimmäinen matka oli pojan mielestä varmaan aika jännittävä, mutta sen jälkeen peti on ollut kyllä mieluinen. Minulta on paljon ihmetelty, miten pystyn raahaamaan Jediä joka paikkaan mukanani. Vastaus on tämä laukku! Jedi tykkää olla tuolla laukussa. Se ei yritä tulla sieltä pois, ei vingu, ei vastustele. Jedi on vielä vähän pieni tuonne, niin laitoimme sinne viltin sille lämmikkeeksi ja pehmikkeeksi.

IMG_9972 IMG_9974IMG_9964Pakkaan kotona Jedin ja lelun laukkuun ja suuntaamme bussilla liikkeelle. Bussissa Jedi yleensä nukkuu laukussa, pari kertaa se on ollut hereillä ja olen pitänyt herraa sylissä hurmaamassa kaikkia kanssamatkustajia. Mattolaiturin tilaisuudessa kaveri taisi nukkua 90 % ajasta. Ensin tutki läpi kaikki paikalla olijat, sitten nukahti syliini. Sieltä siirto laukkuun ja lämpölampun alla se veteli helposti parin tunnin päikkärit. Vappuna olimme kaupungilla ja kaveri nukkui tyytyväisenä laukussa varmaan kolme tuntia, vaikka ympärillä oli meteliä. Bussissa kun Jedi on ollut hetken hereillä sylissäni, on se yleensä itse yrittänyt kiivetä laukkuun. Minusta on ollut aivan ihanaa huomata, että se ihan oikeesti viihtyy siellä laukussa! Se on hänen turvapaikkansa, hänen pieni luolansa. Kotona laukun jäätyä välillä lattialle on herra löydetty pari kertaa pyrkimässä kiipeämään sisälle laukkuun.

IMG_9981IMG_9983

Laukku kulkee nätisti olalla tai kädessä, on tosi tukeva, mutta samalla tosi kevyt kantaa! Pitkän hihnan saa helposti pois, jos haluaa, mutta itse kannan yleensä Jediä olkahihnan varassa. Laukussa on irroitettava pohja, jonka vois pestä, ja se taipuu siis ohueksi levyksi,

Täydestä sydämestäni haluan antaa molemmille tuotteille 10/10 pistettä! Meidän koira-arki olisi tosi erilaista ilman näitä!

Kaikki kantolaukut Dog Gallerylla löytyy täältä.

Näiden lisäksi Dog Gallerylta lähetettiin meille tulevaisuutta silmällä pitäen upea nahkainen panta ja hihna, jotka vielä odottavat käyttöä. Tuon raakileen kaula on niin pieni, että tällä hetkellä mennään ihan pikkuruisella pentupannalla ja ohuen ohuella hihnalla, mutta jahka painoa ja kokoa tulee, niin vaihdamme noihin Hunterin nahkaisiin pantaan ja hihnaan. Itse valitsin beigen yhdistelmän näistä ja mitä olen niitä jo hipelöinyt, niin lujaa laatua on kyllä kyseessä! Mitä Mustissa ja Mirrissä vilkuilin ihan simppeleimpiä pantoja ja hihnoja, niin ne olivat jotakuinkin samanhintaisi näiden kanssa. Laatu ja tyyli on kyllä ihan eri luokkaa!

Desktop5-001

(Kaulapanta, 39,90 €, laukku 79,90 €, peti, 69,90 € ja säädettävä hihnta 54,90 €)

Tässä siis meidän paketti Dog Gallerylta kaiken kaikkiaan! Kaikki tuotteet ovat siis Hunter-merkiltä ja äärimmäisen laadukkaita. Paljon paljon iloa aiheuttanut tämä yhteistyö ja voin vilpittömästi sanoa, että ehkä mieluisin blogiyhteistyö minulle hetkeen! 🙂

Samalla Dog Gallery halusi tarjota mahdollisuutta pienelle palalle luksusta jonkun lukijani nelijalkaisen kaverin arkeen. Tästä päästäänkin pieneen arvontaan! Minulla olisi täällä 50 euron lahjakortti liikkeeseen tarjolla, ja sen arvontaan osallistuu linkkaamalla tähän postaukseen tuotteen, johon lahjakortin käyttäisi ja perustelemalla miksi teidän oma pörrö ansaitsee palan luksusta! Hauskoja tarinoita siis kehiin!

Kommentit (124)
  1. Ottaisin ehdottomasti meidän shelttineidolle myös tämän beigen nahkapannan, koska vanha hajoaa kohta! Se on kulkeutunut jo 8 vuoden perintönä isoveikalta pikkuneidin käyttöön!http://www.doggallery.fi/product/860/canadian-elk-nahkapanta-hunter

  2. Sanna Kettunen
    16.5.2014, 10:23

    http://www.doggallery.fi/product/433/paws-aboard-koiran-pelastusliivi, minun 8kk Kleinspitz Väinö haluaisi kovasti oppia uimaan, tämän avulla se saattaisi onnistua 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *