Double trouble

Mungolife

Olen varmasti lukemattomia kertoja maininnut, että sytyn asioille jälkijunassa. Useimmiten silloin, kun joku asia on jo siirtynyt pois trendikkäiden juttujen listalta, mä löydän siitä jotain vastustamattoman makeeta ja sitten joudun metsästämään sitä koirien ja kissojen kanssa, kun se on myyty loppuun kaikkialta jo viikkoja tai kuukausia sitten.

Jokainen varmasti on nähnyt kadulla tai inspissivustoilla kyllästymiseen asti neuleita, joista tuijottaa vihainen tiikeri takaisin? Jep. Kenzon tikrupaitoja on näkynyt katukuvassa jo hetken jos toisen, mutta nyt olen vasta saanut pakkomielteen ko. vaatekappaleesta. Koska paita on ihan kamalan hintainen, en mitenkään voi sitä kahdessa värissä hankkia, siksi olenkin nyt pulassa.

En osaa päättää, kumpi on musta hienompi!!

Mitä te sanotte? Ikityylikäs musta vai piirun verran freesimpi harmaa? Siinäpä kysymys...

Kommentit

Divojka (Ei varmistettu)

Harmaa on kivempi :) Tuo on sen verran erikoinen paita ettei tarvii kun yhessä värissä, ja aina voi niitä "kopioita" hankkia.

harmaa on enemmän sun tyylisempi :)

Elisa (Ei varmistettu)

Harmaa!

Feline (Ei varmistettu)

Ehdottomasti harmaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti harmaa!!!!

H (Ei varmistettu)

Harmaa!:)

Miisa (Ei varmistettu)

Ehdottomasti harmaa mun mielestä! Se on nimenomaan freesimpi ja eihän kaiken tarvi olla mustaa :)

maria (Ei varmistettu)

mä sanoisin, että musta. menee joka vaatteen kanssa. toisaalta harmaassa tulee paremmin esiin toi tiikeri, mutta jos haluu että vastaantulevat tuijottelee hetken pidempään niin sitten musta :-D mustaa saa kattoo vähä pidempää, et mikä se kuvio siinä on

Sohvii (Ei varmistettu)

Harmaa on kivempi!

Anna (Ei varmistettu)

Harmaa! :) Musta on synkkä

Anni (Ei varmistettu)

Ehdottomasti harmaa! :)

sinna (Ei varmistettu)

Musta!! Ehdottomasti:)

Jaana (Ei varmistettu)

Definitely harmaa!!! Jotenkin monipuolisempi väri ja sellainen, että sille tulee enemmän käyttökertoja, kuin mustalle. Musta on turhan "raaka" ja kova väri noin suurena pintana ja suoraan kasvojen lähelle. Mun mielestä tuo kuva näyttää myös paremmalta harmaassa paidassa. Makuasioitahan nämä on hyvin pitkälle. 25-vuotias Jaana olis takuulla ottanut mustan :) Mutta nyt sanon ehdottomasti, että Se harmaa :)

Jenni (Ei varmistettu) http://jennidiamante.blogspot.fi/

Musta! :)

Katri (Ei varmistettu) http://loveleave.blogspot.com

Harmaa sopis ehdottomasti paremmin!

Cherry (Ei varmistettu)

Ehdottomasti toi harmaa! :) Musta on niin yleinen (eli tylsä :D) väri ja aika kova..jotenkin tuo harmaa on paljon pehmeämpi ja lisäks sulle sopii tosi hyvin vaaleammat värit :)

H (Ei varmistettu)

Molemmat. Sua harmittaa sit kuitenkin ettet hankkinut just sitä toista :)

Tiksu (Ei varmistettu)

Harmaa ois sulle coolimpi! :)

A (Ei varmistettu)

Rehellisesti, ei kumpikaan. Jos on kallis paita tosiaan, niin silloin ehkä parempi olla ostamatta kumpaakaan. Molemmat ihan söpöjä, mutta ei kuitenkaan ison rahasumman arvoisia. :)

Hannaep (Ei varmistettu)

Harmaa! Harmaa toimii collareissa musta paremmin ja toi tikrun naama pääsee tossa musta paremmin oikeuksiin! Jos toi olis vähän siedettävämmän hintainen, hankkisin itse tuon harmaan varmasti!

Lellu (Ei varmistettu)

Ei kumpikaan! :D kaikki vaatteet joissa on jonkun eläimen kuva tai pää (tiikeri, kissa, nalle, karhu jne.) on big nou aikuisen ihmisen päällä. Eläinkuvioiset paidat kuuluu hiekkalaatikon pikkulasten päälle, aikuisella joku tikrupaita näyttää niin mauttomalta.

laura (Ei varmistettu)

Harmaa!!

Iina (Ei varmistettu) http://www.iinasaarinen.com

Harmaalla pohjalla tuo tiikeri näyttää kivoimmalle. Teksti on selkeämpi ja muutenkin tuo tiikeri on paljon kivempi! Tuo musta paita näyttää vähän siltä, kuin se olisi käännetty nurinpäin :D Mutta toisaalta musta on yleisesti värinä ehkä vähän kivempi ja niin kuin sanoit: ikityylikäs.

No eipä paljon tainnut olla apua tästä kommentista :D

anni (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tuo harmaa! Tikrukin pääsee kunnolla oikeuksiin ja näkyy paremmin :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Musta mun mielestä :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Jonssi (Ei varmistettu)

harmaa!

Niina (Ei varmistettu)

Mä sanoisin, että harmaa. Sitä on näkynyt vähemmän, siksi ehkä myös raikkaampi.

Plus tuossa harmaassa toi tiikeri on näyttävämpi värien takia ja ehkä enemmän sun väri.

Ihanaa, ettet siitä (mun mielestä) kaameasta vihreästä haaveile.

porsas (Ei varmistettu)

Ehdottomasti harmaa! Tosi kauniisti sointuu kuva harmaaseen neuleeseen, musta on ihan kiva kans mutta paaaaaaljon tylsemmän näkönen :)

Nasu (Ei varmistettu) http://nasseigoteborg.blogspot.fi/

Harmaa:)

Anskuuuu (Ei varmistettu)

Harmaa olis mun suosikki!

Satutko tietämään, missä Pausen Tiinu nykyään työskentelee (tekee sokerointeja), kun Pausessa näköjään joku uusi? Just kun löysi hyvän sokeroijan, niin siitä ei haluaisi luopua :)

Anna (Ei varmistettu)

Satunpa hyvinkin :) Tiinu on nyt väliaikaisesti NailStationilla, eli Santakatu 2 ja 0404170146 saa varata aikoja :)

Hanna (Ei varmistettu)

Harmaa ehdottomasti !!

Lauraa (Ei varmistettu)

Harmaa

Lauraa (Ei varmistettu) http://deleted

Ei tää sit tykännykkää emojista.. :D

Kate (Ei varmistettu)

sama ongelma täällä :/ tiedän et jos ostan mustan, minua kaduttaa koska harmaa ois ollut niin kiva, mutta sit jos ostan harmaan, niin kaduttaa kun olisinkin halunnut mustan

Macy (Ei varmistettu)

"En osaa päättää, kumpi on musta hienompi!!" Taisit jo itse vastata kysymykseesi..! :D Hihii... Molemmat kyllä hienoja ja monikäyttöisiä värejä. Mustassa Kenzo ei niin hyppää silmille...

mh (Ei varmistettu)

Harmaa!

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Haha, mäkin oon vasta viime aikoina alkanut haaveilla tosta tikrupaidasta :D Aluksi tykkäsin harmaasta selkeästi enemmän, mutta nyt musta on alkanut kolahtaa kun se on jotenkin "särmikkäämpi". Lisäksi, musta olisi ehkä aavistuksen erilaisempi valinta kun erityisesti noita harmaita collegepaitoja näkyy vähän siellä ja täällä nyt :) Heh vaikea valinta varmasti, kummatkin on niin hienoja!

Tintti takala (Ei varmistettu)

Jos ton hintasen paidan hankkii täytyy sen olla ehottomasti sen ominta tyyliä mun mielestä! Ja siinä tapauksessa ehottamasti harmaa. Musta hukku helposti trendyjen college paitojen massaan katukuvassa. Harmaassa on muutenkin enemmän asenetta!! On mulla omakin lehmä ojassa, sillä muhunkin on kenzon tiikerikärpänen purrut. Uskon että sulta saisin mahtavia tyylivinkkejä miten tätä uppeeta yksilöä vois yhistää, mikäli tämä ihanuus pääsisi vielä joku päivä mun vaatekaappiin murisee.

meow (Ei varmistettu)

Sanoisin harmaa!

Janette (Ei varmistettu)

Musta :)

Auringonkukka

Kuten itsekin sanoit, noi on jo niin nähty! Mutta harmaa on parempi, musta on jotenki niin synkkä.

Ellu (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tuo harmaa! :)

IDAHO

Harmaa, ehdottomasti. Rakastan tuota meleerattua sävyä. Paljon mielenkiintoisempi ja eläväisempi, kuin musta. Hankalampi kysymys kuuluukin: where to get those?! Mulla on meinaa samanlainen t-paita hakusessa. Mustana kylläkin, hehe..

Jane (Ei varmistettu)

Joo, kerro kerro kerro mistä!

taru (Ei varmistettu)

Harmaa ehdottomasti! Tiikerikuvio tulee paljon nätimmin esille harmaassa.

viiviK (Ei varmistettu)

musta ;)

inlovewithfashion (Ei varmistettu)

Mun mielestä harmaa sopii sulle, sinuna ottaisin sen! :) Molemmat on kyllä aivan ihania, mutta kallistun harmaan puoleen...

Aliisa (Ei varmistettu)

Itselläni on toi harmaa kenzo t-paitana, ja siitä olen saanut paljon kehuja ja oon ollut tosi tyytyväinen valintaan :) logo ja kuva näkyvät paljon paremmin harmaalla pohjalla :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on aivan ihana :)

Pages

Kommentoi