Dress to success

Mungolife

Hellureiheihei!

Me ollaan vielä Seinäjoella, mutta hyvä palata pari päivää taaksepäin, ja yhteen sauun viime viikolta :)

Keskiviikko näytti kelin puolesta kauheen kivalle aamulla, ja ajattelin, että kerranki voi laittaa pitkän mekon. Tokihan siis tunti sen jälkeen ku lähin himasta, alko ulkona sataa ku saavista, ja sitten saiki pakoilla sadetta koko ajan erinäisten katosten alle. Just näi, kiitos taas Suomen kesä ihan hirveesti tästä.

Kun Hennesiltä tuli taas yksi erityismallisto, osu mun silmään toi sininen mekko heti, mutta täysin normaalisti olin n. viikon pari myöhässä ja kaikki myytiin loppuun samantien. eBay haukka iski taas, ja löysin tuon mekon itselleni sitten eBaysta. Olin nähnyt mallikuvissa sen, että mekon laahus on pitkä, ja näin ajattelin, että kerrankin mekko, joka on mulle sopivan mittanen, eikä oo taas yksi puolensäären maximekko.

Jos ensi kerralla muistaisi sitten nää kuvat ottaa ennen kuin lähtee liikkeelle, ku voisi kuvitella, että ne on astetta viehättävämmät ennen kuin on istunut kostean helman päälle hirveät rypyt ja olemus on vähän muutenki uitettu. Mä oon aina inhonnu sitä, ku asukuvissa, joku vaate on rypyssä (mulla siis enemmän sääntö ku poikkeus) tai siitä roikkuu joku lappu jostain kohtaa, tai mustan paidan läpi kuultaa valkonen tuoteseloste-lappu tai jotai muuta yhtä viehättävää.

Mä rakastan syvästi tota Johannan viimeksi loihtimaa väriä mun hiuksiin. En oo ehk ätästäkään viittiny turhaan mainita mitään, mutta jossain välissä tähän tukkaan on tosiaan tässä laitettu vähän raitoja liukuvärjäyksen joukkoon, niin väristä on tullu vähän aidompi, ja se liuku sulautuu joukkoon paremmin tällä hetkellä. Tänään just viimeks puhuttii siitä, miten epäluotettavat kampaajat on helvetin alin rinki, ja mikään ei oo niin hirveetä ku lähteä kampaajalta itku silmässä. Mä en voi sanoin kuvailla kuinka fiiliksissä voi pieni ihminen olla siitä, että on löytyny QHair ja sieltä Sedin ja Johanna, jotka on Suomen parhaat ja ihanimmat kampaajat!♥

Mun sisko oli jotenki niin ihana, kun se otti näitä kuvia. "Mun mielestä sä näytät nyt tosi kauniilta näissä kuvissa". Sen yleensä kuultavan "voit myös hymyillä..", "nää kuvat on ihan hyviä, sun naama ei", "voisko malli vähän skarpata" ja "ihan oikeesti hei Anna!" siaan oli aika hauskaa, ku tuli tollasta palautetta. Omat kuvat kun aina näkee jotenkin eri tavalla ku muut. Muut näkee mekon, ite näkee tissit, jotka näyttää kuvassa riippuvan. Muut näkee sääret, ite näkee polven arvet. Muut näkee vapautuneen hymyn, ite näkee typerän virnistyksen.

Oon viime aikoina paljon kelaillu sitä, millanen on mun oma minäkuva, vastaako se todellisuutta, miltä mä haluaisin näyttää tai jotain ihan muuta. Varmasti aika meistä tekee tän saman jutun. Muut näkee kuvassa ihanan lomameiningin, kivan hymyn, hauskan tilantee tms. ja itse näkee vaan asennon luomat vatsamakkarat tai jotain muuta yhtä epäolennaista. Haluamme nähdä itsemme tietyllä tapaa, ja kun siitä on jotain mikä poikkeaa siitä luodusta kuvasta, vaikka kyse olisi valotuksesta, väreistä, kuvakulmasta tai jostain, niin me näemmä vain ne huonoimmat puolet siinä kuvassa.

Blogatessa jotenkin vielä hämärtyy tää kuva. On niitä aivan ihania lukijoita, joiden mielestä näyttää hyvältä vaikka olisi järesäkkiin pukeutunut, dippautunut mutaan ja unohtanut pestä hiukset viikkoon. Nää lukijat on niitä, joita rakastaa täydestä sydämestä, ja jotka saa jaksaa tätä hommaa huonoinakin hetkinä. Sitten on toki se pienempi prosentti, joille mun nenä on aina vino, silmät killissä, huulet rumat ja ihokin kamala. Ja kaikki muukin pielessä. Itsekriittisyys nousee ihan uusiin kierroslukemiin kun se oma epävarma puoli, se tietynlainen herkkä naiseus itsessä, ottaa vallan ja ajattelee, että noille ihanille kelpaan miten vaan, en oikeesti näytä juuri miltään, ne on vaan ihania, ja kyllähän mulla on silmä killissä (on muuten oikeesti..:D)

Jotenkin sitä alkaa vaatimaan itseltä hullua täydellisyyttä kuvissa, elämässä, tekstissä, kaikessa. Ja kun on kaukana täydellisyydestä niillä kaikilla alueilla, niin sitten jotenkin mennään vielä kauemmas siitä vähästäkin hyvästä, mikä monessa niistä saattoi joskus olla. No en mä uskalla kirjottaa näin, ja en mä halua julkasta tätä kuvaa. Aitous ja sellanen välittömyys karisee pois.

Ja sitten kun omastakin mielestä kuvat on onnistuneita, niin sitähän ei saa sanoa ääneen. Jos näyttää petolinnun perseeltä, sen saa sanoa itse, ja kaikki varmasti muutkin kertovat sen sulle. Mutta jos jotkut kuvat on omasta mielestä onnistuneita, sen sanominen on itsekkyyttä ja itserakkautta ja bimboutta. Ja muutenki nehän on sata kertaa muokattuja, ja oikeesti ei näytä yhtään tolta vaan siltä Iltalehden kuvalta kolmen vuoden takaa, jossa on ihan eri kuvakulma ja valo.

Mutta nyt mä sanon sen ääneen. Mun mielestä mä näytän näissä kuvissa tosi kivalta. Mun iho näyttää säteilevältä, kasvot elinvoimaiselta ja hiuksetki on sateesta huolimatta kauniisti. Mekon sinisyys korostaa mun silmien vihreyttä ja tykkään tosta yhdistelmästä mekon ympärillä. Kyllä, valo on imarteleva, ja kuvat on ylivalottuneita. Mitä sitten?

Noin. Siinä se tuli. Nyt saa vetää mudan läpi, kun on noussu kusi päähän kun itseään nyt noin kehuu. Eihän itsevarman ihmisen tarvitse iloita menestyksestään tai kehua itseään. Sehän kertoo vain epävarmuudesta. Eiku..

  • Mekko / dress, H&M Concsious Collection
  • Takki / jacket, Zara
  • Laukku / bag, Jimmy Choo for H&M
  • Kengät / shoes, Kurt Geiger

Kaikista olennaisinta kuitenkin ehkä siinä, miten näkee itsensä kuvissa, tai miltä kuvissa näyttää, on se kuvien fiilis. Usein bloggaillessa tuntuu siltä, että ne asukuvat "pitää ottaa". Päivä on menny vähän miten menny, elämässä myllertää sata asiaa, ja miettii jokaisen kuvan kohalla, että mua kiinnostas nyt moni muu asia paljon enemmän ku kameran edessä olo. Mutta, tää on samalla mun työtä, ja aina se ei voi olla ihanaa ja kivaa.

Kuitenki, se perimmäinen pointti. Tiedätte varmaan jokainen, milloin on rumapäivä? Kun mikään ei mene niinku pitäs ja tuntuu, että on tän maapallon rumin maahinen? Niiden vastakohta on sitten kaunispäivä. Sellanen, ku kaikki sukista kynsiin on hyvin.

Mulla on tässä oman tunne-elämän puolella ollu vaikka mitä myllerrystä viime aikoina, ja kun on ajatukset ja pää sataprosenttisesti kiinni tietyissä asioissa, tietyissä mielentiloissa ja muutenki ajatukset kulkee erikoisia ratoja, niin on ollu useita päiviä ja aamuja, kun on vaan heränny ja lähteny liikkeelle. Kun unet on ollu liian ihania, että niistä ei halua herätä yhtään aikaisemmin meikkaamaan, tai kun yöt on ollu niin painajaismaisen ahdistavia, että viimeisetkin minuutit ottaa täydellä unella, että saa edes vähän sitä unta palloon. Huomasin tossa viime viikolla, että mun kiinnostus pukeutumiseen, meikkaamiseen ja esimerkiksi hiusten pesemiseen loisti hetken poissaolollaan, ja päätin tietoisesti, että käännetään kelkka. Laittauduin, iskin kivan vaatekappaleen päälle ja katsoin peiliin tyytyväisenä. Kummasti se päiväkin otti vastaan taas ihan eri tavalla. Voi olla pinnallista, mutta mulle dress to success on jotenki niin isossa osassa elämässä, että kun ulkomuoto vastaa sitä, mitä itse haluan, niin päivä on aina heti parempi.

Mekosta sen verran, että on tosiaan sitä H&M:n erityismallistoa, ja ei oikeastaan ole edes mekko, vaan hamepuku. Yläosa ja alaosaon erikseen tuossa, mikä on ihan kivakin, koska toi yläosa on sangen antavaa mallia, niin siinä oleminen oli vähän haastavaa välillä :D Ihan mielellään pidän tota alaosaa sitten joidenkin muiden paitojen kanssa. Vaikka on tuo musta aivan ihana noin kokonaisuutena :)

Siinäpä se keskiviikon asu, mitäs te tykkäsitte?

Mulla on nähtävästi viime aikoina iskeny taas tarve höpöttää hirveesti kaikkea päivän asujen lomassa, palattu siltä osin vähän juurille tässäkin osastolla. Ehkä tässä melkeen viiden vuoden kohdalla mä pääsen kohta yli tästä pienestä viime aikoina mun bloggaamisen ympärillä roikkuneesta ahistuksesta, ja blogi kokee pienen uudelleensyntymän. Mene ja tiedä.

Kommentit

Leni (Ei varmistettu)

Aivan upeita kuvia! Oot kyllä ihan jumalattoman kaunis! Ja mun mielestä on just hyvä, jos osaa välillä kehaista itteensä, eikä vaan aina valita omasta ulkonäöstä tms. Oon tiennyt sun blogin olemassaolosta niin kauan kuin oon blogeja lukenut, mutta oon tässä vasta viimeisten kuukausien aikana alkanut seuraamaan tätä ja täytyy kyllä sanoa, että tää on kyllä ainakin tällä hetkellä mun suosikkiblogi. :) Mun on pakko lukee kaikki sun vanhat postaukset, ja oon nyt melkein lukenut noi sun maailmanympäryysmatka-postaukset kaikki. Oikeesti oot inspiroinut mua ihan valtavasti kuvillas, tyylilläs, asenteellas ja tekemisilläs! :) Joten ISO KIITOS!<3

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, tosi kiva kuulla, että musta on ollu hyötyäkin :)

svi (Ei varmistettu)

Olet ihana! Vitsi tuo mekko näyttää upelta. Sopii todella hyvin sun vaaleisiin hiuksiin ja kauniiseen ihoon :) Ja hopeiset korut vielä kruunaamassa koko asua. Osaat kyllä pukeutua!

-Svi

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

hanski (Ei varmistettu)

Heti ku päätät myydä ton mekon niin mä ostan ton! Aivan älyttömän kaunis!<3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no tuskin ihan heti :)

Peace. (Ei varmistettu)

Hitsi, nainen, että olet upea!! Ja on mahtavaa, että tajuat myös itse oman kauneutesi (lohduttavaa silti, että myös sinulla on noita surullisen kuuluisia ruma- päiviä).

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja kaikillahan meillä on noita :)

Sophia (Ei varmistettu)

Noi kuvat on tosi kauniita, jotenkin jopa sellasia maalausmaisia, en tiijä johtuuko tosta valotuksesta vai mistä, mut näyttää sellasilta fantasiakuvilta =) Ja tsiisus että sun tissit näyttää hyvältä tossa viimesessä kuvassa. Miten sä teet ton?! =D En yhtään ihmetele et on tullu silarikommentteja koska onhan noi nyt ihan liian täydellisen näköiset! =D Näin naisenakin jäin vaan tuijjottamaan että vau! oot joskus sanonut että alusvaatteilla teet ton, mut mimmosilla ja miten, emmä oo saanu tollasta effektiä aikaseks wonderbraillakaan!

Tsemppii kommenttien kanssa! tähänkin postaukseen tulee varmaan kaikkea paskaa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Hahaha, VS:n rintsikoiden avustuksella :D

Luminalle (Ei varmistettu)

Saisko tarkempaa tietoa noista rintsikoista, mikä malli ja saako tilattua esim victoriassecret.com:sta samoja? Minäkin haluan täydelliset tissit.

Anna (Ei varmistettu)

En osaa valitettavasti kertoa mallia, kun leikkaan aina kaikki laput irti :)

H (Ei varmistettu)

Itseään pitääkin välillä kehua! Välillä mäkin pysähdyn miettimään että hitto mä näytän hyvältä ja sillon muiden arvioivat katseet ei saa lannistettuu mua :) Tykkään muuten näiden kuvien miljööstä ihan sikana. Tulee vaan niin paljon paremman näkösiä kuvia ulkona :))

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja ihan kiva, ku kesäasunnon piha on hyvä kuvaustausta :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Voi Anna. Mä muistan kommentoida ihan liian harvoin, mut nyt ryhdistäydyn. Nää kuvat on ihan käsittämättömän upeita ja sä nyt ylipäänsä aina oot super kaunis. Ja aika sokee olisit, jos et helkkari ite näistä tykkäis ja kyllä kuuluu ja saa tykätä!! Susta kuule ihan huokuu sellanen mieletön energia ja näkee, että teet kaiken mihin lähdet ihan täysilla. Super ihailtavaa. Ja kyllä sä sitä hyvää fiilistä tartut muihinkin, joten kiitos vaan inspiroimisesta!:) Meinas kieli tipahtaa alas, ku fb.n puolella näin sun kuvan:D Kiva, kun täällä oli vielä aimo annos lisää kuolattavaa!! :D Vaikka ihan hetero oonkin niin huh hei vaan;)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, voi sua ihana <3 Oli tosi kiva nähä sillo vähän aikaa sitten :)

Jonsku (Ei varmistettu)

Näytät tosiaan säteilevältä näissä kuvissa! Mutta näytät muutenkin aina :) Todella vaikea kuvitella sulla olevan mitään rumuuspäiviä :) Toi mekko pukee sua ihan älyttömän hyvin ja sun hiuksetkin on kerrassaan hurmaavat. Pidän myös sun kirjoitustyylistä, jatka samaan malliin ihana! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, ihana kuulla :) <3

Heidi (Ei varmistettu)

Siskosi siis ottaa nämä kuvat? Sulla on siinä oikeasti melkoisen lahjakas valokuvaaja kehittymässä :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, sisko otti nää kuvat :)

Cjs (Ei varmistettu)

Heti ensimmäinen kuva oli jo niiiin pysäyttävä! WAU! Aivan älyttömän upeita kuvia!! Malli, asu, valotus, tunnelma, ympäristö :) Sun siskolla on kyllä kamera hallussa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :) Ja joo, aika taitava pikkunen :)

heidikaroliiina
Beauty Talk

Toi sinisen sävy sopii ihan mielettömän hyvin sulle!!
ps.
Bloglovinissa kun alan lukemaan blogipäivityksiä, katon aina ootko sä kirjottanu ja säästän sun tekstin viimiseks, niiku parhaimmat aina jätetään :) Eli oot ihan mun lempibloggaaja, ollut jo pidemmän aikaa!!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, tollanen piristää aina mieltä :)

Anni (Ei varmistettu)

Anna <3 meinas tulla kyynel silmään kun luin tätä! Ihana postaus.

Anna (Ei varmistettu)

<3

Iitu (Ei varmistettu)

Toi mekko on kyllä uskomattoman upea ja se pukee sua hyvin :) Ja olet todella kaunis näissä, näytät siltä ku oisit eksynyt joltain Hollywoodin punaselta matolta:)

Anna (Ei varmistettu)

Voihh, kiitoksia :)

Mily
Take a walk in my shoes

Ensimmäinen kuva, ja olin että whi-whiiu! Mekko on todella upea, sopii sulle paremmin kuin hyvin!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitos :)

Susse (Ei varmistettu)

on kyllä tosi onnistuneet kuvat ja mekon väri sopii sulle loistavasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos ihanainen :)

sohviii (Ei varmistettu)

Moi anna! Sä oot ihan älyttömän kaunis ja vaatteetkin on kivat! :) mietin, tai Oon miettinyt jo jonkin aikaa että miksi sinulla ei ole miestä? Eikö sopivaa ole löytynyt vai etkö vain halua? Entä oletko aiemmin seurustellut? Kiitos jos julkaiset tämän kommentin ja vastaat! Olis mulle paljon apua! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) En ymmärrä miten se auttaa sua, jos tiedät mun miesasioista. Mä olen aiemmin seurustellut, tätä blogia lukemalla asia varmasti selviäisi. Ja pidän mun miesasiat kiitos ihan omana tietonani :)

siis voi jessus toi eka kuva! aivan uskomaton ILMESTYS!

huhuhuhuhuh. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

kride (Ei varmistettu)

Wow! Saat H&M:nkin mekot näyttämään upeilta! Pitkään seurannu blogias ja osaat kirjottaa todellakin sillä tavalla, että saat ihmiset uppotumaan tekstiisi, todella koukuttavaa luettavaa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja toi H&M:n mekko on vähän sitä erityismallistoa, nii se on ehkä vähän parempaa laatua :)

niin ja mitä piti siis kans sanoa: dress to success pätee todellakin! vaikka aamulla olis epävarma olo, ni omaa silmää miellyttävä pukeutuminen saa sen olon karisemaan ja päivästä voi tulla yks parhaimmista! näin mulle on itelleni muutaman kerran käyny, kun oon masiksissani ottanu riskin tyyliin "ei tää olo voi mennä pahemmaks" :) se pitäis vaan muistaa tulevinakin vaikeina aamuina...

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin! :)

Laura (Ei varmistettu)

Oon sun kanssa täysin samaa mieltä enkä ymmärrä miksei ihminen saisi kehua itseään ilman että hänellä on heti joko huono itsetunto tai on itserakas. Suomalaisten mentaliteetti ilmeisesti vaan on sellainen ja kateus iskee heti toisia ihmisiä kohtaan - ja ihan turhaan vieläpä! Mun mielestä kaikki ihmiset voivat olla kauniita jos he niin itse itsestään ajattelevat :) Olet Anna upea nainen!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja nimenomaan näin, mitä enemmän ihmiset arvovatavat omaa kauneuttaan, sitä vähemmän täytyy haukkua muiden ulkonäköä.

heidi (Ei varmistettu)

Kehut kyllä ihan aiheesta. Kun näin tuon ekan kuvan, olin kyllä huuli pyöreänä, koska se on aivan upea! Olkoon sitten valotus tai mitä vain, mutta siinä on upeaa hehkua, mekko on kaunis, sä olet kaunis, nappivalinta!

Ja oot ihan oikeassa, tulee heti itsellekin parempi fiilis, kun panostaa itseensä. Pinnallista tai ei, se toimii.

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Nimenomaan näin se toimii :D

tiia (Ei varmistettu)

Vau, näytät niin jumalaisen kauniilta. Säteilet kuin aurinko näissä kuvissa ja tuo tukkakin näytt ihanan muhkealta!:D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Juulia (Ei varmistettu)

Mun mielestä oot myös hyvin onnistunut näissä kuvissa :)!! aina yhtä ihana sinä!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Mari85 (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän ihana asu ja kuvat, ja hyvin kirjoitettu! Saman olen huomannut itsellänikin, etenkin niinä huonoina aamuina on tärkeää vetää se kivoin kesämekko päälle!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja noinhan se menee :)

Pages

Kommentoi