Drew

Mungolife

It's here, it's here, it's here! Mulla oli niin älyttömän kiire Helsingissä, että vaikka ensimmäisenä kotona hyppysiini löytyi Ninasin kassi, en edes saanut avattua pikkuruisen Drewn pakkausmaterialeja :D Eilen kotiin päästyäni halailin ensin pari tuntia rakasta ja sen jälkeen sain vihdoin hyppysiini tämän upean kultasomisteisen pinkin kaunokaisen.

Drew ei hurmannut minua ihan heti, vaan ensimmäiset pari kertaa kun laukku vilahti jossakin kuvissa, suhtauduin siihen melko lailla välinpitämättömästi. Viime vuoden lopulla kuitenkin silmiini osui yhtä useemmin Drew, ja aloin lämpenemään laukulle. Vuoden vaihtuessa olin jo aika lailla ilmiliekeissä, ja Drew oli ehdottomasti hankintalistan ylimpänä. Hankaluuksia aiheutti lähinnä värin ja koon valinta. Loppuviimein loppusuoralla oli värit motty gray ja cement pink. Vaikka ajatuksena tuo motty gray tuntui käytännöllisemmältä, oli se väriltään liian lähellä pientä Pradaani. Ja jotenkin tuo cement pink vaan ihastutti enemmän ja enemmän. Smallin ja Minin välillä arpominen oli ehkä kaikista hankalin prosessi tässä, koska en vaan osannut valita kokoa. Neljän sentin ero leveydessä ei kuulostanut kovin valtavalta, mutta tein siitä itselleni ihan älyttömän ongelman. Halusin laukun, joka olisi iltakäytössä sopivan kokoinen, eli pienehkö. Koska iltamenoja on kuitenkin paljon vähemmän, halusin laukun, joka olisi riittävä myös päiväkäytössä. Pieni, mutta tilava on haussa siis.

Mun on pakko kiitellä tässä välissä Ninasin myyjää Rosaa, joka ratkaisi ongelman aika loistavalla asiakaspalvelulla :) Soitin Ninasiin kyselläkseni, josko heillä olisi cement pinkissä jompaa kumpaa kokoa. Mini löytyi. En vieläkään ollut varma, onko Mini liian pieni mun mittaiselle naiselle, ja pohdin sitä ääneen. Myyjä kertoi saman tien, että kokoero näiden välillä on hyvin pieni ja tarjoutui laittamaan kuvaa kahdesta erikokoisesta laukusta vierekkäin. Sain puhelimeeni muutamassa minuutissa kuvan molemmasta koosta 180-senttisen myyjän olalla ja vakuutuin, että Mini on se oikea koko mulle!

Nyt kun olen laukkua pyöritellyt ja ihastellut joka suunnasta, olen erittäin tyytyväinen valintaan. Tämä on supertilava, vaikka todella pieni ja kevyt. Kulkee kauniisti juhlalaukkuna yhdellä olalla tai kaupunkilaukkuna crossbodyna. Mun 174-senttiselle varrelle ihan täydellisen pituinen ja kokoinen. Kaikista eniten kiitosta kuitenki tulee värille. Näissä kuvissa väri on ehkä ihan piirun verran pinkimpi kuin todellisuudessa, mutta tämä onkin vähän kameleontti. Beigeen taittava vaaleanpunainen on ihanan raikas ja todella kaunis.

Siinä vielä mun kauniit neutraalit kaikki yhdessä ♥

Mitäs tykkäätte? Oliko oikea valinta? :)

Kommentit

Jeni (Ei varmistettu)

Oo, upee toi yhteiskuva <3 Mahtava kokoelma!

Anna (Ei varmistettu)

:) Kiitoksia :)

Henni (Ei varmistettu)

Ihana<3 Aivan upea väri ja malli :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Toi väri on vaan niiiiiin kaunis! Upea laukku :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Emma (Ei varmistettu)

Nätti kun mikä! En tiedä valmistetaanko sellaisia, mutta mun silmään toi näyttäisi paremmalta hopeisen hihnan kanssa. Mutta toi malli on vaan niin söpö!!

Anna (Ei varmistettu)

Valmistetaan kyllä, mutta itse tykkäsin nimenomaan tästä kultasomisteisesta, ne on jotenkin harvinaisempia ja mulla on ihan hirvee kultakuume mitä tulee laukun somistuksiin :)

emilia (Ei varmistettu)

Harvemmin iskee laukkukateus, mutta nyt kyllä iski ja kovaa! P a k k o saada :D

Anna (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä upea, en malta odottaa keväisempiä kelejä :)

sara (Ei varmistettu)

"Eilen kotiin päästyäni halailin ensin pari tuntia rakasta" Luulin eka että tää tarkotti tota laukkua :D Hihii. Mutta kaunis on kyllä :) Kulta ja vaaleanpunainen sopii niin hyvin yhteen.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, mäkin tykkään :) Ja ei nyt sentään :D

Jenni (Ei varmistettu)

Eikö se sun Furla ole aika samantyyppinen kuin tuo? Oletko kenties myymässä sitä? :)

Anna (Ei varmistettu)

En :) Furla on violetti ja pienempi :)

kaista (Ei varmistettu)

Söpö! Metalliyksityiskohdissa on kivaa, laadukkaan näköistä erikoisuutta.

Ja pyydän jo tuhannesti anteeksi että tulen seuraavassa lauseessa kuulostamaan vihonviimeiseltä nolife-stalkerilta. Mutta katsoin tätä postausta http://www.rantapallo.fi/mungolife/2016/02/10/beigen-savyja/ kun teit laukkupohdintojasi tästä drew'sta, ja mietin että oijoi, ton kellotaulun värihän on just tota himmeää pinkkiä mutta metalli ei ole kultaa, toi sopis muuten niin hyvin sen laukun kanssa mutta ei Anna taida voida niitä yhdessä käyttää.

Sori. *menee häpeemään*

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahaha, söpöä :D Mä oon itse asiassa päässyt yli siitä kulta/hopea -sekoituksen ahdistuksesta :D

Marja (Ei varmistettu)

Tää sun blogi on kyllä ihan paras! Itsellä ku meinaa työstressiä pukata päälle niin lukemalla sun blogia saan aivot nollattua kotiin tultuani. Siis hyvällä tapaa aivojen nollaus xD kuinkahan kauan oon lukenu tätä? Neljä vuotta? Toimii edelleen :)

Anna (Ei varmistettu)

Tosi kiva kuulla, kiitoksia :)

Kommentoi