Dubai dreaming…

Hollaaa ja ihanaa sunnuntaita!

Olemme tässä pyöritelleet siskoni kanssa pari tuntia Dubain hotelleja, ja tajusin voivani käyttä tyhmyyteni valistamiseksi teitä ihanat lukijat 🙂

Desktop6

Me olemme päättäneet pääsiäisloman tienoilla lähteä perheen kanssa Dubaihin viikoksi. Mulle Dubai on ollut jo pitkään yksi unelmien matkakohteista ja kun suunnittelimme hetken siskoni kanssa kahdenkeskistä matkaa, keksi äitini, että me voisimme vihdoin lähteä koko perheen matkalle! Olemme olleet viisistään vain Tukholman, Tallinnan ja Venäjän lisäksi Riikassa, emmekä ole ikinä olleet koko perhe yhdessä jossakin pidemmällä matkalla. Aina on yksi jäänyt uupumaan harjoitusten / koulujen / muiden matkojen jne. takia, mutta nyt saimme viikon valittua pääsisäislomalla niin, että kaikilla on silloin mahdollisuus lähteä reissuun.

Kaipaisinkin kovasti neuvojanne 🙂 Eniten matkanneena perheenjäsenenä on mun vastuulla keksiä hyvä hotelli meille, ja olenkin hieman hukassa, kun noita alueita Dubaissa on pilvin pimein. Tällä hetkellä olen katsonut Jumeirahin rannalta ja Downtown Dubaista hotelleja, ja pari mieluista budjetinmukaista onkin jo löytynyt.

Nyt pyytäisinkin teitä Dubaissa viimeisen parin vuoden aikana matkanneita kertomaan mulle, missä päin Dubaita kannattaisi pysähtyä asumaan? Perustellut mielipiteet on äärimmäisen tervetulleita! Kolmen aikuisen ja kahden teini-ikäisen seurue on kiinnostunut auringontäyteisestä lomasta, kivoista päivistä kaupungilla talsien ja mahdollisesti hiukan shoppailusta.

Shoot!

Kommentit (53)
  1. Itselleni paljon Dubaissa pyörineenä mieluisin on Dubai Marinan alue. Se on vähän kauempana ”keskustan” ostoskeskuksista, mutta lähellä rantaa ja keskellä upeita pilvenpiirtäjiä. Itse en menisi Deiraan tai Downtowniin, ne ovat vanhempaa aluetta. Uusi Dubai levittäytyy Marinan suuntaan. Hyviä hotelleja on esim. Internet cityn ja Tecomin alueilla. Mielestäni juuri nuo ovat hinta-sijainti-suhteeltaan parhaita paikkoja, lähellä upeaa Marinaa, mutta metrolla pääsee nopeasti myös Dubai Mallille tai Emirates mallille. Kannattaa valita hotelli metrolinjan varrelta, sillä on niin kätevä kulkea!

  2. Tessa/Aamuvirkku yksisarvinen
    10.11.2013, 12:56

    Moi! Olin Dubaissa viime keväänä. Tekemiseen liittyviä vinkkejä kirjoitin kootusti tähän postaukseen: http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.de/2013/05/disturbing-dubai-vastakohtien.html ja jos haluat fiilistellä kirjan muodossa jo etukäteen, suosittelen ehdottomasti lukemaan kirjan Desperate in Dubai http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.de/2013/09/desperate-in-dubai-dubain-taydelliset.html (saanut alkunsa samannimisestä blogista!).

    Sitten se hotelli: Vaikka itse asuin vanhassa kaupungissa, pidemmälle lomalle suosittelen jotain mahdollisimman hulppeaa Jumeirahista, se oli alueena kivoimman näköinen. Dubaissa pitää joka tapauksessa ajaa taksilla tosi tosi paljon, joten on kiva jos hotelli on semmoinen että siellä on mahdollisimman iso uima-allasalue jne.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *