Dubrovnik, hello!

Mungolife

En oo koskaan sammahtanu keskn blogitekstin kirjottamisen, mutta eilen kävi niin :D

Tänään siirryin Splitistä Dubrovnikiin, ja as we speak, mun opas odottaa mua hotellin aulassa :D Kiireistä!

Eilen otin sentään sen puoltoista tuntia vapaata suunnilleen, ja katoin illalla Suomen peliä jälkilähetyksenä tvkaistalta :D Marianneja kului, mutta väsynyt ihminen tarvitsi hetken levon.

Nyt suuntaan ponnaripäänä tutkimaan näitä nähtävyyksiä täällä, ainakin parvekkeen näkymän perusteella aika kaunista on!!

Kroatia on täysin vienyt mun sydämen ja tänään ihan normaalisti jo pohdin, milloin voin muuttaa tänne ees lyhyeks ajaks. Varautukaa siis superlatiiveihin ja ylistyssanoihin, mä meen jatkaa tätä mun sydämen tänne jättämistä ja palaan heti kun vaan ehdin, varmaan vasta Lontoosta, sillä täällä haluan nauttia joka sekunti tästä paikasta!!

Pusmoi!

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Uskomattoman kaunis ponnaripää oot! :-)<3

Sun blogi on niiin inspiroiva, täynnä iloa ja elämisen riemua, IHANA ! En ole varmasti ainoa, mutta täältä sun blogista mä saan aina uskoa omiin unelmiin! On muuten ihana päästä lukemaan sellaisesta kohteesta mihin itsekkin matkaan pian, wuhuu!!! Kaikkea hyvää sulle, oot upea:)

Eandk (Ei varmistettu)

Missä oot niinku töissä? Ja mikä sun ammatti niinku on? Ja ikä? xdd menny vähän ohi.. :)

Mmiia (Ei varmistettu)

Hei, saanko udella, missä mahdoit vaihtaa rahaa matkaa varten? :D Ollaan miehen kanssa lähdössä kesäkuun alussa Kroatiaan Splitin suunnalle viikoksi, ja mietin, että kumpi kannattavampaa, vaihtaa rahat etukäteen täällä Suomessa pankin tms kautta vai vasta paikanpäällä.

Mahtavaa loppureissua! (: Toivottavasti saadaan kuulla matkasta pian, henkilökohtaisesti kun ottaisin kovin mielelläni vinkkejä vastaan Splitistä, kun sinne on kyllä edes päiväreissu tehtävä.

nelli (Ei varmistettu)

ootpas supernätti noissa ponnarikuvissa! ponnarityyli sopii sulle! :) kroatia on mulle ollu sellanen paikka jossa oon jo pitkään halunnut käydä, ja mitä oon kommenteista lukenut niin oot ilmeisesti viihtynyt siellä hyvin. rupee vähän matkakuume nousemaan.. :D

Emmi (Ei varmistettu) http://momentsofmylife-emmi.blogspot.fi/

Ootpa nätti ja sul on kivan monipuolinen tyyli, I like! :)

Eva (Ei varmistettu)

Moi! Mun on pakko kommentoida, ensimmäistä kertaa ikinä itseasiassa. Kommentini liittyy ehkä enemmänkin sun viime postaukseen, mutta mun on pakko sanoa, että se kosketti minua. En ole kauaa blogiasi lukenut, mutta olet mielestäni äärimmäisen järkevän ja määrätietoisen oloinen. Sitä sinussa ehkä eniten ihailen. Itse uskon siihen, että jos jotain elämässä tarpeeksi haluaa, niin kyllä sen joskus saavuttaa. Jos tahtoa on tarpeeksi jaksaa tehdä töitä sen eteen. Mikään ei tule ilmaiseksi. Vällyjen alla itsensä voivottelulla ei saavuta mitään, eikä myöskään negatiivisuuden levittämisellä. Jännä, miten yksi negatiivinen komentti ihan missä tahansa, mistä aiheesta tahansa, saa kaikille pahan maun suuhun. Ihan sama mikä aihe sitten olikaan kyseessä. Nyt sanon vaan, että uutena lukijana olen jo jäänyt koukkuun, joten varmasti teet ainakin suurimman osan oikein. Meidän elämämme ja tavotteemme ovat hyvin erilaisia, mutta saan blogistasi kuitenkin paljon inspiraatiota. Kiitos! :)

anni (Ei varmistettu)

Voi Anna:( Mä myönnän nyt tässä että oon pitänyt sua feikkinä ja kadehtinut sun elämää. En oo koskaan haukkunut sua mitenkään kommenteissa tai missään, mutta oon lukenut monia sua koskevia keskusteluja juurikin Demi.fistä ja kai negatiivisuus tarttuu:(

Sun edellisen postauksen perusteella sä kuitenkin olet aito ja on vaikeeta kuvitella millasta paskaa joudut kestämään:( tai sun läheiset, koska kyllä nekin varmasti törmää netissä keskusteluihin ja kommentteihin. Varsinkin sun pikkusisko säälittää mua kovasti:( Mä toivotan sulle kauheesti tsemppiä ja nostan hattua sille kuinka hyvin sä osaat purkaa ajatuksiasi kirjoittaen. Sä olet kuanis ja oot menestyksesi ansainnut:)

If u hate people, u got no time to love them :)

Tellu (Ei varmistettu)

Kroatia on kyllä paikka, missä itsekin haluaisin mahdollisimman pian käydä. Ehdottomasti kiinnostaisi Plitvicen kansallispuisto.
Oikeastaan piti vaan kommentoida, että mikä ihana tuo mintunvihreä toppi tai muu yläosa oikein onkaan?! Todella kauniin näköinen jo noinkin pienenä osana.

Piu (Ei varmistettu)

Mistähän minä saisin tilattua noita Eshishoja? Nehän on ihan ns.terveellisiä verraten tupakkaan? :)

Kiitti jos jaksat vastata! :)

bea (Ei varmistettu)

ihana kuulla, että kroatia on kiva maa! oon nimittäin menossa splittiin heinäkuussa viikoksi :-)

Koo
Tässä mä seison

En malta odottaa sun postauksia Kroatia-aiheisia postauksia! Oon jo pitkään ajatellut että toi olis mahtava matkakohde ja tää sun hehkutus vaan pahentaa matkakuumetta :)

Oi, kuulostaa superihanalta tuo sun reissu. Kroatia on ihan huippumaa, itse olen onnekseni siellä kerran puoli vuotta asustellut, suosittelen kyllä erittäin lämpimästi:) Ihanaa reissua!

enmeje (Ei varmistettu)

Hei, Anna!

Keväisestä auringonpaisteesta innostuneena ryhdyin selailemaan läpi edellisten kesien asukuviasi pukeutumisinspiraation toivossa. Valitettavasti arkistoa selatessa on mahdollista valita ainoastaan vuosi, mutta ei haluamaansa kuukautta (paitsi kuluvan vuoden kohdalla). Esimerkiksi 2011 kesäkuun asuja katsoakseen täytyy siis ensin kahlata puolen vuoden edestä postauksia ennen kuin pääsee katsomaan haluamaansa ajanjaksoa. Olisiko asiaan mahdollista saada jonkinlaista muutosta? :)

bebe (Ei varmistettu)

Oot superkaunis noissa ponnarikuvissa! :)

Reets (Ei varmistettu)

Hei!
Mistä suosittelisit Lontoossa hotellia ensikertaa Lontooseen matkustaville? Mikä on ns hyvää aluetta? Ja lähellä nähtävyyksiä ja shoppailu mahdollisuuksia?
Kiitos :)

haidi (Ei varmistettu)

Ponnari sopii sulle vaan niin tajuttoman hyvin, oot tosi kaunis! :)

Emma (Ei varmistettu) http://scotlandstyle.blogspot.fi

Mikä toi yläosa on? Näyttää kivalta!

emilie (Ei varmistettu)

Sun panostus tähän blogiin on niin mahtavaa. Olet kyllä paikkasi ansainnut blogien tähtitaivaalla. Keep up the good work !!

Anu (Ei varmistettu)

Moi!

Olet todella kaunis :-)
Saanko kysyä, mistä tuo ihana mintunvihreä paita on ostettu?

T.Anu

Jennifer (Ei varmistettu)

Anna olet upea!! Odotan aina innolla seuraavaa postausta ja aion niin lähteä sinun tavallasi tekemään töitä unelmieni eteen, heti kun on mahdollista!

Mee (Ei varmistettu)

Sulla on jotenkin saman mallinen pää kuin mulla. Kannattaisi kokeilla laittaa toi ponnari hieman ylemmäs. Mulla se ainakin sopii niin. :)

Kommentoi