Duck & Waffle

Mungolife

ANKKA JA VOHVELI. Lontoossa on pari aivan mielettömän siistiä ravintolaa, joissa rakastan käydä. Ne sijaitsee molemmat Heron Towerissa Liverpool Stationin vieressä. Maailman paras sushi löytyy SushiSambasta, jonka yläpuolelta löytyy Duck & Waffle, ravintola joka on auki 24/7. Ystävä suositteli sitä aamupalapaikaksi, kun sieltä pääsee todistamaan auringonnousua ja voin suositella sitä kyllä kaikille. Kävimme poikaystävän kanssa ennen joulua, ja vaikka aamukuuden herätys ei ollut kummankaan suosikki, niin kokemuksena ehdottomasti heräämisen väärti :)


Pilkkopimeässä paikalle ja aamupalaa nassun eteen.

Mä otin muna-avocado -sekoituksen, poikaystävä ankkaa ja vohvelia, kuten ravintolaan olennaisesti kuuluu. Siinä aamupalaa syödessä aurinkokin alkoi nousta mukavasti valaisemaan. Nuo on aika korkealla yläilmoissa molemmat ravintolat, joten näkyvyys on kyllä aika mieletön!!

Aamupalan hinnaksi tuolla tulee jotain 40 puntaa kahdelta, ehkä jopa 50 puntaa, eli halpaa lystiä tuo ei ole missään nimessä. Kuitenkin, jos haluaa joku aamu todistaa auringonnousua yläilmoista keskellä Lontoon citya, niin suosittelen kyllä ehdottomasti täydestä sydämestä. Ruoka ja palvelu on viimeisen päälle, ja näköala mieletön :)

Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka, jos Lontoossa vierailee :)

Kommentit

Jee kiitti vinkistä! Itse kans muuttamassa Lontooseen kuukauden päästä, täytyy käydä tsekkaamassa toi paikka heti kun pääsee. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, toivottavasti viihdyt täällä :)

Venla (Ei varmistettu)

Vau mitkä maisemat! Voiskohan tuolla käydä illalla vaikka vaan juomassa yhdet drinkit?

Anna (Ei varmistettu)

Voi joo!! Siihen kannattaa kylläkin varata myös pöytä :)

Noora (Ei varmistettu) http://mylife-noora.blogspot.com

Ootko muuten kokeillun Burger&Lobster -ketjua? :) Aivan mielettömän hyvää ruokaa ja listalta löytyy siis kirjaimellisesti kaksi asiaa: burgeri ja hummeri

Anna (Ei varmistettu)

Oon joo, oon siitä kirjotelluki :)

Lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Jee, kiitti tästä vinkistä! Mun on pitkään pitänyt etsiä poikaystävälle kiva aamiaispaikka Lontoosta, jonne voin hänet viedä kun sinne muutan pian takaisin. :) Eihän tuo halpaa lystiä ole, mutta mun mielestä kokemuksista jos jostain kannattaa maksaa. Oliko täynnä tuohon aikaan?

Anna (Ei varmistettu)

Ei ollu, ei ainakaan sillon kun tuli auringonnousun aikaan )

duck and waffle kuulostaa kyllä ihan hullulta yhdistelmältä :D ootko itse maistanut sitä joskus, tai mitä poikaystävä tykkäsi siitä?

Anna (Ei varmistettu)

Oli itse asiassa todella hyvää!! :)

Katariina (Ei varmistettu)

Ei tuu käytännössä sen pahemman hintaiseksi ku London Eye :D Ja jos sää onki huono niin ainaki saa sitä ruokaa!

Anna (Ei varmistettu)

Totta! :)

Emma (Ei varmistettu)

Voiettä! Toi on pakko laittaa go to -listalle! Pääsispä sitä pian taas käymään Lontoossa...

Anna (Ei varmistettu)

Sinne kannattaa varata pöytä reippasti etuajassa sitten!! :)

Ann84 (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Tulipa ikävä Lontooseen noita kuvia katsoessa:) Pakko päästä siellä vielä käymään! Mihkä aikaan aamulla menitte tonne ravintolaan?

Anna (Ei varmistettu)

Mä katoin sillon, että monelta aurinko nousee ja mentiin 45 min ennen :)

Kommentoi