Earth tones

earth (2 of 2)

MAANLÄHEISET SÄVYT SYKSYYN. Ai vitsi, ihanaa, että syksy on alkanut! Rakastan kesää ja kesän lämpöä (jossain muussa maassa, jossa siitä lämmöstä voi nauttia pidempään kuin sen puolitoista viikkoa vuodessa :D), mutta syksy on ehdottomasti mun suosikkiaikaa, mitä tulee pukeutumiseen. Kesällä on kaikessa liian kuuma, enkä juuri koskaan tykkää matalista kesäkengistä. Talvella asut jäävät mahdollisimman paksujen takkien alle piiloon, mutta syksy… Sateeton syksy on parasta pukeutumis- ja kuvausaikaa. Ruskan keskellä saa mielettömiä kuvia, ja on ihanaa pukeutua nahkatakkeihin, saappaisiin, nilkkureihin ja kerrostaa asut huivein. Aloitin jo elokuun loppumetreillä pukeutumalla maanläheisiin sävyihin Helsingin reissullamme.

Rakastan tuossa mun Mulberryn huivissa noita värejä, jotka sopii ihan kaikkeen. Mulberryn tuo klassikkoruudutus on ehdottomasti nerokas väriyhdistelmä, sillä en ole vieläkään löytänyt yhtäkään väriä, johon tuo ei sovi! Se sopii ihan kaikkeen, jopa vaaleanpunaiseen, koralliin ja keltaiseen. Ei heti uskoisi tuonvärisestä huivista. Yhdistin siis tähän asuun huivin kanssa mahdollisimman monta melko murrettua sävyä, ja itse ainaki tykkäsin asusta. Asu oli mukava ja mielestäni samalla melko näyttävä, kiitos noiden Ginan korkeavyötäröisten housujen. Korostavat kauniisti kapeaa vyötäröä ja leveää lantioa, sillai hyvällä tavalla ja jos housut päivän aikana kirvoittaa kahdelta suomalaiselta tuntemattomalta tytöltä kiitosta ja kysymystä olinpaikasta, on niissä jotain erityistä! 🙂 Näitä muuten saa paraikaa 🙂

earth (8 of 9)
earth (1 of 9)
earth (2 of 9)

earth (3 of 9)

earth (4 of 9)

Tavallaan tässä asussa mikään ei oikeen sovi yhteen, mutta silti tykkään asusta ihan hirveesti. On yllättävää, että tässä kaaoksessa oon löytänyt ylipäätään pariin asuun sopivat vaatteet 😀 Kaikki pahvilaatikot on purettu muuton jäljiltä, mutta on kyllä tässä välin tarkennettava, että ne on tyhjennetty ihan minne sattuu. Takkahuoneemme sohvaa ei näy tavarakasan alta ja pukeutumishuoneeni on hirveä sekamelska. En ole ehtinyt laittamaan vielä vaatteita yhtään paikalleen, ja vaikka joka aamu mulla on suurena tavoitteena siivota vihdoin tuo yläkerta järkeväksi, jää se aina tavoitteeksi. En tiedä miten tämä muutto on ollut näin poikkeuksellisen raskas, mutta ehkä tämä vihdoin pian päättyy. Viikonloppu on vapaata, ja silloin toivottavasti saisin kodin vihdoin järjestykseen.

Jostain pitäisi keksiä kasaan Gore Tex -asu ensi viikoksi ja muuta mun mittakaavassa ääriolosuhteisiin tarvittavaa varustusta. Saattekin ensi viikolla lukea juttuja aika mielettömistä maisemista, ja meikäläisestä aika poikkeuksellisessa varustuksessa 😀 Yleensä mä matksutan iiseihin ja mukaviin kohteisiin, joissa voi paistatella aurinkoa, nauttia uima-altaasta ja leikkiä rantahiekassa. Nyt on tiedossa aika toisenlainen reissu. Odotan pelonsekaisella innolla ensi viikkoa. Vielä enemmän tosin odotan sitä seuraavaa viikkoa, jolloin aloitan päivätyöt! Kivaa! Tavoitteena olisi siis saada tämä koti valmiiksi ennen reissua. Jos voisin vaikka keskittyä isoihin asioihin kuten vaatekaapin pystyttämiseen, eikä sellaiseen ”kannan tämän kynttilän paikasta A paikkaan B ja vielä C, missäköhän se näyttäisi kivalta”. Vanhanen oikeesti, näeppä nyt se metsä puilta.

Eilen siirtelin valokuvakehyksiä työpöydälläni varmaan 20 minuuttia miettiessäni, mikä järjestys näyttää kivalta. Tosin mun työpöytää ei varmaan kohta näy ollenkaan näiden koriste-esineiden ja valokuvakehysten ja kukkien alta. Päättelin, että vietän kotonaolo-ajasta sen verran ison osan työpöydän äärellä, että tästä pitää tulla mun zen-keskus. Mulle zen tarkoittaa nähtävästi ääretöntä määrää tuoksukynttilöitä ja valokuvia. Jep. Ainii. Tilasin mun meikkipöydälle kirkasvalolampun. Se on viisi kertaa isompi kuin kuvittelin. Ehhh 😀 Täytyy tehdä ”pieniä” muutoksia pukeutumishuoneeseen. Okei, ehkä mä meen nyt siivoomaan sitä kaaosta, niin ehkä joskus näätte vähän jotain kuviakin sisustuksesta. En aio sen kummempaa asuntopostausta tehdä, ihan turvallisuussyistä, mutta jotain pieniä yksityiskohtia ehkä. Multa on itse asiassa kysytty, miksen suostunut kertomaan mitään entisestä asunnostamme. Viimeksi muuttaessamme, jotkut sekopäät olivat löytäneet asuntomme asuntoilmoituksen netistä ja sitä kautta myös osoitteemme saatiin tietoon. En halunnut vahvistaa tuota tietoa mitenkään. Ottaen huomioon, että menemiseni on melko julkisia ja blogin seuraajiin mahtuu aika erilaista tallaajaa, haluaisin edes osoitteeni ja kaikki viitteet kotiini / osoitteeseeni pitää pois blogistani. Jos ei muuta, niin kunnioituksesta avomiestäni kohtaan. Matkojen ajaksi meillä on yleensä talovahti, mutta ihan jo turvallisuudenkin vuoksi en koe hyväksi pitää kotiamme sen kummemmin esillä 🙂 Mielestäni on käsittämätöntä, että jonku viha ja uteliaisuus menevät sille tasolle, että pitää selvittää bloggaajan osoite, mutta tällaisessa maailmassa me elämme, ja sen kanssa on opittava elämään.

earth (6 of 9)

earth (7 of 9)

earth (1 of 1)

earth (9 of 9)

Tällainen asu tällä kertaa, mitäs te tykkäätte tästä? 

lips-001

Kommentit (42)
  1. Tää asu on aivan täydellinen napakymppi Anna

  2. Äh, mäkin haluan lisää murrettuja sävyjä vaatekaappiini! Täytyy ehkä käydä metsästämässä jokunen paita tai neule, varsinkin khakivihreästä oon nyt innostunut kovasti. Ja toi huivi aivan varmasti sopii kaikkeen, tässäkin asussa se jotenkin ”sitoo” kokonaisuuden yhteen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *