eBay Ninja pt. 1

Mungolife

Tiedättekö mikä on kyllä ehdottomasti yksi internetin hienoimpia sivustoja? eBay. Välillä siellä kieltämättä turhautuu aivan perusteellisesti ja alkaa vihaamaan koko roskaa, mutta välillä on päiviä, jolloin sieltä löytyy helmiä.

Vai mitä sanotte näistä?!

You know what's one of the best pages on the internet? eBay. I love it. Sometimes I loose my nerves with it, but then others it just goes to show, that sometimes you can find jems there!

Or what do you think of these?

Tässä vaiheessa tekisi mieli jopa vähän kirota tuon mun uuden kameran tarkkuutta. Kengät nimittäin näyttää ihan uusilta käsissä, noita kärkien pieniä nirhasuja ei edes oikein huomaa, mutta joka kuvassa ne hyppää nyt mun silmään.

It's sometimes annoying how sharp this camera of mine is. You can barely make out any marks of use on these heels, and on these photos they appear very clear. Annoying.

Aitonahkaiset Zaran upeat rusettikorkkarit aivan täydellisessä konjakin värissä! En oo koskaan näitä nähny Zarassa myynnissä, mutta kun törmäsin näihin eBayssa, niin auta armias olin myyty. Ja mikäkö oli hinta? Ahh, no sehän oli 6 puntaa ja siihen postarit, eli noin vitosen verran päälle. Vähän ku laittas rahaa pankkiin.

Eikä sekään vielä parasta, vaan se, että huimaavan korkeasta korosta huolimatta kengät on aivan uskomattoman mukavat! Olin jo varautunut, että nää on sellaiset, joita voi vaan katsoa huokaillen, mutta eikö mitä! Tuo plato takaa sen, että ne asettuu jalkaan nätisti, ja kun ovat nahkaa myös sisältä, niin muotoutuvat jalan ympärille tosi mukavasti.

Shopping success pt.1, toinen postissa odotellut juttu oli nimittäin myös aika hitti, mutta palataan siihen oman postauksen kanssa myöhemmin! ;)

They're 100 % leather through and through, perfect tan colour and from Zara. When I came across these in eBay, I was sold. I never saw these in Zara, maybe we didn't have them in Finland, but they're gorgeous! And the price? Well, it was 6 pounds and postage. Ridiculous. And for all that height of the heel, they're still supercomfy and absolutely great to walk in. 

Shopping succes pt.1, I'll get back with the other bit soon, because there was something else waiting for me at the post office when I came back from Thailand :)

Upeat vai kamalat, mitä sanoo arvon raati? :)

Glorious or hideous, what say you, judges? :)

Kommentit

hlj (Ei varmistettu)

SE ON RUSKEA!! eikä konjakkinen

Anna (Ei varmistettu)

Missäköhän päin postausta ensinnäkään lukee konjakkinen? Siellä lukee konjakin värissä, joka on täysin oikeata suomen kieltä :) Ja vaikka siellä lukisi konjakkinen, ei se ole ehkä hiustenhalkomisen arvoista, ottaen huomioon, että kyseessä EI ole perus "ruskea" väri. Tai sitten olen värisokea.

Tiia (Ei varmistettu)

Millainenkohan on perus "ruskea" väri? Nyt alkoi kiinnostaa :D t. Toinen värisokea

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no siis mun mielestä sellainen vaalea ruskea on konjakin ruskea ja sitten sellainen kunnon ruskea, esim. just joku LV:n laukkujen se perusvärin pohja on sitten ruskea :)

Titityyy (Ei varmistettu)

En tarkoita ilkeillä, mutta millainen tarkelleen ottaen on sinun mielestäsi ruskea? Minusta taas tuo on niin perusruskea kuin olla ja voi. Mutta ehkä se sana sitten kuulostaa rumalta...

Anna (Ei varmistettu)

Ruskea on musta sellainen tummanruskea, siis esimerkiksi mitä näkee vaikkapa Louis Vuittonin laukun se pohjaväri :) Kieltämättä näissä kuvissa kengätkin näyttävät tummemilta valkoisella taustalla tuolla valolla, asukuvissa niiden väri on paljon selkeempi :)

jenni (Ei varmistettu)

siis nuo kengäthän on ruskeet ja lv:n pohjaväri on tummanruskee?

Anna (Ei varmistettu)

Okei, no mun mielestä toi on konjakin ruskea ja se on sitten ruskea :)

Emilia (Ei varmistettu)

Avan ihanat! Haluisitko laittaa jonkinlaista "ebay guidea" blogiin jonain tulevaisuuden hetkenä? Ebay shoppailu kun on samaan aikaan niin houkuttelevaa että pelottavaakin.. :D

Anna (Ei varmistettu)

Voisin mä yrittää, se on kyllä vähän hankalaa, ku jotenkin itselle on niin selviö se sen käyttö, niin ei osaa miettiä, mikä siinä voi olla vaikeeta :D

Sara's

Haha, mun on pakko tulla tähän komppaa sua Anna. Aikanaan kun itekin bloggasin, tosi usein pyydeltiin eBay-oppaita. Samoin tosi monet kaverit on pyytänyt mua auttaa tekee niille eBay-tilin ja Paypal-tunnukset. Kamoon!!! En kans vaan ymmärrä, mikä hitto siinä voi olla niin vaikeeta ettei ite vois osata :D Vaikka ei ois sujuva englannissa, niin kyllä nyt auttavallakin englannilla osaa sitä "sign up"-nappia painaa ja sit seurata ohjeita.

Anna (Ei varmistettu)

Siis tilien luominen on kyllä ihan piece of cake, sen pitäisi jokaisen kyetä. Se hakeminen eBayn syövereissä tuntuu monelle tosi vaikeelta. Mitä hakusanoja kirjoittaa jne. miten löytää tuotteita :) Mutta, sekin on niin pirun vaikea opettaa, jos se itellään on ihan hanskassa :D

Anna (Ei varmistettu)

Wow, they are gorgeous! :) Lovely shoes.

I agree about the ebay thing. I just bought my new Ray Ban aviator sunglasses for just 50 € :) new and never used!

Anna (Ei varmistettu)

Yep, when you just do enough hunting, you can find treasures there :)

.,

Super ihanat

Anna (Ei varmistettu)

:)

Ansquliini (Ei varmistettu)

Wow :O IHANAT!!!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

samson (Ei varmistettu)

tuli muuten nyt mieleen että kun/jos olet tilannut vaatteita usasta asti niin onko postimaksu ollut minkälainen suunnilleen? entä onko tullissa tullut paljon lisämaksua?

Tai jos et itse ole tilannut sieltä, jospa joku lukija osaisi auttaa?

Anna (Ei varmistettu)

Se riippuu ihan hirveesti :) Esim. VS:lla on postimaksu jotain 50 dollarin luokkaa, kun taas ShopBopilla ilmainen. Että kaikkea noiden väliltä on. Tullin lisämaksu tulee kun hinta ja postikulut yhteensä ylittää tietyn hinnan, ja se on kai joku reilu 20 e. Sillon tuotteesta joutuu maksaa vaihtelevan määrän veroja, mutta tästä on tarkempi selvitys tulliviranomaisen sivuilla :)

Anniina (Ei varmistettu) http://hymykuoppaisellatiella.blogspot.fi/

Kauniithan ne on ja halvat! :-D Konjakkinen väri on niin perfect syksyksi!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

wii (Ei varmistettu)

Moi! Silloin keväällä sen jälkeen kun sut oltiin huumattu siella Barcelonassa, saitko koskaan tietää, mitä ainetta se oli ollut tai mitä sulle oli tapahtunut? Mietitkö vielä sitä tapahtumaa? Kuinka pahat traumat sulle oikein jäi? Miten varottaisit Barcelonaan lähtevää tyttöviisikkoa? Ja missä baarissa/baareissa tää oli tapahtunut. Ei silleen, että meidät nyt välttämättä siellä huumattaisiin, mutta haluan vaan olla varovainen :D

Anna (Ei varmistettu)

En saanut tietää tarkkaa ainetta, mutta lääkäri veikkasi beetasalpaajia :) No en ihan hirveesti mieti tapahtumaa. Tai no okei, on se päivittäin mielessä, ehkä sellaisessa kiitollisessa hengessä, että ei käynyt mitään, ja on musta jonku verran varovaisempi toki tullu, huomasi nyt esimerkiksi tuolla Thaimaassa.
En voi puhua traumoista, tai että sellaisia olisi jäänyt. Sain niin hyvää hoitoa lääkäreiltä ja vielä tärkeämmin, henkistä hoitoa mun läheisiltä, että en oikeen voi puhua traumana siitä. Totean vaan aina olleeni erityisen onnekas, että mulla kävi uskomaton tuuri. Kai jollakin tapaa se muutti käsitystä ihmisistä ja ihmiskunnasta vähän pahemmaksi, kun se omalle kohdalle sattui :) Baari oli Shoko tai joku muu vastaava, kirjotusasua en nyt muista äkkiseltään.

Mä suosittelen tekemään sellaisen tehtävänjaon, että jokainen on "vastuussa" jostakin. Että A aina tietää missä B on, B missä C jne. Että jos A:ta ei näy, niin B on heti huolissaan, eikä oleta, että on D:n ja E:n kanssa. Ymmärrätkö? Vaikka jos olet B, ja A, D ja E lähtee vessaan, niin sun tehtävä on tavallaan tsekata, että se A on taas porukassa. Tai mun tapauksessa noin ei välttämättä olisi käynyt, jos ei jokainen porukka olis keskenään olettanut, että olen eri porukassa :)

christel (Ei varmistettu)

huh pakkoa sanoa! katsoin instan kuvasta että laukku ja kengät oli kultaiset, sellaiset kauheat oikeasti halvan näköiset sävynsä takia.. en nyt varmasti osaa selittää, mutta vähän ajattelin että onpas sun maku muuttunut :D onneks postauksessa sävy näkyy hitusen paremmin ja ihanat on kengät!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, kävin kattoo sen kuvan ja kieltämättä siinä loistaa jotenki kauheesti noi värit, auringonkin takia ehkä :) Tosin on mulla kultanen laukku ja kengätki, mut ne on kivat :)

Tosi kiva kun sun kommentteihin vastaaminen on nopeutunut niin paljon :) kivempi lukea kommenttejakin ja vastauksia postauksen yhteydessä eikä muutama päivä myöhemmin joten kiitos! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

eevis (Ei varmistettu)

Niin ihanat kengät <3 sun blogi on maailman paras! Sun tyylistä saa niin paljon inspiraatiota ja oot kaunis ja täydellinen ja ja ja ja :D Vitsi ku itsekkin uskaltais laittaa korot jalkaan ku pituutta on se 175cm ja j-o-k-a-k-e-r-t-a mulle sanotaan ku oon jättiläinen ja plaaplaa , ei niiku mitää hyvää-.- Noi kengät on niin söpöt ja tyttömäiset ja ihanat :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Hei, mä oon 174 cm kai, ja mä hiihdän AINA korkeilla korkkareilla :)

Elli (Ei varmistettu)

Moi! Oon lukenu sun blogia aina sillon tällöin jo useamman vuoden ajan, ja myös kaikenlaisia kommentteja mitä netissä on tullu vastaan tästä blogista ja sinusta.
Musta on aina hienoa nähdä kun ihminen saavuttaa jotain omalla tekemisellään ja vaivannäöllään. On vaan hirvittävän harmi kuinka suurin osa ihmisistä ei tunnu käsittävän että kaikenlaisen menestyksen eteen on tehtävä töitä, ja jokainen joutuu sen työn tekemään menestyäkseen. Ihmiset tapaa vain tuijotella niitä saavutuksia kateellisina, ja valittaa kun jollakulla on jotain mitä niillä ei, vaikka ne vois saavuttaa ihan saman kun laittaisivat itsensä likoon. Useimmiten ne ei vaan viitsi tehdä sellasta, kun on helpompaa valittaa elämän vääryydestä.
On myös hassua, kun joidenkin ihmisten mielestä saat tiettyjä asioita pelkästään koska sä pidät tätä blogia. Mitä sitten? Sä oot rakentanu itse tän blogin tyhjästä ja nähny sen kaiken vaivan tämän pitämiseen, mikset sä sais saada siitä jotain takas?

Tsemppiä sulle valitsemallas tiellä, älä anna kateellisten lannistaa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti kommentistasi, ja en tietenkään anna minkään lannistaa, kaltaisesi kommentoijat pitää aina mielessä sen, mitä kaikkea upeaa tässä blogissa on :)

eskobaana (Ei varmistettu)

Hei viitsitkö sivistää vähän tyhmää? Itsehän en kovin paljoa mitän tiedä siitä, että miten tunnistaa aitonahkaisen ja feikkinahkaisen tuotteen toisistaan? Esimerkiksi jos on kauppa missä myydään sekä aito- että tekonahkaisia kenkiä ja missään ei lue kumpi on kumpaa niin kuinka sinä erotat ne toisistaan? :)
Työyö ja väsymys rohkaisivat näyttämään tyhmyyden ;) ja on muuten aivan upeat kengät ! Tässähän tulee ihan shoppailuhimo !

Anna (Ei varmistettu)

No nyt on kyllä pakko sanoa, etten osaa suoraa vinkkiä antaa, koska itellä se tulee jotenkin luonnostaan. Tai siis oikeen jouduin miettimään tätä, enkä osaa vastata. Mä osaan vaan näppituntumalta sanoa onko nahkaa vai ei. Ja ainahan nahkakengissä esimerkiksi on se tarra esim. pohjassa, jossa on sellanen jännä kuvio, joka symbolisoi nahkaa :)

Kommentoi