Ei. Ole. Todellista.

Mungolife

Huomenta!

Eilen en vaan uskaltanut tulla kirjoittelemaan blogin puolelle. Pelkäsin, että ärräpäitä lentelee sen verran vahvasti, että tänne ei uskalla enää kukaan koskaan takaisin.

Mulla oli hyvä suunnitelma meidän Köpiksestä paluulennolle. Ajattelin siirtää vihdoin ne n. tuhat kuvaa, jotka reissusta oli ja käydä niitä vähän läpi ja aloitella postauksia. Harmi vaan, että mun lopullinen matkanteko olikin kuitenkin sitä, että hakkasin päätäni lentokoneen sentään ja pidättelin turhautumisen kyyneliä.

Syy?

Mun muistikortti oli kiukutellut jo vikana päivänä Köpiksessä jonku verran, muttei mitään sen kummempaa kuitenkaan. Sitten kun aloin ottaa tuota irti kamerasta lentokoneessa, se jotenkin ei halunnut tulla pois. Siinä sitten kiukuttelin sille hetken ja yritin sitä pakottaa ulos kamerasta. Kyllä se tulikin ulos, mutta osissa. Siinä oli yksi tuollainen "kampa"osa vääntynyt mutkalle, ja sen takia varmaan jumitti. Jaaha. Yritin sitä korttia pitää yhdessä osassa ja tungin paniikissa kortinlukijaan. Kone ei tunnista koko korttia enää. Tunnin siinä pyörittelin ja yritin, kunnes luovutin.

Maissa sitten, yksi turhautunut itkukohtaus myöhemmin, otin suunnaksi meidän suvun elektroniikkaosaajan, ja vietin lauantaisen alkuillan aika lailla CSI:Helsinki -tunnelmissa.

Sain kokea siis turhuutta ja tyhmyyttä ihan olan takaa, nimittäin mun tärkein tehtävä prosessissa oli pitää lamppua.

Parin tunnin uuvuttavan yrityksen jälkeen tilanne oli sama. Muistikortti on hajonnut ja kuvia ei sieltä saa ulos millään.

No eipä siinä sitten. Ei sinne mennytkään ku omat parit asukuvat, Vivven asukuvat, Uinon yhdet kuvat, näytöskuvat, Köpiksen kaupunkikuvat jnejnejne. Oikeastaan vaan kyrpäs siinä vaiheessa, että näytöksen ajan olisin voinut vaan istua ja nauttia showsta, eikä räpsiä koko aikaa. Tai olisin voinut kulkea kaupungilla ilman helvetin painavaa kameraa. Turhaa ja turhauttavaa.

No, elämä opettaa. Tästä lähtien siirrän kuvat koneelle HETI kun ne on otettu, eikä parin päivän päästä. Tämän päivän aamun olen viettänyt googlettaen SD-korttien eroja ja sitä, mikä on niistä parasta tekoa. Tämän iltapäivän suunnitelma on moinen uusi itselleni metsästää. Ai että tykkäsin 7D:n korteista, kun siihen meni CF-kortti, joka on jotenkin todella paljon lujempaa tekoa kuin SD. Sillä lailla. Ei yhtään kiukuta tai ärsytä tai mitään.

No, tästä sitten vaan nokka kohti uusia pettymyksiä kohti, I guess.

Kaipa sitä pärjää ilman niitäkin kuvia. Ja voinhan toki käyttää noita virallisia näytöskuvia, mutta toisaalta, olette ehkä muilta tytöiltä lukenut jo aika paljon näytöksestä. Vai kiinnostaako teitä mun mielipiteeni asiaan?

Kommentit

Suvi (Ei varmistettu) http://www.ourhomenest.blogspot.fi

Oh no!! Mä kun meinasin vetästä pienet itkupotkuraivarit, kun blogipostaus katosi bittiavaruuteen ja puhelin vetäs ittensä puk-koodiin samana aamuna. Jollain muulla menee näköjään vielä heikommin.. Tsemppiä Anna! Eihän nää jutut nyt maailmaa kaada, mutta ärsyttää niin vaan perusteellisesti! :D

Anna (Ei varmistettu)

No mut toisaalta aiheuttais toiki jo pienimuotoisen raivoomisen mussa, jos kännykkä ja kone ei suostuis pelittämään niin kuin kuuluu :/

Hui kamala, syvimmät myötätunnot! Onneks tää piuhavihaaja on jostain kumman syystä kangistunu kaavoihinsa ja siirtää kuvat aina piuhalla tietokoneelle, niin ei tuu kortin kanssa tilanteita että se katoais tai sanois ittensä tuolla tavalla irti - tämä tieto ei tietenkään yhtään helpota sun tuskaa.. :( Olis ollu niin kiva nähdä sun muotinäytöskuvat! Mutta kun sit yrittää etsiä jotain positiivista niin onneks ei menny kamera tai koko kone/kovalevy rikki!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ehdottomasti pitää jatkossa vaan siirtää piuhalla, se on vaan niin paljon hitaampaa :/

m (Ei varmistettu)

"Ja voinhan toki käyttää noita virallisia näytöskuvia, mutta toisaalta, olette ehkä muilta tytöiltä lukenut jo aika paljon näytöksestä. Vai kiinnostaako teitä mun mielipiteeni asiaan?"

Ei mitään hajua mikä näytös on kyseessä tai ketä muut tytöt ovat... Ei ole tainnut tulla täällä oikein esille?

Anna (Ei varmistettu)

Hups, joo oletin jotenkin että on tiedossa :) Kyseessä oli siis Britney Spearsin alusvaatemalliston lanseeraus ja muut tytöt on suomalaisia bloggaajia, jotka oli samassa reissussa :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Voi eiiii :( Harmitus mahtaa olla valtava!

Anna (Ei varmistettu)

No kyllä :)

c (Ei varmistettu)

Moi, kuvista puhen olleen olisi jännää kuulla miten säilytät kuviasi. Siis tarkoitan nyt miten säilytät kopiot. pilvipavelu, ulkoinen kovalevy tms. Noilla kuvamäärillä sulla on varmasti joku hyväksi havaittu tapa :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on ulkoinen kovalevy ja sitten mulla on se Applen oma sellainen laatikko, mikäs sen nimi nyt onkaan :D Sellainen, mikä on kotona pönöttämässä ja siihen päivittyy automaattisesti samassa verkossa olevat kuvat :)

Heidi (Ei varmistettu)

Mulla kävin samantapainen juttu. En tosin ollu missään ulkomailla lähimaillakaan (jollei Turkua lasketa haha). Muistikortti hajosi tuhannen päreiksi kameran sisään. Kauhean työn ja tuskan takana oli saada ne kaikki sirpaleet ulos kameran uumenista. Muistikortin sain sentään niin toimimaan, että sain osan kuvista ulos. Ei se silti vitutuksen määrää vähentänyt. Eipähän tarvitse ostaa Kingstonin kortteja vastasuudessa.

Anna (Ei varmistettu)

Mä en ymmärrä, miten toi on mahdollista!! Mitä siellä kamerassa tapahtuu, että kortti vaan hajoaa :/

meow (Ei varmistettu)

Osanotot muistikortin kohtalosta :( En osaa edes kuvitella, kuinka turhautunut olo sulla mahtaa olla. Mua kyllä kiinnostaisi kuulla sun mielipiteet kyseisestä näytöksestä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, voisinpa hyvinkin lainata kuvia siihen postaukseen :)

Loura (Ei varmistettu)

Feel you sis....

Itellä meni muinoin abiristeilyn kuvat tuhkana tuuleen kameran hajottua kotiin palattua. Ja minähän olin se ainoa koko kaveriporukastamme kun niitä kuvia otti... Onneksi reissusta jäi yksi polaroid-kuva, joka ei ole kyllä millään muotoa edustava. :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei, tiedän niiiin ton tunteen :/

Iida (Ei varmistettu)

No voihan harmi! :-( Mä ainakin tykkäisin kuulla sun kokemuksista, vaikka kuvat olisivatkin lainattuja. Sulla on niin kiva tyyli kirjoittaa! Muuten, sähän et halunnut julkaista niitä Turkki-postauksia samaan aikaan muiden reissussa olleiden kanssa, vaan sanoit niiden tulevan myöhemmin. Joko on aika?:-D

Iloista viikkoa! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Katsotaan :) Suoraan sanottuna mua ärsyttää koko se aihe, kun siitä on haterit ottanu jonku aseen itselleen, ja tekis mieli jättää julkaisematta koko jutut :/ Tuolla ne on ollu luonnoksissa täysin valmiina jo pitkään, mutta tullut vaan vastenmielinen fiilis koko aihetta kohtaan valitettavasti :/

Kiitos samoin sulle :)

Hohhoijaa (Ei varmistettu)

Samalla tavalla kuin Bodrumin postaustesi kanssa. Kaikki olennainen näkyi muiden bloggareiden postauksissa. Eikö sinua hävetä yhtään, kun et ole saanut aikaiseksi monen kuukauden aikana tehdä postauksia sieltä?

Anna (Ei varmistettu)

Eipä kyllä :) Ei käsittääkseni ole mitään velvollisuutta sellaisia tehdä, joten en ymmärrä miksi häpeäisin :)

mjaa (Ei varmistettu)

Mutta, eikös se Bodrumin reissu ollut kuitenkin siis TYÖmatka, jonka tarjosi yhteistyökumppani, joka olettaa (oletti) saavansa jotain vastinetta sinulta tarjotessaan sinulle ilmaisen Bodrumin matkan?

Anna (Ei varmistettu)

Mä en koskaan sovi mistään ehdoista mun kirjoitusten suhteen. En ota koskaan mitään vastaan lupaamalla postaa tuotteesta, enkä lupaa mitään postausmäärää mistään matkasta. Haluaisin kyllä jakaa muutaman vinkin Bodrumista, mutta jotenkin ärsyttää antaa mitään sellaista, mitä haterit multa vaativat :D

Mummo (Ei varmistettu)

Moikka Anna,

huh tosi harmi että kuvat meni : ( noi muistikortit on sen verran kiikkerää tekoa että oletko harkinnut että voisit siirtää jatkossa kuvat koneeseen piuhan avulla, jolloin itse kortti saa olla kamerassa eikä siihen tarvitse koskea ollenkaan jolloin se säilyy hyvänä vuosia? No tuli vaan mieleen.. Piuhoja saa aina uusia, kuvat on gone forever kun kortti hajoaa.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on varmaan kyllä sellanen, mitä kannattaa harkita, niin saa kortti pysyä paikallaan ja toivottavasti ehjänä :)

Tara (Ei varmistettu)

Jotkut kortit on tosi hepposta tekoa, paska tuuri että osui kohdalle. :( näistä sd-korteista parhaimmiksi oon todennut sandiskin mustat kortit (ultra/extreme-sarja). Maksaa vähän enemmän mutta yksikään ei ole vielä hajonnut *kop kop*

Anna (Ei varmistettu)

Joo, toi oli Transcendin :/ Täytyy ostaa Sandiskin kortti toisen Transcentin kortin kaveriksi :)

Ansu (Ei varmistettu)

Tosi kurjaa, että sun muistikortti meni palasiksi :/

Musta olisi tosi kiva nähdä sun mielipiteitä näytöksestä, koska en oikeestaan seuraa näiden muiden tyttöjen blogia. Toisaalta voin käydä heidän blogeista katsomasta kuvia näytöksestä ym, kuten tein Turkin reissun suhteen, mutta kun se vaan ei ole ihan sama :D

Tosiaan tämmösenä huomiona vaan, että on varmaan on muitakin jotka seuraavat vain just sinun blogiasi tästä porukasta ja juuri sen takia olisi huippua kuulla sun mielipiteitä asiasta :) Mutta jos muiden kuvien lainailu ym tuntuu ei hyvältä idealta, niin miepä meen tutkimaan muitten mielipiteitä, ehkä sieltä eksyy uusia seurattavia blogejakin messiin. (sinäänsä kun useampaa ehtisikin seurata)

Oho tulipa rönsyilevä kommentti, pahoittelut siitä ja mukavaa loppuviikkoa :) Toivottavasti jaksat pitkään kirjoitella, sun postauksia on kiva lueskella ja oot inspiroiva ihminen myös näin muutenkin kuin muodin suhteen!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, en nyt sitten tehnyt asiasta omaa postausta, koska se ei mielestäni kertonut mitään muuta kuin tyttöjenkään postaukset :) Mutta toivottavasti jatkossa ei tule tällaisia teknisiä ongelmia :)

May (Ei varmistettu)

Voi ei! Täältä kanssa symppisrutistus. En voi kuvitellakaan kuinka paljon mua ketuttais. Inhottava tilanne :/

Anna (Ei varmistettu)

:(

Kommentoi