EKA TYÖPÄIVÄ!

Mungolife

Arvatkaa mikä tänään oli? Tänään oli eka työpäivä! :) 

Mä tosiaan aloitin tänään Digitalist Groupin Content Managerina. Bongasin tuossa muutama viikko takaperin Digitalistin hakemuksen tähän tehtävään ja onnekseni voin sanoa, että tänään pääsin aloittamaan hommassa. Oli jotenkin tosi jännää aloittaa uusi työ. Edellisestä oman yrityksen ulkopuolisesta duunista on jo pari vuotta ja oli jotenkin samanaikaisesti jännittävää ja aivan superkivaa suunnata tänään töihin. Olo oli kuin ekana koulupäivänä. 

Työpaikka ja -tehtävä on ihan supermieluisia. Tähän asti tapaamani porukka on kaikki tosi mukavaa ja kivanoloista ja tehtävä on haastavan lisäksi todella mielekäs. Tähän kuuluu niin laajasti kaikkea mahdollista, että menee varmasti hetki ihan vaan sisäistää kaikki. Työpaikkaani muutama jo kyselikin kommenteissa viime postauksen jälkeen, eikä se tosiaan mikään salaisuus ole. Löytyyhän se ihan julkisesti Linkedinistäkin. Mutta en aio sen kummemmin työpaikkaa tuoda täällä blogissa esille, vaikka varmasti tulen käsittelemään asioita tän aihepiirin tiimoilta; äitiyden ja työnteon yhdistäminen ja moni muu tämäntyyppinen aspekti tulee varmasti blogissa olemaan esillä. Tästä huolimatta haluan pitää selkeän jaon blogini ja uuden työni välillä, ja toivon, että myös seuraajani kunnioittavat tätä ratkaisua. 

Ymmärrän, että Mungolife pyörii hyvin vahvasti minun ja persoonani ympärillä, ja moni asia elämässäni kiinnostaa, mutta uskon kyllä, että hyvin aikuinen yleisöni varmasti osaa kunnioittaa sitä, että elämässäni on myös yksityisiä puolia tai sellaisia, joita en halua puida näin luetulla alustalla. 

Miten päädyin Digitalistille? En rehellisesti sanottuna tiennyt yrityksestä mitään ennen kuin näin työhakemuksen, mutta se kiinnitti huomioni ja rupesin tutkimaan yritystä tarkemmin. Mielenkiinto heräsi heti ja onneksi pääsin haastatteluun. Sisällöntuotto on tuttua niin oman yrityksen kuin mainostoimistotyöskentelyn ja opintojen kautta ja yhä enemmän on viime aikoina kiinnostanut nimenomaan markkinointiviestintä ja sisällöntuotto. Kun kymmenen vuotta iso osa elämää on pyörinyt henkilöbrändini ympärillä, on mielettömän kiva päästä osallistumaan ja omalta osaltani jopa ehkä kehittämään jotakin aivan muuta kokonaisuutta. Koska let's face it, olen vähän kyllästynyt jo itseeni ja kaipaan elämääni muita aiheita ja aihepiirejä. Kaipaan onnistumista myös muissa asioissa. Tuntuu, että jo ennen kuin ehdin aloittamaan, yritys on inspiroinut mua jo nyt hurjasti ja uskon, että jatkossa se inspiraatio ja into tulee vaan kasvamaan. Se tulee varmasti vyöryymään myös vapaa-ajan minään, koska koko jako työelämän ja vapaa-ajan välille on usein hyvin keinotekoinen ja elämä on parhaimmillaan silloin kun voi nauttia työstä ja vapaa-ajasta, eikä tehdä hampaat irveessä töitä nauttiakseen vapaa-ajasta. 

Mitä mieltä olette, kiinnostaisko teitä mun ajatukset työnhausta, haastatteluista yms.? Mistä olen katsellut töitä, millainen on mielestäni hyvä hakemus, miten valmistaudun haastikseen yms.? 

P.S. Lupaan uusia kuvia hetipian, nyt vähän kierrätettyä kuvaa tällä kertaa :) 

Kommentit

Kipsuxx (Ei varmistettu)

Onnittelut uudesta työstä!! Mä tuota yhtä postausta lukiessa ihmettelinkin, että mitä häh höh, ja edelleenkin jäi muutama kysymys avoimeksi.

Oletko siis täyspäiväisesti nyt myös muualla töissä? Vai pari päivää viikossa vai puolikkaita päiviä joka päivä vai miten? Jäikö miehesi lapsen kanssa kotiin, vai menikö Dante tarhaan...?

Mutta tosi hieno homma!!

MungoAnna
Mungolife

Kiitos :) Juu, ihan täysipäiväinen tehtävä. Teen kolme päivää viikossa toimistoillamme täyttä päivää, jolloin D on mummin tai isin+lastenhoitajan kanssa ja kaksi päivää viikossa olen kotona, niin että osan päivästä meillä on lastenhoitaja kotona. Voin tehdä osan töistäni iltaisin/viikonloppuisin tarvittaessa :)

Mieheni etäilee ajoittain, ja Dante on kotihoidossa järjestelmällä vuoroin etäilevät vanhemmat + lastenhoitaja & Helsinki - päivinä mummi. 

Kipsuxx (Ei varmistettu)

Voi vitsit, kuulostaa todella ideaaliselta ratkaisulta!

Jos juttuaiheita kaipaat niin mua kiinnostaa tämä lastenhoitajan palkkaus. Eli onko jostain firmasta, vai oletteko itse työllistäneet, ja maksatte ukko.fi/palkkaus.fin kautta vai miten.

Itsellänihän ei ole edes lasta, mutta asia on silti joskus käynyt ajatuksissa. Haluaisin tehdä töitä ja luoda uraa, mutta en haluaisi laittaa mahdollista lastani liian pienenä tarhaan. Jos jonkinlaisen vastaavankaltaisen etäily+lastenhoitoapu+mies lyhennetyllä viikkotyöajalla-combon onnistuisi tekemään, niin olisi aivan ihannetilanne.

Maiskutus (Ei varmistettu)

Hei!

Onnea uudesta työstä!

Haluaisin mielelläni ajatuksia, vinkkejä hakemuksista ja haastatteluista jne. :)

Olisi tietää millaista hakijaa itse hakisit, jos olisit palkkaamassa sellaista.

Olisi myös mukava kuulla ajatuksiasi verkostoitumisen tärkeydestä ja siitä, että onko se tosiaankin tulevaisuudessa ainoa tapa löytää töitä (näin kärjistettynä :D).

Kiitos blogistasi!

T. lukija Australia ajoista

EevaM (Ei varmistettu)

Onnea uudesta työpaikasta! :) kiinnostaisi todella paljon työnhakuun liittyvät asiat! Valmistun ensi keväänä ja pitäisi aloittaa hakemaan töitä valmistumisen jälkeen, joten tämä tulisi todella hyvään saumaan! :)

Riikka L. (Ei varmistettu)

Moi Anna, onnea uudesta mielekkäästä työstä! :) työnhakuun liittyvät vinkit otettais täälläkin mielellään vastaan, aihe on tosi ajankohtainen omassa elämässä juuri nyt.

Mmikaela (Ei varmistettu)

Onnea uudesta työstä! :) Olis mielenkiintosta kuulla kaikkea työhön liittyvää!

EveliinaMaki (Ei varmistettu)

Onnea työpaikasta! Hieno juttu

Emmmma (Ei varmistettu)

Jee, onnea uudesta työstä! Työnhakuun liittyvät vinkit kiinnostavat, kiva jos niitä jakaisit :) Se tuntuu olevan omalla kohdalla ainakin sekä taito- että tuurilaji. Toistaiseksi on käynyt aina vähintään ihan hyvin, mutta tulevaisuutta varten uudet kujeet varmasti toimisivat!

P.s. Hauskaa, miten olikin jännää moikata sua tänään kahvilassa, hih!

HerttaH (Ei varmistettu)

Onnea uudesta työstä! :)

Olis ihan mahtavaa kuulla koko työnhakuprosessista sinun näkökulmastasi. Miten valitset mitä tehtäviä haet, miten kannattaa valmistautua haastatteluun, kaikki hakemukseen ja cv:seen liittyvät vinkit, miten selvitä ensimmäisestä työpäivästä aivan uudessa tehtävässä ja ympäristössä jne.

Sinttu80 (Ei varmistettu)

Onnea uuteen työhön! :) Kiinnostaa etenkin aihe, minkälainen on mielestäsi hyvä hakemus. Omat hakemusten kirjoittamiset aiheuttavat aina päänvaivaa. :D

VMJ (Ei varmistettu)

Onnea uuteen työhön! Onnistuisipa itselläkin etätyöt säännöllisesti, meidän firmassa saa tehdä vain satunnaisesti/työmatkoilla.

Sellaista asiaa mulla oli, että päivittyykö sun postaukset enää koskaan blogit.fi sivustolle? Sieltä oli niin helppo seurata milloin on tullut uusi postaus, mutta heti kun blogi muutti niin sivu lakkasi päivittymästä.

MungoAnna
Mungolife

Mä en oo koskaan käyttänyt tota palvelua, niin täytyykin katsoa se ja update tää osoite ja RSS feedi sinne :) Kiitos paljon! :) 

lion (Ei varmistettu)

Hei bloglovin näyttää, että 2päivää sitten olis julkastu postaus otsikolla Väriä syksyyn!, mutta sinne on 'pääsy kielletty' Lilyn sivulla, onkohan tässä joku vika vai postaus vaan poistettu?

MungoAnna
Mungolife

Mä vähän hutiloin ja yksi luonnos ehti hetkeksi julkiseksi ;) Tulee pian! :) 

Tolle Vilvanen (Ei varmistettu)

Ja eikun kädet heilumaan! Tsemppiä!

Suvip (Ei varmistettu)

Onnittelut uudesta työstä!! :)

Ei liity nyt tähän aiheeseen, mutta olisi mielenkiintoista tulevaisuudessa vielä kuulla miten sun rautavajeen hoito on edistynyt ja mitä kautta? :)

Kommentoi