ELÄMYKSELLISET SYNTTÄRIT!

*Kaupallisessa yhteistyössä: Elämyslahjat 

elamyslahjat_arvonta_2_of_4.jpg

Kuten aika moni teistä ehkä seurasikin tuossa viikonloppuna, niin juhlimme synttäreitäni ystäväporukalla lauantaina oikeastaan aamusta lähes aamuun. Kun kolmekymmentä kilahti mittariin tässä viime viikolla, halusin jotenkin juhlistaa asiaa rakkaimpien ystävieni kanssa. Teemabileitä pohdin pitkään ja vaikka mitä muutakin, kunnes sitten löysin itseni eräänä päivänä tutkimassa Elämyslahjojen sivuja pohtiessani jotain elämystä ystävilleni. Harkistin koko porukan viemistä kuumailmapallolennolle, mutta se olisi ollut aikamoinen satsaus taloudellisesti 20 hengen porukalle ja lisäksi meillä oli koko ajan suunnitelmissa mennä Kappadokyaan lentämään kuumailmapallolla mieheni kanssa varsinaisena syntymäpäivänäni, joten se olisi ehkä ollut hieman turhaa toistoa. Varsinkin kun Suomessa ei pysty olemaan hirveän varma säästä ja siitä, että juuri tiettynä päivänä kuumailmapallolento onnistuu. 

Elämyslahjat on ollut mun kaupallinen yhteistyökumppani jo aika pitkään, ja on sanottava ihan rehellisesti, että se on yksi suosikkejani. Mä ammennan aina ideoita lahjoihin sieltä ja tällä kertaa idea koko hulluun synttärihulinaani lähti liikkelle sieltä. Minä kun päätin yhdistellä hieman erilaisia elämyksiä ja järjestää ystävilleni todella elämyksellisen Amazing Racen Helsingissä. 

elamyslahjat arvonta (1 of 1)-2.jpg

elamyslahjat_arvonta_4_of_4.jpgMä lähdin suunnittelemaan tuota oikeastaan niin, että se kestäisi useamman tunnin ja sisältäisi monta mielenkiintoista pistettä. Kerron suunnittelusta tarkemmin omassa postauksessa huomenna vielä, mutta koko homma lähti liikkeelle siitä, että yhdistelin rungon, joka kiinnostaisi minua. Mysteeri/pakopelihuonetta, kartingia, keilausta, Aliasta ja viininmaistelua. Ympäri Helsingin eri paikoissa ja erilaisten vinkkien johdattamana. Itse asiassa Elämyslahjojen sivuilla oli lukuisia hyviä ideoita tän toteutukseen, mutta jouduin hieman karsimaan, että itsekin ehtisin viettämään aikaa ystävieni kanssa. 

Tapasimme siis aamulla brunssin merkeissä, annoin joukkueille ohjeistuksen ja off they went! Rehellisesti sanottuna edelleen tuntuu vähän siltä, että he järjesti mulle Amazing Racen eikä toisin päin, sillä mä sain juosta ja mennä kuin hullu tuolla 😀 Ne olikin niin nopeita, että mä en meinannut millään ehtiä hoitamaan kaikkia asioita ja jouduin koko ajan hieman muuttamaan aikatauluja. No, loppujen lopuksi kaikki meni tosi hyvin! 

Tapahtumaa pääs hieman seuraamaan sen omalla Instagram-tilillä, vaikka pakko sanoa, että sitä tiliä ei loppujen lopuksi päästy päivittää yhtä paljon ku oli tarkoitus. Kilpailijoilla oli kiire ja kukaan ei ehtinyt oikein Instaamaan 😀 

No, onneksi joka välistä on kuvia tallella, joten pääsen jakamaan tätä teidän kanssa. 

Koko päivän oli päällä myös yleisöäänestys, jonka voitti musta joukkue, eli Vivian ja Sampsa. He kyllä tarjosivat ehkä no, hauskimman elämyksen, teille seuraajille, sillä häntäsijalle jäänyt joukkue oli kieltämättä aika viihdyttävä, kun sen miespuolinen jäsen oli valvonut koko edellisyön. Teidän äänillänne kiitos Elämyslahjojen, molemmat sankarit saivat elämyksellisestä esiintymisestään lahjaksi Elämyslahjojen lahjakortit, joilla pääsevät harjoittelemaan ensi kertaan. (Mun pitää kuulemma sellainen järjestää :D)

elamyslahjat arvonta (1 of 4).jpg

Amazing Racen järjestäminen oli viikkojen projekti ja aika aikaavievä sellainen, mutta ehdottomasti sen arvoinen. Kaikki osallistujat olivat aika fiiliksissä ja koko homma meni tosi kivasti. Uskon, että tällainen synttärijuhlinta jää myös juhlijoiden mieleen ihan eri tavalla. Toki näin mittavaa projektia ei jaksa ihan joka vuosi järjestää, mutta vähän veikkaan, että tulevinakin vuosina tuun vähän etsimään ideoita juhlintaan erilaisista elämyksistä. Elämyslahjoiltahan löytyy elämyksiä vähän joka tarpeeseen; aina kokkikoulusta laskuvarjohyppyyn ja hemmotteluhoidoista todella extreme urheiluun. 

Mä oon oikeesti viimeiset varmaan kolme vuotta antanut aika monta punaista laatikkoa lahjaksi, nimittäin se vaan on AINA mieluinen lahja saajalleen. Tai vaihtoehtoisesti oon vienyt kavereita johonkin tapahtumaan. Ja itse asiassa tuo tulee usein edullisemmaksi. Ollaan monesti oltu mysteerihuoneessa Elämyslahjojen kautta, kun se tulee usein edullisemmaksi. Useimmiten olen ostanut lahjaksi tai varannut jonkun spesifin jutun, mutta välillä jos on vaikea keksiä lahjaa lahjansaajalle, olen ostanut vaan avoimen Elämyslahjojen lahjakortin. Aina on kuulemma ollut käyttöä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän saan iloa irti materiasta, ja oli ilo huomata, että näin ajattelivat myös ystävät, jotka hankkivat synttärilahjakseni elämyksen hekin, tosin lentoyhtiön lahjakortin muodossa tällä kertaa 🙂 Ja esimerkiksi tällä kertaa Elämyslahjoilta löytyi täydellinen vaihtoehto esim. tuohon karting-osuuteen kun löysin sitä kautta Arrive & Drive Karting-ajon Myllypuron Formula Centerissä, jossa pystyi järjestämään lyhyen 10 min ajon aina kuskeille, joten saatiin kivasti tämä sopimaan tuohon meidän Amazing Raceen. Mulle Elämyslahjat on usein vähän treffi-iltojen ja lahjaideoiden ideapankki 😀 

Jos Elämyslahjat ei ole vielä tuttu, niin nyt kannattaa tutustua aivan ehdottomasti! 

elamyslahjat_arvonta_1_of_1.jpg

elamyslahjat arvonta (3 of 4).jpg

Ja jottei nämä elämykset nyt jää vain tähän, niin ajattelin vielä teidän kesken arpoa yhden mahdollisuuden ihanaan elämykseen, ihan vapaavalintaiseen sellaiseen. Mulla ois nimittäin täällä 100 €:n avoin lahjakortti Elämyslahjoille! Itse käyttäisin sen ehkä kokkikouluun tai mysteerihuoneeseen (yllätys), mutta mihin te käyttäisitte moisen? Veisittekö kaverin mukaan johonkin vauhdikkaaseen hurjisteluun vai antaisitteko hemmottelua ja hyvää mieltä jollekin läheiselle? Hei kelatkaa, on sellainen asia kuin suklaahieronta! Ihan totta, en olis ikinä tiennyt tätäkään 😀 

Kertokaa mulle ennen pe 7.9. klo 23.59 niin osallistutte arvontaan! Tähän onkin hyvä päättää synttäriarvonnat tämän synttärihulluuden jälkeen ja palata syksyiseen arkeen!

Kommentit (331)
  1. Rocca Al Mare romantiikkapaketti Tallinnassa kuulostaisi mitä voisin haluta. Itse pitäisi kaivaa kuvetta hieman lahjakortin päälle mutta laatuaika miehen kanssa on sen arvoista.

  2. Oi, tuo mysteerihuone ois jännä kokemus! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *