Ellos

Mungolife

Uusi koti on luonut tarpeen muutamille uusille sisustusjutuille ja huonekaluille. Olen ahkeraan surffaillut eri sisustussivustoja ja muistin, että mulla oli mukavia alennuksia Elloksen tililläni. Elloksella on mun mielestä ollut aina tosi hyvä Koti -osasto, vaikka harmittavasti sieltä ei enää saakaan Zara Homea :/ Vaikka Zara Homea ei enää löydykään, niin muuta tarpeellista löytyi kyllä. Nämä tilasin meille:

*Postaus toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa*

Lattialamppu / Tuoksukynttilä / Lyhtykynttilä / Vaaleanharmaa keittiöpyyhe / Signature-tuoksukynttilä / Uusi rekki

Mä rakastan tota lattialamppua! En malta odottaa, että se saapuu joskus maaliskuun puolessa välissä. Kaiken mun höttöisen hattaraisen valkoisuuden keskelle se tuo mukavaa industrial-henkistä kontrastia :) Harkitsimme hetken HAY-rekin hankkimista kotiin, mutta jotenkin mua viehättä tämä Elloksen enemmän, osittain jo hinnankin takia. Täystammea oleva rekki on nimittäin yli satasen halvempi kuin HAYn rekki. Lisäksi tilasin kotiin kynttilöitä ja keittiöpyyhkeitä, vaikeuksia oli kylläkin pitää tilaus maltillisena :D

Odotan innolla miltä nuo näyttää livenä!! Palaan näihin sitten kun ne on toimitettu, mutta tällä viikolla on tulossa toinen sisustupostaus vielä :)

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Elloksen sisustustuotteet on kyllä ihania. Erityisesti lamppuvalikoima on sen laajuuden lisäksi todella hyvä. Olen meillekin hankkinut jo parit kattolamput sieltä.

Anna (Ei varmistettu) http://www.pikkukioski.fi

Todellakin Ellos on ihan aliarvostettu sisustusjutuissa :) sisustustekstiileistäkin löytyy vaikka mitä :)

Emilia (Ei varmistettu)

Moikka! Oli pakko kommentoida kun tuli we Heart it:ssä vastaan sun vanhoja kuvia, niin onks sulla ollu michael korsin laukkuja siis Hamiltoneita?(:

Anna (Ei varmistettu)

On ollut, kaksi. Olen myynyt molemmat :)

Elina (Ei varmistettu) http://www.elinatuominen.weebly.com

Kiitos vinkistä! Pitää varmaan itsekkin tilata tuo lamppu niin upea se on :)

linda (Ei varmistettu)

Moikka! Sun postaukset ei jostain syystä päivity bloglovinissa tai toi Gibis postaus tuli siellö etusivulle, mutta muut ei oo tullu. Mietin että onkohan vika omassa puhelimessa vai onko teillä tai bloglovinissa jotain häikkää:)

Mona (Ei varmistettu)

Ihanan raikkaan näköinen tuo tilaamasi setti! Innolla odottelen josko teet sitten myöhemmin asuntopostausta Helsingin kodistanne. :) Olisi hauska nähdä mite molempien sisustusmieltymykset näkyvät lopputuloksessa.

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Hei jos et vielä tienny, niin Zara Homen nettikauppa toimittaa nykyään myös Suomeen! :) Itse taisin kuulla tästä viime vuoden lopulla ja se tuli (iloisena) yllätyksenä, kun vaatepuoli ei yhä edelleenkään toimita Suomeen.

Anna (Ei varmistettu)

Oijjj, jeee kiva tietää :)

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Aivan ihana toi rekki! Saank kysyä minkä kokoinen se teidän tuleva asunto on?Itsellä kiikarissa isompi asunto ja se kyllä tulee olemaan pitkä projekti kun sellaisen helmen löytää. Onnea uuteen kotiin!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) En koe olennaiseksi kertoa mitään yksityiskohtia asunnosta, kun hullut stalkkerit ovat sitä tietoa jo nettipalstoilla jakaneet. Kotini on aika lailla yksityinen tieto, enkä halua asuntoni sijaintia tai kokoa tai muitakaan detaljeja yleiseen tietoon :)

Anni (Ei varmistettu)

Heippa!
Minusta Zara Home toimittaa nykyään itsekin Suomeen asti! Itse en ole tilannut, mutta näin olen kuullut. Toimituskulut parin kympin luokkaa :) Ihania tuotteita kyllä heillä mallistossa...

Kommentoi