Elnett Handbag Hero

lorkku-8

*Kaupallinen yhteistyö L’Oreal Parisin kanssa* 

Mitä mun laukussa on aina mukana? No vähän vaihtelevasti kaikkea sitä, mitä päivän aikana mukaani tarvitsen, ja mitä ei ole unohtunut toisiin laukkuihin. Laukusta löytyy kuitenkin lähes aina nämä asiat olin sitten missä tahansa 🙂


♦ Chanelin lompakko
♦ LVn kalenteri (kyllä, paperikalenteri-ihmisiä)
♦ Huawei Mate S puhelin
♦ Avaimet, joissa pyöränavain, työpaikan avain ja kotiavaimet
♦ Aurinkolasit (myös talvella, koska mulla on tosi valoherkät silmät)
♦ Puuteri ja huulikiilto
♦ Pieni hiuslakka

Useimmiten näiden lisäksi mun laukusta löytyy myös hirveä määrä kaikkea sinne kertynyttä sälää, ja ehkä jopa olennaisuuksia, kuten matkakortti tai auton avaimet. Kuitteja ja suklaata löytyy myös melkeinpä aina matkasta.

Halusin jakaa oman laukkuni sisällön teidän kanssanne tänään, sillä L’Orealilla ja Elnettillä alkoi juuri mahtava kilpailu, jossa voi voittaa YSL:n upean laukun!

Screen Shot 2016-02-29 at 23.19.50.png

lakka (5 of 7)
lakka (7 of 7)

Elnett on varmasti kaikille tuttu hiuslakka, joka on ollut kosmetiikkatuotteiden suosikkituotteita jo pitkään. Lähes kulttimaisessa arvossa pidetty hiuslakka on jakautunut useammaksi eri hiuslakaksi, jotka on suunniteltu erilaisille hiuslaaduille. Oma suosikkini on, jota saa myös pikkupullossa sopivasti! En ole ennen juuri luottanut markettihiuslakkoihin, ja oma luottotuote on ollut kampaamotuote, mutta useampien kokeilujen jälkeen olen joutunut muuttamaan mieleni. Kuvauksissa ammattilaisten valinta hyvin usein on Elnett, vaikka he olisivat kilpailevilla taloilla töissä 😀 Tutustuttuani tarkemmin merkkiin, olen löytänyt mun hiuksille sopivimman lakan, eli Volume Excessin! Hiuslakoissa eniten kiukuttaa se, että usein niitä on vaikea harjata auki ja kun hiukset kerran laittaa, ei niitä saa enää ”avattua”. Tällaiselle ihmiselle, joka on laiska tukkaa pesemään, on elintärkeää se, että hiuslakka on pysyvää, mutta jonka kanssa hiuksen myös pystyy uudelleen muotoilemaan. elnettin Volume Excess on siitä kätevä, että se lähtee tavallaan harjanvedolla. Tupeeraajan unelma.

Varmasti blogini lukijat tietävät, että tukka on mulle elintärkeä juttu, ja sen pitää olla hyvin. Hyvä hiuslakka on siis elintärkeä. Elnettissä parasta on se, että kyseessä on todella edullinen tuote verrattuna kampaamotuotteisiin. Iso pullo Elnettiä maksaa n. kympin, ja nää kätevät pikkupullot about 3-4 euroa kaupasta riippuen. Hiuslakan suurkuluttajalle iso juttu. Lisäksi Elnettillä on tarjota Volume Excessin lisäksi hiuslakkaa, joka on tarkoitettu hieman vaurioituneille ja kuiville hiuksille, nimittäin Elnett Satin Precious Oil -lakassa on ripaus argaaniöljyä mukana 🙂 Oonkin viime aikoina suihkuttanut tyveen tupeeratessa Volume Excessiä ja latvoihin sitten Precious Oilia ja voin suositella kaikille 🙂 Niin kauan kun tukka on hyvin ja huulissa on huulikiiltoa, on elämä paljon parempaa, eikö?

lakka (3 of 7)

lakka (2 of 7)

Screen Shot 2016-02-29 at 23.02.19

Mutta tosiaan, se kilpailu! Ohjeet siihen ovat simppelit! Ota kuva, jossa on laukkusi sisältö ja jaa se Instagramissa hashatageilla #Elnett #InMyBag! Näin voit voittaa YSL:n kauniin laukun!

lorkku-9

Mitä teidän laukuissa on? 

Kommentit (12)
  1. Täytyypä osallistua, niin mahtava palkinto. 🙂 Onko nuo aurinkolasit Diorin?

  2. Mulla laukussa lompakko, avaimet ja vesipullo, joten taidan jättää osallistumisen monipuolisemmille ihmisille 😀
    Mulla myös arkikäytössä luikan kalenteri, tosin de kuosilla ja kätevin ikinä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *