ELOKUU

Mungolife

Elokuun ensimmäinen. Pitäisi ottaa katsetta hieman menneisiin ja käydä vähän lomaa läpi, mutta nyt ei vielä pysty. On liian into piukeena tästä kaikesta, mitä tämä elokuu pitää sisällään! Ahh, mikä kuukausi tulossa!

Tänään ollaan kotona ja puretaan vielä Italian matkalaukkujamme, mutta jo heti huomenna suuntaamme kohti etelää. Ensin näen rakasta ystävääni pitkästä aikaa ja käydään vähän syömässä ja leffassa. Perjantaina hypätään laivaan ja suunnataan etelänaapuriin viettämään yhden pikkuprinsessan ristiäisiä ja samalla hieman nautitaan Tallinnan parhaista puolista viikonlopun ajan. Kotona ehdimme olla kolme päivää itseksemme, minkä jälkeen Danten kummivanhemmat (paras ystäväni puolisoineen) tulevat viettämään kanssamme aikaa ja käymme vielä yhdellä kesäisellä matkalla Hangossa :)

Tähän väliin mahtuu paljon teknistä, mutta iloista tapahtumaa. Pääsen ensi viikolla rautainfuusioon, joka toivottavasti hieman parantaa tätä väsymystä ja vie mukanaan tän älyttömän levottomien jalkojen meiningin. Blogini myös täyttää vuosikymmenen, jota juhlistan blogimuutolla ja uusilla mahtavilla suunnitelmilla blogien osalle! Sitäkin odotan jo innoissani, jokainen uusi alku on mun mielestä aina niin kiva ja erityinen asia.

Loppukuu ei kalpene kyllä yhtään alkukuulle. Ensin on luvassa mieheni ja minun kahdenkeskinen matka juhlistamaan mun kolmekymppisyyttä ja se suuntautuu ehdottomasti yhteen isoimmista unelmien kohteistani. En muista milloin olisin näin laskenut päiviä johonkin reissuun! Heti sieltä palattuamme ehtii pari päivää lepäilemään ja vuorossa on mun suosikkitapahtuma tänä vuonna. Voi kyllä! Mietin pitkään ja hartaasti, mitä synttäreideni kunniaksi järjestäisin tänä vuonna. Mielessä oli kaikennäköistä megajuhlista ties mihin, mutta päädyin johonkin hyvin minun näköiseen ratkaisuun.

Synttäreideni kunniaksi järjestän ystävilleni Amazing Racen, jossa he kilpailevat kunniasta ja mahtavasta palkinnosta. Olen viimeistellyt ohjelmaa tänään koko aamun ja juhlapäivä vaikuttaa ihan superhauskalta, vaikka itse sanonkin!!

Tekin pääsette osallistumaan! :) Tapahtumalle tulee olemaan oma Instagramtilinsä, johon kilpailijat päivittävät hieman itsestään tietoja ja juttuja, ja pääsette auttamaan omia suosikkikilpailijoitanne Amazing Racen tiimellyksessä :D He tulevat todennäköisesti tarvitsemaan apuanne joissakin kohdin. Aivan älytön logistinen pähkinä tuollaisen järjestäminen, mutta uskon, että siitä tulee ihan mieletön päivä niin osallistujille kuin minulle, mutta myös varmasti hauskaa seurattavaa teille.

On ollut ihan mielettömän hauskaa järjestää tuota. Miettiä, mitä detoureja ja road blockeja tulee mihinkin, millaisia aikasakkoja ja mitä vielä. Mun ystävät on ihan tosi kilpailuhenkisiä, joten jo tällä hetkellä käy kilpaherjailu kuumana ja voittavia strategioita suunnitellaan. Vaikka mitään yksityiskohtia ei ole vielä kellekään annettu. Tuun kertomaan sitten teille kaikki rastit, tehtävät ja muut jälkeenpäin, mutta nyt mun pitää olla suu supussa vielä kuukauden verran. Mieheni tietää suunnitelman, mutta muuten koko homma on pitänyt pitää visusti salassa, sillä jopa siskoni osallistuvat kisaan. Tää on tietty syönyt apulaisten määrän ihan minimiin, mutta onneksi mulla oli pari ässää hihassa (ässien nimet on mieheni, isäni ja äitini :D). 

Mä kerron teille sitten lähempänä, mikä on tapahtuman IG-tili, miten pääsette osallistumaan ja seuraamaan tuota :)

Ja kyllä tekin pääsette osalliseksi tätä juhlakautta. Vaikka varmaan näyttää siltä, että en oo mitään tehnyt tässä viime aikoina, niin on myönnettävä, että lomasta on mennyt hetki jos toinen siihen, että järjestelee blogimuuttoja, mutta myös siihen, että teillä olisi jotain kivaa tiedossa tämän juhlakuukauteni kunniaksi. Vielä viimeisiä viilauksia pitäisi saada tehtyä, mutta muuten aletaan olemaan jo voiton puolella.

Ja pakko kyllä sanoa, että odotan sitä, että elokuu tuo mukanaan hieman viileämpää säätä. En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta kyllä nää seksihelteet alkaa nyt riittää. Ei oo hirveesti ollut inspistä asukuviakaan kuvata, kun tarvii suunnilleen kannettavan tuulettimen tonne pihalle mukaansa :D En muista milloin olisin näin fiiliksissä jonkun kuukauden alusta. Ehkä joskus lapsena oli näin innoissaan  joulukuun alussa tai eskarina elokuun alussa. Ehkä kolmekymppisyys onkin uusi lapsenmielisyys naamioituna alati lisääntyviin ryppyihin ja asuntolainaelämään? You never know, mutta innolla odotan :)

Kommentit

Aino (Ei varmistettu)

Luin postaustasi ja mietin mielessäni, miten pitkältä tuntuukaan, että blogisi tai mikään blogi täyttää kymmenen vuotta. Siihen perään tajusin, että melkein tuon koko historian olen Mungolifea lukenut. Laskuissani pääsin 9,5 vuoteen ja väittäisinpä, että väliin ei ole jäänyt montaa postausta. Eipä vain ole itse tullut vuosia laskettua aiemmin! Onnea siis jo etukäteen upeasta saavutuksesta ja hurjasti tsemppiä tulevaan blogimuuttoon. Perässä tullaan, kun uuden osoitteen aikanaan meille jaat.

Terttu (Ei varmistettu)

Ihanaa Syntymäpäivää! Sä teet kyllä kaiken huipputyylillä. . Kiitos siitä!

En ole ehkä se aktiivisin lukija enkä todellakaan kommentoija, enkä ole seurannut ihan alusta saakka blogia, mutta 10 vuotta on jo todella mahtavaa!! Harva pääsee tähän, ja on vaan nostettava hattua siitä miten sinnnikkäästi jaksat huolimatta siitä miten avoimesti aika-ajoin saat niskaan lokaa ja arvostelua. Onnea 10 vuodesta ja tsemppiä jatkoon!!

Onko ihan väärin olla hiukan kateellinen miten mahtavia ideoita sulla aina tuntuu olevan. Omat organisointikyvyt ja pitkäjänteisyys ei kyllä missään nimessä riittäisi vastaavan kilpailun järjestämiseen, mutta idea on mahtava!

Saanko esittää toivomuksen? Kun Tallinassa on varmasti yhden jos toisenkin kerran käyty ja yleensä seilaa läpi ne perus paikat misä aina kaikki käy. Mahtaisiko olla mahdollista joskus tulevaisuudessa saada vinkkejä vähän erilaiseen Tallinnaan? Sen verran tulee vaikutus, että tuskin pelkkiä "turistirysiä" kahlaatte läpi siellä ollessanne :)

Vilmaal (Ei varmistettu)

Onnittelut jo etukäteen! Myöskin blogin matkassa jo lähes 9 vuotta kulkeneena tuntuu aika menneen ohi ihan hurjan nopeasti. Vau! <3

Hei Anna,
Kiinnostaisi kuulla missä käyt rautainfuusiossa? :)

Merja (Ei varmistettu)

Sinussa on kyllä energiaa kuin pienessä kylässä. Tänne blogin lukioille ei kyllä väsymykset, levottomat jalkasi ja raudanpuutoksesi näy yhtään. Onnea kolmekymppiselle ihanan aikuiseksi naiseksi kasvaneelle kaunottarelle.

Essiiij (Ei varmistettu)

Amazing race kaveriporukalle kuulostaa ihan huikeelle ajatukselle!

xod (Ei varmistettu)

Toi amazing race kuulostaa niin huikeelta, odotan innolla että kerrot siitä enemmän täällä, jos itekin järkkäis kavereille jotain tollasta :D

Kommentoi