Emmaan!

Mungolife

Mun piti laittaa teille asupostausta ja kuulumisia, mutta koska taksi on pihalla 3 min päästä, niin suosiolla unohdan sen, ja toivotan vaan ihanaa perjantaita kaikille!!

 

Superkiharat on taas kehissä, ja meikäläinen lähtee Emmaan tutkimaan, kuka on ansioitunut eniten musiikin parissa vuonna 2012!

Huomiseen ihanat! :)

Kommentit

Ihanat kikkurat! Ja oot kyllä muutenkin niin nättinä emäntä että :).

Hei jätin sulle haasteen blogiini, joka on mielestäni aika tärkeän aiheen tiimoilta. Ois kiva jos ehtisit käydä lukaisemassa: http://mrslbloggaa.blogspot.fi/2013/03/muodin-tekijoille-riittavasti-patakkaa.html

Hannele

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy tutkia :)

örörö (Ei varmistettu)

Iltalehteenkin ihan päästy... kai pidit juomaa tanssiessakin kädessäsi?

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä pidin.

Wau ootpa upean näköisenä liikenteessä! Toivottavasti kukaan asiakas ei kiusannut Vivveä liian pitkään että pääsitte joutuvasti lähtemään. Haha innolla odotan illan infopläjäystä:D xx

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, kyllähän se pääsi ;)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Voi että oot nättinä, hauskaa iltaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

jennaa (Ei varmistettu)

Aivan ihanat kiharat! Mielettömän kauniit! :)
Mikä kiharrin sulla on? Teetkö jotain tukallesi päivittäin? Laitatko esim yöksi jotain rullia tai pampuloita että kiharasi pysyvät yön yli? Vai laitatko ne joka aamu uudestaan? Oon jo hetken blogissasi ihastellut sun ihania kiharoita päivittäin, että miten ne pysyy noin nätteinä. Mitä tuotteita käytät sun hiuksiin/kiharoihin? Ole kiltti ja kerro sun "salaisuutesi". Mun kiharat ei tunnu koskaa pysyvän koko päivää tai sitten ne on jo alkujaan ihan päin....

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Mä laitan tukan Cloud Nine -raudalla :) En laita yöksi mitään, vaan aina tukka löysällä nutturalla :) Yleensä vaan korjaan tukan aamulla raudalla, eli samat kiharat kestää periaatteessa kolme päivää :) Ja salaisuus on hyvät tuotteet ja paljon lakkaa ;)

Shade (Ei varmistettu)

Oletko nähnyt elokuvaa Piin elämä? Siinä on mangustien asuttama saari ja yksi kohtaus on aika suloinen varsinkin niiden kanssa. Elokuva on muutenkin ihana, vaikkakin surullinen ja sanoma siinä syvällinen. Kiitos blogista Annanen, se inspiroi minua!

Anna (Ei varmistettu)

En oo nähny itse asiassa, täytyy ettiä se kirja käsiini :)

Maiski (Ei varmistettu) http://nuotinvieresta.blogspot.fi/

Jotenkin noi Emmat vaan on niin hassu läpileikkaus suomalaisesta musasta. Ehdokasvalikoima vaikuttaa aina tosi suppeelta ja samalta ja useimmiten tulee ihmeteltyä, että kuka tätä musaa oikeesti kuuntelee... Femmat taas on paljon mielenkiintoisempi gaala musiikkin liittyen :)

Anna (Ei varmistettu)

Onhan se noinkin :)

Emmy-Lou (Ei varmistettu)

Can I ask what camera you use, your pictures are so good :) x

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :) I use Olympus Pen-Lite E-PL 5 :)

Es' (Ei varmistettu)

Heippa Anna!
Oon jääny ootteleen juttua Emma gaalasta, onhan sellainen vielä tulossa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ahmm, no en oikeen tiedä, ei oo hirveesti mitenkään asiaa siitä, mikä ei ois tullu jo sillo esille :(

Kommentoi