"Every now and then I get a little bit restless and I dream of something wild"

Mungolife

RENTOILLEN KAUPUNGILLA. Tämä asu on nähty itse asiassa jo aikapäiviä sitten mun Instagramin puolella, mutta toisaalta tässä asussa tulee viihdyttyä aika usein. Paita vaihtuu, muuten asu pysyy samana. Tykkään valtavasti tuosta pitkän takin ja conssien rennosta yhdistelmästä. Lähtökohtaisesti tuo takki sopii parhaiten korkkareiden kanssa luomaan pitkän siluetin, mutta jotenkin tuo sen ajaton, yksinkertainen muoto sopii myös rentoon asuun. Toki tuo pituus yhdistettynä mataliin kenkiin luo optisen harhan lyhyemmistä jaloista.

Viimeiset päivät Lontoossa olen viettänyt aika lailla neljän seinän sisällä, lukien ja valmistuen tentteihin. Olen pyrkinyt joka päivä edes vähän liikkumaan ulkona, että aivot saa happea. Samalla olen ottanut ilon irti näistä viimeisistä hetkistä tässä mulle niin rakkaassa kaupungissa. Vaikka muutankin Lontoosta pois, kaupunki on minulle ikuisesti rakas. Tulen aina muistelemaan Lontoossa asumista lämmöllä ja varmasti tulen käymään täällä vuosittain, ellen useamminkin. Rakastan kävelyjä Strandilla, päämäärätöntä pyörimistä Shoreditchissa ja kahvihetkiä Covent Gardenissa. Shoppailua lempikaupoissa ja istuskelua Trafalgar Squaren portailla eväiden kanssa. Haluan viimeistään kesällä tulla ihan vaan lomalle tänne ja nauttia tästä kaupungista taas turistina :) Sitä olen itse asiassa tehnyt nytkin, aina pari tuntia kerrallaan, kun olen pitänyt taukoa luvuista. Lenkkarit tai tennarit jalkaan ja menoksi!

Siinäpä siis mun arkinen perusasu, jossa viihdyn silloin kun en jaksa tsempata pukeutumista. Hauskaa on muuten se, että kun räpsäisin tästä Instagram-kuvan aikanaan koulumme vessassa, en ensin meinannut laittaa sitä ollenkaan Instagramiin.

Kuva on saanut tähän mennessä sen verran tykkäyksiä, että on mun Instagramin kaikista kuvista TOP20 tykätyimmissä kuvissa :D Ootte välillä ihan hassuja :)

No, Instagramissa kuva oli ainakin tykätty, mutta mitäs te sanotte asusta? Jeij or neij?

*Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Keräsin tähän vielä sopivat / samat tuotteet kuin mun asussa, jos joku haluaa matkia mun asun :)

Mun takki / Mun farkut / Kaulahuivi / Neule / Laukku / Conssit

Kommentit

Mertsi (Ei varmistettu)

Kuvan suosion syynä voi olla ihan sen arkipäiväisyys. On mukava nähdä välillä ei niin "mietittyjäkin" kuvia :)

Maarit T.

Ehdottomasti jeij! Oon todellakin tykästynyt tuollaisiin takkeihin. Mun äiti vaan ei ole niistä kauhean innostunut ja onkin nimennyt ne navettatakeiksi. En ehkä silti lähtisi sellaisiin hommiin tuollainen takki päällä. Vitsi miten hyvin toimiikaan valkoiset tennarit yhteen sen kanssa.
Tosi kiva juttu tämä steal your style. Mun lompakko ei tykkää ollenkaaan ^^

Salla (Ei varmistettu)

Pukeudut yleensä tosi kauniisti mutta NYT ei napannut :D Oon miettinytkin, miten joku jaksaa sipsutella aina koroissa, mutta tolta siis normaalisti näytätkin. Jännä miten instakuvassa asu on imartelevampi mitä näissä kunnon kameralla otetuissa. Mutta hei, nautihan vielä Lontoosta kun ehdit, täällä Suomessa on luvassa todella pitkittynyt talvi, kevättä ei näkyvillä. :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Sopivasti rentoo ja tyylikästä:--)

Laura (Ei varmistettu)

Rennon ja mukavan oloinen asu. Tykkään! Kivat kuvat muutenkin!

Rosa (Ei varmistettu)

JES! Hahaa hyvä etten huutanut ilosta kun aloin lukemaan tätä postausta! :D Perusasu kyllä, mutta olen kerran jos toisen käynyt instastakin sitä etsimässä ja inspiroitumassa, ajattelin että ei tästä ehkä edes ole muita kuvia. Jännä miten paljon yks asu on muhun vaikuttanut: rakastuin pitkiin takkeihin ja pinterest koluttu niistä läpi+oma löytyi Lontoon reissulla, sain idean yhdistää enemmänkin formaalimpaa ja rennompaa pukeutumista (no "enemmän "mun tapauksessa kattaa ne tennarit ja nyt pipon, eteenpäin kuitenkin...), keksin harmaalle huiville vaikka mitä käyttöä joten sellainen löytyy myös nykyään ja ei ole montaa päivää, kun nimenomaan tämä asu kävi mielessä, muistaakseni mun yhteen asuun sopivaa laukkua miettiessä :D Voin sanoa että onneksi laitoit! Mun mielestä tennarit sopii tuohon loistavasti ja värimaailma iske! Hyvä vaan oikeastaan, että tämä postaus tuli myöhemmin, koska nyt oon käyttänyt niin paljon omaa mielikuvitusta edim.takin malliin liittyen, etten heti tajunnut tuon takin ollessa esillä, että kyseessä sama. Ja nyt sai itselle sopivan, kun olisin pian saattanut rynnätä ostamaan juuri tuota. Mutta kiitos tästä, voi sanoa kyllä inspiraatiota riittäneen!:)

Battery (Ei varmistettu)

Todella ihana asu! Vaikka en ole aiemmin samanlaisille takeille lämmennyt yhtään, mutta nyt on eka tosi onnistunut asu missä sekin näyttää super hyvältä! Onhan se aina paljon kantajastaan kiinni :)

Punavuoren insinööri

Sun tän vuoden asut on olleet poikkeuksellisen hienoja; olen tykännyt ihan hirveästi. Oot selvästi tyyliliekeissä!

memmi (Ei varmistettu)

Tämä ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta mutta. Oon tässä jonkin aikaa ihmetellyt, kun sun blogi ei päivity lainkaan mun bloglovin feediin. Onkohan tää sama ongelma muillakin vai vaan mulla, ja mistähän mahtaa johtua ;o Tosi ärsyttävää, kun oon niin tottunut bloglovinin käyttöön ja käyn blogeissa vaan sitä, niin jää postaukset huomaamatta :D

Ja asukin on kyllä kiva. Värimaailmaltaan sopii omaan silmään ja tää ikuinen conssityttö on sitä mieltä, että ne nyt käy suunnilleen kaikkeen :D

Anna (Ei varmistettu)

Omituista, selvittelenpä asiaa :)

Kommentoi