"With every wall ablaze around us"

Mungolife

TÄMÄN HETKEN LEMPIASUNI. Mun tyyliä voisi kuvailla aika monella sanalla. Moni niistä ei välttämättä olis kauheen positiivinen. Enimmäkseen sitä kuvaillaan klassiseksi ja naiselliseksi. En tiedä mikä tomboy 2.0. vaihe muhun on nyt iskenyt, mutta viime aikoina mieleni on tehnyt pukeutua tennareihin ja rentoisiin vaatteisiin. Hameet ja mekot on roikkunu kaapissa, ja oon viilettänyt ympäriinsä tennareissa, farkuissa ja ylisuurissa vaatteissa. Syytän tästä tätä mun uutta tennarivillitystä (ks. lisää aiheesta Mungostylen puolelta! :) Mun mustat Moschinot on ollu joka päivä jalassa Lontoossa, kun punaiset jätin hetkeksi Suomeen. Nyt olen matkalla niitä hakemaan (no on sinne Suomeen menolle joku muukin syy, mutta you know..), nimittäin mun asut selkeästi tarvii jotain pientä valopilkkua. Tämä sama asu on tässä muodossa ollut mu päällä jo kolme kertaa, siinä yhdistyy mun tämän hetken suosikkivaatteeni ja asusteeni. Ensimmäinen koulupäivä meni tässä, ja yksi viimeisiä Helsinki-päiviä ennen lähtöäni sattui kulumaan myös näissä releissä. Mustaa, mustaa ja vielä kerran mustaa. No, on siinä sentään yksi väriläiskä!

MY FAVOURITE OUTFIT RIGHT NOW. I am usually quite classic or even feminine in my choices of outfits. But lately I've been experiencing some tomboy moments, when I've really just liked to put on basic jeans and a top and some high top sneakers. This whole week in London I spent practically in my Moschinos, and I'm knee-deep in sneakermania at the moment. But before I head back to Helsinki for a few days (and to pick up my red Moschinos...), I wanted to show you this outfit, that I wore first day of Uni this year. As well as some other days lately. I seem to really enjoy wearing this outfit, it's my go-to outfit every morning I'm late or need to rush out of the apartment.

Mulla oli ihan valtava inspiroitumis-ilta eilen. Valvoin johonkin 3 asti piirrellen paperille kaikkia ideoita bloggaamien suhteen. Asuinspiksiä, postausideoita jne. Sommittelin jo ylös paperille kaikki mun vaatekaapin kulmakivet, että ehkä sekin postaus näkee vielä joskus päivän valon. Nyt pitäisi vielä kuvata kaikki. Sain myös aika mahtavan idean eilen, mutta kerron siitä tällä viikolla enemmän ihan omalla postauksella (ihan vaan sen puolesta, että mun lento lähtee 5 minuutin päästä ja haluan postauksen julki ennen sitä :D). Kulmakivistä höpötän tässä välissä sen takia, että on mahtavaa huomata, kuinka helppoa pukeutuminen on, kun on vaatteita, joista tietää niiden sopivan joka lähtöön. Tämä bleiseri Hennesiltä ja ne uudet ACNEn farkut ovat pelastaneet aika monta kiireaamua nyt jo. Mua vähän nauratti koulukaverin "you're looking svelte!" huudahdus viime maanantaina, kun tämä asu oli päälläni. Pojat on tottuneet mun korkkari-yhdistelmiin ja taisi tulla yllätyksenä kun pelmahdin kesän jälkeen kouluun tennarit päällä. Tuntuu toimivan, ainakin koulukaverin silmään :) Ja omaani.

I had a great evening last night. You know those rare moments of inspiration? When suddenly you feel hit by a lightning and have tons of ideas? I stayed up until almost 3 AM writing down all my ideas for posts and outfits and all that. It will be interesting to put all that in motion! :) I also came up with a conclusion about what I want to do in the near future, and I will tell you more about it in the upcoming days, as I'm rushing to get this post out before my flight leaves (in 5 mins..)

No mutta mitäs te tykkäätte tästä? Svelte vai ei? 

Anyway, what do you think of this outfit? Svelte or something you wish to never see again? 

Kommentit

Hemppe (Ei varmistettu)

Ai vitsit ihan täydellinen asu, tykkään kertaa miljoona !! <3

Anna (Ei varmistettu)

Awww, kiitos :)

maria (Ei varmistettu)

muuten tosi kiva, mut tosi tummaa värisklaalaa sulta :D noi tennaritki on kiva repäsy, ite en uskaltas yhdistää bleiserrin moisia

Anna (Ei varmistettu)

Joo, aika mustalla linjalla mentiin :D

Alice (Ei varmistettu)

Ihana tuo bleiseri!Ja toivottavasti tulee lisää tennari-asuja, terveisin mekkoja pidän vain kesäisin ja korkkareita sitäkin harvemmin. :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kuule, niitä varmasti nähdään, on sen verran mukavat jalkaan tollaset :)

Milperi (Ei varmistettu)

Aivan super hienoja kuvia ja ihan super hieno asu! Yhet mun lemppariasukuvat sun blogin historiassa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) itsekin tykkään kuvista :)

En muista nimimerkkejäni (Ei varmistettu)

Eeeikä, ihan SAIRAAN hienot kuvat! Ihan mahtava tausta tollaselle kokomustalle asulle! Tykkään tosi paljon, noi kengät ei ehkä iiihan lemppareimmat kun näyttää niin isolta toi "etuläppä"( :D?). Toisaalta taas monissa kuvissa se näyttää ihan normaalilta, ehkä kuvat vaan vääristää kun niissä voi jähmettyä epäluonnolliseenkin asentoon just sillä sekunnilla? Omat asut monesti hyvin samaa kaavaa mustan ylimpänä ystävänä, joten pakko tykätä muutenkin ;) Mut joo, nä kuvat oli vaan niin törkeen hienoja, pakko vielä kerran sanoa :)

(Kai sitä vois muuten itselleen jonkun uuden vakionimimerkinkin tempasta.. tullu pari kertaa otettua selainhistoriasta vaan toi sama esiin, hehheh.)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, itsekin tykkäsin näistä kuvista :D Ja hei, keksi ihmeessä joku jos usein kommentoit, mä muistan kommentoijat kuitenkin aika hyvin :)

Janette (Ei varmistettu)

Voi pirskatti, mä taisin just rakastua noihin mustiin tennareihin.

Anna (Ei varmistettu)

Ne on aika <3

primrose (Ei varmistettu)

Aivan mahtava asu! Packs a punch, jos ymmärrät, mitä tarkoitan. :) Ja nämä asukuvat ovat ihan taidetta. Asu ja kuvauspaikka täydentävät toisiaan - et varmastikaan vahingossa ole valinnut paikkaa :D Yhdet hienoimmista asukuvista, joita muistan tässä blogissa nähneeni.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) joo, tausta oli harkittu asulle, koska halusin jotain väriä tuohon :) Tuntui toimivan :)

Emilia (Ei varmistettu)

Niin ihana asu!<e kaikki on niin ihania ja ottaisin tältä istumalta noi kaikki mun vaatekaappiin!!!<3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

Ida (Ei varmistettu)

Täydelliset noi tennarit! <3 Ja ihana sinä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Nella (Ei varmistettu) http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/

TÄYDELLINEN asu :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Viisue (Ei varmistettu)

Tosi kivan virkistävän erilainen ja rento asu sulta, tykkään!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Perfect! <3

Anna (Ei varmistettu)

Thx :)

megamer (Ei varmistettu)

Upee asu! Tykkään ylisuuresta bleiseristä ja tennareista aika paljon, päätynee joskus omaankin vaatekaappiin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Ihana ihana ihana! Tosi tyylikäs :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

miiahelena (Ei varmistettu)

ihan mielettömän ihana asu!<3 mistä tommosia kenkiä löytää? on nimittäin ihan täydelliset, niin makeet!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Niitä löytää Moschinolta!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Aww, I love this casual look on you! :) Especially with the green sunnies, they are my all time favorite. All black with a hint of color. Gorgeous Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Thank you very much! :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Kuten joku jo kommentoikin, täydellinen asu! Kokomustassa asussa noi ihanat aurinkolasit pääsee ihan erityisen hyvin oikeuksiinsa. Ensi kesäksi täytyy kyllä hankkia samaiset Ray Banit, ties miten pitkään niitä on tullut jo ihailtua. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3 Ja ne on kyllä ihanat, suosittelen :)

katsoin sun tyyli.com postauksen ja huomasin noi pinkit niken tennari! oh my god, mistä tommosia saa?:D <3

Anna (Ei varmistettu)

Foot Lockerista :)

jii (Ei varmistettu)

paljon nuo tennarit maksoivat? :-)

Anna (Ei varmistettu)

Öööö, nyt en itse asiassa muista. Ne oli alessa nettikaupassa, niin en muista tarkkaa hintaa :/

Eeva (Ei varmistettu)

Täydellinen asu! Samalla tosi rento, mutta myös tyylikäs :) kengät on ihan ykköset, määki tahon!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi