"Everybody wants me to be / What they want me to be"

Mungolife

ASU ARKISTON KÄTKÖISTÄ. Huhhei hellettä!! Ihanaa kun tänään on saanut juosta jo shortseissa ja topissa ulkona! Päivä meni ensin poikien kanssa ulkona remuten, sitten Julian kanssa lounastaen ja ostoksilla käyden. Päivällä päätin hemmotella hieman vanhempiani ja tein illallista koko perheelle. Lasagnea, salaattia ja vielä innostuin leipomaan; tuloksena herkullinen kääretorttu koko perheelle. Vieläkin odottelen niitä kuvia Nellyn juhlista, enkä kyllä rehellisesti sanottuna ole itsekään ehtinyt vielä käsittelemään bileiden kuvia, jotka omasta kamerastani löytyvät. Tää on mulle tosi kiireinen viikko, koska meidän projektiaikataulu on tosi tiukka, ja vuoden viimeinen projekti pitää olla valmiina 9.6. Huomenna suuntaan asiakkaalle vetämään presiksen tähän mennessä tehdystä taustatutkimuksesta ja viimeistelen tässä paraikaa powerpoint-esitystä sinne.

Meillä on tässä jaksossa vähän hassu systeemi, jossa kaikki työparit palauttaa työnsä vähän eri päivinä. Me vedettiin mun parin kanssa arvonnassa lyhin mahdollinen tikku, nimittäin meidän palautuspäivä on jo 9. kun joillain se on vasta 13. Nuo neljäkin päivää jo auttavat paljon viimeistelyyn ja muuhun, joten vähän kenkutti tuo ajoitus. Toisaalta, alkaapahan kesäloma aiemmin!! Koska meidän palautuspäivä on jo maanantai, meillä on loppuviikko vapaata ja sen jälkeen on enää seuraavalla viikolla yksi luento dissesttä ja kolmannesta vuodesta, joten tavallaan kesäloma alkaa jo kolmen viikon päästä! Pelottavan lyhyt aika tehdä tämä tutkimustyö, mutta toisaalta tuleepahan sitten tehtyä joka päivä monta tuntia. Tehdään tämä projekti myös tutulle suomalaisyritykselle, jota arvostan tosi paljon ja jolle haluan tehdä mahdollisimman hyvää jälkeä, toivoen että konsultoinnistamme on aktuaalista hyötyä jatkossa.

Nämä kuvat eivät suinkaan ole eilisen hellesunnuntian kuvia, vaan menneen sunnuntain kuvia, kun olin varsin letkeässä vaatetuksessa. Aina en minäkään suinkaan kulje koroissa ja hameissa, vaan usein menee päivät ihan tällaisissa rennoissa neuleissa ja maihareissa/tennareissa. Huomaa muuten tämän postauksen kuvista sen, että Simba on ollut selkeesti vauhdissa, kun on naurattanut ja ihmetyttänyt kamerankin edessä aika kunnolla. Vein muuten Simban eilen kanssani kunnon juoksulenkille illalla. Poika oli ensin ihan innoissaan, että jesjes, laatuaikaa kahdestaan ilman tota hullua örveltäjää. Eipä poika tajunnut, että mammalla on lenkkarit jalassa ja kuulokkeet korvilla. Kunnon hikijuoksulenkki metsässä maastossa, ja luulen, että Simba ei enää paljoa kahdenkeskistä aikaa kaipaa. Ton kaa on vähän vittumaista käydä juoksemassa. Ensin se on kolme minuuttia tohkeissaan ja painelee eteenpäin. Eli just sen ajan ku musta tuntuu, että kuolen enkä saa happea. Sitten ku itellä alkaa juoksu sujua, niin tää alkaa juosta jossain mun takana kun ei enää kiinnosta. Sitten kun käännytään loppusuoralle kotia kohti, viimeinen puoli kilsaa, tää tajuaa, että nyt mennään kotiin ja alkaa painelee hirveetä vauhtia. Eli siis just sillon ku ite hyvä etten sylje verta ja syke on jo valmiiks joku tuhat ja joka askel on tuskaisa. Onneks SImba on kuitenkin sen verran kiva lenkkikaveri, ettei se jää haistelee mitään tai kuhnaa johonkin, vaan liikkuu. Kaikkea sitä tekeekin pienen karvalapsensa takia. En kyllä ehkä itse olisi jaksanut lähteä kunnolla ravaamaan eilen, mutta koska tuo kaipaa liikuntaa mahdollisimman paljon ettei lihoa, niin mentiin eikä meinattu.

Nyt mä jatkan excelöintejä, toivon Latvian tappiota, syön kääretorttua ja muotoilen tuota powerpointia. Lupaan pyhästi vastata kysymyksiinne ja kommentteihinne mahdollisimman pian, joko tänään ennen nukkumaanmenoa tai sitten huomenna tuon esityksen jälkeen :)

Kertokaa kuitenkin sitä ennen, mitä tykkäätte tästä mun rennosta sunnuntai-asusta? :) 

Kommentit

meow (Ei varmistettu)

Ihana rento asu! Hymyilet ihanasti tuossa neljänneksi vikassa kuvassa :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Netta (Ei varmistettu)

Älä nyt missää tapaukses toivo Latvian tappiota, jos haluut Suomen jatkoo. Mut muute hyvä postaus: hauskoja kuvia ja hienot kengät :)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan Latvian piti hävitä, jotta Suomi menisi jatkoon :) Niinkuin kävikin. Toki jos V-Venäjä ois hävinnyt molemmat pelinsä, sekin olisi auttanut, mutta jotenkin mulla ei ollut luottavainen mieli tuota vikaa V-Venäjä - Venäjä mittelöä kohtaan. Siellä olisi ehkä "vahingossa" voinu Venäjä avittaa pikkuveikat jatkoon ;D Siksi kannustin alusta asti V-Venäjää ja Sveitsiä meidän avuksi tuossa tilanteessa :D

Netta (Ei varmistettu)

Nii no ite ajattelin,et Venäjä vie varmasti Valko-Venäjää,enkä ollu yhtää luottavaine,et Sveitsi Latvian voittaa,mut loppu hyvin,kaikki hyvin :).

Nad (Ei varmistettu)

Ihanan aito hymy näissä kuvissa:))

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Leena (Ei varmistettu)

Toi neljänneksi viimeinen kuva on ihan sairaan kaunis! Vautsi.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia!<3

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Olet kyllä yksi kaunotar ja kivan raikas asu taas kerran!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Lotta (Ei varmistettu) http://notallthosewho.blogpost.com

Oot mahottoman sulonen näissä kuvissa! Näissä on jotain erilaista, hymy on aidoimmillaan ja kun ei juuri ole niitä hienoimpia vaatteita päällä niin on jotenkin comfortable fiilis :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

sebastian (Ei varmistettu)

Haluaisin kysyä Suomi-Lontoo hintasuhteesta noiden merkkikellojen kohdalla. Olen jo pitkään himoinnut Michael Korsin kelloa, mutten ole vielä itselleni moista raskinut ostaa. Kummisetäni on kuitenki nyt lähössä Lontooseen ja itse siellä viime vuonna seikkailleena muistan nähneeni Korsin liikkeitä. Sisälle en silloin kuitenkaan edes uskaltautunut, joten osaatko ovatko hinnat samaa luokkaa kuin Suomessa? Valjastan ehdottomasti kummisetäni ostopuuhiin, jos edes hieman halvemmalla lähtisi!

Anna (Ei varmistettu)

Nyt on pakko sanoa, että mun kaikki Korsit on Jenkeistä, niin en ole varma :/ Haluaisin veikata, että ne on vähän halvemmat UK:ssa, mutta kato vaikka Selfridgesin / Harrodsin sivuilta suuntaa-antavat hinnat? Ehkä siis astetta halvemmat Briteissä, mutta Jenkeistä tilattuna melkeen puolet halvemmat :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

I am totally obsessed with these green sunnies :) could wear them every day. They look damn good on you! :) Love the outfit, fingers crossed you won't need any long stuff anymore soon :) x

Anna (Ei varmistettu)

I love them too!! :) And hey, I love my pants, I don't mind if I have to wear them sometimes in the summer! ;)

tuulia (Ei varmistettu)

Wau, onpa ihanan aitoja ja kauniita nämä kuvat! Hyvä mieli tuli näitä katsellessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, ihana kuulla! :)

minski (Ei varmistettu)

Kiva asu näissä :) sulta saa niin paljon inspiraatiota pukeutumiseen tai ylipäätänsä koko elämäänkiitos siitä mietin että jotain outoa näissä kuvissa on....näytät jotenkin lyhyeltä :D! Tottunut niihin korkoihin niin nyt jotenki olit lyhyt :D yksi postaus toive olisi! Kesäpukeutimis inspiraatiota vähän isokokoisimmiöle. Vaionko ihan tyhmä idea :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahhah, kiitoksia kovasti :) Ja joo, tuollaista suunnitellaan paraikaa Mungostylen puolelle itse asiassa :)

Sara (Ei varmistettu)

Onpa ihanan raikas tuo valkoinen neule ja huivi-yhdistelmä! Ja olet super kaunis! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

rask (Ei varmistettu)

Hei, minkä merkkiset nuo kengät on?

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :) Jos ei muisti ihan petä, niin ne on ALDOn :) En pääse nyt tarkastaa, mutta 99 % varma, että ALDO :)

N (Ei varmistettu)

Ihanat kengät! Mistä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :) Ne on ALDOsta muistaakseni :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia!! <3

Pikku myy (Ei varmistettu)

Oot niin kaunis näissä kuvissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! 3<

Kommentoi