F*** this

9d1cc724-9228-49cb-80dc-db2d294ed80c

Kuvitelkaa, että teillä on takana mahtava viikonloppu. Jonka aikana ootte ottanu varmaan kolmesataa tosi kivaa kuvaa, mm. aika mielettömän kivoja asukuvia. Kuvitelkaa, että siirrätte ne kuvat koneelle, ja tyhjennätte kortin, että voitte tallentaa sille uusia kuvia. Kuvitelkaa, että istutte alas mahtavan päivän päätteeksi alas kirjoittamaan postausta viikonlopusta ja huomaatte, että syystä tai toisesta kuvanne ovat Lightroomiin siirron aikana kadonneet kuin pieru Saharaan.

Eipä siinä. Tossa toi CardRescue rullailee… Katotaan mitä saa aikaiseksi. Löytää varmaan Kim Kardashianin alastonkuvat ennen ku löytää mun viikonlopun kuvat.

Mä meen syömään puolet äsken tekemästäni porkkanakakusta ja itkemään peiton alle julmaa maailmaa. Ei ole kellään näin huono tsägä hajoilevien muistikorttien tai temppuilevien ohjelmien kanssa. Nyt saa kyllä sanoa ihan suoraan että voi nyt vittu.

Kommentit (10)
  1. Mä NIIN tiedän ton tunteen! Mulla kävi kerran ihan sama juttu vanhoille kuvilleni, siellä oli varmaan 100, sitten tyhjensin muistikortin koneelle ja yhtäkkiä kuvat vaan katos? En ehtinyt edes klikkaamaan niitä, niissä oli vaan valkonen tyhjä neliö, kuvan tilalla. Muistan kun kauppisaikana tämä tapahtui ja multa pääsi itku, olin niin odottanut näkeväni ne kuvat :———( Ei auttanut kun poistaa ne tyhjät neliöt, kymmenien eri tiedostomuutoksien jälkeen.

    1. Huhh, joo, onneks mulla oli kyse vaan yhden viikonlopun asukuvista ja muista 🙂

  2. Siis mua kyrpii kanssa pahemman kerran. Mulla nimittäin hajos tässä täysin out of the blue mun muistitikku jolla oli mun tärkeimmät valokuvat, videot, mun lähes julkasukuntoon viilattu eka runokokoelma (ei kai) ja kahden kuukauden koulutyöt. Arvaa onko köyhänä opiskelijana varaa lähettää sitä minnekään korjattavaksi? 😀 Joskos sittenkin ottais sen opintolainan…

    Oon niin vihanen itselleni. Mut mitäs en jättäny niitä tiedostoja sinne ekalle koneelle kun laskin että kohta saan ne kuitenkin toiselle ja miks se tikkukin nyt yhtäkkiä rikki menis? No, meni se vaan. Notta fuck me.

    1. Kokeile hei sellasta ku CardRescue. Se maksaa 40 USD, mutta mulla on auttanut jo parikin kertaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *