"Fight for honor, fight for your life / Pray to god that our side is right / Even though we won, I still may lose / Until I make it home to you"

Mungolife

Hellurei!

Ilosaarirockin ensimmäinen päivä on nyt takanapäin, ja pakko sanoa, että eilen oli yksi aika ryytynyt festarihostaaja Joensuun keskustassa peiton alla jumittamassa illalla. Oon ollu ihan häkeltynyt miten supertyylikästä porukkaa täällä Ilosaarirockissa on pyörinyt, ja työpäivän aikana ei taas millään viittiny yhtäkään taukoa pitää, kun oli koko ajan jotain mitä halusi päästä tutkimaan ja taltioimaan.

Mahtava festari täällä siis käynnissä, ja tänään jatkuu paraikaa, mutta ajattelin, että tulen hieman vilauttamaan eilistä asua, joka rakentui tuon jo aiemmin näkyneen lätsän ympärille!

Hello hello! 

First day of Ilosaarirock is now gone and I must say that I was pretty deadbeattired yesterday after work. I've been absolutely stunned how many gorgeous styles there is at this festival, so I've had no interest to slow down and have a break during the whole day at work. Amazing festival is now halfway and is currently continuing, but I thought it's good time to show you my very military outfit from yesterday!

Siinä mun eilistä asua sitten kokonaisuudessaan :) Kun kävin Lontoossa, niin toin mukanani pari juttua, jotka sinne oli jäänyt ja joista olen potkinut itseäni päähän pari kuukautta tässä. Noi maiharit ja toi hattu. Aina kaikkia ihania festarityyliä nähdessäni kihisin itselleni siitä, miten olinkaan onnistunut unohtamaan mun maiharit kotiin! Paras festarityyli on ihana hippimekko ja sen kansa röyheet maiharit, jotka on mielellään sen näköset, että niillä on kävelty läpi Saharan. Vähintäänkin. Heti ensimmäisenä Lontoossa heitin siis noi mun ALDOn maiharit matkalaukkuun ja hykertelin tyytyväisenä, että festarirundi oli vasta puolessavälin.

So, there's my whole outfit from yesterday. When I was visiting London, I grabbed some stuff I left there. The lace-up boots and that hat! Witnessing all the great festival styles this summer, I've just been kicking myself for leaving these two in London, since every perfect festival style needs a pair of combat-ready looking boots! My favourite festival style is a hippie dress with laceup boots, and preferrably such boots that look like you've walked half of Sahara in them. 

Mulla on jatkuva ongelma vaatekaappini kanssa sen takia, että mulla on ihan hirveesti kaikkia kivoja juhlamekkoja ja ei juuri nimeksikään rentoja jokapäiväisiä mekkoja, jotka on hyvä pohja asulle kuin asulle, ja joista voi helposti lähteä asustamaan ihan mitä vain. Tuo ONLYn harmaa mekko on juuri sellainen, ja tosi hyvän laadun lisäksi tykkään kovasti tuon monipuolisuudesta, se on oikeasti blanco tausta, jonka päälle voi heittää ihan mitä vaan. Eilen siitä blancosta taustasta nähtävästi muotoutui tyylipoliisi, joka on maihareitaan myöden undercovertöissä etsimässä rikollisen hyviä festarityylejä. Käy se siihenkin erinomaisesti!

I'm having a constant issue with my wardrobe since I feel like I have tonns of amazing party dresses and none of the very simple relaxed dresses, that can be accessorised into anything and everything. I was really pleased to find this very good quality grey dress from ONLY, to have it as a versatile basic piece of clothing. Yesterday this blank canvas apparently worked as a style police, who is boots deep in undercover work looking for fashionable festival visitors!

Maihareiden lisäksi olin laittanut ylös, että pitää muistaa tuoda mun posteljoonilätsä Lontoosta mukana. Ei tossa kyllä mitään posteljoonia oo. Jollakin tavalla siitä tulee mieleen poliisi tai military, toisaalta siinä on vähän sellasta saksalaisen aikuisviihde-elokuvan henkeä :D Kummin vaan haluaa tulkita. Perjantaina kun oltiin vapaalla ja yhdistin lätsän mustaan pukumaiseen jumpsuitiin, niin kuulin näyttäväni real-life poliisistripparibarbielta. Otin sen vain ja ainoastaan kohteliaisuutena :D

Besides the boots, I really needed to have that hat from London. I had it on my list of stuff I need to bring as a "postmans cap". There's nothing really postman about it. For me it looks like something in the crossroads of a police cap and something you find in German adult entertainment. On Friday I was having a night off and teamed this cap with a black jumpsuit. I heard that I look like a policestripper-barbie. I took it as a compliment :D

Mutta tyylipoliisinahan täällä pyöritäänkin!

But hey, I am being style police here, so it fits perfectly!

Illan hieman viilentyessä kaivoin esille mun uuden pörröisen ystävän, ja sekin jatkoi military-linjaa. En mitenkään hakenut tähän mun olemukseen jotain military-vaikutteita, ne vaan nähtävästi sattuvat mua tällä hetkellä tyylillisesti viehättämään.

When the night got a little bit chilly, I got to use my new fur friend from ONLY. It really sealed my military look. I wasn't really trying to look very military, but just threw a bunch of stuff together. (Why is it impossible for me to write throw/threw and not through?!) Apparently I fancy military style atm :D

Ennen tänne Joensuuhun suuntaamista tutkin hieman ONLYn valikoimaa läpi ja mut hurmasi aivan perusteellisesti tämä maihariliivi karvahuppureunuksella. Mä nään tän sieluni silmin jo jonkun hippimekon päällä, jahka sellaisen jostakin kaivan ensin.

I love different military jackets, but this is the first waistcoat that doesn't look too manly for me. The fur hood makes it cute and girly.  I already see myself this with a hippie dress closer to autumn. As soon as I find that dress first!

Ihania lukijoita kävi taas eilen sankoin joukoin moikkaamassa, ja sain taas kokea olevani aika iso amatsoni, kun te ootte kaikki niin söpöjä ja pieniä!

Got to meet loads of my cute readers again, and felt like an absolute giant, 'cause you guys are so tiny and cute!

Tyylipoliisi kiittää ja kuittaa, tänää ollaan ihan erilaisella habituksella liikkeessä, mutta palataan siihen sitten myöhemmin! :) Mitäs tykkäsitte tästä militaryfestaroitsijasta? 

Style police over and out, today we're in whole other spirits here! :) What did you think of the outfit? 

Psst!! Kuka tietää googlaamatta mikä biisi ja miksi? :) 

Kommentit

Anna Manchesterista (Ei varmistettu)

Jos et ole koskaan kaynyt festareilla Britanniassa, niin laita se ehdottomasti to do-listallesi. Tunnelma, erityisesti yleison elaytyminen, on ihan kasittamatonta. Johtuneeko siita, etta omankieliseen musiikkiin on helpompi laulaa mukana kuin vieraskieliseen? Tosin jos on yhtaan ahtaanpaikankammoa, niin lavan eteen ei kannata haikailla. Se on aikamoista taistelua hengitystilasta aika ajoin.

Erityisesti suosittelen Downloadia ja Readingin/Leedsin festareita.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, Download on ollut jo pitkään tarkotuksena, mutta aina on ollut jotain siinä päällä :/

IamAwarrior

Ihania asusteyhdistelmiä sulla, niinkuin aina :)

Tuo biisi kuulostaisi M.I.A'n yhdeltä biisiltä, en vaan muista nimeä vaikka kuinka yritän miettiä.. :(

Anna (Ei varmistettu)

Sen biisin nimi on M.I.A, ja esiintyjä on Avenged Sevenfold :)

ssonjaa (Ei varmistettu)

a7x:n M.I.A.! ja sota-armyteeman takia tietty :) saattaa myös vihjata tulevan levyn ja keikan (?) fiilistelystä? ;)

Anna (Ei varmistettu)

AIVAN nappiin!

n (Ei varmistettu)

Koska tämä ei nyt ole eka postaus jossa tämä kauhistuttava (;D) virhe esiintyy etkä oletettavasti olekaan saanut tästä kommenttitulvaa kuten odotin: se on throw, ei through.

Anna (Ei varmistettu)

hahahhah, mä vaan hajosin jo tälle. Kuinka mahdotonta on kirjoittaa yksi sana oikein? :D Aina sama virhe :D Ja sehän on itse asiassa threw, ei throw tossa, mut eipä tuolla väliä :D

n (Ei varmistettu)

Hahah kirjoitin itsekin eka threw mutta tuo on kuitenkin se perusmuoto enkä muista missä muodossa tää oli aiemmassa postauksessa... Mutta sopinee tähän postaukseen paremmin, "kielipoliisista päivää" tyylipoliisille.

samson (Ei varmistettu)

mä taas AINA kirjotan now instead of know.

Carly (Ei varmistettu)

Kivalta vaikuttaa tuo maihariliivi, pitää katsoa jos kotikaupungin Onlyn mallistosta tuon löytäisi. Kai tuo karvakaulus on tekokarvaa eikä aitoa turkista? Mikä muuten Muotikuution liikkeiden kanta on turkisasusteiden myymiseen, ovatko mukana esim. Fur Free Retailers -listalla? (Turkis on itselläni ehdottomasti pannassa.)

Oona (Ei varmistettu)

Koska te tuutte Jazzeille? :)

Heidii (Ei varmistettu)

Heei! Tuletteko siis perjantaina ja lauantaina jazzeille? Tiedättekö jo missäpäin telttanne sijaitsee ja mihin aikaan teidät bongaa teltalta? :)

Sinna (Ei varmistettu)

IHANA toi karvahuppuliivijuttu!!!! Onko noita siis jo ONLYssa vai tuleeko vasta? ja osaatko yhtään sanoo hintaa? :) pakko saada! ainii ja toi lätsä on supermagee!

Anna (Ei varmistettu)

On joo, ja oisko noi 60 e muistaakseni :)

S (Ei varmistettu)

Paljonko tolla liivillä on hintaa ja oisko niitä mahdollisesti tulossa Tammerfesteille (perjantaina) myyntiin? ;)

Laura (Ei varmistettu) http://kotinurkkauksessa.blogspot.fi/

Bongasin sut Stellan keikan aikana Tähtiteltassa, mutta jäähyväiskeikasta en halunnut missata yhtään palasta joten en tullut häiriköimään ;) Näytit livenä just yhtä pirteältä kuin täällä blogissakin :) Toivottavasti pidit Ilosaarirockista!

Haattelija (Ei varmistettu)

Onko tää jokin kannanotto Pohjois-Karjalan prikaatin lakkauttamiseen Joensuun seudulla vai ajattelitko kääntää veistä paikkakuntalaisten haavassa? :D

Kommentoi