Finally...

Mungolife

No nyt se on julkaistu!

Suomen olympiajoukkue. Kauan ja hartaasti odotettu lista nimiä joita aika moni suomalainen silmäpari tuijottaa sitten herkeämättä parin viikon ajan helmikuun lopussa.

Kalenteriin oli merkattu tietenkin tämä päivä ja jännityksellä päivittelin uutissivustoja luennolta joukkueen nähdäkseni..

Päällimmäinen fiilis nimilistan nähtyäni? MISSÄ HELVETISSÄ ON SAKU KOIVU? No se selvisi sitten lukemalla vähän pidemmälle, että Saku on ihan itse kieltäytynyt kunniasta kun ei omasta mielestään voi antaa joukkueelle tarpeeksi olympialaisiin. Hatunnosto upealle epäitsekkäälle urheilijalle, joka osasi arvottaa maajoukkueen edun oman mahdollisen edustusinnon edelle. Saku Koivu olisi superarvokas joukkueelle mielestäni milloin vaan, mutta täysikuntoisenakaan hän ei mielestäni olisi ollut kuitenkaan ratkaiseva pelaaja Leijonille näissä kisoissa.

Päällimmäinen fiilis nyt? MISSÄ HELVETISSÄ ON SEAN BERGENHEIM?! (palaan tähän jäljempänä) Sikäli muita yllätyksiä ei listassa ollut. Kapasen poisjäännin tiesin jo ennen kisoja, eli ei ollut aihetta tänään vetää itkupotkuraivareita oman lempipelaajan puuttumisesta. Pidän sitä toki hieman kummallisena, että Mikko Koivu, joka juuri pääsi leikkauksesta ja jolla on neljän viikon toipuminen vielä edessä, nimettiin jo joukkueeseen, kun taas Kapanen, jonka toipuminen leikkauksesta ennakoitiin tähän päivään, oli jo aiemmin päätetty Leijonista poisjääväksi. Tosin, onhan herroilla aikamoisesti ikäeroa ja rooli joukkueelle aivan erilainen. Kiitos siis siitä, että Koivulla on vahva luottamus omaan paranemiseensa ja toivottavasti olympiajäillä viilettää täysikuntoinen Mikko Koivu. Kyseessä on kuitenkin mun mielestäni kisojen tärkein pelaaja.

Tuossa kotona viikonloppua viettäessäni, pikkusiskon kanssa jo vähän battlattiin sitä, että kuuluuko Barkov joukkueeseen. Kyllähän näillä näytöillä, mitä on NHL:ssä tällä kaudella annettu, Barkov on ehdottomasti kisakoneeseen kuuluva kaveri. Kuitenkin, mä vähän pelkään, että suomalainen lätkäkansa ylettää nuorelle kundille niin saatanan isot vaatimukset, ettei hän niitä yksinkertaisesti pysty täyttämään. Kuitenkin tämä keskustelu pyöri jotenkin sen ajatuksen ympärillä, että Barkov taistelisi Kontiolan kanssa samasta paikasta, ja Kontiola olisi ollut varmempi pelaaja ja lisäksi nimenomaan nelosketjun sentteriksi sopivin pelaaja, kun Kapanen kisoissa ei pelaa. No, vanhemman Koivun jättäytyessä pois, on aivan ilmiselvää, että Barkov on kisoissa mukana.

Suomella on taas tänä vuonna ylitarjontaa senttereistä, ja ketjuruletti tulee olemaan jännittävää seurattavaa kisojen alkaessa. Olympialaisissa jengin on tarkoitus hitsautua yhteen pikavauhtia ja yksikin paska peli voi nykyisellä lohkomeiningillä varsinkin, olla ratkaiseva. Siksi en vaan pysty ymmärtämään Sean Bergenheimin puuttumista joukkueesta. Joukkueesta, jossa tilaa löytyi mm. Juha-Matti Aaltoselle JA Antti Pihlströmille. Käsittämätöntä.

Veskareista on ehkä turha puhua edes mitään. Raskilla on mahtava kausi alla, Niemi olisi mielenkiintoista nähdä mj-veskarina tällaisissa karkeloissa ja Lehtonen saisi mun puolesta napostella popparia katsomossa koko kisat (en edelleenkään pidä "Kärpästä" enkä tule koskaan pitämään, henkilökohtainen mielipide siis täysin tämä). Suomen peli ei ole ikinä kuollut veskareihin, vaan ongelmat on jossain ihan muualla, joten sinänsä kylläkin ihan sama kuka siellä luukulla pyörii. Mieluiten siellä Raskia katselisin vaikka kaikki pelit suoraan.

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen puolustajat aiheutti mussa innostuneen reaktion. Kimmo Timonen!! Sami Salo!! Jeeeeee!!! Ensimmäistä kertaa vuosiin laatupakkipari ykkösketjun takana. Ja mikä parasta, Vatanen ja Määttäkin on joukkueessa. Jos olisin Erkka, niin parittaisin pakit seuraavasti:

Timonen - Salo
Määttä - Vatanen
Väänänen - Lepistö
Kukkonen - Hietanen

Toisaalta en yllättyisi vaikka pakkipareihin haluttaisiin tasapainoa, ja huippupakit Salo ja Timonen jaettaisiin eri pakkipareihin, mutta mielestäni Suomen joukkue saisi kerrankin pitää kisoissa superparin ykkösketjun takana.

Hyökkäys onkin sitten vieläkin mielenkiintoisempi soppa. Mun on pakko tähän väliin sanoa, että henkilökohtaisesti mä en fanita Selännettä enkä Olli Jokista. Olli Jokista kohtaan antipatiat ovat itse asiassa vieläkin korkeemmalla kuin ketään muuta Suomen pelaajaa kohtaan. (Tämän sanottuani OJ varmaan tekee kypärätempun finaalissa..) Mielestäni OJ ei oo ikinä Leijonissa oikeen saanut itsestään mitään irti ja tietynlainen entisaikainen diivailu ei vieläkään pyyhkiydy mun muistista. Ja kun tänään hyökkääjälistaa tuijottelin, niin mun omat arvailut tulevista ketjuista sotkeentui koko ajan siihen, että Jokinen on väen väkisinkin 12 pelaavan hyökkääjän joukossa. Ja en voi vaan lakata ajattelemasta, että jos ei joukkueessa olisi Jokista, olisi siinä Bergenheim. Vaikka todellisuus on ehkä se, että Bergenheimin paikan joukkueesta vei Pihlström tai Aaltonen, niin silti.

En vaan mitenkään pysty ymmärtämään Westerlundin päätöstä jättää Bergenheim joukkueesta, varsinkin jos Barkoville oli siinä paikka. Bergenheim ja Barkov ovat löytäneet toisensa tällä kaudella niin perusteellisen hyvin, että NHL:ssä on tarjottu jo lempinimeä ko. kentälle. Bergenheim on osunut huimalla prosentilla ja takonu aika tarkkaan maali per peli tahdilla. Maailman kovimmassa liigassa. Luulisi sellaisen pelaajan olevan aika tärkeä joukkueelle, jonka peli on aina tökkinyt maalinteossa saamattomuuteen. Siinä olisi ollut "tutkapari" (inhoon ko. sanaa) valmiina, Barkovin ja Bergenheimin viereen olisi isketty vaikkapa Korpikoski ja hullunmylly vaan jatkumaan olympiajäillä. Mutta ei. Nyt pitää luottaa vaan siihen, että Selännettä ja Jussi Jokista kiinnostaa takoa maaleja.

Mistä päästäänkin siihen mun dream team -ketjuratkaisuun. Mä ketjuttaisin ton hyökkäyskaluston näin:

1. ketju: Ruutu - Koivu - Filppula
Jos en ihan väärin muista, niin Koivu ja Filppula pelasivat hyvin yhteen Korpikosken ollessa laidassa, enkä nää miksei sama toimisi niin, että toisilleen hyvin tutut Ruutu ja Koivu olisi tässä. Filppulalta sitten ratkaisutehoja ja parhaana päivänä olisi ihan mielettömän kova ykkösketju.

2. Korpikoski - Granlund - Selänne
Mä saatoin vähän älähtää kun näin Granlundin nimen listassa, koska ei musta ole niin consistent pelaaja. Ei koskaan tiedä miten tulee pelaamaan. Joko on MM11-kaltaista timanttia luvassa, tai sitten aivan täysi floppi ja 13. hyökkääjän paikka. Kuitenkin laittaisin Granlundin Selänteen vierelle, ja katsoisin varovasti sormien takaa josko toimisi. Parhaassa tapauksessa Granlund ja Selänne löytäisivät toisensa ja Granlund rakentaisi Teemulle niitä maalipaikkoja, joista Selänne ei erehdy. Pahimmassa tapauksessa. No ei mennä siihen. Korpikoski on mun mielestä hyvä lisäys tohon sellaiseksi haalaripelaajaksi, joka tekee näille kahdelle tilaa ja vastustajan verkarille maskia.

3. Barkov - Jokinen - J. Jokinen
(Lehterä - Barkov - J. Jokinen)
Mun unelmajoukkueessa ei olisi Olli Jokista, mutta kun hän kerran joukkueessa on, niin sitten kolmosketjun sentterin paikka lienee hänen. Ellei aleta laittamaan Jokista ja Selännettä samaan ja pilata Teemunkin kisat (joojoo, ahain, puolueellinen mielipiteeni). En itse asiassa tiedä miten Barkov pärjää laidassa, mutta kun keskushyökkääjistä ylitarjonta on näin valtava, niin laitetaan se nyt sinne ainakin hetkeksi. Taas, parhaassa tapauksessa ketju joka toimii sentteristään huolimatta (...), pahimmassa tapauksessa ei toimi sitten ollenkaan.

4. Komarov - Kontiola - Aaltonen / Pihlström / Lehterä
Ihan selkee nelosketju Komarovin ja Kontiolan osalta, kolmanneksi lenkiksi sitten se, joka siihen parhaiten sopii joukkoon ja jolla parhaiten kulkee.

Kaiken kaikkiaan odotukset näistä kisoista on ihan hyvät. Mahdollisuudet on kuten aina vaikka ja mihin, ja oikein mielelläni näitäkin kisoja sitten seuraan, vaikkakin joudun nielemään karvaan pettymyksen siitä, että numerolla 39 ei joukkueessa viiletä ainakaan mun kaikkien aikojen lempipelaajani.

Iiii, jännäksihän tämä menee. Kuka muu odottaa malttamattomana peliajat kalenteriin merkattuna? :) 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Hahaa, kypärätemppu :D

lätkähullumuija (Ei varmistettu)

Täytyy luottaa siihen et tuo joukkue voittaa kultaa pikkuleijonien tapaan. Sitäkään ei olisi kukaan uskonut. Oon sitä mieltä et joukkuehenki on se millä jyrätään punakone ja muut. Yksittäisten tähtipelaajien avulla ei mestaruuksia voiteta. Kärpät <3 on rautaa, tappara on terästä ja Jokerit on perseestä. Pakko kysyy viel lopuks et mitä sm-liiga
joukkuetta kannatat?
#poikasaunookakskertaavuonna2014 #voitollayöhön

Anna (Ei varmistettu)

Mä en kannata oikeen mitään joukkuetta, paitsi sitä, että Jokerit hävii :D Mun mielestä tää vois olla nyt Suomen vuosi ottaa tripla :D

Noora (Ei varmistettu) http://mylife-noora.blogspot.com

Samaa mieltä olin kun listat näin että Granlund - Selänne yhdistelmää odotan innolla näkeväni! U20 kullan jälkifiiliksissä kotisohvan kisastudio jo valmiina ja fanipaita esillä tulevia kisoja varten!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahaha, no kieltämättä aika namukevät kaiken kaikkiaan kisojen määrän puolesta :)

julia (Ei varmistettu)

taas tätä annan lätkä 'tietoisuutta' en sano mitään. Paitsi että Sean on viimeses 6 pelis tehny maalin per peli ei koko kautta.

Anna (Ei varmistettu)

Mielestäni missään kohtaa postausta ei luekaan, että koko kautena? Kannattaisi lukea välillä ihan omilla silmillä, ei "vihaan Annaa" -lasiensa läpi ;)

laureliini (Ei varmistettu)

Jes! Oon osannut odottaa sun jääkiekkopostausta koko päivän.

Mutta olen samaa mieltä kanssasi siitä, että Teemu Selänteen ja Olli Jokisen olisi voinut jättää pois joukkueesta. Selänteen parhaat ajat ovat jo valitettavasti takana ja mullakin on aina olult vähän huonot vibat Jokisesta.

Ja Bergenheimia tuskin tarvitsee edes mainita. Hänet olisi ehdottomasti pitänyt valita Pihlströmin paikalle. JMA on Granlundin tapaan melko arvaamaton pelaaja, hän joko on rataisevassa asemassa tai suuri riippakivi koko joukkuellee päivästä riippuen. Onneksi Westerlund oli selvästi tietoinen kyseisen miekkosen ailahteluista. Mutta mieluummin pitäisin JMA:n joukkueessa ja raivaisin Pihlströmin pois bergenheimin tieltä.

Nyt vain sitten odotetaan, miten tulevan käy!

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä, toivotaan parasta, pelätään pahinta :D

Nonnu

Mä oon niin odottanut tätä postausta :D Poikaystävän kanssa menee ystävänpäivä romanttisesti pubissa Suomi - Norja peliä katsomassa ;)

Anna (Ei varmistettu)

Hhahaha, kuulostaa ihanalta mun mielestä :D

milja (Ei varmistettu)

nää sun analyysit on niin hyviä kun en muuten ikinä seuraa jääkiekkoo mut näitä leijonien pelejä tulee katottua pakostikkin kun miehen kanssa asuu mut on mahtavaa kun voin pätee näillä aina poikaystävälle :DD

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, kiva kuulla :)

Janni (Ei varmistettu)

Just merkkasin pelit ylös! Ihan mahanpohjaa kutkuttelee kun jänskättää jo kovin ääää! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, saa taas olla sydärin partaalla puoli kevättä, eka olympialaiset, sitten mm:t :D

MT (Ei varmistettu)

Hei :)

Mulle heräsi kysymys, että ootko itse menossa vierailemaan Sotchiin olympialaisissa?

-M-

Anna (Ei varmistettu)

En valitettavasti voi koulun takia lähteä :)

satu (Ei varmistettu)

Jotenkin kun toi joukkue julistettiin, tuli päällimmäisenä se fiilis, että Erkka ei hirveesti uskaltanut riskejä ottaa. Hyvä joukkue, mutta uusia yllättäjiä jäi uupumaan. :)

Anna (Ei varmistettu)

No oli musta tuolla pari rohkeetakin vetoa, kuten Barkov ja Määttä :)

maikki (Ei varmistettu)

Mä älähdin aika kovaa kun huomasin ettei Nummelinia tai Immosta ole kisoissa. En kyllä ymmärrä millä perusteella esim. JMA on valittu, herralla on niin kovia asenneongelmia ollut koko kauden Kärpissä. Tarvii ison roolin ja tuossa seurassa ei sitä saa, joten ennustan floppia.. Mielestäni myös liikaa pappaosastoa joukkueessa, mutta eiköhän tuosta hyvä tuu. Silti on oikeusmurha, kun ei päästä Nummelinin siniviivatykkejä näkemään tai Immosta :(
Ketjuista muutamia erimielisyyksiä sun kanssa, mutta kaikilla omat ajatuksensa! Rask on ehdottomasti lähtökohtaisesti se ykkösvahti ja ihan oikeutetusti.
Tästä joukkueesta silti suosikkeja vahvasti (ehkä vähän kärppälasit silmillä..) Kukkonen ja Jussi Jokinen. Ja tietenkin herra Koivu, uskon olevan tikissä kun kisat alkaa.
P.S. hieman saattaa Westerlundin päätöksistä huomata taustalta Jokerit.. :P

Anna (Ei varmistettu)

No Immosella ei käsittääkseni oo ollut mikään huikee kausi, ja sentteritarjonnan ollessa noin valtava, niin ymmärrettävä puuttuminen ehkä? Mä en koskaan kato seurapuolelta näitä juttuja, niin siksi usein ehkä nään eri tavalla kuin tietyn SM-liigajoukkueen fanit :)

Iina (Ei varmistettu)

Eikä Immonen oo ollu ihan kunnossakaan tällä kaudella :(

linda (Ei varmistettu)

Täällä myös yksi joka innokkaana on odotellut joukkueen julkistamista! Bergenheimin poisjättäminen aiheutti kyllä ihmetystä, etenkin kun kaveri on Barkovin esityöstä nakutellut 6 maalia 6 viimeisen ottelun aikana. Alkukausi Bergenheimilla ei tosin ollut järin vahva, osin loukkaantumisten takia, en sitten tiedä löytyikö hyvä vire hieman liian myöhään olympialaisia ajatellen...

Lehterän valintaa ihmettelen hieman, mutta kaikista isoimpana kysymyksenä tällä hetkellä mielessä pyörii se, että mitä ihmettä Lasse Kukkonen tuolla tekee?? Joo, pelannut (ilmeisesti) tasaisen hyvän kauden Liigassa, mutta olympialaiset ovat kuitenkin hieman eri tason karkelot, joten jännityksellä odotan riittääkö Kukkosella rahkeet, kun vastaan luistelee esimerkiksi Crosby-niminen kaveri. Tosin Suomen pakkikalusto ei tällä hetkellä ole edes parhaassa mahdollisessa kuosissa, joten kaipa Kukkosen valinta on jotenkin perusteltu :D jää nähtäväksi. Se täytyy kyllä sanoa, että Määtän mukana olosta olen erittäin positiivisesti yllättynyt! Nuori kaveri, mutta pelaa vahvaa tulokaskautta huippunimien kanssa samassa ketjussa, ja syöttöpisteitäkin on jonkin verran kertynyt.

Listaamasi ketjut näyttivät melko samalta kuin mitä itse ajattelin, tosin mun mielestä Ruutu ei tämän kauden näytöillä ansaitsisi paikkaa ykkösketjusta. Granlundin suhteen olen minäkin hieman skeptinen, parhaina hetkinä Mikellä on mahdollisuudet vaikka mihin, mutta huonoina hetkinä täysin hyödytön.

Joukkue kokonaisuudessaan on musta hyvinkin toimiva, toivottavasti löytävät nopeasti yhteisen sävelen harjoituksissa ja pystyvät pelaamaan oikeasti joukkueena. Joukkuepelillä Kanadan ja Venäjän tähdistä on ennenkin selvitty :)

Anna (Ei varmistettu)

No Ruutu olisi ykkösessä, koska Koivukin olisi, ja ne on niin vahva pari, että en heitä erottaisi, vaan iskisin siihen vielä nopean ja maaleja takovan hyökkääjän rinnalle :) Ja nimenomaan! Näillä mennään!!

marilynyn (Ei varmistettu)

Ootan innolla olympialaisia, alkaisivat jo!! Se on vaan niin mahtava tunne nähdä Leijonat viilettämässä jäällä :)

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä!

Sunna (Ei varmistettu)

Mullamullamulla! Ja olin ihan varma siitä, että tämä postaus tulee, ja tulihan se:) Ite en oikein ymmärrä, mitä Pihlström tuolla tekee mutta no, ainahan jollakin pitää jäädä passi leimaamatta. Toivottavasti Granlundilla vaan tapahtuu tänä vuonna, ettei yhtäkkiä tulekaan pulaa niistä hyökkääjistä jotka oikeesti saa maalejakin tehtyä... koska tuossa nyt on aika monta sellasta epävarmaa, joilla voi mennä joko ihan superhyvin tai paskasti.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Joo, tuossa on kyllä mahdollisuudet mihin vaan kullan ja flopin välille :)

kyllä sitä ehkä hiukan odottaa ja jännittää että kuinka ne pohjosen poijjaat oikeen pärjää :) harmi että saku ei päässyt mutta ammattilaispelaaja osaa itse arvioida mikä on parasta joukkueen kannalta. kyllä siellä varmaan on sitten paikkaajia jotka vetää sellaset ylämummot ja alamummot vai mitä niitä oikeen on :D hirveen asiantunteva olen joo..:p

Anna (Ei varmistettu)

Hhaha, no ei aina tarviikaan olla :)

f (Ei varmistettu)

etkö sä vieläkään ymmärrä että joka vuosi SULLE nauretaan jokapuolella näitä sun kiekkoanalyyseja :D
(toim. huom. linkki poistettu)

sä oot anna kyllä maailman noloin.enkä yhtään ihmettele miksei sulla ole miestä,kukapa tommosta teennäistä itserakasta ämmää ottais :D

Anna (Ei varmistettu)

Anteeksi nyt vaan, mutta naurettava amma olet lahinna sina itse :)
Ja kiitos kylla noita miehia riittaisi oikein napparasti, jos tama itserakas amma olisi millaan muotoa seurustelemisesta kiinnostunut.

Kaltaisesi ihmiset saavat minua aina muistamaan, miten ihanaa on olla mina, eika tuollainen naurettavan lapsellinen kitisija, joka tuomitsee tuntemattomia :(

Colleen (Ei varmistettu)

Siis mä en ymmärrä, miksi ihmisten tarvitsee olla noin ilkeitä. Tällainen sivistymättömyys ja käytöstapojen puute niin "normaalielämässä" kuin netissäkin on aivan tolkutonta.

Ihmisten kiekkoanalyysitkin nyt on lähtökohtaisesti vain tietynlaista hupia, ja jääkiekko nyt muutenkaan ei ole maailman vakavin asia :D.

Mukavaa alkanutta vuotta sinulle Anna, ja toivottavasti jaksat pysyä myönteisenä vaikka toiset yrittävät pahaa mieltä aiheuttaakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en ymmässä myöskään.. Kiitoksia ja samoin sinne! :)

Sussu (Ei varmistettu)

Voi, itse en lähinnä ymmärrä tuommosta turhaa kitinää ja haukkumista, eihän näitä analyysejä ole kenenkään pakko lukea, jos ei kiinnosta. Annaa tuskin hetkauttaa mitä te katkerat nolifet keskustelupalstoilla puitte :D Itse tykkään kovasti näistä sun analyyseista ja odotan kyllä olympialaisia ja sen jälkeisiä mm-kisoja ku kuuta nousevaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

No näinpä juuri ja kiva kuulla :)

minna (Ei varmistettu)

Huoh että pistää veren kiehumaan tällaiset keskenkasvuiset kakarat tai katkerat matamit jotka saavat jotain kummallista mielihyvää aiheuttamalla toisille mielipahaa... Ällöttävää.

Toisaalta tällaiset ihmiset muistuttavat siitä, etten itse koskaan halua alentua tuollaiseen käytökseen ja tuhlata aikaani muiden ihmisten vihaamiseen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Amen :)

Paula (Ei varmistettu)

Voi luoja minkälaisia ihmisiä?!? On varmaa mukava herätä joka aamu itsensä kanssa...

Anna (Ei varmistettu)

Mä en pystyis elää itseni kanssa, jos ajattelisin noin :D

sira (Ei varmistettu)

HUUTONAURUA :D Eiköhän Anna saa kirjottaa blogissaan just sellaista analyysiä mitä haluaa mistä aiheesta vaan. Ja itserakkaus näkyy tässä postauksessa miten?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mä en kanssa ihan tajunnut :D

Kiekkolumppu (Ei varmistettu)

Tämähän on selvä miksi tämä Anna analysoi näitä kiekkojuttuja. Jotta sana leviäisi ja joku onneton kiekkoilija tulisi ja lähestyisi Annaa. Annan päämäärää on tulla kiekkorouvaksi.
Sääli, että suomalaisista kiekkoilijoista suurin osa on naisasioissaan niin saamattomia ja muutenkin tyhmiä, etteivät asiaa tajua.

Anna (Ei varmistettu)

Ahhahahahahhhahaha, anteeks nyt vaan, mutta jos sun unelmasi on olla lätkävaimo, niin trust me, mulla on pikkasen korkeemmat tavoitteet elämälleni kuin olla joku lätkäbändäri :D Nainen voi olla kiekkofani ihan vaan lajin takia, ei miesten :D

Iina (Ei varmistettu)

Liian viisas Anna olisit kiekkovaimoksi ;)

Blondie
Project: Sex

APUA mikä kommentti! Meni iltateet väärään kurkkuun ja maailmantuska takaraivoon.

Anna (Ei varmistettu)

Hhahaha, ei niitä niin vakavasti kannata ottaa :)

j (Ei varmistettu)

Miks pitää kirjottaa tämmösiä? Mä en ymmärrä sitä että jos ei kiinnosta, miks pitää lukee? Ja vielä kommentoida? Ihme dorka.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, en voi tajuta :/

Kabuu (Ei varmistettu)

Mä ku olin just tulossa Anna kirjottaan sulle että tee semmonen oikein hypersuperextra-naisellinen näkökulma myös näihin kisoihin, eli arvioit pelaajat ulkonäöllisesti (tietenki pilke silmäkulmassa ;)), mutta musta tuntuu että erinäiset dissaajat tikahtuis intoonsa siinä vaiheessa ku pääsisivät räjäyttämään keskustelupalstat sun dissaamisella ja sulle nauramisella ku ah ja voih, oot niiiiiiiiiiiiin maailman noloin oh my goosh!

Toisaalta, ei ehkä sittenkään niin huono ajatus... :D Olis ainaki heittereillä tekemistä ja ne pysyis pois sun blogin kommenttikentistä.. ;)

Pages

Kommentoi