On Fire

Mungolife

Kuva

Täällä on nyt tehty tohinalla hommia. Huomiselle on ajastettu asupostaus ja eilen istuin hiomassa kyselyjä kolmeen asti yöllä. Nyt on ihan hirveen hyvä draivi dissen suhteen, oon ihan tulessa täällä. Innoissani ja ihan pitelemätön. Ainakin siis tällä hetkellä. Huomenna ei tarvii ihmetellä, jos ainoat kaksi sanaa, joihin kykenen on "utter despair". 

Tää olisi nyt se vaihe, jossa kaipaisin teidän apua :) Moni teistä onkin jo varmaan Mungolifen FB-sivun kautta ehtineet vastata yhteen kyselyyn, mutta pyytäisin vielä täällä ihan bloginkin puolella teiltä ajatuksia.

EDIT: Kiitos avustanne, vastaajien enimmäismäärä täyttyikin jo! :)

Kiitoksia ihan valtavasti kaikille avusta, olette parhaita!!

Kommentit

monte (Ei varmistettu)

onnea lopputyöhön! itseäni pelottaa vielä oma, jota oon venyttäny kolmella vuodella... ikuinen opiskelija olen.
kysymys tosta sun dissestä, että meneekö se sitten nikelle/adidakselle ihan yrityksille itsilleen myös tarkasteltavaksi? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia. En oikein pysty ymmärtämään tuollaista ikuisten opiskelua, itse ainakin siirryn onnellisesti eteenpäin, vaikka ei tämän elämän ja opiskelun yhdistäminen helppoa ole ollut :D Eli tsemppiä sinnekin!

Dissen lähetän yrityksille, jotka ovat osallistuneet siihen, myös Adidakselle. Tarkastettavaksi se ei mene, mutta jos heillä on mielenkiintoa aihetta kohtaan, niin saavat sen ilmaiseksi. Haastatellut ovat omat haastattelunsa tarkistaneet. Tulen myös todennäköisesti julkaisemaan dissen netissä, joskaan en ilmaiseksi :)

p (Ei varmistettu)

Voi ei, minne ihmeeseen tämän postauksen kommentit ovat kadonnet? Teen omaa kyselyni parhaillaan ja mietin, että kommenteissa olisi voinut olla hyviäkin vinkkejä ja siksi ne olisivat olleet mielenkiintoisia!

Anna (Ei varmistettu)

Ei tähän ole tullut muita kommentteja?

Kommentoi