Kiinnitetty postaus

Flawless pohja meikille

Kaupallinen yhteistyö: Tvins

Ootte varmaan kaikki tietoisia siitä, että on jo hetken ollut trendinä poistaa ihokarvoja kasvoista. Musta tää on kuulostanut alkuun tosi hämäävälle, koska jos ajattelenkin vahalla kasvokarvojen repimistä, niin pahaa tekee. Kuitenkin, mä oon aina ollut vähän sellainen ”pörröinen”, että mulla on paljon sellaista hyvin hentoa vaaleaa karvaa. Sellaista persikkahaituvaa, kun tavoitteena olisi olla ennemmin nektariini. Ainakin jos puhutaan kasvojen ihosta. Moni meikkitaiteilija Instassakin on sheivannut kasvojaan luodakseen tasaisemman pohjan ihomeikille, mutta jotenkin tuo ajatus on kauhistuttanut itseäni.

Sain kuitenkin tuossa taannoin kokeiltavakseni Tvins Flawless -karvanpoistolaitteen, joka on suunniteltu juuri tällaiseen tarpeeseen ja joka on itse asiassa palkittu esim. Cosmopolitan Beauty Awardseissa voittajana. Olettekin ehkä jo törmänneet siihen jossakin, koska maailmanlaajuisesti tää on herättänyt paljon mielenkiintoa ja suosiota. Pieni peitevoidepuikon kokoinen laite on ihan superhellävarainen ja hypoallergeeninen, sillä sen pää on päällystetty 18 karaatin kullalla. Tuote on turvallinen kaikille ihotyypeille eikä se ärsytä ihoa tai aiheuta punoitusta. Se on dermatologisesti testattu ja ihotautilääkärien hyväksymä (Dermatoliogist Approved-leima).

On vaikea selittää tarkalleen tuotteen toimintatapa, koska se ei ole höylä tai epilaattori tai mikään vastaava. Tuotteessa on pyörivä pieni kultainen terä, joka poistaa epätoivotut karvat ja haituvat todella nopeasti ja täysin kivuttomasti. Esimerkiksi mulla kasvaa aina korvien juuressa leuassa sellaista ihan vaaleeta haitua ja huulen päällä myös. Meikkivoide jotenkin helposti jopa korostaa tätä ja ”jää kiinni” niihin karvoihin. Kun meikkipohja on karvaton, niin meikkivoiteet ja muut ihomeikit levittyy paremmin ja seerumit ja voiteet imeytyy paljon paremmin nekin mun mielestä. Kuvasin pienen videon tosta käytöstä, niin se ehkä selventää paremmin.

(Miten vloggaajat kykenee videoimaan itteään, mä oon niiiin huono tässä 😀 Ja näköjään viimeinen pari sanaa katosi ja taustalla kuuluu joku ihmeellinen rutina, mutta ehkä laitteen toimiminen selviää 🙂 

Tuote on tosi pikkuinen ja mahtuu helposti meikkipussiin mukaan. Se on ladattava, eikä käytä siis paristoja ja kulkee helposti mukana. Tää on myös ihan superkevyt. Mä oon välillä poistanu tällä jotain yksittäisiä kulmakarvojakin, mutta eniten käytän tätä juurikin huulen yläpuolella, leuassa ja poskilla. Muistatteko sen mustan naamion, joka on mun mielestä ihan superhyvä, mut kivulias? No, ei oo enää niin kivulias, kun ei ole tuota persikkanöyhtää revittävänä kasvoista samalla kun sitä poistaa 🙂 Tuote on myös mikroskooppisen tarkka, eli ei tarvii odotella, että ihokarvat kasvavat tietynmittaiseksi, ja se on paljon hellävaraisempi kuin mitä esim. kasvojen sheivaaminen olisi, sillä se ei tee mitään ihokerrokselle.

  

Näin raskausaikana mulla kasvaa ainaki kaikki mahdolliset hiukset ja karvat paljon nopeemmin ja jotenki tuuheempana ku normaalisti. Tukkaki on mielettömän tuuhea tällä hetkellä tuolta päälaelta kokeillessa ja sama tuntuu olevna kynsissä ja esim. säärikarvoissa. Mä oon vähän pelokas myös sheivaa jalkoja polvien ympäriltä, kun oon saanu itelleni lukemattomia haavoja niin. Oon välillä vetänyt tällä Flawlessilla polvialueen kans virheettömän sileeksi 😀 Tämän mukana tulee muuten kaksi vaihtopäätä, joten tuotteesta riittää iloa pitkäksi ajaksi.

Jos ootte samanlaisia persikkapörröjä ku meikäläinen, niin kannattaa kokeilla. Nyt koodilla Anna10 saatte 10% alennuksen tuotteesta täältä 🙂

Kommentit (16)
 1. Vaikuttaa tavallaan todella kätevältä, sillä itselläni on juuri tuota pienen pientä ihokarvaa vähän joka paikassa ja meikki todellakin tarttuu siihen (erityisesti puuteri)….muuuuttta mietin vain kun eikös sanota että jos karvoja alkaa ajelemaan niin niitä saa olla alvariinsa ajelemassa. Ne kasvaa nopeammin kun niitä sheivaa. Korjaa jos olen väärässä, mutta näin olen kuullut. Siksi esimerkiksi sokerointi olisi hyvä, sillä siinä karvan kasvu hidastuu ja karvan laatu pehmenee myös. Mutta mietin, että jos tällä alkaisi ajelemaan ihokarvoja niin kasvaisiko ne kahta kauheammin jatkossa…. hmmm.. 🙂

  1. Mä oon ymmärtänyt, että toi karvanpoisto ja kovemmin kasvavat karvat on myyttimurrettu juttu, eikä pidä paikkaansa 🙂 en oikee ymmärrä mihin logiikkaan se perustuisikaan tässä tapauksessa.

   1. Aa okei. En oo siis yhtään perehtynyt tuohon vaan joskus kuullut. Mutta hyvä juttu jos ei pidäkään paikkaansa!! Sitten voisi tätä testata 😍

  2. Mietin tätä ihan samaa karvojen kasvujuttua! Samoin sitä perinteistä ”kasvaa sitten takaisin tummempana!”
   Olen itse todella vaalea mutta tuota nukkaa löytyy järjettömän paljon, etenkin juuri leukapielistä. Samoin kulmakarvojen ympäristöä on vaikea saada siistiksi kun pinsetit eivät tartu pikkuhaituviin.
   Olisikohan tässä ratkaisu, jota uskaltaisi kokeilla 🤔

   1. Oon ihan sheiverillä sheivannut kaikki naamakarvat jo pari vuotta, eikä ne yhtään sen tummenpina kasva eikä tuuheampina. Toi laite ehkä mukavempi ja tarkempi kun sheiveri,eikä tarvi pelätä haavereita

   2. Kyseessä on puhdas myytti. Karvatuppi ei siitä muutu, vaikka sitä sheivattaisikn, joten se ei kasva tummempana tai nopeammin takaisin. Se tummuusefekti voi tulla siitä, että iholla olleet karvat ovat vuosien saatossa vaalenneet mm. auringon vaikutuksesta, joten kun ne kasvavat takaisin, ne voivat vaikuttaa tummemmilta aluksi, koska se on se karvan alkuperäinen väri.

 2. Onko tuo toiminta vähän sama kuin nukanpoistajassa?

  -Jenki

  1. No se mulleki tulee mieleen tästä!! 😀 mut siis ei tunnu miltää toisin ku esim. sheiveri, joka tuntuu raapivalta tähän verrattuna!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *