Flying high

Random

KÄSIMATKATAVARAT. Tässä mä olen jo matkalla kohti koti-Suomea, jossa on päivän mittainen pikapysähdys, ennen kuin huomenna meidän perheen naiset pakkautuu koneeseen ja ottaa suunnaksi Dubain 🙂 Ajattelin tähän väliin tehdä pienen katsannon mun käsimatkatavaroihin. Kun lentää lähes viikottain, niin on oppinut usein pakkaamaan kässärit aika vauhilla ja tehokkasti. Olihan tuossa viime kesänä se yksi kerta, kun muistelin lentoni olevan klo 19.10, ja se oli 17.10. Havahduin tähän asiaan klo 15.55 Töölössä ja ehdin lennolleni. Kiitos kuuluu kylläkin taksikuskille siitä onnistumisesta.

Lontoon päässä mä vaihtelen lähtökenttaa Heathrowsta Gatwickiin lähinnä edullisten lentojen mukaan ja pakko sanoa, että odotan kauhulla sitä päivää, kun ryssin lähtöni ja olen väärällä kentällä… En oo vieläkään myöhästyny yhdeltäkään lennolta, mikä alkaa olla suoranainen ihme.

IMG_6992

IMG_6997IMG_6999

Ja ne matkatavarat tosiaan? Mä pärjäisin periaatteessa koneessa yhdellä huulirasvalla ja läppärillä, mutta kuitenkin onnistun aina keräämään mun laukkuun kaiken mahdollisen. Mitä jos läppäristä loppuu akku? Sit pitää olla muistivihko johon piirrellä! Ja kalenteri, johon suunnitella! Evästä ja särkylääkkeitä. Ja mitä nyt vielä! Huomaan myös, että ei ole väliä matkustanko pariksi päiväksi vai viikoksi, aina tuo laukku pullottaa täytenä. Ongelma onkin oikeastaan siinä, etten tykkää jättää mulle tärkeitä asioita ruumaan menevään laukkuun, pelkään aina sen hukkumista. Kuvista puuttuu nimittäin vielä kamera ja läppäri. (Näitä kuvia katsomalla tajusin myös juuri, että tuo kovalevy jäi sitten pöydälleni….)

IMG_7006 IMG_7001IMG_6984

Suosikkijuttujani on tuo passikotelo, johon mahtuu kaikki matkustamiseen liittyvät kortit, kahdet erilaiset kauniit kuulokkeet ja totta kai upea matkaseuralaiseni, eli Celinen Luggage 🙂 Tosin sen yleensä heitän vielä Neverfulliin jemmaan, ettei tarvii sitä murjoa turvatarkastuksissa ja penkin alle tunkemalla.

Näitä kuvia tuijottamalla oon aika varma, että unohdin jotain todella olennaista himaan. No biggie, en oo poissa ku reilu kolme viikkoa.

Nyt kohti kotia ja lomaa!! 🙂

Kommentit (48)
  1. You have all that it is necessary in your bag, make a safe journey & good holiday ^^

    1. Thanks so much, I intend to! 🙂

  2. Nyt oon kyllä elänyt ihan jossain pimennossa taaaas, mä oon aina luullut että koneeseen ei saa viedä mitään syötävää! 😀 Kiitos sivistyksestä, nyt tiedänkin mitä mun käsimatkatavaroissa on, kun ensi kuussa lähden ulkomaille 🙂

    1. Joojoo saa saa, kunhan ei oo nestettä tms. Ja siis joissain maissa on rajoitteet, mitä saa tuoda maahan, mutta yleisesti esim. suklaa, karkit jne on aika turvallisia. Mulla oli tänään esim. mukana vielä kotona pesty rasiallinen viinirypäleitä ja keksejä 🙂

      1. Hei jess ihanaa, nyt mäkin sivistyin! Mun on aina pitänyt tarkistaa tää tieto, mutta aina oon unohtanut ennen lentoja 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *