Off to Gambia!

Mungolife

Vihdoin! Nyt on aika seitsemälle päivälle auringossa. Suunnitelmana on vesiurheilu, altaalla ja rannalla makoilu, ruskettuminen, auringosta nauttiminen ja ihan vaan lomalla olo parhaassa seurassa ♥ En aio tehdä yhtään mitään, aion vaan olla ja nauttia olostani. Olen ajastanut postauksia poissaoloni ajaksi, joten tulkaa ihmeessä tsekkailemaan mitä täällä tapahtuu lomani aikana :) Instagramia myös päivittelen varmasti jo paikan päältä. Palataan viikon päästä!

Off we go! It's time for seven days in the sun. The plan is to just play in the water, enjoy the sun, relax and just holiday in the best of company :) I'm not planning on doing anything else, just enjoying being alive and in the sun. I've scheduled some posts in for this week, so you won't be bored, don't worry. And I'll be posting photos on instagram, that's for sure! See you in a week! 

Kommentit

emilia (Ei varmistettu)

miten sulla on varaa matkustella koko ajan?

Anna (Ei varmistettu)

Töitä tekemällä :)

Suvi (Ei varmistettu) http://suvihetki.blogspot.fi/

Ihanaa reissua teille! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Nemppu (Ei varmistettu)

Hei,
Olet erittäin homoystävällinen nuori nainen. Silti matkustelet muslimimaissa, joissa homoseksuaalisuus on tuomittavaa. Matkakohteet Dubai, Gambia...
Itse en suostuisi tukemaan rahoillani näitä maita, jos olisin kaltaisesi. Vatikaani on eurooppalainen instituutio. Se ei muuta asiaa mitenkään.

Anna (Ei varmistettu)

En koe, että matkaaminen jonnekin, jossa ei olla "homoystävällisiä" mitenkään loukkaisi homoseksuaalien oikeuksia. Toivon, että järkevästi käyttäytyvien länsimaisten turistien mukana tulee näihin maihin myös vaikutteita siitä länsimaalaisesta kulttuurista, mm. esim. juurikin tuo "homoystävällisyys". Miten se ikinä muuten leviää minnekään? En koe, että mun käyminen maissa, joissa on erilainen kulttuuri on multa jotenkin sen homoepäystävällisyyden tukemista. Jos esim. tutustuisit nyt Gambian tilanteeseen, niin maa on kärsimässä oikeasti todella pahasti ongelmasta, joka tulee rajojen ulkopuolelta. Ebola ei liity Gambiaan mitenkään ja ympärillä oleva Senegal sai WHOlta kiitosta siitä, että hoiti ebola-epidemian maassa todella hyvin ja tiedotti asiasta erinomaisesti, ja Senegalkin on saanut jo yli kaksi viikkoa sitten WHO:lta puhtaat paperit. Gambiassa ei ole yhtään tapausta, mutta täällä on turismi laskenut jonku 60 % tässä samaan syssyyn. Maassa, joka elää turismilla. Maassa, jossa ihmiset elää alle 2 eurolla päivässä. Mun mielestä se, että tuon tätä mun länsimaiden rahaa tänne, mä tuen edes vähän sitä, että ihmiset voi vielä lähettää lapsensa kouluun ja saada kolme ateriaa pöytään. Musta on ollut hirveää seurata mm. suomalaisten ihmisten reagointia tähän ebola epidemiaan kun kaikki sympatia on tiessään ja huudetaan rajojen sulkemisen perään ja demonisoidaan ihmiset, jotka tulee tänne auttamaan. En siis tarkoita itseäni, vaan sairaanhoitajia jne. jotka tulevat noihin Ebola-maihin siis auttamaan niitä sairaita ihmisiä. Heidät demonisoidaan, että "nyt ne tuo sen Ebolan Suomeenkin". Ihan hirveetä.

On jotenkin tosi surullista, miten tämä Ebola-pelko on ollut niin paljon vakavampi kuin itse tauti. Kyllä, Ebola tappaa 70 % todennäköisyydellä. Mutta köyhälle maalle myös tällainen vaikutus turistiin on ihan kuolemanisku. Siksi olen ylpeä, että mä tulin tänne lomalle.

Palatakseni takaisin homokysymykseesi... Mä toivon, että joku päivä meillä on maailma, jossa rodut on tasa-arvoisia ja seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään väliä. Sitä odotellessa mua kiinnostaa muiden maiden kulttuurit, ja käyn niissä, vaikka niiden suhtautuminen homoihin olisi mikä. Toivon, että se johtaa jollakin tapaa parempaan kehitykseen.

Minusta on käsittämätöntä, että puhut homoystävällisyydestä ja Vatikaanista samassa lauseessa :D On meillä Euroopassakin asiat todella huonosti homoseksuaaleilla ja koko Vatikaani tuomitsee heidät. Pitäisikö siis olla menemättä myös Italiaan? Ja miksi Vatikaanin instituutio-asema on OK, mutta Dubai ei? Yhtä homovastaisia ne molemmat on :D

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.wordpress.com

Hauskaa lomaa! Oi vitsi kun itseki pääsis lämpimään, vähä kade :-D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Tuuli (Ei varmistettu)

Ootko tykänny tässä http://www.rantapallo.fi/mungolife/2014/04/19/make-2/ postauksessa näkyvästä Chanelin huulten pohjustusvoiteesta? Osaatko sanoa, tasottaako tuote myös huulten väriä vai vaan pintaa? Mulla on luonnostaan melko punaiset huulet, minkä takia monet huulipunat tulee vähän "väärän värisinä" mun huulilla esiin, ja etinkin pohjustajaa joka sekä kosteuttais että netralois väriä. Saatkohan yhtään kiinni mun epäselvän sepustuksen pointista :D Auringontäytteistä ja ennen kaikkea rentouttavaa lomaa Gambiaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Oon tykännyt!! :) Mulla en huomaa mitään värimuutosta, enemmänkin pintaa tuntuu tasoittavan, että huulipuna "asettuu" siihen paremmin :)

12345 (Ei varmistettu)

Heippa!

Jos on aikaa, ja haluat aktiviteetteja, kannattaa ehdottomasti käydä naapurimaa Senegalissa safarilla! Todella upea kokemus! Siellä näkee mm. kirahveja, seeproja, virtahevon ja sarvikuonon yms...
Myös leijonia pääsee silittämään lisämaksusta, "leijonakävelyssä".
Maksoin siitä päivä reissusta n. 100e, ja siihen kuului viisumit, lauttamatka, jeeppi ja opas.
(Matkanjärjesäjät eivät tee, eivätkä suosittele koska Senegaliin vievä lautta melko alkeellinen ja huonokuntoisen oloinen, perille sillä kuitenkin päästiin...)
Oppaana toimi paikallinen rehti kaveri, joka järjesteli meille sen reissun :)
Rentouttavaa lomaa!

Amanda (Ei varmistettu)

Minkälaiset ripsienpidennykset sinulla on?

Anna (Ei varmistettu)

Xtreme Lashesit :)

Kommentoi