Gaudete

Mungolife

Heiheihei!!

Kuten ehkä joku teistä siellä tietää, niin mun rakas ystävä Vivian on töissä Gaudetessa, joka on yksi Helsingin tyylikkäimpiä putiikkeja :) Jotenkin oon aina tiennyt Gaudeten olemassaolosta, mutten koskaan oo hirveesti siellä käynyt, ennen kuin Vivve siellä aloitti työskentelyn. Nyt siellä on tullut viihdyttyä vähän turhankin hyvin, ja sieltä on omaan vaatekaappiin muuttanut mm. ne ACNEn lähes kaikki kaulahuivini. Kun Vivveä käy välillä töissä moikkaamassa, niin jotenkin sinne aina jää haahuilemaan tutkimaan mallistoja, tuolla on nimittäin kaikkia supertyylikkäitä merkkejä aina, kuten ACNE, Whyred, Filippa K, Vince ja IRO, ihan muutaman mainitakseni.

Viimeksi kun kirjottelin noista mun uusista Shimla-huiveista, niin moni oli superkiinnostunut ACNEn huiveista, joten me ajateltiin järjetää pieni eksklusiivinen alennus teille tässä Mungolifen ja Gaudeten yhteistyönä :)

Kävin eilen vähän pyörähtämässä katsomassa valikoimaa, ja vaikka vielä alerekkejä löytyy, niin kaikkia ihania syksyn juttuja on jo liike pullollaan!

Multa tosiaan löytyy viime vuodelta ACNEn huiveista Canada -malli tummansinisenä ja viininpunaisena (mua edelleen kyrpii se, että missasin sen vaaleanharmaan), joten tänä vuonna säntäsin paikalle heti, kun ACNEn uutuudet oli tulleet. Alaska on siis tämän vuoden "versio" Canadasta, yhtä paksu ja pehmoinen, taitaa vaan leveyssuuntaan olla himpun verran paksumpi :) Shimla oli sitten ihan uusi tuttavuus, ja ai että pyöriskelin onnesta, on nimittäin yhtä pehmoisen ja henkäyksenohuen tuntuinen kuin Mulberryn huivini. Shimlat löytyykin nykyään "mustana" eli tummanharmaana ja vaaleanharmaana ja tuo Alaskakin löysi kaappiin tummanharmaana (olkoot, että tagissa lukee musta, mun mielestä se on harmaa)

Tänään saa kaikki Mungon lukijat Gaudetesta -10 % alennuksen sekä nettikaupasta, että liikkeestä! Liike löytyy Freda 35:sta ja on auki 11-18, nettikaupasta voi tilata sitten ihan iltamyöhään asti, jos siltä tuntuu :) MUNGO10 on koodi nettikauppaan, liikkeessä asioivat mainitsevat vaan Mungolifen sitten ihanalle Vivianille! Alennus koskee siis normaalihintaisia tuotteita, eli myös bränikäimmät uutuudet noilta huippumerkeiltä saa sitten 10 % alella :)

Kannattaa samalla liittyä Gaudeten kanta-asiakkaaksi, niin aina jatkossa kuulee uutuuksista ja alennuksista ensimmäisenä, minkä lisäksi on sitten kanta-asiakaspäiviä, jolloin liikkeessä on kanta-asiakkaille aika muhkeita alennuksia :) Kantikseksi voi liittyä meilaamalla info (a) gaudete.com. Mitään meilispämmäilyjä ei kannata pelätä, ja meililistalta voi myös poistua, jos se alkaa jotenkin häiritsemään.

Happy shopping!

(Postaus toteutettu yhteistyössä Gaudeten kanssa :) 

P.S. Huomatkaa alla teknisiä asioita koskeva postaus! :)

Kommentit

Krisse (Ei varmistettu)

En ole niinkaan kiinnostunut huiveista, MUTTA mika on tuo ihana heppatyyny??!! Aivan mahtava. Pakko saada! Menen heti tutkimaan nettikauppaa - meilla on viikonloppuna muutto, joten olen ihan pahkinoissani tutkinut sisustusjuttuja jo pari viikkoa. Tosin nayttaa silta, etta ihan ekaa prioriteettilistalla on pation siivoaminen ja kirsikkapuun (!!!) trimmaaminen ...

Anna (Ei varmistettu)

Sieltä Gaudetesta noita saa kai ostettua :) Soittele sinne ja kysele :)

budjetilla

Odotan innolla kuvia sinusta ja John Zack in tummansinisestä pitsiviritelmästä.Mietin itsekin sen tilaamista,mutta sun päällä se on varmaan ihan unelma.Ainakin kuvittelisin sen sopivan sulle täydellisesti.Kuvia ,please,äkkiä:)

Ite täytyis laihduttaa,kun onhan tuo mahan esittely aika tökeröä,jos ei ole hoikka,harmi vaan...Tosin sitä hametta voisi kai käyttää ilman siihen kuuluvaa napapaitaa taikka heittää mustan jakun koko komeuden päälle ja vähän vaan puoliksi vilautella sieltä vatsanseudun ihoa.

Hmm.

Grace (Ei varmistettu)

Acne, ei ACNE.

Elena (Ei varmistettu)

No niinpä, todella rasittavaa luettavaa!
En tajua miksei voi ottaa asioista selvää jos kerran
kutsuu itseään journalistiksi. Miten tollanen virhe ees syntyy :D

Anna (Ei varmistettu)

Hauskaa sinsänsä, että Acne (tai ACNE) syyllistyy samaan virheeseen, heidän logoaan kun on kahdessa muodossa :D

linda (Ei varmistettu)

oho onpas kivan näkösiä vaatteita :O mäki oon aina tienny tosta mutta ei oo tullu mentyä käymään:D pakko mennä kattoon ainaki noita nahkanilkkureita ja pari kivaa neulettaki vilahti kuvissa!!

Jansku (Ei varmistettu)

Sillähän nyt onkin hirveesti väliä, kirjoitetaanko kaikki kirjaimet isolla vai ei.. Mutta siis, itse haluaisin kyseisen huivin viininpunaisena, blogistasi sen huomasin ja se oli minust perfect! Ja lottovoittoa odotan että saisin nuo ah niin ihanat Pistols bootsit! Tuleeko sulle mieleen, mistä sais samantyyppiset edullisemmin? Viimesyksynä missasin ja nettikaupoista en uskalla vieläkään tilata kenkiä, jos onkin väärän kokoiset ja en jaksa sitä palautusrumbaa.. Täytyy poiketa tuolla liikkeessä joku päivä:)

Anna (Ei varmistettu)

Nyt en äkkiseltään kyllä keksi :/ Nellyllä tais olla jotku? Ootko sieltä kattonu?

sannamar (Ei varmistettu)

Vinkkinä, Acnen Canada-huivia saa vaaleanharmaana Acnen omasta nettikaupasta just nyt :-) Oma harmaa huivini saapui muutama päivä sitten, hykertelen täällä tyytyväisenä sillä metsästin ko. huivia netistä kauan. Se on ihana!

Anna (Ei varmistettu)

Oihhh, pakko saada! :)

J / World by J (Ei varmistettu) http://worldbyj.blogspot.fi

Kiitos kiitos kiitos ihana Anna tästä vinkistä! Riensin heti Gaudeteen ja sain tämän alen takia unelmieni kengät, Acnen Pistolsit hieman edullisemmin! Oon niin onnellinen! :)
Ja kun kerroin työkaverillekin, hän syöksyi heti tekemään saman perässä :D Ihan mahtavaa!
xx J

Anna (Ei varmistettu)

Mahtavaaaaa!! :)

Ei ihan mikään henkkamaukka hinnoiltaan, mutta kivoja perusvaatteita. Aika tylsiä värejä paidoissa..

Sonkku (Ei varmistettu)

Moi! Tarkemmin ko. sivua tuntematta kerron vain, että löysin tällaisen harmaan Acne Canada -huivin netissä seikkaillessani, ja mietin, että onkohan tämä se huivi jonka missasit? :) En tiedä yhtään sivun luotettavuudesta/ajankohtaisuudesta, mutta jos haluat kurkata niin osoite on http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Acne/Accessories?cm_mmc=GoogleEurom-_-EU_-_A_-_Designer_-_Acne-_-Accessories-_-acne%20canada%20scarf_e&gclid=CJW91fb567gCFdR7cAodN1EASg :)

Anna (Ei varmistettu)

Oihh, se on just toi! Kiitos tosta linkistä :)

Kommentoi