Gaudete

Heiheihei!!

Kuten ehkä joku teistä siellä tietää, niin mun rakas ystävä Vivian on töissä Gaudetessa, joka on yksi Helsingin tyylikkäimpiä putiikkeja 🙂 Jotenkin oon aina tiennyt Gaudeten olemassaolosta, mutten koskaan oo hirveesti siellä käynyt, ennen kuin Vivve siellä aloitti työskentelyn. Nyt siellä on tullut viihdyttyä vähän turhankin hyvin, ja sieltä on omaan vaatekaappiin muuttanut mm. ne ACNEn lähes kaikki kaulahuivini. Kun Vivveä käy välillä töissä moikkaamassa, niin jotenkin sinne aina jää haahuilemaan tutkimaan mallistoja, tuolla on nimittäin kaikkia supertyylikkäitä merkkejä aina, kuten ACNE, Whyred, Filippa K, Vince ja IRO, ihan muutaman mainitakseni.

Viimeksi kun kirjottelin noista mun uusista Shimla-huiveista, niin moni oli superkiinnostunut ACNEn huiveista, joten me ajateltiin järjetää pieni eksklusiivinen alennus teille tässä Mungolifen ja Gaudeten yhteistyönä 🙂

Kävin eilen vähän pyörähtämässä katsomassa valikoimaa, ja vaikka vielä alerekkejä löytyy, niin kaikkia ihania syksyn juttuja on jo liike pullollaan!

IMG_1649

IMG_1647

IMG_1644

IMG_1639

IMG_1648

IMG_1645

IMG_1643

IMG_1640IMG_1642

Desktop30

Multa tosiaan löytyy viime vuodelta ACNEn huiveista Canada -malli tummansinisenä ja viininpunaisena (mua edelleen kyrpii se, että missasin sen vaaleanharmaan), joten tänä vuonna säntäsin paikalle heti, kun ACNEn uutuudet oli tulleet. Alaska on siis tämän vuoden ”versio” Canadasta, yhtä paksu ja pehmoinen, taitaa vaan leveyssuuntaan olla himpun verran paksumpi 🙂 Shimla oli sitten ihan uusi tuttavuus, ja ai että pyöriskelin onnesta, on nimittäin yhtä pehmoisen ja henkäyksenohuen tuntuinen kuin Mulberryn huivini. Shimlat löytyykin nykyään ”mustana” eli tummanharmaana ja vaaleanharmaana ja tuo Alaskakin löysi kaappiin tummanharmaana (olkoot, että tagissa lukee musta, mun mielestä se on harmaa)

Tänään saa kaikki Mungon lukijat Gaudetesta -10 % alennuksen sekä nettikaupasta, että liikkeestä! Liike löytyy Freda 35:sta ja on auki 11-18, nettikaupasta voi tilata sitten ihan iltamyöhään asti, jos siltä tuntuu 🙂 MUNGO10 on koodi nettikauppaan, liikkeessä asioivat mainitsevat vaan Mungolifen sitten ihanalle Vivianille! Alennus koskee siis normaalihintaisia tuotteita, eli myös bränikäimmät uutuudet noilta huippumerkeiltä saa sitten 10 % alella 🙂

Kannattaa samalla liittyä Gaudeten kanta-asiakkaaksi, niin aina jatkossa kuulee uutuuksista ja alennuksista ensimmäisenä, minkä lisäksi on sitten kanta-asiakaspäiviä, jolloin liikkeessä on kanta-asiakkaille aika muhkeita alennuksia 🙂 Kantikseksi voi liittyä meilaamalla info (a) gaudete.com. Mitään meilispämmäilyjä ei kannata pelätä, ja meililistalta voi myös poistua, jos se alkaa jotenkin häiritsemään.

Happy shopping!

(Postaus toteutettu yhteistyössä Gaudeten kanssa 🙂 

P.S. Huomatkaa alla teknisiä asioita koskeva postaus! 🙂

Kommentit (16)
  1. En ole niinkaan kiinnostunut huiveista, MUTTA mika on tuo ihana heppatyyny??!! Aivan mahtava. Pakko saada! Menen heti tutkimaan nettikauppaa – meilla on viikonloppuna muutto, joten olen ihan pahkinoissani tutkinut sisustusjuttuja jo pari viikkoa. Tosin nayttaa silta, etta ihan ekaa prioriteettilistalla on pation siivoaminen ja kirsikkapuun (!!!) trimmaaminen …

    1. Sieltä Gaudetesta noita saa kai ostettua 🙂 Soittele sinne ja kysele 🙂

  2. Odotan innolla kuvia sinusta ja John Zack in tummansinisestä pitsiviritelmästä.Mietin itsekin sen tilaamista,mutta sun päällä se on varmaan ihan unelma.Ainakin kuvittelisin sen sopivan sulle täydellisesti.Kuvia ,please,äkkiä:)

    Ite täytyis laihduttaa,kun onhan tuo mahan esittely aika tökeröä,jos ei ole hoikka,harmi vaan…Tosin sitä hametta voisi kai käyttää ilman siihen kuuluvaa napapaitaa taikka heittää mustan jakun koko komeuden päälle ja vähän vaan puoliksi vilautella sieltä vatsanseudun ihoa.

    Hmm.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *