Getting there...

Mungolife

Huhhei, täällä alkaa vastoinkäymiset vihdoin helpottamaan. Oon saanu omaisuutta hieman järjesteltyä tuon "mustan viikon" jäljiltä, ja nytkin sylissä makaa tuliterä MacBook, jossa on kuitenkin kaikki omat tiedostot, ohjelmat ja säädöt. Ahh tätä autuutta. Pankkikortteja tiputtelee pikkuhiljaa postissa ja uudessa P9:ssäkin alkaa ohjelmat olla aika lailla omilla paikoillaan. Aikaeroväsymys painaa päälle, mutta tällä kertaa silleen hyvin päin, että olen sammunut kuin saunalyhty jo 21-22 aikaan ja herännyt virkeenä 5 aikaan. Voi kun tästä unirytmistä saisi pidettyä kiinni, saa nimittäin aika paljon tehtyä päivän aikana.

Töiden lisäksi vietin tänään aikaa perheen kanssa, nautin ensilumesta ja tein älyttömän kaloripommi-suklaakakun siskon synttäreiden kunniaks. Sisko täytti pyöreät 20 jo viikonloppuna, mutta tänään pidettiin pieni synttäri-illallinen, ja nyt istun sohvalla ihan silmät ristissä ja yritän jotenkin pysytellä hereillä 22 asti :D Vielä pitäisi ajaa muutama juttu tälle uudelle koneelle, että tää alkaisi olla ihan täysin valmis ja bloggauskuntoinen, mutta jos sitä vaikka huomenna pääsisi takaisin tähän bloggaamiseen kiinni. Eiköhän tässä yön aikana ehdi kaikki säädöt viimeistellä itsensä.

Olen pitänyt itseni tässä kaiken tämän yllättävän säädön keskellä kiireisenä, ja täällä on valmisteltu mielenkiintoisia projekteja. Perjantaina on kuvauspäivä, jonka jälkeen pääsen kertomaan tulevaisuuden tuulista teille aika tasan parin viikon päästä.

Nyt mulla ei silmät oikeesti enää pysy auki, ihan säälittävää, mut laitetaan aikaeroväsymyksen piikkiin.

Nauttikaahan tästä lumisesta kauneudesta ja palataan huomenna hieman energisempänä ja kaikin puolin teknisesti uusiutuneena :D

Kommentit

ema (Ei varmistettu)

ihanan näköinen kakku! olisiko reseptiä?:)

Petra (Ei varmistettu) http://petranmatkablogi.blogspot.fi/

NAM! Kakku näyttää tosi hyvälle :)

Jondu (Ei varmistettu)

Hei! Onko kakku tehty samalla reseptillä, jonka julkaisit viime itsenäisyyspäivän tienoilla? Miten siirrät kakun tarjoiluastialle, onko jotain kätevää vinkkiä tähän? Pakko kokeilla tehdä myös itse, on niin hyvän ja kauniin näköinen kakku :)

Annukka (Ei varmistettu)

Hei ihan totaali off topic, mutta onko sinulla Anna kaksoiskansalaisuus?

Kommentoi