Gibraltar

Mungolife

GIBRALTARIN PIKAREISSU. Kävimme tuossa marraskuun lopussa Gibraltarilla, ja silloin lupasin kirjoitella lisää paikasta myöhemmin :) Nyt oli sille sopiva aika. Olimme tosiaan Sunbornin kutsumana tutustumassa Sunborn Gibraltariin, joka oli aivan superihana laivahotelli :) Viihdyimme reissussa erinomaisesti ja voisinkin suunnitella minilomaa Gibraltarissa kelle tahansa. Oikein villeille matkustajille suosittelisin heräämistä Gibraltarilla, vierailua Espanjan puolella ja illallista Tangierissä, Marokossa. Kaikki kun ovat lyhyen matkan päässä toisistaan :)

Kaupungilla kävellessämme törmäsimme erääseen pieneen poukamaan, jonka aidan yli kiipesimme istuskelemaan kivilohkareelle turkoosin veden ympäröimäksi ja tuijottelimme edessämme olevaa Afrikan rannikkoa :) Ihana pakopaikka arjesta. Tuo veden väri oli niin mielettömän kaunis, että tuli heti halu palata Gibikselle kesällä, kun sinne veteen voi hypätä uimaan! Harvoin Euroopassa on noin kauniin turkoosia vettä!

Kuten kuvistakin näkee, sää on Gibraltarilla todella mieluinen jopa meidän talviaikaan marras-joulukuun taitteessa. Jos siis kaipaa aurinkoa ja mukavaa keliä, niin Gibraltarilta löytyy sitä vissiin aika lailla vuoden ympäri. Gibraltar tarjoaa myös pientä jännitystä, jos sinne saapuu lentäen. Kyseessä on nimittäin yksi maailman vaarallisimpia, joskin myös näyttävimpiä, lentokenttiä. Me emme valitettavasti päässeet laskeutumaan lentokentälle, vaan jouduimme menemään Malagan kautta. Kyseinen tapahtuma ei kuulemma ole liian yleistä, mutta erikoisten tuulivirtausten takia aina välillä Gibraltarille laskeutuminen on mahdotonta. Kannattaa ottaa tämä mahdollisuus huomioon, jos matkustaa tuonne päin minilomalle. Meille tuli matkantekoon kaiken kaikkiaan ylimääräinen kolme tuntia, kun jouduimme tulemaan Malagasta bussilla.

Gibraltar on mun mielestä täydellinen lomakohde minilomalle. Kauniita maisemia, rauhallinen meininki, hyviä ruokapaikkoja ja ystävälliset paikalliset, jotka puhuvat sujuvaa englantia ja yleensä espanjaa :)

Gibraltar yrittää muovautua uudeksi Monacoksi, tai senkaltaiseksi luksuskohteeksi, joten jos haluaa Gibraltarilla käydä, se kannattanee tehdä lähiaikoina. Tavoitteeessa onnistuessaan Gibraltarin nykyinen oikein mukava hintataso muuttunee aika paljon hintavammaksi.

Ihanien ravintoloiden ja kauniiden alueiden lisäksi Gibiksellä on tarjota myös tuo upea Top of the Rock, suuri kallio, jolla asustelee apinoita. Crazy monkeylady oli taas aivan onnessaan.

Vauva-apinoiden kohdalla kävi todellinen sekoominen.

KATSOKAA NYT SITÄ! Se yksi lukija, jonka pieni poika rakasti Gambian apinakuvia, terkkuja sinne! :) Nyt on lisää apinakuvia siinä hölmössä blogissa :D

Rockilla sijaitsee n. 150 eri luolaa, joista tunnetuin on St. Michael's Cave, joka on todella näyttävä kalkkikiviluola. Aikamoinen luonnon näytekappale :)

Kävelymme jatkui Europa Pointille, joka Gibraltarin (ja Euroopan?) eteläisin kohta :)

Illat vietimme Sunbornin hotellin suojissa Ocean Villagessa. Alue oli meidän mielestä todella viehättävä ja viihtyisä, joten siellä tuli mielellään vaan hengailtua pitkien päiväkäpöstelyjen jälkeen.

Gibraltarille ollaan rakentamassa aika makeita suunnitelmia. Dubain henkinen tekosaari on tulossa Gibiksen edustalle ja vaikka mitä muuta on tapahtumassa. Haluan ehdottomasti palata tuonne jonkusen vuoden päästä kesäaikaan ja nähdä, miten paikka on muuttunut :)

Sunborn oli muuten niin ihana, että he tarjosivat nyt myös yhdelle mun lukijalle mahdollisuutta mahtavalle minilomalle. Ei sentään ihan Gibraltarilla, mutta Sunbornin Naantalin Kylpylässä :)

Arvottavana on siis 1 vuorokauden loma Naantalissa (arvo 210 €). Lomaan sisältyy majoitus kahden hengen Deluxe tai Standard Deluxe -huoneessa, buffetaamiainen ja kylpylän käyttö. Lahjakortti on voimassa vuoden kirjoituspäivästä, aattoja ja juhlapyhiä lukuun ottamatta.

Arvontaan osallistutte kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla miksi olisitte miniloman tarpeessa? 

Kommentit

JJomi (Ei varmistettu)

Tällainen miniloma olisi enemmän kuin tervetullut, sillä koulussa on ollut (ja tulee olemaan) aika hektistä kaikkine harjoitustöineen ja oppareineen :D

Julia O (Ei varmistettu)

Apua kuinka ihana arvonta! Miniloma tulisi todella tarpeeseen, itsellä kandistressi parhaillaan päällä ja poikaystävä intissä. Tuntuu, että sitä yhteistä aikaa on vaan liian vähän, joten miniloma yhdessä kuulostaa täydelliseltä!

Jossu (Ei varmistettu)

Olisi ihana päästä miehen kanssa rentoutumaan :) Ei ollakaan lasten syntymän jälkeen (9 vuoteen) oikein oltu missään kahdestaan :D

niimu (Ei varmistettu)

Aaah, olisi täydellistä päästä kylpylään. Ottaisin mukaan poikaystävän joka tekee tällä hetkellä 14 tunnista päivää ja itsekkin raskasta työtä tekevänä kyllä osaisin nauttia hetken hemmottelusta. Arpaonni, iske siis kerrankin minua.

mira (Ei varmistettu)

Antaisin lahjakortin lahjaksi ystävälleni, joka odottaa esikoistaan ja jaksaa silti painaa duunia päivästä toiseen :))

mallu (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen paikka, kelpaisi! Tosin kelpais tuo kylpyläreissukin... työt painaa ja stressaakin välillä sekä poikaystävän kanssa ei tunnu löytyvän yhteistä aikaa vaikka yhdessä asutaan. Hän tekee vuorotöitä ja välillä vuorot osuvat viikonlopuille ja sitten kun on vapaa viikonloppu ni joko hän tai minä jossakin menossa. Elämä on :D

Maria (Ei varmistettu)

Olisin ehdottomasti pienen miniloman tarpeessa, sillä viimeinen vuosi on ollu todella raskas. Läheisen menetys, kolarivamman aiheuttamat vaikeudet työelämässä ja tästä syystä aiheutuvat taloudelliset vaikeudet, sekä rakkaan poikaystäväni opiskeluvaihto ja siitä johtuva yksinäisyys. Tähän soppaan lisäksi tulevat yliopiston pääsykokeet, niin pieni irtiotto arjesta ja murheista ennen luku-urakkaa olisi siis enemmän kuin tervetullutta :)

Heini (Ei varmistettu)

Ollaan todellakin miniloman tarpeessa. Viimeiseen 1,5 vuoteen on mahtunut omakotitalon rakennusta omatoimisesti. Mistään pakettitalosta ei ole kyse. Taloprojektin tiimellyksessä päätimme poikaystäväni kanssa virallistaa 10 vuotisen suhteemme ja pidimme romanttiset maalaishäät <3 nyt edessä on viimeisen kuukauden rutistus talon kanssa ja muutto omaan kotiin häämöttää. Kaikessa tässä kiireessä emme ole ehtineet edes vielä häämatkalle ja romanttinen viikonloppu kuulostaisi aivan täydelliseltä tavalta kiittää miestä siitä, että hän on yhteisen unelmamme talosta toteuttanut.

Idam (Ei varmistettu)

Osallistun kylpyläloman arvontaan :) Loma tulisi kyllä todella tarpeeseen. Olen poikaystäväni kanssa sairastellut viimeisen vuoden aikana tosi rankastikin, joten irtiotto arjesta olisi enemmän kuin jees!

Lotta (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! :) Meidän piti mieheni kanssa lähteä etelän lomalle nyt keväällä ennen vauvan syntymää. Valitettavasti matkasäästöt kuluivat koiramme hammasoperaatioihin joulun alla, joten tällainen miniloma olisi paikallaan korvaamaan edes osin menetettyä ulkomaan matkaa :)

Laura (Ei varmistettu)

Valmistun nyt toukokuussa sairaanhoitajaksi. Viimeiset viisi vuotta olen ollut koko ajan töissä tai opiskellut eli lomiakaan ei ole ollut ollenkaan tänä aikana. Lisäksi poikaystäväni on reissuhommissa ulkomailla ja näemme noin kolmen-neljän kuukauden välein. Joudun siis pyörittämään koulun, opinnäytetyön ja töiden lisäksi vielä meidän kotiamme ja hoitamaan koiraa. Nyt työtkin alkavat kokonaisvaltaisesti suoraan viimeisen harjoittelun loputtua ja lomaa ei siis ole tiedossa ainakaan seuraavaan vuoteen. Olisi ihanaa saada viettää edes pieni rentoutumisviikonloppu ja tehdä vähän jotain spesiaalimpaa kun poikaystävä seuraavan kerran tulee Suomessa käymään ja ennen kuin työt alkavat :)

Krista (Ei varmistettu)

Kilpailen paljon koirieni kanssa ympäri Suomea ja olisi ihana kun kerrankin olisi varaa ottaa myös mies mukaan ja viedä kunnon majoitukseen :)

Tiia (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, olis mieletöntä päästä käymään tuolla :) ja kylpylälahjakortti tulisi varmasti työntäeisen pääsykoekevään jälkeen käyttöön :D hirvittää jo nyt ajatus koko vuodesta, kun tiedossa ei ole yhtäkään lomaviikkoa vaan töitä ja koulua vuorotellen sekä päällekkäin. Hahah, kyllä kelpaisi pieni kylpyläirtiotto johonkin väliin :)

Reetta (Ei varmistettu)

Miniloma Naantalissa olis ihana! Vietettiin siellä pari yötä tuoreena hääparina, joten muistojen verestäminen olis mahtavaa :) Nyt loma tulis enemmän kuin tarpeeseen, kun odotellaan esikoista syntyväksi ja ennen äitiyslomaa opiskelut vaatii valtavasti töitä ja yhteistä aikaa puolison kanssa ei liikaa ole!

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Tonne ois kyllä päästävä! Ihanan näkönen paikka :) myös kylpyläloma kuulostaisi ihanan rentouttavalta. Meille tuli vähän perheenlisäystä, joten kahdenkeskinen aika olisi tervetullutta :) ...kuten myös pitkät yöunet :D

susanna (Ei varmistettu)

Miksi minä, tai me, ollaan miniloman tarpeessa. Ollaan seurusteltu poikaystäväni kanssa neljä vuotta, neljä pitkää ja uuvuttavaa, joskin myös ihanaa vuotta. Matka on ollut pitkä ja kivinen hyvin monella tapaa, eikä tällaista kuuluisi edes kahden ihmisen kai kokea, mutta ehkä tämä on ollut sen arvoista. Teemme molemmat pitkää päivää, toista ei liiemmin ole kotona töiltä näkynyt muutamaan vuoteen ja neljään seurusteluvuoteen mahtuu tasan yksi yhteinen loma, joten ehkä nyt olisi aika laittaa takki edes yhdeksi päiväksi naulaan ja nauttia vaan toisista :)

Heidi (Ei varmistettu)

Mulle nousi juuri Gibraltar-kuume, tuonne on päästävä :). Maisemat on tosi upeita.
Olisin minitomaatteja tarpeessa, koska en ole kesän jälkeen pitänyt yhtään lomaa ja tuntuu, että nyt jos koska olisi loman aika. Ensi kesään en jaksa lomaa enää odottaa. Minilomalle olisi ihanaa päästä vaikka kuukauden päästä juhlistamaan kolmekymppisiäni, apua ikäkriisi! Hemmottelu ja rentoutuminen tulisi paikalleen kovan treenaamisen ja työnteon takia. Ja hotellisängyssä olisi ihana nukkua pitkästä aikaa :). Hotilliasmiainen kuulostaa myös hyvältä :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä itseasiassa antaisin ton lahjakortin mun vanhemmille, jotka kaipaisivat kipeästi lomaa. :)

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oi ihana arvonta!

Olen ehdottomasti miniloman tarpeessa, ja niin on miehenikin. 8 kuukauden vanhan pikkumiehen vanhempina meillä on jatkuvasti jotain "mitä pitää tehdä" sen sijaan, että voisimme vain löhötä ja olla... Toki vauva on ihana, mutta nukkuminen, kylpylässä lilluminen ja herkuttelukin tekis välillä aika gutaa XD.

Ihania lomakuvia!

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Jenny (Ei varmistettu)

Olisi ihanaa hengähtää keskellä arkea, ihan muuten vaan. Ei ole pitkään aikaan tullut käytyä lomalla, jos juhannus mökkireissua ei lasketa :DD ja olisi ihanaa päästä hetkeksi hemmoteltavaksi!

mirka (Ei varmistettu) http://www.kosmetiikkahullut.blogspot.fi

Koulun ja työn ohella on laatuaika miehen kanssa jäänyt aivan liian vähälle ;s :)

Smile with me

Kaipaisin kylpylälomaa ihan kamalasti. Minulta murtui käsi tossa muutama viikko sitten, paranemisprosessi on yllättävän hidasta. Eniten harmittaa, etten pysty kuntoilemaan salilla. Lääkärin mukaan uiminen tekisi kädelle hyvää, ja tietysti paikkakunnallamme uimahalli on sopivasti remontissa. :D Olisi ihana viettää myös viikonloppu oman kultani kanssa ja hemmotella häntä. <3 Hän on huolehtinut minusta nämä viikot aivan erinomaisesti, kun olen ollut toimintarajoitteinen.

Janina (Ei varmistettu)

itse en suinkaan ole loman tarpeessa ja asunkin ulkomailla mutta olis ihana antaa vaikka äidille lahjaks kun on auttanut mua niin paljon kaikessa :)

Marika (Ei varmistettu)

Aloin ensin raapustamaan pitkää tarinaa siitä miksi miniloma olisi enemmän kuin paikallaan, kunnes päätin ilmaista asian lyhyesti ja ytimekkäästi. :D Miniloma tulisi tarpeeseen koska rakastan hyvää ruokaa ja erityisesti aamiaisbuffetteja sekä rentoa oleilua ja poreita, joita arkeni ei tällä hetkellä mahdollista. :)

Rosebud (Ei varmistettu)

Täällä ilmoittautuu yksi loman tarpeessa oleva opiskelija! Minulla ei ollut ollenkaan syyslomaa koulusta, joululoma meni töissä ja hiihtolomaakaan ei näillä näkymin ole, joten olisi ihana karata hetkeksi kylpylälomalle viikonlopun viettoon! :)

Kati (Ei varmistettu)

Meidän koko perhe olisi pienen irtioton tarpeessa! Ihan vain siksi että ei olla pitkään aikaan päästy minnekkään! Voitaisiin juhlia vaikka samalla paria viimeisintä hääpäiväämme ja valmistumistani, pienellä viiveellä! :)

vilmis (Ei varmistettu)

Oi alkuvuosi on lähtenyt ryminällä käyntiin ja juuri tuollainen miniloma tulisi niin tarpeeseen tähän väliin! Ennen joulua tuli hamstrattua itselleni liikaa kaikkea kouluhommaa/järjestötoimintaa sekä vielä töitä tälle vuodelle joten olisi ihanaa päästä pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa:)

Henna (Ei varmistettu)

Haluaisin piristää miestäni jonka suvussa tapahtui muutama viikko sitten kovasti järkyttänyt tragedia. Hän on jo parempaan päin, mutta haluan piristää ja hemmotella häntä jollain ihanalla :) Tarkoituksenani on muutenkin ollut varata juurikin jokin kylpyläreissu ja mikäs olisikaan sen parempi kuin Naantalin kylpylä, sillä asumme ihan sen lähistöllä :)

Pilvi Hongisto (Ei varmistettu)

Olisin tosiaankin miniloman tarpeessa! Opiskelen täysipäiväisesti amk:ssa sairaanhoitajaksi ja sen ohella vielä avoimessa yliopistossa ravitsemustieteitä. Jollain täytyy opiskelijan elämäänsä myös rahoittaa, joten teen ravintoalan töitä aina iltaisin ja viikonloppuisin. Olen myös tressaaja luonteeltani, joten nyt viime aikoina oon ollut ihan burnoutin puolella lähestyvien tenttien takia. Harmittaa poikaystävän puolesta, kun tuntuu välillä, että se on se, joka saa niskaansa kaiken tämän mun rasituksen. Myös meidän näkeminen on jäänyt vähemmälle, kun mä oon aina pää kolmantena jalkana matkalla jonnekin. Kaivattaisiinkin yhdessä hetki, jolloin kummallakaan ei olisi kiire mihinkään ja saataisiin vaan nauttia toistemme seurasta! Kylpyläloma olisi siihen perfecto :) Pakko vielä mainita, ei mitenkään voiton tahto silmissä vaan oikeasti, että oot Anna tosi kaunis ja sulla on niin ajaton tyyli! Oot nähny vaivaa päästäksesi tohon pisteeseen, siitä ehdottomasti hatunnosto! :)

Marikak (Ei varmistettu)

Voih tää tulis kyllä niin tarpeeseen näin kirjotuskeväänä! Kirjotusten jälkeen ennen pääsykokeisiin lukua ois just sopiva väli.. Lisäks poikaystävä lähtis ehdottomasti mukaan armeijasta. Tuskin sielläkää turhaan rentoo on ollu :D ja oishan se ihana viettää kunnolla kerranki aikaa yhessä ja vielä nii hienoissa olosuhteissa<3

Hemppe (Ei varmistettu)

Tän lukukauden rämpimisen jälkeen kyllä ehdottomasti pikkuinen loma kelpais (nimimerkillä tehtäviä ihan liikaa :D) ! Lisäks kun oon täällä skoteissa vaihdossa ja poikaystävä kärsii ikävästä Suomessa (okei mä myös kärsin täällä :D), niin tää olis kyllä ihana ylläri meille, päästäis viettää vähän kaksinkeskistä aikaa upeassa Naatalissa. :) sekin kun lähtee vaihtoon syksyksi, niin tää yhteinen aika on aika kortilla tänä vuonna. :D Ja miksen haluais jakaa sitä maailman ihanimman ihmisen kanssa <3

Maarit T.

Nuo vauva-apinat! Enkä ollu yhtään valmistautunu että siellä olis ollu tuollaisia tippukiviluoliakin. Joskus on kyllä suunnitteilla Espanjan roadtrip johon Gibis (miten mainio lempinimi!) olisi helppo yhdistää. :)
Yllättävä kohde, en tiennyt puoliakaan mitä siellä olisi ollut, joten kiitos tästä.
Naantali olisi sopivan kaukana Lapista, joten seuraavalla reissulla eteläiseen Suomeen olisi aika huippua poiketa siellä päin! Olen käynyt siellä kerran alle kouluikäisenä ja pääsimme vanhempieni kanssa suurimpaan sviittiin sillä se oli ainoa vapaa sillä hetkellä. Seuraavalle kerralle toki kelpaisi ihan deluxe-huone :D

johnu (Ei varmistettu)

miesystäväni kanssa olemme seurustelleet jo vuoden verran (24.2. Vuosipäivä). Emme ole kerenneet viettämään yhtään romanttista viikonloppua. Syinä ovat olleet minun opinnot ja työni toisessa kaupungissa ja hänen työnsä. Näämme kuukaudessa yhteensä noin 4-5 päivää ja hoidamme suhdetta lähinnä puhelimen avulla.
Mieheni on rekkakuski ja hän tekee todella pitkää päivää. Ihailen ja arvostan hänen intohimoa työtään kohtaan, mutta tässäkin on toinen puoli. Hän on hyvin väsynyt usein ja olisi aivan ihana päästä hänen kanssaan rentoutumaan ja nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta, ilman huolta.

Elisa (Ei varmistettu)

Ihania apinavauvoja, lapsena halusin apinan lemmikiksi :D olisi ihanaa päästää Naantaliin kylpemään ja käymään Muumimaailmassa mieheni kanssa (ikää 25 v) kun mieheni täyttää keväällä 25. Olisi ihana hemmotella rakasta miestäni :)
Aurinkoista kevättä :)

jiik (Ei varmistettu)

Mä kaipaan lomaa (etenkin stressitöntä aikaa ja aivojen tyhjentämistä)! Ja jos toi on kerta vuoden voimassa, niin ehtis sen kyllä täältä useamman sadan kilsan päästäkin hyödyntämään. Vaikka, jos mä ton voitan, niin tekis mieli mennä heti... Mut toisaalta, oon käyny vaan kerran aikasemmin Naantalissa (joskus 10 vuotta sitten) ja jo sillon lapsena ihastuin paikkaan ihan täysin! Kaunis, lämmin ja aurinkoinen kesäpäivä - se saattoi toki edesauttaa asiaa!:) Joten ehkä malttaisin sittenkin odotella kesään asti...

Marianne (Ei varmistettu)

Rankka kevät tulossa kun on ylioppilaskirjoitukset ja pääsykokeet joten pieni rentoutumisloma tekisi hyvää :)

Salla (Ei varmistettu)

Itselläni on tällähetkellä harjoittelu menossa ja pyrin kirjoittamaan myös opinnäytetyötä samalla. Olen kovin haaveillut hotelliyöstä ja varsinkin HOTELLIAAMIAISESTA ja tällainen irtiotto arjesta tulisi enemmän kuin tarpeeseen, jotta saisi vähän tätä stressiä lievitettyä :) samalla saisi myös piristettyä mukavasti yhtä ihanaa :)

Anette (Ei varmistettu) http://fashi0nette.blogspot.com

Mulla on koulusta loppurutistus menossa, oppariaihe pitäisi keksiä ja alkaa kirjottaa sitä, mulla on n. 45 kirjaa luettavana ja esseet niistä kirjotettavana. Näitten lisäks pitäis alkaa ettiä oman alan töitä (yhessä haastattelussa jo kävin muttei onnistanu). Joten alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että alan olla loman tarpeessa. Ees viikonlopun ajan. :D

Suvi (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan! Miniloma olisi hyvä kevään yo-kirjoitusten jälkeiselle nollaukselle poikaystävän kanssa :-)

jopu (Ei varmistettu)

Kaikki lomapäivät on käytetty ja ennen heinäkuun kesälomaa mulla on mahdollisuus tehdä vain lyhyitä viikonloppumatkoja. Tuollanen on ois napakymppi sellaselle, koska se on Suomen sisällä niin jaksaisi mennä!

ruuti (Ei varmistettu)

Ihanan näköisiä maisemia, miten matkakuume voikin iskeä taas! Miniloma olisi todella toivottu irtiotto arjesta minulle ja avomiehelleni. Opiskelen ja käyn töissä kellon ympäri ja mieheni käy yötöissä lähes viikon jokaisena yönä joten yhteinen aika on valitettavasti kortilla, vaikka pienillä toisen muistamisilla kuten toiselle eväiden tekemisellä ja pienillä rakkaus-viesteillä pidämmekin parisuhteen sähköä yllä. Pian tuleva vuosipäivä olisikin täydellinen aika lähteä minilomalle kylpylään nauttimaan toistemme seurasta!

Ellu (Ei varmistettu)

Voi että! Olisin todella miniloman tarpeessa! Viime vuoden lopulla haaveilin lomareissusta mut sairastelun takia en voinut lähteä. En ole vuosiin ollut juuri missään. Nyt oon menossa operaatioon ja jos selviin siitä hengissä niin olis mahtava palkita itsensä pikku reissulla :) Mulle sopeis just parhaiten tällainen kotimaan reissu. Upeita kuvia muuten tässä postauksessa! Erityisesti kuvat tuolta kalkkikiviluolasta.

reetta (Ei varmistettu)

Olisi ihana ottaa pieni irtiotto arjesta opiskeluiden, töiden ja häiden suunnittelun keskellä! Miniloma ois enemmän kuin paikallaan :)

piupali (Ei varmistettu)

Aaaargggh! Mä kaipaan minilomaa sooooo bad! Työkuviot meni uusiksi ja kaikki lomat "paloi", joten taas aloitettava alusta lomien kerrytys. Tollanen edes päivän löhö get-away vois tehdä terää :)))

Terhi (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Gibraltar on ollut mun haavelistalla jo pitkään, ja nyt haluan sinne entistä enemmän, kiitos vaan :)

Ollaan poikaystävän kanssa loman tarpeessa, koska parhaillaan on hirveä stressi päällä asunnon hankkimisesta. Nykyinen asunto lähtee alta 1.3, mutta täällä Kööpenhaminassa ei niin helposti löydä uutta kattoa pään päälle. Onneksi te löysitte asunnon Helsingistä niin helposti :) Lisäksi poikaystävä ei ole koskaan käynyt Suomessa, eikä suostu talvella sinne menemään, mutta jos voittaisin tämän, niin pakottaisin sen tulemaan katsomaan kaunista talvista Naantalia :)

Elli (Ei varmistettu)

Eletään _todella_ kiireistä ja välillä aika raskastakin elämää opiskelujen, töiden ja muiden menojen kanssa poikaystäväni kanssa ja vaikka asutaan yhdessä yleensä ollaan kotona ollaan vasta 9-10 aikaa illalla, joten yhteistä aikaa ei jää ihan turhan paljoa. Tuollainen miniloma olisi varmasti ihanan virkistävä ja sen saisi aikatauluihinkin sovitettua :)

Ööpi (Ei varmistettu)

Haluaisin hemmotella kadettipoikaystävääni hotellilomalla, sillä yhteinen aika on opintojen vuoksi kortilla ja vuosipäivä lähestyy uhkaavasti.

Tuija (Ei varmistettu)

Olisin miniloman tarpeessa, koska olen saanut viime vuoden lopulla lääkäristä huonohkoja uutisia ja joita olen sitten saanut stressata pari kuukautta. Nyt alkaa olla tosin pahin takana!

Todella upeita kuvia sinulla, blogia on kyllä ilo lukea. :-)

Anna Westerberg (Ei varmistettu)

Miniloma tulisi tarpeeseen sillä häiden jälkeen ei olla vielä miehen kanssa päästy töiden vuoksi häämatkalle ja kesäkuussa syntyvän esikoisen vuoksi matka siirtyy entisestään. Jos Naantalin kylpylässä päästäisiin kuitenkin hieman rentoutumaan häämatkan sijasta. :)

heini (Ei varmistettu)

Oltais miehen kanssa miniloman tarpeessa, koska meille syntyi kuukausi sitten ihana pieni prinsessa, jonka hoitaminen yöheräilyineen on vienyt mun univelat taivaisiin. Mies pyrkii auttamaan minkä töiltä ja opiskelulta ehtii. Pieni breikki olisi kaivattu ja tulisi tarpeeseen.

Pages

Kommentoi