GlamGlow

* Tuote saatu blogin kautta * tuomiokirkko (4 of 4)KOSMETIIKKAVINKKI. Vieraillessani Nelly.comin synttärijuhlissa jonkin aikaa sitten, saimme mukaamme aikamoiset goodiebagit. Niistä kuoriutui jos jonkinmoista kauneustuotetta ja härpäkettä, mutta yksi oli kyllä ylitse muiden 🙂 GlamGlow:n tuotteet oli hyppiny silmille ulkomaiden Sephorissa ja kiinnitinpä joskus purkkeihin huomiota myös Stockmannilla. Minun paketistani kuoriutui tuon synttärireissun jälkeen juurikin minua eniten kiinnostanut näistä GlamGlown mutanaamioista; kosteuttava moinen. Mun ihon ongelma on enemmän kuivuus ja väsymys kuin mikään muu. Mutanaamioita käytin jo ennen jonkin verran, mutta moni niistä kuivatti ihoani entisestään. Epäsäännöllinen nukkumisryti ja jatkuvat ilmastonvaihtelut tekee kyllä tepposet mille tahansa iholle, ja mun iho menettää aina eloisuuttaan kun mulla on tosi kiireisiä kausia. Nyt kun oon kuukauden verran käyttänyt tätä naamiota, niin pakko kyllä suositella tuotetta 🙂 Käytän sitä joko naamiona 10-20 min iltaisin ennen suihkua tai sitten välillä ihon ollessa tosi kuiva, jätän tuotteen iholle koko yöksi.

tuomiokirkko (3 of 4) tuomiokirkko (1 of 4) tuomiokirkko (2 of 4)

Mun käsittääkseni näitä saa Suomessa Stockalta, joten jos joku kiinnostui, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan 🙂 Hintaa tuolla purkilla on n. 45 euroa muistaakseni, jenkkisivusto myy sitä ainakin 69 dollarin hintaan.

Kommentit (4)
  1. Voi ihanaa, oon kaivannut jotain tällaista! 😀 Mun iho menee myös töiden ja stressin takia inhottavasti pintakuivaksi ja tää vaikuttaa helpotukselta mun elämään.. 🙂 Täytyy kokeilla!

    1. Ehdottomasti suosittelen! 🙂

  2. Toi kuulostaa hyvältä. Olen etsinyt hyvää kasvovoidetta väsyneelle iholle kun välillä pienen lapsen äitinä joutuu heräämään yöllä ja unet jäävät välillä lyhyeksi. Silmäpussit on tuttu näky peilistä :p ja mulla lähestyy 30 v ensi vuoden maaliskuussa niin pitäisi kai jotain silmänympärysvoidettaki rupee käyttämään.

    1. Haha, eikö sitä pitäisi alkaa käyttää jo 18-vuotiaana? 😀 Näin mulle aina sanotaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *