Go for Gold

Mungolife

Hellurei!

Ihan alkuun ilmoitus ja anteeksipyyntö noihin Life is life -kirjoituksen kommentteihin liittyen. Ensinnäkin, KIITOS KAUNIS kaikista niistä upeista kommenteista, joita kirjoititte ja erityiskiitos niille, jotka jaoitte tarinoitanne ja pitkiä ajatuksianne! ♥ Luin kaikki ajatuksella, mutta jouduin toteamaan, että jos mä vastaan niihin kaikkiin niiden ansaitsemalla tavalla, niiden julkaisu ja vastaaminen on kesken vielä puolen vuoden päästä. Ne on siis kaikki julkaistu ja MASSIIVINEN kiitos kaikille yhteisesti :)

Bloggaaja kuitenkin kämmäsi jotain, ja n. 100 kommenttia on hävinnyt kuin tuhka tuuleen, samalla kuin muutamia sellaisia, joissa kirjoittaja pyysi, ettei kommenttia julkaista, päätyi näkyviin, mutta nyt ne on erikseen poistettu! Pahoitteluni siis teille, jotka erityisesti pyysitte, ettei niitä julkaista, mä oon jotenki tyrinyt sen jaottelun täällä ohjauspaneelin puolella. Lasketaan yleisen blondiuden ja aivojen flunssapehmentymisen piikkiin :/

Vielä kerran, todella iso KIITOS ja paljon rutistuksia ja ihania ajatuksia kaikille teille ihanille, jotka tuette ja jaksatte vuodesta toiseen pitää tän homman lippua korkealla mulle :) Kuten moni teistä kommenteissakin ehdotti, negatiivisten kommenttien julkaisulinja pysyy tiukkana jatkossa(kin), eikä niitä tarvitse blogin puolelle tulla, vaikka minä ne kyllä joudun lukemaan. Muutama erinäisten keskustelupalstojen kautta blogiin tullut ja negatiivissävytteisiä kommentteja spämmäillyt IP on jatkossa kieltolistalla, eli munkaan ei tarvitse niitä kommentteja lukea. Jatkossakin saa antaa asiallisesti muotoiltua kritiikkiä asuvalinnoista ja pinnallisista asioista, sekä tietenkin blogin sisältöä saa ja pitääkin kritisoida. Kritiikkejä mun luonteeseen / perheeseen / ystäviin / kroppaan tai syvimpään olemukseeni liittyen ei tulla jatkossa näkemään, vaikka se olisi kuinka asiallista. Mun syvimmästä olemuksesta tai luonteesta ei ole kellään täällä mitään tietoa tai todistetta, joten mielikuvaperusteista, ennakko-olettamiin perustuvaa analyysiä mun huonoudesta en koe tänne tarpeelliseksi. Mua voi pitää itse Saatanana ja asian voi käsitellä niin puhki kuin haluaa keskustelupalstoilla, mutta minä tunnen itseni, ja mun ystävät ja läheiset tuntee mut, jatkossakin luotan vain ja ainoastaan heidän mielipiteeseen mun persoonastani. Moni toivoi sitä, että tätä aluetta ei myrkytetä sillä, ja näin aion tehdäkin :) Kaiken kaikkiaan, mä en ole paskaventtiili kenellekään, jolla on paha olla. Mua tuntematta saa jokainen tehdä syväanalyyseja siitä, miten huono ihminen mä olen. Se ei kerro muusta kuin oman mielen ahtaudesta, ja siitä, millaisen mielikuvan minusta saa teksteistä. Minä toki itse vaikutan tämän mielikuvan syntymiseen, mutta koska jokainen tulkitsija on subjektiivinen, en koe mitenkään tarpeelliseksi tällaisia kommentteja saattaa julkiseksi. Vaikka ne olisivat muotoilultaan kuinka asiallisia. Minulla ei mielestäni ole mahdollisuutta tai oikeutta kommentoida esim. miehenä olemista, kun ei siitä ole näkemystä tai tietoa, ja mun mielestä mun syvintä olemusta ei voida kommentoida minua tuntematta.

Loppujen lopuksi, mä annan tähän hommaan niin vähän itsestäni. Ja jos jonkun omaa elämää helpottaa se, että saa vihata tuntematonta ihmistä ja näppäimistön kautta yrittää muuttaa sitä ihmistä, jota ei edes tunne, niin eipä se loppujen lopuksi mun elämääni vaikuta. Näiden ihmisten silmissä en tule koskaan olemaan hyvä. Voin siis todeta, että se peli on nyt taputeltu, mä keskityn niihin, joissa mulla on jotain saumaa menestyä, eli teidän kaikkien ihanien lukijoiden parissa. Teillehän tämä kaikki on suunnattu ja vihaajien mielipiteiden huomioiminen ja niiden vaikutusvalta muhun / tähän blogiin, on pois myös teiltä.

Kai mä kävin nyt mun viimeisen taistelun. Vähän niinku lukiossa ku tajusin, että kemmasta tulee vitonen vaikka kuinka taistelen sen kanssa. Annoin sen olla kokonaan, otin suoritusruksin, ja keskityin kieliin ja yhteiskuntatieteisiin, koska ne toimi mulla. Mä en tule koskaan voittamaan taistelua siitä, olenko mä hyvä vai en. Eikä mulla ole sille mitään tarvettakaan. Niinku ei ollu sille kemman hyvälle arvosanallekaan. Mä tiedän, millainen ihminen mä olen, ja mä keskityn sen kehittämiseen ja tän blogin viemiseen uusille leveleille siinä, että tästä tulee taisteluvapaa alue.

Noniin.

Asia sitä myöten käsitelty :) Kiitos siis vielä kerran kaikille kauniista palautteestanne! :)

Jottei mene ihan puhumiseksi, niin yhteistyökumppanini Nelly pyysi kertomaan pienestä kampanjasta, joka on vain tänään, eli perjantaina käynnissä :)

Eli Nelly on valinnut kasan kauniita mekkoja, joiden tilaaja saa nyt upeat kultaiset korkkarit kaupan päälle :) Mä itse asiassa just ostin kultaiset korkkarit joku hetki takaperin, ne on nimittäin ihan täydelliset kesään ja rusketukseen :)

Tässä siis mun suosikit tosta mekkokamppiksesta, mutta paljon muitakin ihania siellä on :)

Tästä ja kuvia klikkaamalla siis kamppissivulle :)

Musta avoselkäinen / Valkoinen paljettinen / Kultayläosainen / Tumma kaunisselkäinen / Kultainen paljettimekko

Ja hommahan menee niin, että kahden mekon tilaaja saa kahdet kengät, jne. Eli lahjaksi voi sitten jättää toiset esimerkiksi ;)

Ainiin, toukokuun ajan on sitten ilmaiset toimituskulut ja ilmainen vaihto Nellylla!

(Yhteistyössä Nelly.comin kanssa)

Kommentit

katjaana (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä linjalta! :)
Vielä superimpi on jos siihen liittyy myös se, ettet säkään mollaa muita - kuten vaikkapa lätkäpelaajia :). Positiivisuus kunniaan!

Anna (Ei varmistettu)

Mä en missään vaiheessa mollannut jääkiekkoilijoita. Mä kerroin vaan, että ne on mulle täysin tuntemattomia pelaajia.. Ja vertasin korkeintaan mielestäni parempaan.

Hyvä linjaus! Lopultahan vain läheisten mielipiteellä on väliä, sillä he tuntevat sut täysin. :) Mä en ihan täysin edes ymmärrä miksi joidenkin mielestä bloggaajan pitäisi kertoa itsestään aina ihan kaikki, eihän ihmiset kadullakaan huutele yksityisasioistaan. Ja toivottavasti et ota tätä väärin, mutta ei mua ainakaan edes suoraan sanottuna kiinnosta tuntemattomien yksityiselämän asiat. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

Meeemeee (Ei varmistettu)

Pakko kysyä alkuun, oliko sun IELTS koe tai Tofel, minkä sit teitkin niin vaikea? Mun pitäis saada minimum 5.5. Oon asunut Ausseissa ja Aasiassa 2.6vuotta mut pelkään ja mua ahdistaa se :D

Oon sanonut tään ennenkin ja sanon jatkossakin :) Oot inspiroiva ja susta huokuu sellanen menestys ja hyvä energia. Mä hain Lontooseen opiskelemaan ja piti tehdä vielä lisäessee jostain lehdestä,blogista,kirjasta. Tein sen susta. Kerroin siinä miten olet saavuttanut menestyksen itse ja huolehdit itestäs, ei sen takia että on rahaa vaan koska oot todella ansainnut kaiken mitä teet.
No tietty mä pääsin sinne yliopistoon jeee :D
Aina tulee hyvälle mielelle kun lukee sun juttuja ja ihanaa kun sun blogipostaukset ei oo enää niitä perinteisiä kuva, teksti, kuva, teksti vaan nyt jotenkin monipuolisempia ja kivempia. Jatka samaan malliin :) Tässä ois jotain toiveita jos haluat kuulla lukijoilta.
1. Miten teet sun upeat kiharat, video ois aika kiva :)
2. Kun teet postauksen missä on asukuvia, laita samaan postaukseen eri asukuvia, se ois kiva :)
3. Lisää kokkausjuttuja

Hyvää alkanutta kesää Mungo ;)

Anna (Ei varmistettu)

Mä tein Academic IELTS:n, eikä se mun mielestä ollu mahoton :) Mä sain 8.5/9 siitä, eli ei se hirveen vaikee voinu olla :D Varmasti tolla määrällä siellä asumista saat helposti 7.5 ihan vähintään, älä hätäile :)

Oi, ihana kuulla, että mä olin jotenki mukana sun prosessissa, toi jotenki tosi lämpimän fiiliksen mulle :) Ihanaa, että pääsit sinne, tulet varmasti nauttimaan Lontoosta :)

Ja laitan mieleeni noi postausideat :)

Wrldtrvellr
Pimeä Onni

Mut missä vaiheessa sen tietää että nuo kengät on loppu? jos tilaan mekon vaan kenkien toivossa että saa neki ja sit tuleeki paketti ja kenkiä ei oo niin onhan se vähä surkiaa:(

Anna (Ei varmistettu)

Mun käsittääkseni se ilmotti sen sitten :)

Pitää ihan kysyä sulta että kun susta on sellanen kuva jossain täällä sun blogissasi, jossa sulla on sellanen korallin värinen pitsimekko (puolihihat, oisko vähän polvien yläpuolella oleva helma)..se on tosi ihana. Mistä oot ostanut sen? Mä rakastan pitsiä ja korallin väriä erityisesti, olen yrittänyt etsiä kivaa pitsimekkoa kesäksi, joka sopii arkeen että juhlaan. Jos yhtään raksuttaa muistissa niin olisi tosi tosi jees. =)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Henensiltä itse asiassa :)

Liisa Leikola (Ei varmistettu)

Voi että. Oon lukenut sun blogia vaikka kuinka monta vuotta, enkä koskaan kommentoinut. Nykyään tunnen susta melkein, kuin olisit mun ystävä. Vaikka enhän mä sua tunne, etkä ainoan tunne mua! Oot kertonut kuitenkin niin paljon itsestäsi (ainakin mun päässä), niin ne IHANAT kuin niitä hieman ei-niin-ihania, niin pitkään, että oon tavallaan omalla tavallani oppinut tuntemaan sua ja kiintymään suhun. "Virheet" on tehnyt susta inhimillisen. Muttaein oikeasti ole edes virheitä, on ominaisuuksia ja tapoja tehdä asioita. Kuka saa päättää mikä on oikein ja mikä ei? Ei kukaan, eli sellaisia asioita ei ole. Ihmiset ovat erilaisia! Miten voisimme tuomita toisia, kun meillä ei ole aavistustakaan, mistä heidän matkastaan on kyse. Mitä he ovat kokeneet, kuulleet, nähneet ja tunteneet. Mielestäni olemme kokemustemme summa.

Nojoo. Sä oot upee tyyppi ja sä tiedät sen. Ja sun mielipide on ainoa, jolla tulee koskaan olemaan merkitystä. Me ollaan itse ainoita, jotka voi vaikuttaa omiin elämiime.

Kesä tulee!!! Onko se aina näin uskomattoman sykähdyttävän fantastista?!?!!?! <333334567

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kommentti, sai hymyilemään ihan korvasta korvaan :) Kiitoksia "ystäväiseni" ja se on vähintäänkin aivan uskomattoan sykähdyttävän fantastista!!! :)

Karl (Ei varmistettu)

Oikea päätös! :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Veer E. (Ei varmistettu) http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Ihailen niin sun asennetta! Toki olet varmasti rakentanut sitä pitkän kaavan ja erinäköisten haasteiden kautta, joita blogin pitäminen on tuonut mukanaan. Itse olen vasta-alkaja bloggailun suhteen. :)

t. Veera

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Miraprkl (Ei varmistettu)

Awws, mäki sua :) <3

Anna (Ei varmistettu)

:D

vrp (Ei varmistettu)

Moi Anna! Oon seurannut sun blogia vaihtelevasti enemmän tai vähemmän jo melko monta vuotta, mutta nyt ensimmäisen kerran kirjoitan kommentin. Tätä kommenttia ei ole millään tavalla tarkoitettu kritiikiksi sua tai sun elämäntyyliä kohtaan, mutta oon miettinyt sun ja toki monien muidenkin bloggaajien ja myös ei-bloggaajien kohdalla, että miten tavallaan "oikeutat" itsellesi tollaisen todella ekologisesti ja eettisesti kestämättömän elämäntyylin? Tai siis mä saan susta kirjoitustesi perusteella sellaisen mielikuvan että oot äärimmäisen fiksu, mutta toisaalta kuitenkin kulutat (mun näkökulmasta) todella tyhmästi. Eli siis ostat paljon juttuja, myös halpatuotantoa, ja lennät paljon ym. Eikä tän oo todellakaan tarkoitus olla mikään ituhippi-moralisointi kommentti että loppuu se vaatteiden ostelu ja viikonloppulomailu, vaan ihan vaan kiinnostaisi kuulla että mitä sä mietit tämmöisistä asioista. Mutta anyways, noin niinku muuten: arvostan todella paljon sun elämänasennetta!

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon itse asiassa vähentänyt mun ostelua tosi paljon :) Ostan nykyään ehkä kalliimmalla, mutta määrällisesti paljon vähemmän :) Ja oikeutan lentämiset sillä, että se kuuluu mun työhön, ja tällä hetkellä se on vähän sen sanelemaa. Lisäksi mä vähennän sitä sitten missä voin. Kierrätän, Suomessa lajittelen roskat, en yksityisautoile juurikaan jne. Yritän tehdä vihreitä valintoja siinä missä voin :)

empty smile

Mä luin ton sun Life is life - postauksen vasta nyt, kun ihmettelin mistä tää kirjoitus on saanut alkunsa.

Sä kirjotat kyl upeesti. Ja oot upee ihminen mä uskon sen, vaikken sua tunnekaan. Ja sä sait mut kyyneliin. Tai jotenkin mäkin oon tällä hetkellä niin onnellinen mun elämään ja sä tiivistit sen kaiken jotenkin tossa, että eikö saa nauttia elämästä. Tuli taas sellanen pysähdys tota postausta lukiessa.

Ja mä luen tätä blogia siksi, koska on upeeta nähä mitä saavutat ja kuinka onnellinen oot! Ja siksi myös, että täällä mä huomaan, että oikeasti jos vaan haluaa tarpeeksi, voi saavuttaa unelmiaan. Jotenkin sä oot mulle sellanen ruumiillistuma sille, kuinka tekee unelmistaan totta. Tää blogi on edelleen niin positiivinen, että saat melkein aina hymyn huulille. Rakastan kuitenkin myös näitä postauksia, missä päästään vähän pintaa syvemmälle, ja saat mut oikeesti itkemään. Mut ymmärrän kyllä ettet haluu antaa yksityiselämästäsi kaikkee.

Anna sä oot upee bloggaaja JA ihminen, ja sä annat mulle ainakin niin paljon inspiraatioo. Tää on ainoo blogi oikeastaan mitä luen muunkin, kun kauniiden kuvien tai hienojen vaatteiden takia. Sun tekstit on ihania. Mä en yleensä jaksa kommentoida postauksia, mutta tajusin nyt, että sä oot antanu mulle niin paljon, että ehkä munkin on aika antaa sulle jotain takas!

Oo onnellinen ja nauti, keep it going girl!! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ihana kuulla :) Ihanaa, että kommentoit, vaikket yleensä kommentoi, koska vaikka vastaukset on multa yleensä tosi laimeita näihin pitkiin ja ihaniin kommentteihin, ne on niitä, jotka jaksaa kantaa ja saada iloitsemaan blogista aina :)

Salla (Ei varmistettu)

Mä jotenkin odotin otsikon perusteella juttua jääkiekosta :D
Vaikka turpiinhan sieltä varmaan tulee, Ruotsilta siis meinaan hehs.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, ei ihan :D

Anna (Ei varmistettu)

Hihi :)

Lauraa (Ei varmistettu)

Vielä tohon life is life -postaukseen..
Mä en ymmärrä sitä et miks jokainen ei saa käyttää rahojaan miten haluaa? Sain synttärilahjaks macbookin, josta tosin maksoin ite osan. Ja ensimmäiseks sanotaan että no olishan niitä halvempiaki koneita olla et miks tarvii tollaseen käyttää rahaa.
Ensinäkin ne on mun rahat. Toiseks mulla oli aikasemmin acer ja se ei toiminu normaalisti ees kahta vuotta, joten mä en todellakaan osta 600€ konetta joka kestää kaks vuotta ja sitte joutuu taas ostamaan uuden.

Anna (Ei varmistettu)

Nää on aina näitä :) Kaikki osaa tehdä kaiken paremmin ku joku muu :) Tai ainakin luulevat niin. Myös toisen ihmisen rahankäytön :)

Elizabeth Rinne (Ei varmistettu) http://elizabethrinne.com

Morjensta! :-) Mä en muista, että oonko vielä koskaan kommentoinut (toivottavasti, sen verran pitkään on tullut blogiasi luettua) sillä olen maailman surkein siinä. Mulla olisi sulle haaste blogissani, joka kantaa otsikkoa nimeltä "We rise by lifting others" ja sen lopussa oleva kehuhaaste taitaa kiteyttääkin kaiken sen oleellisen, mitä susta ajattelen :-)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :) Yritän ehtiä ehdottomasti ottamaan tohon haasteeseen vielä toukokuun aikana kiinni :)

Elizabeth Rinne (Ei varmistettu) http://elizabethrinne.com

Kiitos sulle itsellesi kun piristät blogillasi päiviä! :-) Odotan enemmän kuin innolla omaa versiotasi! :-)

r (Ei varmistettu)

Minkä ihmeen takia sinä aina kuvittelet, että sua arvostelevilla ihmisillä olisi "paha olla"? Ehkä jotkut ihmiset ei vaan pidä susta, onko sitä kovin vaikea ymmärtää? Itsekin arvostelen sua ja monia muita asioita ylipäätään tässä maailmassa, mutta voin oikein mainiosti!

Itse asiassa, tuntuu todella vahvasti siltä, et SULLA on paha olla. Normaali ihminen ei julkaise kilometrin pituista kehumispostausta itsestään. Itsevarma ja hyvinvoiva ihminen tietää sen itsekin, eikä tarvitse näin ollen todistella mitään, kellekään.
Hyvinvoiva ihminen ei myöskään varmaankaan vastaile lukijoilleen tyyliin "vitun vittupää", kuten sinä olet tehnyt. Asiatonta kritiikkiä ei tarvitse kestää, mutta noin lapsellisesti ja ala-arvoisesti vastaaminen kertoo aika paljon sinusta ihmisenä.

Onko sulla ketään kelle puhua? Jospa purkaisit pahaa oloasi puhumalla, eikä blogiin kiukuttelemalla. Samaa voisi suositella myös asiattomille kommentoijille. Tämäkin viesti oli sinusta varmaan asiaton, mutta minä sentään en ala haukkumaan tuntemattomia ihmisiä, toisin kuin sinä. Grow up.

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä jos musta ei pidä, se ei tarkoita, että on paha olla. Mutta kertoo mun mielestä ehdottomasti jotain siitä, millanen oma henkinen tila on, jos saa nautintoa siitä, että haukkuu itselleen tuntematonta ihmistä. Olin se minä, tai joku muu. Vaikea kuvitella, että voit mainiosti, jos saat hyvää fiilistä ja oloa siitä, että arvostelet minua (tai montaa muuta asiaa maailmassa) minulle, ihmiselle, jota et tunne.

Mulla on sangen erinomainen olo. En muista julkaisseeni koskaan minkäänpituista postausta, jossa kehuisin itseäni. Mä en oo koskaan myöskään vastannut yhdellekään lukijalle "vitun vittupää". Mä vastaan aina samalla tyylillä, ku kommentti on annettu, musta se on ihan reilua, eikä se kerro juuri mitään minusta ihmisenä, vaan enemmän se kertoo siitä kommentin jättäneestä. Mitoitan kommenttini aina saadun kommentin mukaan :)

Mulla on kiitos äärimmäisen hyvä olo ja todella paljon ihmisiä, joille voisin puhua, jos haluaisin. Mä en kiukuttele blogiin, mä jaan tänne mun ajatuksia, onhan tämä mun blogi. Mun ainoa huono vointini tulee siitä, kun iskee päälle se ymmärrys, miten paha olla ihmisillä on. Miten hirveetä pitää olla oman pään sisällä, jos asioista hakemalla hakee negatiiviset, tai ainoastaan negatiivisiin suuntaa huomionsa, ja sitten vielä haluaa kertoa nämä negatiiviset haukut muille? Se saa mut oikeesti voimaan pahoin, kun ymmärtää, että kaikilla ei meekää yhtä hyvin, ja että on oikeesti ihmisiä, joiden mielestä tuollainen ajatusmaailma on normaalia.

"Tämäkin viesti oli sinusta varmaan asiaton, mutta minä sentään en ala haukkumaan tuntemattomia ihmisiä, toisin kuin sinä. Grow up." Viesti on siinä rajoilla, onko asiaton. Sinähän nimenomaan haukut tuntematonta ihmistä, minua :) Mä en muistaakseni oo koskaan haukkunut tuntematonta ihmistä, ehkä korkeintaan säälinyt tai suhtautunut negatiivisesti kommenttiin, en ihmiseen sen takana. Kasvua en kiitos tarvitse, oon jo ihan tarpeeksi pitkä ;)

Kommentoi