Graduation, live!

Mungolife

Täällä alkaa kaikki olla valmista valmistujaisseremoniaan, ja tulikin mieleeni, jos joku haluaa katsoa kyseisen tapahtuman, niin meidän valmistujaiset streamataan livenä koulun nettisivuilla, ja ne pääsee näkemään TÄSTÄ linkistä :)

Meidän seremonia alkaa Suomen aikaa klo 17.00 ja koulu on siis London College of Fashion, jos siellä on useempia vaihtoehtoja. Linja on Fashion Management :)

Kommentit

Niin,että mikä linkki? Ei ainakaan mulla tuu mitään linkkiä,minkä voisi avata :)

JessiH (Ei varmistettu)

Suuresti onnea valmistumisen johdosta!! :)

Anniina (Ei varmistettu)

Olis hauska seurata mutta nyt ei kyllä linkittäminen onnistunu :/

Anniina (Ei varmistettu)

Eikun hetkinen, instastahan se löyty... Ota silmä käteen ja katso idiootti :D

Paljon onnea valmistuneelle!

Heidi (Ei varmistettu)

Paljon onnea valmistumisesta :). Mä täällä jännityksellä odotan koska julkaiset kuvat sun valmistujais mekosta. Se on varmaan täydellinen, jos osaan yhtään veikata. Mut nyt niitä kuvia kehiin, halkean kohta jännityksestä:).

Jennpu (Ei varmistettu)

Mulla on sama, en malta odottaa kuvia mekosta. :) Sinuun luottaen, uskon sen olevan upea mutta silti. Jännitysrummut pärisee :) Ja paljon onnea vielä, huikea suoritus! <3

Matilda (Ei varmistettu) http://matildaselin.blogspot.com
Janna (Ei varmistettu)

Hei! Sun blogi ei oo päivittynyt blogloviniin moneen kuukauteeen. Tulin sattumalta katsomaan, oletko lopettanut, mutta täällähän oli vaikka kuinka monta postausta... Edelleen siellä Bloglovinissa seuraan sua, mutta ei tosiaan päivity sinne :(

Kommentoi