Graduation Outfit

Mungolife

VALMISTUJAISASU. Ahh, valmistujaismekko.. Nyt näette sen vihdoin! Aloin miettimään valmistujaismekkoani rehellisesti jo toisena kouluvuonna kun selvitin huppumme värin. Koska fuksianpinkki mekko ei oikein kiinnostellut, päätin mekkoni väriksi valkoisen. En enää edes muista mistä sain inspiksen pukuun, taisi olla joku vanha Valentinon mekko. Kuvia ja ärsykkeitä on silmien edessä aina sen verran, että ei aina muista niiden alkuperää. Juulia Peuhkuri on aiemminkin tehnyt mulle vaatteita, ja kun hän tarjoutui ompelemaan valmistujaismekkoni, olin samantien innoissani ideasta. Juulia on ihan mielettömän taitava, ja tiesin, että saan juuri sellaisen vaatten kuin halusin. Niinpä otimme tuossa muistaakseni huhti-toukokuussa suunnaksi Eurokankaan, ja sieltä sitten valitsin kankaat. Tylliä, pitsiä ja satiinia. Niistä sydänyläosainen mekko, jossa pitsi kellottuu tyllin päälle. Olen yrittänyt kuvista riisua valkoisuutta, että mekko pääsisi kunnolla oikeuksiinsa, mutta pakko todeta, että auringonpaisteessa valkoisen kuvaaminen ei ole ihan se kaikista helpoin tehtävä :D
Tässä kuvassa mekko ehkä parhaiten näkyy sellaisena kuin se on :) Asusteiksi valitsin tähän Valentinon kengät ja vaalean liilan Furlan laukkuni. Mä ihan oikeasti tarvitsen täydellisen pikkulaukun nudessa värissä! No, kesällä tuo liilakin ajaa hyvin asiansa, tuo asuun vähän väriäkin sentään :)

Mekko onnistui omaan makuuni ihan yli odotusten, vaikka odotuksetkin olivat aika korkeat. Kirjoitan tuosta valmistusprosessista enemmän vielä erikseen, mutta nyt kun on muutaman kerran ompelijaa käyttänyt, on kyllä sanottava, että siihen olen jäänyt koukkuun... Vähän ehkä olen myös innostunut hankkimaan jonkun tavallisen vaikkapa käytetyn ompelukoneen itsekin. Sitä saa juuri sennäköisiä asioita kuin haluaa, eikä tarvitse tyytyä. Unelmana olisi ommella koristetyynyt ja verhot tulevaan asuntoon, mutta saa nyt nähdä saanko aikaiseksi tai osaanko edes tehdä moista.

En tajua miten toi mun tukka näyttää taas niin vaaleelta. Pesin sen kerran, ja se on nyt taas paljon vaaleempi. Pöh :D No okei, ehkä se ei alun alkaenkaan ihan hirveen tumma ollut. Mutta kun kaikki kaveritki ihasteli, että se on nyt ruskea! En tiedä onko silmä vaan ehtinyt tottumaan, vai onko se vaalentunut maagisesti yhdessä pesussa. Tuollainen se nyt joka tapauksessa on.


Itse toivoin, että mekko jäisi juuri polven yläpuolelle, sillä meillä ei ollut mitään muuta pukeutumisohjetta kuin "smart". Tosin hiihtelipä siellä valmistujat farkuista napa-avonaisiin mekkoihin, että sinänsä en usko vilahtavien polvien olevan ongelma tässä tapauksessa :D

Mitäs tykkäätte asusta ja tuosta mekosta? :)

 

Kommentit

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Siis niin kaunis mekko, aivan täydellinen! Hyvin on teillä onnistunut suunnitelman ja teon yhteensovittaminen, vau! Ja noi kengät on ihan nappiin tähän asuu !

emma (Ei varmistettu)

Täydellinen mekko!

Jenni (Ei varmistettu) http://www.shakespeareandsparkle.com

Aivan ihana mekko! <3

lillamy (Ei varmistettu)

Upea on :)

s (Ei varmistettu)

Kaunis mekko, kuten myös kantajansa :)

Janina (Ei varmistettu)

Tosi kaunis mekko! Taitava ompelija kyllä! Näytät kauniilta ja myöhäiset onnittelut valmistumisen johdosta :)

Anniina (Ei varmistettu)

Aivan älyttömän kaunis mekko! Kyllä Juulia taitaa osata asiansa :D

marit (Ei varmistettu)

Mielestäni hieman keskeneräisen näköinen toteutus. Pitsi on kyllä erittäin kaunista, mutta tylli ei nyt iske.

Camilla (Ei varmistettu)

Todella kaunis mekko ja nainen! :) Ihmettelen vain mikset vastaa kommentteihin ollenkaan, vaikka teet silti uusia postauksia?

Karo (Ei varmistettu)

Kaunis mekko mutta ginasta saa ihan samanlaisia.

Miljaana (Ei varmistettu)

Tosi kaunis mekko on kyllä, mutta pakko itsekin kommentoida tuota kommentteihin vastaamattomuutta :/ se on vähän tylsää lukijoiden kannalta, vaikka oletkin kertonut kiireistäsi ym.. Mutta olisi kivempaa jos voisit osan ajasta, joka menisi uusiin postauksiin, käyttää aiempiin tulleisiin kommentteihin vastaamiseen...

Matilda (Ei varmistettu) http://matildaselin.blogspot.com

Todella upea mekko ja sinä näytät todella kauniilta :)
http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

Elisa (Ei varmistettu)

Herranjumala miten upea mekko!

never (Ei varmistettu)

Ihana mekko!:) todella kivan näköinen toi pitsi!!

IraCassandra (Ei varmistettu)

Upea mekko!! <3

sonja (Ei varmistettu)

onnea valmistumisesta! :) mekko on kyllä todella kaunis ja huomaa kyllä, että on juuri sinulle tehty! itse olisin yhdistänyt asuun jotkut super basic kengät ja mätsäävän laukun, mutta hyvältä näyttää.

Sade (Ei varmistettu)

Onnittelut! :) Näytät todella kauniilta näissä kuvissa ja mekkokin on kerta kaikkisen upea.

Inka (Ei varmistettu)

Onnittelut! Tosi kaunis mekko kuten sinäkin, nuo sun hiukset on ihanat tuommosilla loivilla laineilla! Ja kuvat on oikein onnistuneet, ei yhtään ylivalottuneet, hyvin näkyy mekon yksityiskohdat :)

Jenna (Ei varmistettu)

Todella upea mekko! Oot kaunis Anna :)

sonia (Ei varmistettu)

Ihana mekko tyyliltään ja kankailtaan! Ainoa että oon vaan niin vanhanaikainen että olen päättänyt ja mun päähän on iskostettu jo lapsesta asti että nainen pukeutuu vain kerran elämässään valkoiseen mekkoon ja se on häämekko...:D mutta nämä on näitä maku/tottumus mitälie kysymyksiä :) onnea myös valmistumisen johdosta. On aina mahtavaa saada yks piste elämässä päätökseen ja suunnata kohti uusia haasteita.

maria (Ei varmistettu)

mun mielestä taas on naurettavaa että niin monet pukeutuu puhtaanvalkoiseen hääpäivänään, vaikka neitsyys on mennyt jo ajat sitten...aika tekopyhää.

piraija (Ei varmistettu)

No, vaikka se onkin alunperin sitä symboloinut, niin harva sitä enää niin ajattelee. Itse ainakin haluan pukeutua valkoiseen hääpäivänäni, koska minusta monet morsiamet ovat näyttäneet kauniilta valkoisissa ja erottuneet kivasti joukosta :) Mukava perinne, jota saa tai saa olla noudattamatta :) Muutenkaan en usko, että moni morsian valkoista pukua valitessaan "esittää" neitsyttä tai että kukaan olettaa valkoiseen pukeutuneen morsiamen olevan neitsyt... Eli en näkisi sitä siksi tekopyhänä.

Ja Anna, upea puku ja kiva uusi tukka, vaikkei se nyt niin tummalta näytäkään :)

Maria (Ei varmistettu)

tarkoitin sitä että että mun mielestä on huvittavaa että joku kommentoija ajattelee että vain kerran elämässä pukeudutaan valkoiseen ja se on häämekko, kuitenkin olettaen että kukaan ei silti ole enää neitsytnaimisiin mennessä, niin miksi siis vain kerran elämässä voisi pukeutua valkoiseen, puhtauden väriin?
Mun mielestä siis siihen voi pukeutua koska vaan, ja mun mielestä hääpuku voi olla muunkin värinen kun se ainainen valkoinen.
Ymmärtääköhän tästä vieläkään mitä tarkoitin..?
Se on siis mun mielipide ja kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.
Mielestäni tämä Annan valmistujaismekko on todella kaunis :)

Ameliaa (Ei varmistettu)

Ihana mekko! Itse olisi ehkä halunnut vyötärölle leveän satiinivyön ja rusetti taakse. Olisko ollu sun makuun liian romanttista ;)? Tai ehkä jotain helmi/strassikirjailuja pitsien joukkoon, olis kimallellu kivasti. Ja kengät ja laukun olisin valinnut erilaiset :)

jasmin (Ei varmistettu)

On kyllä upea, koska et olis.. :)

hanskup (Ei varmistettu)

Ihana mekko, varsinkin kun itse oon aina tykänny valkoisista mekoista ja asuista!

Henry (Ei varmistettu)

Ihan kiva mekko, mutta ei kyllä mielestäni akateemiseen (varsinkaan päivä-)juhlaan sopiva.

Miuku (Ei varmistettu)

Mekko on malliltaan kyllä todella kaunis, itse en olisi kuitenkaan valinnut väriksi ihan koko valkoista. Mietin juuri, että tylli olisi hyvin voinut olla vaikka ihan vähänkin liilaan vivahtava, jolloin se olisi saanut hieman enemmän kontrastia. Mutta se on tosiaan vain oma näkemykseni :) Kaunis olet, juhlalookki erittäin onnistunut ja varmasti juuri sitä mitä itse olet hakenutkin. Oli laukku sitten väärän värinen tai ei ;)
Samaa juuri tuossa itse mietin, kun joku aikaisempi kommentoija, että kommentteihin vastaaminen on jäänyt pitkäksi aikaa pois. Varmasti syystä/syistä, mutta herättää kyllä varmasti huomiota. Onnea valmistumisen johdosta ja muista nyt hengähtääkin jossain välissä, vaikka elämä viekin eri kaupunkiin ja uusiin kuvioihin! :)

Heidi (Ei varmistettu)

Todella kaunis mekko ja kantajakin :). Ja noi kengät, ne onkaan niin täydelliset juuri tuossa värissä.

Mitä ihmettä tää keskustelu on valkoisesta mekosta vain kerran elämässä päälle? Kuulkaas nyt eletään 2010-lukua, jos ajattelette noin niin ei sitä ainakaan julki tarvii tuoda ja vielä vähemmän arvostella toisen pukeutumista. Tuhannet naiset pukeutuu valkoiseen valmistujaisissa ja muissa juhlissa.

meow (Ei varmistettu)

Ei morjens näitä kommentteja täällä taas :'D
Semmosta vain tulin kertomaan, että aivan mieletön mekko! Ihailen suuresti juuri tuollaisia pitsimäisiä yksityiskohtia :)

Riia (Ei varmistettu)

aivan tajuttoman kaunis mekko! noiden valentinon kenkien ja lilan laukun kanssa ihanan kesäinen yhdistelmä, tykkään x 100! ja niin: onnea, anna :)!!

jeni (Ei varmistettu)

Upea mekko! Onnea valtavasta urakasta ja tervetulloo Kuopijoon :D

Aamukahvi

Mun oli pakko tulla kertomaan, että sä olet kyllä ihan järkyttävän kaunis nainen, Anna. Kiitos sun mahtavasta blogista, oon roikkunu mukana melkeen alusta asti. Onnea valmistumisen johdosta ja tsemppiä Kuopioon, se on ihana kaupunki :)

zara (Ei varmistettu)

Näytät todella kauniilta! Paljon onnea vielä! :)

Kommentoi