GREAT NEWS!

Mungolife

Hellurei! Ei vitsi mitä juoksemista tää koko viikko, tuntuu, että ollaan oltu koko ajan liikkeellä. Maanantaina Helsingissä, tiistaina kotiin, eilen illalla Tuusulaan siskon luokse ja tänään Helsinkiin ja takaisin Lempäälään. Tämä kaikki 1,5-vuotiaan kanssa ja ehdoilla, niin on ollut aikamoista. 

Mutta, siihen on ollut syynsä, että Helsingissä on tullut rampattua, ja tänään on ihan superiloinen fiilis! Kuten tuossa jossain vaiheessa aikaisemmin kirjoittelin, niin olen paljon miettinyt sitä haluanko tehdä töitä vai opiskella vai jatkaa pelkästään yrittäjänä ja bloggaajana ja miten tätä kaikkea yhdistää lapsiperheen elämään. En tehnyt mitään varsinaisia päätöksiä, vaan itse asiassa koko ajan pidin silmiä auki kaikille mahdollisille vaihtoehdoille ja mietin asiaa niin, että päätän kun on päätöksenteko pakollista, jos sellaista tilannetta tulee vastaan. Pidin silmiä auki tiedoille erilaisista työmahdollisuuksista ja kartoitin hieman opiskelumahdollisuuksia. Kävin parissa haastattelussakin. Ja sitten vastaan tuli eräs sellainen työilmoitus, joka kiinnitti huomion muotoilullaan ja työn sisällöllä. Yrityksen nimi ei sanonut mitään, mutta kun tutustuin tarkemmin, huomasin, että kyseessä on superkiinnostava yritys ja tänään allekirjoitin työsopimuksen ihan unelmieni työpaikkaan! Mielenkiintoinen yritys, mielenkiintoista porukkaa ja mielenkiintoinen työtehtävä! Ainiin, ja kaikki yrityksen edustajat, jotka olen tavannut, ovat olleet ihan superkivoja! Niinpä mä aloitan ensi viikolla ihan uudenlaiset mielenkiintoiset haasteet. Jotenkin tästä duunista tuli heti alkuun sellaiset vibat, että nyt on muuten superkiva juttu ja ai että mua harmittaa, jos tästä ei tuu mun juttu. No, onneksi siitä tuli!

Vaikka bloggaaminen on mun mielestä älyttömän kivaa, oon kaivannut myös jotain uutta, jotain oman alan työtä, joka haastaisi, opettaisi ja inspiroisi. Ja sellainen mulle todellakin löytyi! 

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa, varsinkin kun olen ajatellut, että Dantea emme laita päivähoitoon kovin nuorena? No, emme laitakaan. Yrityksellä on toimistot Helsingissä ja Tampereella ja moderni yritys suhtautui positiivisesti ajatukseen osittain etänä tehtävästä työstä. En tietenkään pysty tekemään täysipäiväisesti töitä ja hoitamaan Dantea samanaikaisesti, joten D:lle ollaan etsitty ja löydetty yksityinen hoitaja, joka tulee kolmena päivänä viikossa aamusta päikkäreihin leikittämään ja hoitamaan samaan aikaan kun minä tai mies työskennellään niinä päivinä etänä kotoa. Äitini vuorostaan auttelee kaksi päivää viikossa, joten saadaan tuo järjestely toimimaan hyvin, kun äiti huolehtii Dantesta ne päivät kun mä oon Helsingissä toimistopäiviä. Lastenhoitajan kanssa Dante käy perhekerhossa leikkimässä muiden lasten kanssa ja saatiin just aikatauluihin loistavasti sopiva muskarivuorokin. Mun työt mahdollistaa joustoa aikatauluissa ja voin aina olla kotona ja pitää kahvitauon Danten kanssa, syödä lounaan hänen kanssaan ja hän voi nukkua päikkärit kotona. Ei päiväkodeissakaan mitään vikaa ole, mutta jotenkin kun tuntuu, että hänellä on vielä vuosia aikaa olla erilaisissa kouluissa ja ryhmissä, niin on kivaa, että hän saa vielä olla kotioloissa niin, että aina on joko äiti, isi tai mummi läsnä ja kuitenkin samalla saa leikkiä paljon omanikäistensä kanssa, kun käydään kerhoissa ja harrastuksissa. Aikamoinen palapeli tuo mun kalenteri on, mutta mä oon jo tottunut sellaiseen ja on jotenkin todella ihanaa päästä toteuttamaan itseään hieman eri tavoin.

Blogiin tämä tulee vaikuttamaan niin kuin tulee. En osaa ennustaa, mutta varmasti jatkan vielä bloggaamistakin, sillä tää on niin iso pala mun elämää. Todennäköisesti asukuvien osalta tilanne tulee ainakin piristymään, kun on hyvä syy pukeutua muuhunkin kuin trikoisiin ja huppariin kerhoilemaan tai muuten vaan johonkin käytännöllisiin vaatteisiin lapsen kanssa pyörimiseen. Hah, tuntuu hauskalta, että ensin kerron miten tämä vaikuttaa mun lapseen ja heti perään, miten tämä vaikuttaa mun blogiin :D 

Oon ihan superonnellinen! On niin kivaa päästä aloittamaan inspiroivassa ja luovassa porukassa, ihan superkivassa työssä ja sellaisessa tehtävässä, jossa uskon olevani tosi hyvä. 

Kommentit

Suviiiii (Ei varmistettu)

Paljon onnea uuteen työpaikkaan! :)

Mooona (Ei varmistettu)

LOISTAVAA! Onnittelut uuden työn johdosta!

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

Mahtavaa! Paljon onnea uusiin tuuliin ️

Katih (Ei varmistettu)

Onnea onnea! Uteliaana odotin, mihin työpaikkaan tai -tehtävään menet, mutta toisaalta tajuan, ettei sitä ehkä ole hyvä kertoa blogissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi sitten aiheesta kokonaan oma postaus jos ei kertoisi! :'))

Katih (Ei varmistettu)

Vaikka siksi, että lukijat tietävät Annan elämäntilanteen muuttuvan, mikä todennäköisesti vaikuttaa blogiin jollain tavalla. Toki voi olla, että hän kertoo työstään lisää myöhemmin. Tässä tekstissä ei vain ollut sellaista mainintaa.

MungoAnna
Mungolife

Vierailija, onko jossain bloggaamisen säännöt, miten ja mitä saa kertoa? Mulle on iso juttu aloittaa uus työ, mutta en ehkä vielä halua kertoa työpaikkaa blogissa sen tarkemmin kun en ole edes aloittanut siellä.

A- (Ei varmistettu)

Saako kysyä, minkä alan työpaikka on kyseessä? Jäi kiinnostamaan. Itselläkin sama tilanne nyt, eli mietin mitä teen, ja alan ensiksi katsoa oman alani työpaikkoja. Onnea uudesta työpaikasta! :)

MungoAnna
Mungolife

Kyllä se mun työpaikka lähiaikoina varmasti blogissa tulee ilmi. Enkä ihan ymmärrä, miten mun valitsema työpaikka vaikuttaa sun työpaikkaan? Tai siis miksi ala kiinnostaa? 
Kiitos ja tsemppiä työasioihin :) 

Noora... (Ei varmistettu)

Mä ymmärsin, että hän ei kysynyt sun alaasi sen takia, että vaikuttaisi hänen omaan työpaikkaansa, vaan nämä olivat kaksi erillistä asiaa jotka sattuivat olemaan samassa kommentissa :) Monia lukijoistasi varmastikin kiinnostaa muuten vaan, millä alalla tulet tekemään töitä, koska työasiat yleisesti ottaen kiinnostaa muita työssäkäyviä, mutta ymmärrän kyllä hyvin ettet sitä tietoa halua jakaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kai sitä nyt saa kysyä? Ei ole kiellettyä :D Ihan muuten vaan kiinnostaa. Itsekin kartoitan vaihtoehtoja, lähdenkö opiskelemaan jotain uutta alaa (se alakin on hakusessa) vai jatkanko oman alan töitä mutta eri firmassa. Kiitos samoin :)

Mintsu (Ei varmistettu)

Onnea!!! :)

tanjasofia (Ei varmistettu)

Vau, paljon onnea uusiin työjuttuihin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea! Mahtavaa, että yrityksessä on joustettu ja voit hoitaa lapsen hoitojärjestelyt teille sopivalla tavalla!

Scarlett'O (Ei varmistettu)

Mahtavaa Anna, tosi paljon onnea uudesta työstä! On hienoa, että on olemassa lahjakkaita naisia jotka voi tälleen muokata työelämän sopimaan heidän elämäänsä :) Hienoa että pääset toteuttamaan itseäsi uudessa työssä!
Sinun blogia on muutenkin ollut erityisen ihana seurata, noh, aina, mutta varsinkin sen jälkeen kun löysit miehesi. Jotenkin sinusta on sen jälkeen huokunut sellainen erityinen onnellisuus ja tyytyväisyys joka välittyy blogin kautta meillekin. On ollut kiva seurata toisen ihmisen matkaa, ja olla onnellinen teidän puolesta :)

Savon (Ei varmistettu)

Mahtava juttu, onnea uusista haasteista! Itse en voisi kuvitellakaan enää työskenteleväni työpaikassa, jossa ei voisi tehdä hommia etänä. Olen nykyään 1-2 pv viikossa toimistolla/ asiakkailla ja muuten etänä. Säästää todella paljon aikaa ja energiaa. Toivottavasti kaikki yritykset heräävät etätöiden hyviin puoliin. Meillä on kaikissa palavereissa oltava Skype meeting-mahdollisuus.

A- (Ei varmistettu)

Sama täällä. Etsin juuri uutta työpaikkaa jossa voisi työskennellä etänä, helpottaisi tosi paljon arkea, kun työmatkoihinkin menee 1h per suunta. Mullekin riittäisi että olisin toimistolla 1-2 päivää viikossa :)

EevaM (Ei varmistettu)

Paljon onnea uuteen työpaikkaan! :) Ihanaa myös, jos asukuvia tulee enemmän! Sinulla on niin ihana tyyli ja siitä saa niin paljon inspiraatiota! :)

Kommentoi