GREAT NEWS!

jeeee (1 of 1).jpg

Hellurei! Ei vitsi mitä juoksemista tää koko viikko, tuntuu, että ollaan oltu koko ajan liikkeellä. Maanantaina Helsingissä, tiistaina kotiin, eilen illalla Tuusulaan siskon luokse ja tänään Helsinkiin ja takaisin Lempäälään. Tämä kaikki 1,5-vuotiaan kanssa ja ehdoilla, niin on ollut aikamoista. 

Mutta, siihen on ollut syynsä, että Helsingissä on tullut rampattua, ja tänään on ihan superiloinen fiilis! Kuten tuossa jossain vaiheessa aikaisemmin kirjoittelin, niin olen paljon miettinyt sitä haluanko tehdä töitä vai opiskella vai jatkaa pelkästään yrittäjänä ja bloggaajana ja miten tätä kaikkea yhdistää lapsiperheen elämään. En tehnyt mitään varsinaisia päätöksiä, vaan itse asiassa koko ajan pidin silmiä auki kaikille mahdollisille vaihtoehdoille ja mietin asiaa niin, että päätän kun on päätöksenteko pakollista, jos sellaista tilannetta tulee vastaan. Pidin silmiä auki tiedoille erilaisista työmahdollisuuksista ja kartoitin hieman opiskelumahdollisuuksia. Kävin parissa haastattelussakin. Ja sitten vastaan tuli eräs sellainen työilmoitus, joka kiinnitti huomion muotoilullaan ja työn sisällöllä. Yrityksen nimi ei sanonut mitään, mutta kun tutustuin tarkemmin, huomasin, että kyseessä on superkiinnostava yritys ja tänään allekirjoitin työsopimuksen ihan unelmieni työpaikkaan! Mielenkiintoinen yritys, mielenkiintoista porukkaa ja mielenkiintoinen työtehtävä! Ainiin, ja kaikki yrityksen edustajat, jotka olen tavannut, ovat olleet ihan superkivoja! Niinpä mä aloitan ensi viikolla ihan uudenlaiset mielenkiintoiset haasteet. Jotenkin tästä duunista tuli heti alkuun sellaiset vibat, että nyt on muuten superkiva juttu ja ai että mua harmittaa, jos tästä ei tuu mun juttu. No, onneksi siitä tuli!

Vaikka bloggaaminen on mun mielestä älyttömän kivaa, oon kaivannut myös jotain uutta, jotain oman alan työtä, joka haastaisi, opettaisi ja inspiroisi. Ja sellainen mulle todellakin löytyi! 

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa, varsinkin kun olen ajatellut, että Dantea emme laita päivähoitoon kovin nuorena? No, emme laitakaan. Yrityksellä on toimistot Helsingissä ja Tampereella ja moderni yritys suhtautui positiivisesti ajatukseen osittain etänä tehtävästä työstä. En tietenkään pysty tekemään täysipäiväisesti töitä ja hoitamaan Dantea samanaikaisesti, joten D:lle ollaan etsitty ja löydetty yksityinen hoitaja, joka tulee kolmena päivänä viikossa aamusta päikkäreihin leikittämään ja hoitamaan samaan aikaan kun minä tai mies työskennellään niinä päivinä etänä kotoa. Äitini vuorostaan auttelee kaksi päivää viikossa, joten saadaan tuo järjestely toimimaan hyvin, kun äiti huolehtii Dantesta ne päivät kun mä oon Helsingissä toimistopäiviä. Lastenhoitajan kanssa Dante käy perhekerhossa leikkimässä muiden lasten kanssa ja saatiin just aikatauluihin loistavasti sopiva muskarivuorokin. Mun työt mahdollistaa joustoa aikatauluissa ja voin aina olla kotona ja pitää kahvitauon Danten kanssa, syödä lounaan hänen kanssaan ja hän voi nukkua päikkärit kotona. Ei päiväkodeissakaan mitään vikaa ole, mutta jotenkin kun tuntuu, että hänellä on vielä vuosia aikaa olla erilaisissa kouluissa ja ryhmissä, niin on kivaa, että hän saa vielä olla kotioloissa niin, että aina on joko äiti, isi tai mummi läsnä ja kuitenkin samalla saa leikkiä paljon omanikäistensä kanssa, kun käydään kerhoissa ja harrastuksissa. Aikamoinen palapeli tuo mun kalenteri on, mutta mä oon jo tottunut sellaiseen ja on jotenkin todella ihanaa päästä toteuttamaan itseään hieman eri tavoin.

Blogiin tämä tulee vaikuttamaan niin kuin tulee. En osaa ennustaa, mutta varmasti jatkan vielä bloggaamistakin, sillä tää on niin iso pala mun elämää. Todennäköisesti asukuvien osalta tilanne tulee ainakin piristymään, kun on hyvä syy pukeutua muuhunkin kuin trikoisiin ja huppariin kerhoilemaan tai muuten vaan johonkin käytännöllisiin vaatteisiin lapsen kanssa pyörimiseen. Hah, tuntuu hauskalta, että ensin kerron miten tämä vaikuttaa mun lapseen ja heti perään, miten tämä vaikuttaa mun blogiin 😀 

Oon ihan superonnellinen! On niin kivaa päästä aloittamaan inspiroivassa ja luovassa porukassa, ihan superkivassa työssä ja sellaisessa tehtävässä, jossa uskon olevani tosi hyvä. 

Kommentit (18)
  1. Paljon onnea uuteen työpaikkaan! 🙂

  2. LOISTAVAA! Onnittelut uuden työn johdosta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *